-
195 και με χαμηλοτερες θερμοκρασιες καυσαεριων και πιο πλουσιο μειγμα απο το μαμα...
γενικα αν δεις χαρτογραφιση μαμα 207 θα τραβας τα βυζια σου.
υπερβολικα φτωχο και επιθετικο ..... -
Το έχει πάρει κανείς τελικά αυτό;
Υπάρχει κάποιος να μας πει απόψεις από την συμβίωση μαζί του;
Από ποιότητα πως τα πάει; Τριγμοί εσωτερικά, μηχανικά, ηλεκτρικά; -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
195 και με χαμηλοτερες θερμοκρασιες καυσαεριων και πιο πλουσιο μειγμα απο το μαμα...
γενικα αν δεις χαρτογραφιση μαμα 207 θα τραβας τα βυζια σου.
υπερβολικα φτωχο και επιθετικο .....To RC με το Rallye/GT εχουν την ιδια τουρμπινα και intercooler?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
εχεις απολυτο δικιο δε το εθεσα σωστα
τα αμαξια δεν εχουν καμια σχεση μα καμια...απλα το 207 με
600 ενα προγραμμα
1000 ενα quaiffe
ενα διακοπτακι για το esp-off
160 ενα σετ τακακια ds2500
και ενα καλο συμπλεκτη (απαραδεκτος ο μαμα και για αυτο δυσανασχετει το σαζμαν)δηλαδη βια 20000
γινεται οπλο και μπορει να σου προσφερει αρκετες συγκινησεις για τα δεδομενα της σημερινης εποχηςμε 18500 παίρνεις το punto abarth Που και πιο γρήγορο είναι , και πιο όμορφο + έχει και έτοιμο κιτάκι με εγγύηση
-
χτες ξαναοδήγησα το 207 rallye ενός φίλου... παρατηρήσεις:
- το κιβώτιο δεν έχει και το τέλειο κούμπωμα, ποιο πολύ να πω με ενόχλησε η ασάφεια του επιλογέα παρά το κούμπωμα
- θα ήθελα οι σχέσεις να μην ήταν τόσο κοντές (λόγω ροπής κινητήρα), έστω και χωρίς 6άρι
- αισθητό lag μέχρι τις 1500rpm σε σημείο να νομίζεις ότι οδηγείς 207 με 75 ίππους
- καλό τράβηγμα και αίσθηση ροπής μέχρι και 5-5.5k, μετά όμως νιώθεις το ξεφούσκωμα του κινητήρα
- καθόλου σπορ ήχος, μάλλον καθόλου ήχος γενικότερα, έστω ένα ξεφύσημα όπως στα tsi
- τιμόνι ψιλοαναίσθητο, δε μοιάζει να αποκτά ιδιαίτερη αίσθηση όσο τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν
- φρένα δε θα τα έλεγα πολύ δυνατά για τις επιταχύνσεις που μπορεί να επιτύχει το αυτοκίνητο
8 ) ορισμένα πλαστικά στο εσωτερικό φαίνονται χαμηλής ποιότητας (πχ χειρόφρενο, κονσόλα ανάμεσα οδηγό-συνοδηγό) - παρόλο τα 24 κιλά ροπής από τις 1500, του λείπει ένα πέταγμα κάποια στιγμή, θα έλεγα ότι σε αυτόν τον κινητήρα του αρμόζει να τον δουλεύεις σαν diesel (1500-4500) και να έχεις πολύ ικανοποιητικές επιταχύνσεις
- στα συν undercover εμφάνιση (ειδικά στο γκρι που οδήγησα), σε φανάρι κανείς δεν περιμένει ότι οδηγάς ένα 150άρι peugeot χαχαχα
- η ροπή της 3ης μέσα στην πόλη είναι χαλαρωτική, ώστε να μην ασχολείσαι και τόσο πολύ με τον επιλογέα
- στον αυτοκινητόδρομο ξεχνάς την 5η, με 140 έχεις γύρω στις 4000, αλλά χωρίς θόρυβο
- αρκετά καλή κατανάλωση για 16άρι turbo
τελικό συμπέρασμα... είναι ένα αρκετά τίμιο αμάξι για τα λεφτά του, με επιταχύνσεις που τις βρίσκεις σε περισσότερα χρήματα, λογική κατανάλωση (πολύ χαμηλότερη απ΄ότι έχω δει στον ειδικό τύπο πχ για το gp abarth), απλώς δεν είναι rallye, είναι θα έλεγα ένα ροπάτο diesel με μεγαλύτερο εύρος απόδοσης....
-
Στα ίδια ακριβώς κατέληξα και εγώ μετά από ψάξιμο και επικοινωνία με φίλους και τελικά το έβγαλα εκτός. Πήγα και το είδα και σε μία εμπορία και δεν με ενθουσίασε.
Έτσι όπως το είδα από το πλάι θέλει και αυτό χαμήλωμα. (γιατί τα Γαλλικά τα κάνουν τόσο ψηλά; )
Από μπροστά που το κοιτούσα μου φάνηκε σαν να είχε μικρό πλάτος...Αρνητικό επίσης θεωρούν πολλοί και την ξαφνική αυτόματη ενεργοποίηση του ESP μετά τα 50km/h ...
-
εγώ πάλι πιστεύω πώς είναι ενα αρκετά γρήγορο rallye με δυνατό χαρακτήρα!!!
επιβλητικό και συγχρόνος άνετο!!! κάθε αυτοκίνητο έχει τον δικό του κωδικό χρήσης!
το θέμα ειναι....μπόρει κανείς να το απολαύσει στο έπακρο? να το οδηγήσει στα άκρα?
τότε μπορείς να καταλάβεις τι μπορεί να σου προσφέρει!! όσο για το πιο ειναι πιο καλό? (abarth h rallye)
εγώ ενα θα πώ!! το μεν rallye στις 30.000 χιλιόμετρα στρώνει,το δε abarth μπορεί να στα δώσει στο χέρι!! μην ξεχνάμε πώς μέσα σ'ολα υπάρχει και ο όρος ''αξιοπιστία'' εγώ abarth δεν τραβάω να το βγάλω στην άκρη του δρόμου μέχρι να έρθει η express!! -
Ο χρήστης faroux έγραψε:
το μεν rallye στις 30.000 χιλιόμετρα στρώνει,το δε abarth μπορεί να στα δώσει στο χέρι!! μην ξεχνάμε πώς μέσα σ'ολα υπάρχει και ο όρος ''αξιοπιστία'' εγώ abarth δεν τραβάω να το βγάλω στην άκρη του δρόμου μέχρι να έρθει η express!!Για καντο πιο λιανα γιατι δεν καταλαβα τιποτα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
το μεν rallye στις 30.000 χιλιόμετρα στρώνει,το δε abarth μπορεί να στα δώσει στο χέρι!! μην ξεχνάμε πώς μέσα σ'ολα υπάρχει και ο όρος ''αξιοπιστία'' εγώ abarth δεν τραβάω να το βγάλω στην άκρη του δρόμου μέχρι να έρθει η express!!
Για καντο πιο λιανα γιατι δεν καταλαβα τιποτα
Πόσο ζυγίζει δηλαδή το GP Abarth?...
-
Ο χρήστης faroux έγραψε:
επιβλητικό και συγχρόνος άνετο!!! κάθε αυτοκίνητο έχει τον δικό του κωδικό χρήσης!
το θέμα ειναι....μπόρει κανείς να το απολαύσει στο έπακρο? να το οδηγήσει στα άκρα?
τότε μπορείς να καταλάβεις τι μπορεί να σου προσφέρει!! όσο για το πιο ειναι πιο καλό? (abarth h rallye)
εγώ ενα θα πώ!! το μεν rallye στις 30.000 χιλιόμετρα στρώνει,το δε abarth μπορεί να στα δώσει στο χέρι!! μην ξεχνάμε πώς μέσα σ'ολα υπάρχει και ο όρος ''αξιοπιστία'' εγώ abarth δεν τραβάω να το βγάλω στην άκρη του δρόμου μέχρι να έρθει η express!!Αξιοπιστία και 207 rallye στην ίδια πρόταση ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στα ίδια ακριβώς κατέληξα και εγώ μετά από ψάξιμο και επικοινωνία με φίλους και τελικά το έβγαλα εκτός.** Πήγα και το είδα και σε μία εμπορία και δεν με ενθουσίασε.**
Έτσι όπως το είδα από το πλάι θέλει και αυτό χαμήλωμα. (γιατί τα Γαλλικά τα κάνουν τόσο ψηλά; )
Από μπροστά που το κοιτούσα μου φάνηκε σαν να είχε μικρό πλάτος...Αρνητικό επίσης θεωρούν πολλοί και την ξαφνική αυτόματη ενεργοποίηση του ESP μετά τα 50km/h ...
Μα πόσο βαρεμένος και βιτσιόζος μπορεί να είμαι τελικά;
Ένα αυτοκίνητο που δεν με ενθουσίασε, τελικά πήγα και το αγόρασα...Ληγμένα παίρνω;
-
Αξιοπιστία και 207 rallye στην ίδια πρόταση ...
**sorry έκανα λάθος!! ειναι άτοπο!!!! δεν χρείαζοταν να τα γράψω και τα δυο!!!! **:)
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εγώ ενα θα πώ!! το μεν rallye στις 30.000 χιλιόμετρα στρώνει,το δε abarth μπορεί να στα δώσει στο χέρι!! μην ξεχνάμε πώς μέσα σ'ολα υπάρχει και ο όρος ''αξιοπιστία'' εγώ abarth δεν τραβάω να το βγάλω στην άκρη του δρόμου μέχρι να έρθει η express!!Αξιοπιστία και 207 rallye στην ίδια πρόταση ...
Ήταν πετυχημένο όμως, δεν μπορείς να πεις!
-
Ο χρήστης faroux έγραψε:
:ysterical:Αξιοπιστία και 207 rallye στην ίδια πρόταση ...
**sorry έκανα λάθος!! ειναι άτοπο!!!! δεν χρείαζοταν να τα γράψω και τα δυο!!!! **:)
Καλά έκανες ... Μου αρέσουν οι αστειατορες ...
-
δηλαδη πρεπει να ειμαι πολυ κωλος που εδω και 20000 κμ δεν εχω δει ουτε ενα λαμπακι αναμενο.και εχω ακουσει τα υδραυλικα ωστηρια μονο μια φορα για 10 sec η εσεις ειστε υπερβολικοι το εχω παρει και μεταχειρισμενο με 15000....
-
Ο χρήστης nikos-men έγραψε:
δηλαδη πρεπει να ειμαι πολυ κωλος που εδω και 20000 κμ δεν εχω δει ουτε ενα λαμπακι αναμενο.και εχω ακουσει τα υδραυλικα ωστηρια μονο μια φορα για 10 sec η εσεις ειστε υπερβολικοι το εχω παρει και μεταχειρισμενο με 15000....ποιοι είναι υπερβολικοί ρε μαν ;
μπες στο πεζό κλαμπ που σίγουρα είσαι γραμμένος να τα δεις.
όλοι βγάζουν προβλήματα αλλά οι πρώτες γενιές των GT/Rallye ήταν άστα βράστα.
-
συμφωνω οτι εβγαζε πολλαπλασιαστες και τεντωτηρα καδενας βασικα αλλα απο εκει και περα memonomena προβληματα.εδω 2γνωστων μου grande punto εχουν βγαλει τα κερατα τους.και με πανω απο 40 βαθμους στον ηλιο παιρνουν μπρος με προσπαθεια οπως και τα fiesta.
-
Ρε παιδιά σε όποιο forum και να μπείτε θα δείτε προβλήματα. Τι περιμένετε, να μπεί ο άλλος και να γράψει τι ώραια και καλά που είναι το αμάξι του και δεν είχε πρόβλημα ποτέ? Προβλήματα θα αναφέρουν για να τα λύσουν. Όλα τα αμάξια παρουσιάζουν προβλήματα. Μηχανές είναι..Πάντως τα προβλήματα που έχουν παρουσιάσει μερικά rallye είναι πταίσματα, όπως ο τεντωτήρας της καδένας που ακούγεται περίεργα καμιά φορά και μπορείς να τον αλλάξεις με το νέο ανταλλακτικό και όλα οκ. Όχι οτι θα πάθει και τίποτα δηλαδή με το παλιό απ'ότι έχω καταλάβει αλλά προληπτικά. Υπάρχουν άτομα με 80000 χλμ με τον παλιό να ακούγεται πού και πού και δεν έχει πάθει τίποτα το αμάξι. Τώρα αν αυτό το θεωρείτε πρόβλημα οκ...
Για πολλαπλασιαστές πρώτη φορά το ακούω και δε νομίζω οτι ισχύει..
Από πότε βγήκε αναξιόπιστο το rallye? Έλεος...!
-
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και τι έχουν πάθει οι ιδιοκτήτες και τα πουλάνε τα Rallye/GT/RC...
Πάνω από 100 αγγελίες μόνο στο car.gr για Rallye/GT/RC...
Και άλλες τόσες σε φόρουμς, εφημερίδες και άλλα sites...Και πάνω από 200 αγγελίες γενικά για το 207 μόνο στο car.gr...
Αυτοκίνητο που εμφανίσθηκε το 2006 και ήδη έχουν γεμίσει οι μάντρες με μεταχειρισμένα...
Αυτοκίνητα που ακόμα δεν έχουν κλείσει 4ετία...και τα πουλάνε άρον-άρον...
Τρομερό χάσιμο μεταπωλητικής αξίας. Ούτε το Hyundai μου δεν είχε χάσει τόσα λεφτά...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και τι έχουν πάθει οι ιδιοκτήτες και τα πουλάνε τα Rallye/GT/RC...Πάνω από 100 αγγελίες μόνο στο car.gr για Rallye/GT/RC...
Και άλλες τόσες σε φόρουμς, εφημερίδες και άλλα sites...Και πάνω από 200 αγγελίες γενικά για το 207 μόνο στο car.gr...
Αυτοκίνητο που εμφανίσθηκε το 2006 και ήδη έχουν γεμίσει οι μάντρες με μεταχειρισμένα...
Αυτοκίνητα που ακόμα δεν έχουν κλείσει 4ετία...και τα πουλάνε άρον-άρον...
Τρομερό χάσιμο μεταπωλητικής αξίας. Ούτε το Hyundai μου δεν είχε χάσει τόσα λεφτά...
Αν σκεφτεις οτι εχεις ενα ιδιο μαλλον δε σε συμφερει αυτο που κανεις τωρα..
Πετα του μια θυρα usb και κρατα το μεχρι να πεθανει..
Peugeot 207 Rallye