-
Μολις προέκυψε ανάλογο θέμα στο οτοτρίτι αν και απο το περιεχόμενο του άρθρου συμπεραίνει κανείς οτι οι συντάκτες του διαβάζουν 4ΤΦ...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Τελικα θα εχει την αναρτηση του RC? Δεν ξερουμε ε?an exω καταλαβει καλα απο φιλο πωλητη θα εχει σιγουρα την αναρτηση του rc.
φρενα μαλλον του gt...επισης τους ερχονται ΑΜΕΣΑ (σε ενα μηνα) τα πρωτα...πριν το rc!!!
-
τι λιγότερο εξοπλισμό θα έχει σε σχέση με το GT ???
ESP ... ελπίζω να μην έχει .....
-
Εsp θα έχει (ευτυχώς θα πω εγώ) αλλά πλήρως απενεργοποιούμενο.
Μείον τους κατευθυνόμενους προβολείς, μείον τα δέρματα, μείον την πανοραμική, μείον αισθητήρες βροχής/φωτός...
-
not bad ....
δερματα ενοιείς στο τιμόνι και στο λεβιε ταχυτήτων ?
το GT έχει standard την πανοραμική ?
και με όλα αυτά τα μειον .... πόσα kg ελαφρώνει σε σχεση με το GT ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εsp θα έχει (ευτυχώς θα πω εγώ) αλλά πλήρως απενεργοποιούμενο.Μείον τους κατευθυνόμενους προβολείς, μείον τα δέρματα, μείον την πανοραμική, μείον αισθητήρες βροχής/φωτός...
Ντινο μην τα λες ετσι αυτα γιατι μου φαινεται θα διχαστει ο ερωτας μου...
-
το GT me 19.900E
έχει
* ABS * Αισθητήρας βροχής και αυτόματο άναμμα προβολέων * Αισθητήρας παρκαρίσματος * Ανιχνευτής χαμηλής πίεσης αέρα ελαστικών * Αντιθαμβωτικός καθρέπτης * Αυτόματος Κλιματισμός Διπλής Ζώνης * Αυτόματος υαλοκαθαριστήρας και αυτόματο άναμμα προβολέων * Αερόσακοι τύπου κουρτίνας * Αερόσακος Οδηγού * Αερόσακος Συνοδηγού * Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός * Πανοραμική σταθερή γυάλινη οροφή * Προβολείς ομίχλης * Καθρέπτες με ηλεκτρική αναδιπλωση * Κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων * ESP * Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό * Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα οδηγού * Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα συνοδηγού * Ράδιο CD με MP3 * Υπολογιστής ταξιδίου * Τιμόνι με υποβοήθηση * Υφασμάτινη επένδυση * Εμπρός Πλευρικοί Αερόσακοι * Ζάντες αλουμινίου 17' * Φώτα στροφής και ESP
και το ραλλύε 207 ...17990Ε ?????
-
to gt εχει μισο δερμα μισο αλκανταρα καθισματα αν θυμαμαι καλα οπως τα παλια gti
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
to gt εχει μισο δερμα μισο αλκανταρα καθισματα αν θυμαμαι καλα οπως τα παλια gtiΜισό δέρμα, μισό ύφασμα έχει.
-
ποσο κοστιζει το νεο 207 ραλλυ???Το ειδα στο δρομο και μου αρεσε παρα πολυ..
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ποσο κοστιζει το νεο 207 ραλλυ???Το ειδα στο δρομο και μου αρεσε παρα πολυ..18k στρογγυλά.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ποσο κοστιζει το νεο 207 ραλλυ???Το ειδα στο δρομο και μου αρεσε παρα πολυ..Πώς το είδες στον δρόμο; Δημοσιογραφικό;
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ποσο κοστιζει το νεο 207 ραλλυ???Το ειδα στο δρομο και μου αρεσε παρα πολυ..Περισσότερο από το Swift Sport;
Δεν ξέρω και πόσα....χρόνια έχουν πέρασει...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ποσο κοστιζει το νεο 207 ραλλυ???Το ειδα στο δρομο και μου αρεσε παρα πολυ..που το είδες;
-
κυκλοφόρησε κιόλας?
-
Tσουκ...
-
Το GT θα είδε ο ράντομας, δεν πρέπει να διαφέρουν και πολύ οπτικά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το GT θα είδε ο ράντομας, δεν πρέπει να διαφέρουν και πολύ οπτικά.Eξωτερικά φαντάζομαι η διαφορά θα είναι μόνο στην οροφή...
-
δηλαδή πάνε ... τα αυτοκολητα....... ???
-
Χωρις αυτοκόλλητα θα είναι αποτυχία.Μη σου πω οτι θέλει και τις ρίγες απο το 13ρι.Γουστάρω τρελά ενα μαυράκι ραλύ πάντως...
Peugeot 207 Rallye