-
Ωραίο το 'πόσα πιάσαμε στο κοντέρ στην κατηφόρα με ευνοϊκό άνεμο', αλλά να δω πότε θα δούμε και κανένα λινκ με πληροφορίες περί '207 Ραλλύ'. Η έκδοση 'LW' πάντως, που με τον EP6 DTS (175Bhp) + εγκέφαλο PS, κλουβί, κλπ, έτοιμη για αγώνα κάνει 20Κ στη Γαλλία, δεν έχει καμία σχέση, από αυτά που διαβάζω μέχρι τώρα...
-
Γιατι το λες αυτό? Μια χαρα θα είναι αγωνιστικό με 2ζωνικό κλιματισμό και λοιπες @@διες!
pskarm, μετα απο μια χρονια σταματουσε στα 221 το κοντερ, πι οπριν γυρνούσε με τάσεις να κάνει πλήρη κύκλο!
-
de θυμαμαι καθολου γαμωτο...αυτο ηταν μονοφυσσο ομως και ειχε βγαλει 127αλογα και σταθερα 8.4 0-100 στο περιοδικο που το μετραγαν...
μετα πηρε και φωτια...πηγε ηρωικατο Lw δεν εχει τιποτα απο αυτα πανω ...σκετο εξαερισμο...
στην υπολοιπη δε ευρωπη ειμαι σιγουρος οτι θα το λενε ετσι (lw) για να βοηθησουν και το προμοσιον μεσω του αγωνιστικου ενιαιου... -
Θυμάμαι ότι όσα μονόφυσσα Rallye 16V είχαν δυναμομετρηθεί έβγαζαν γύρω στους 120ps τροχούς και 127-128 στρόφαλο...
Έχει κανείς δεδομένα δυναμομέτρησης εργοστασιακών 3φυσσων;
-
Καλα αυτα με τα 127 αλογα ειναι οι αστικοι μυθοι! Και αναφερονταν στα 3 φυσσα....τα οποια μαλιστα ειχε ακουστει ότι είναι και ηλεκτρόγκαζα....
Κλάιν.
-
122,2 έχει δώσει το Dynojet του Drive το 2000, για 106GTi, λογικά μονόφυσσο (από το 2001 και μετά δεν ήρθαν τα 3φυσσα;).
Όμως, επιμένω ότι έχω δει δυναμομέτρηση όπου έδινε 127ps σε 16V μονόφυσσο.
Νομίζω AMS...
-
RE ΠΑΙΔΙΑ ας αφησουμε ηρεμο το τοπικ....
υ.γ.τελευταιο οφ τοπικ..αυτο το κοκκινο vts του ams ειχε μετρηθει καμια 100αρια φορες (λονγκ τερμ) και εδειχνε σταθερα 124-127 αλογα...
και τοτε οι μετρησεις του εν λογω περιοδικου ηταν σωστες (για πολλους και ασχετους με το τοπικ λογους) και οχι αυτα τα γελοια που βγαζει τωρα π.χ γκολφ gt 190αλογα..............επισης ολα ειναι θεμα αυτοκινητου! ξεχνατε το λονγκ τερμ κιτρινο ραλλυ των 4τ που εγραψε 7.9 0-100 με φρεσκα λαστιχα και 200ριζε στην ανηφορα της τριπολης? (οπως πας απο κορινθο στριβεις διχαλα για πατρα αριστερα και μερα εχει μια ανηφορικη ευθεια)
-
παιδιά σε άλλα forum πχ στο http://106sportclub.gr αναφέρουν ότι απο τα κεντρικά της LION HELLAS δεν υπάρχει αλλά ούτε λαι θα βγει 207 Rallye.
Μάλιστα λένε ότι μπορεί να βγεί νεός τυπος με αυτά που αναφέρουμε αλλά σε καμία περίπτωση rallye.
Ιδωμεν.
-
Στην Λάιον Θεσ/νίκης ο φίλος μου μου έδειξε το έγγραφο ενημέρωσης.
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
παιδιά σε άλλα forum πχ στο http://106sportclub.gr αναφέρουν ότι απο τα κεντρικά της LION HELLAS δεν υπάρχει αλλά ούτε λαι θα βγει 207 Rallye.Μάλιστα λένε ότι μπορεί να βγεί νεός τυπος με αυτά που αναφέρουμε αλλά σε καμία περίπτωση rallye.
Ιδωμεν.
Θα βγεί...
[drdino]Στην Λάιον Θεσ/νίκης ο φίλος μου μου έδειξε το έγγραφο ενημέρωσης.
[/code]
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στην Λάιον Θεσ/νίκης ο φίλος μου μου έδειξε το έγγραφο ενημέρωσης.Στη Λαιον Θεσ/κης πριν μερικους μηνες που ειχαμε παει να δουμε το GT μας διαβεβαιωνε ο πωλητης(ο φαλακρος με τα γυαλια!) οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει RC συντομα...
-
Αυτό δεν λέει κάτι πάντως. Αυτός ήθελε να πουλήσει τώρα (τότε).
-
Οι πωλητες μαλλον εχουν την εντυπωση οτι ολοι οι πελατες μασαν κουτοχορτο...
-
Θεωρώ ότι δεν έιναι σίγουρο ότι θα βγει. Αν ψάξετε σε όλο το net δεν θα βρείτε κάτι σχετικό με τον όρο 207 rallye.
Είναι δυνατόν ένα μήνα πριν έρθει (έτσι λένε αυτοί που το παρήγγειλαν) να μην έχει τίποτα ειπωθεί σε περιοδικά για ένα τόσο εμπορικό μοντέλο?
-
http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=61
-
Ουσιαστικα το GT με λιγοτερο εξοπλισμο... Καλο ακουγεται!
-
Θα εχει κ αυτοματο διζωνικο κλιματισμο!!!
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Θα εχει κ αυτοματο διζωνικο κλιματισμο!!!Εφόσον δεν υπάρχει πλέον μονοζωνικός, δεν έχει νόημα να βάλουν ειδικά στην σειρά τέτοιον.
-
Τελικα θα εχει την αναρτηση του RC? Δεν ξερουμε ε?
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Τελικα θα εχει την αναρτηση του RC? Δεν ξερουμε ε?Μακάρι να 'ξερα...
Peugeot 207 Rallye