-
Ο Χαμιλτον ειναι ελαφρυτερος απο τον αλονσο κατα 2-3 γυρους.
Πραγματα που συνηγορουν σε αυτο ειναι οτι το 1.15.905 το εκανε στην αρχη του 20-λεπτου οντας ακομα γεματος απο καυσιμα, σε σχεση με το 1.16.2 του Αλονσο.
Στο τελος θα ειχε παρει με ευκολια την πολ αν δεν εκανε λαθος στη στροφη του Λεοντα (το οτι τον καθυστερησε ο weber το εξισωνω με την καθυστερηση του αλονσο απο το Ροζμπεργκ)
Επισης η φερραρι του μασα πρεπει να ειναι πιο βαρια απο τα μακλαρεν αλλα οχι πανω απο 3 γυρους σε σχεση με τον βαρυτερο απο μακλαρεν. Λογικα χωρις την καθυστερηση απο weber και ροζμπεργκ τα μακλαρεν θα απειχαν μισο τουλαχιστον δευτερολεπτο απο τον μασα δεδομενου οτι ο βραζιλιανος δεν αντιμετωπισε κινηση και κατα δηλωση του εκανε ενα καλο γυρο.
Στην εκκινηση τωρα απο πλευρας μακλαρεν νομιζω θα το παιξουνε safe με τον αλονσο και χαμιλτον να κρατανε τις θεσεις τους.
Μεγαλο ερωτηματικο ο καιρος αν και τελικα νομιζω δεν θα βρεξει(ισως καποια ψεκαδα κατα την διαρκεια του αγωνα) -
Κοιτωντας το grid ΕΚΤΙΜΩ πως δεν υπάρχει οδηγος ( θέμα ικανοτητων ) που να μπορει να κερδισει τον Αλονσο εάν αυτός στρίψει 1ος στην Devote.
Στο πριγκιπάτο ο Αλονσος είναι με διαφορα 1 κλάση πάνω σχεδον όλο το grid
-
Hλιος αυτη τη στιγμη στο Πριγκιπατο, αλλα βλεπω πολυ ''βαρυ'' το βουνο πανω...
-
http://autosports.be/modules.php?name=c ... &album=129
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Ο Χαμιλτον ειναι ελαφρυτερος απο τον αλονσο κατα 2-3 γυρους.Πραγματα που συνηγορουν σε αυτο ειναι οτι το 1.15.905 το εκανε στην αρχη του 20-λεπτου οντας ακομα γεματος απο καυσιμα, σε σχεση με το 1.16.2 του Αλονσο.
Στο τελος θα ειχε παρει με ευκολια την πολ αν δεν εκανε λαθος στη στροφη του Λεοντα (το οτι τον καθυστερησε ο weber το εξισωνω με την καθυστερηση του αλονσο απο το Ροζμπεργκ)
Επισης η φερραρι του μασα πρεπει να ειναι πιο βαρια απο τα μακλαρεν αλλα οχι πανω απο 3 γυρους σε σχεση με τον βαρυτερο απο μακλαρεν. Λογικα χωρις την καθυστερηση απο weber και ροζμπεργκ τα μακλαρεν θα απειχαν μισο τουλαχιστον δευτερολεπτο απο τον μασα δεδομενου οτι ο βραζιλιανος δεν αντιμετωπισε κινηση και κατα δηλωση του εκανε ενα καλο γυρο.
Στην εκκινηση τωρα απο πλευρας μακλαρεν νομιζω θα το παιξουνε safe με τον αλονσο και χαμιλτον να κρατανε τις θεσεις τους.
Μεγαλο ερωτηματικο ο καιρος αν και τελικα νομιζω δεν θα βρεξει(ισως καποια ψεκαδα κατα την διαρκεια του αγωνα)Ο Ron Dennis ειπε με νοημα οτι 'προφανως' χωρισαν τις στρατηγικες και ειναι πολυ ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα. Αυτο ισως δε θα το ελεγε αν ο 'βαρυς' Alonso καθυστερουσε τον 'ελαφρυ' Lewis μπροστα απο τον ενδεχομενως βαρυτερο Massa αλλα αν ο βαρυτερος Lewis καθυστερουσε το Massa προς οφελος του ελαφρυτερου Alonso (οπως στη Μαλαισια). Παρομοιο σχολιο περι στρατηγικης εκανε και ο Lewis. Επισης στα Q1, Q2 και στα practice πριν τη στουκα τα stints του Lewis ηταν εφαμιλλα του Alonso ακομα και με βαρυ φορτιο. Βεβαια τα παραπανω μπορει να ειναι απλα εικασιες...
Στην εκκινηση η pole εχει την εσωτερικη και ο Lewis εχει σοβαρες πιθανοτητες να περασει απο την εξωτερικη μονο αμα τα σκ@τωσει ο Alonso. Επισης στο Monaco ισως ο 1ος με καθαρο δρομο μπορει να ανοιξει πιο ευκολα διαφορα απ'το 2ο συγκριτικα με αλλες πιστες.
Πιστευω 'νοκ αουτ' γυροι σαν του Massa σε στιγμες δυσκολιας της ομαδας ειναι που κερδιζουν πρωταθληματα (αν οντως ηταν καλος ο γυρος του οπως λενε). Αν υπο πιεση εκανε ενα μικρολαθακι θα ξεκινουσε το πολυ 8ος και τρεχα γυρευε μετα...
-
δε θα μπορούσε να διαλεξει καλύτερη εποχη ο Ράικο για να φυγει από τη Mc.
γιατι ετσι και εμενε,θα ειχε να αντιμετωπίσει τον Hami και η καζούρα που θα ετρωγε δεν θα την ξεπλενε ούτε ο δουναβης -
Χάλασε και το Μονακό... ένα ακόμα qualifying βλέπουμε μου φαίνεται
-
Με κουρασε ο αγωνας.. Οχι οτι περιμενα προσπερασματα..Εδω δεν γινονται αλλου κι αλλου στο μονακο θα γινουν? Αλλα ειναι εξοργιστικο το ποσο ευκολοδηγητα ειναι τα μονοθεσια και δεν ειχαμε οδηγικα λαθη... Εκτος πια και αν ολοι ειναι στο ιδιο κορυφαιο επιπεδο..
-
Ουτε ενα ατυχημα...ουτε ενα safety car.... Οδηγιες της Μακλαρεν προς τους οδηγούς...πως αλλαζουν οι καιροί που κρινοταν γι αυτο η Φερραρι... και ξανα Απογοητευτικη η δαφορα παντως των Φερραρι απο τις Μακλαρεν σ αυτον τον αγωνα.. Πολυ γρηγορα θα τον ξεχασω τον αγωνα μαλλον..
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Με κουρασε ο αγωνας.. Οχι οτι περιμενα προσπερασματα..Εδω δεν γινονται αλλου κι αλλου στο μονακο θα γινουν? Αλλα ειναι εξοργιστικο το ποσο ευκολοδηγητα ειναι τα μονοθεσια και δεν ειχαμε οδηγικα λαθη... Εκτος πια και αν ολοι ειναι στο ιδιο κορυφαιο επιπεδο..+1
Επιπλέον και η αλλαγή της διαδρομής τα τελευταία έτη έχει κάνει πιο αργές τις στροφές και μειώνεται ακόμη περισσότερο η πιθανότητα λάθους...
-
Μα team orders για την εκκίνηση?
Κατά τα άλλα,
Υ.Γ. Τελικά πάχυνε ο Κίμι?
-
Mικρέ τι έγινε τελικά;
κατα τα άλλα Πασχάλη...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υ.Γ. Τελικά πάχυνε ο Κίμι?
Eίναι έγκυος.
Μπράβο στις ΜακΛάρεν που ήταν ετη φωτός μπροστά σήμερα. Οι φερράρι ασταναπαν. Πιο βαρετό Μονακό δεν έχω ξαναδεί παντως...
-
Τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει και άλλες φορές αλλά σήμερα **ΔΕΝ **πρέπει να υπάρχει ΟΥΤΕ ένας που να ευχαριστήθηκε αυτό το ΠΡΑΓΜΑ.
Οι κανονισμοι του γερο Εκλεστον είναι για γέλια .
Τι ήταν ΑΥΤΟ
Σιγουρα δεν ήταν F1 ...
Κρίμα κάθε χρόνο και χειρότερα.**Αντε εύχομαι και σε άλλους αγώνες εντός πόλεων αλλά αυτή την φορά σε δρόμους με 1 ΛΩΡΙΔΑ και να είναι και νύχτα . **
Τι ΜΑΛ@κΙΕΣ είναι αυτές.
sorry αλλα τα έχω πάρει ..... τζαμπα 2 ώρες tv
-
παρατηρηση Νο1
οι της Μκλαρεν ή ειναι τρελοι ή θεοι.και εννοώ οτι στον επομενο αγωνα πρέπει να τρεξουν με τον ιδιο κινητήρα. δεν υπηρχε κανενας λόγος να δωσουν 1 ολόκληρο λεπτό στον 3ο (!!).
Νο2
ο Hami γραφει ιστορία και πλεον όλα τα σεναρια παιζουν
Νο3 λιγοτερες από 1 στις 5 νίκες στην ιστορία της η Μκ την έκανε με 1-2. 150η νικη με 39ο 1-2.
Νο4
το ανηψάκι μου να έβλεπα να παιζει στο playstation περισσότερο θα το ευχαριστιομουν...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αν δε σπασει το 1-2 στην εκκινηση, προβλεπω να παρακολουθουμε εναν απο τους πιο βαρετούς αγώνες οσον αφορα τη νικη.Δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως.
Ελεος. Μετα τους 'Πειρατές Της Καραιβικής' έχασα και πάλι τον πολυτιμο χρονο μου.
Αθλιο 2ωρο.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ουτε ενα ατυχημα...ουτε ενα safety car.... Οδηγιες της Μακλαρεν προς τους οδηγούς...πως αλλαζουν οι καιροί που κρινοταν γι αυτο η Φερραρι...Τι αλλο θα ακουσουμε...Τελικα ο Μασα ποσα πιιτ στοπ εκανε?
-
Πραγματικα ο αγωνας ηταν τραγικος!Δε θυμαμαι να ειδα καμια προσπεραση...εκτος απο τα ντουμπλαρισματα!Αρχιζω να καταληγω στο συμπερασμα οτι η φορμουλα 1 χωρις τον Σουμαχερ ειναι για κλαματα...Κ δεν το λεω επειδη ειμαι φανατικος υποστηρικτης του Σουμαχερ(μην αρχιζουμε δηλ παλι την κλασσικη διαμαχη),απλα βλεπω οτι πλεον οι αγωνες δεν εχουν κανενα ενδιαφερον.Οι υπαρχοντες οδηγοι ειναι σαν πιονακια που τους δινουν το αυτοκινητακι τους κ τους λενε θα κανετε αυτο,θα κανετε εκεινο κ τελος.Ακομα κ ο Μοντογια που δε τον συμπαθουσα ιδιαιτερα αρχιζει να μου λειπει...
Ενταξει,μπορει αυτοι να το διασκεδαζουν,να περνανε ωραια με τα κοτερα τους κ τα παρτυ τους αλλα δε νομιζω κανενας θεατης να ευχαριστιεται μ'αυτο που βλεπει... -
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
παρατηρηση Νο1οι της Μκλαρεν ή ειναι τρελοι ή θεοι.και εννοώ οτι στον επομενο αγωνα πρέπει να τρεξουν με τον ιδιο κινητήρα. δεν υπηρχε κανενας λόγος να δωσουν 1 ολόκληρο λεπτό στον 3ο (!!).
Νο2
ο Hami γραφει ιστορία και πλεον όλα τα σεναρια παιζουν
Νο3 λιγοτερες από 1 στις 5 νίκες στην ιστορία της η Μκ την έκανε με 1-2. 150η νικη με 39ο 1-2.
Νο4
το ανηψάκι μου να έβλεπα να παιζει στο playstation περισσότερο θα το ευχαριστιομουν...
Δε σπάνε ούτε τα μοτερ πλέον με περιοριστή στις 19000 rpm..... Άντε να σπάσει κανένα σε Μπαχρέιν, Μαλαισία και αυτό επειδή είναι στην αρχή της χρονιάς.
Ο δε αγώνας αντικειμενικά δε βλεπόταν. Οι Bernie και σια μονο για happenings είναι. Δε μας αδειάσουν τη γωνιά λέω εγώ? -
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Πραγματικα ο αγωνας ηταν τραγικος!Δε θυμαμαι να ειδα καμια προσπεραση...εκτος απο τα ντουμπλαρισματα!Αρχιζω να καταληγω στο συμπερασμα οτι η φορμουλα 1 χωρις τον Σουμαχερ ειναι για κλαματα...Κ δεν το λεω επειδη ειμαι φανατικος υποστηρικτης του Σουμαχερ(μην αρχιζουμε δηλ παλι την κλασσικη διαμαχη),απλα βλεπω οτι πλεον οι αγωνες δεν εχουν κανενα ενδιαφερον.Οι υπαρχοντες οδηγοι ειναι σαν πιονακια που τους δινουν το αυτοκινητακι τους κ τους λενε θα κανετε αυτο,θα κανετε εκεινο κ τελος.Ακομα κ ο Μοντογια που δε τον συμπαθουσα ιδιαιτερα αρχιζει να μου λειπει...
Ενταξει,μπορει αυτοι να το διασκεδαζουν,να περνανε ωραια με τα κοτερα τους κ τα παρτυ τους αλλα δε νομιζω κανενας θεατης να ευχαριστιεται μ'αυτο που βλεπει...2000-2004 όταν μας έφευγε το σαγόνι από το χασμουρητό που ήσουν ανθρωπέ μου;
κατα τα άλλα για το Μονακό μιλάμε μάγκες...τι περιμένατε δηλ;
Επίσημο thread:GP Mονακό 2007