May 21, 2007, 2:25 PM

Φίλε Kapela.

1. Καταρχάς η σύγκριση είναι άκυρη. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Αποφάσισε καταρχάς τι θες. Κάμπριο ή γρήγορο μικρομεσαίο; Αν θες κάμπριο σε αυτή την τιμή και τα άλογα το Astra ειναι μονόδρομος. Αν θες γρήγορο υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές (τις ξέρεις - να μην τις αναφέρω τώρα)

2. Πύραυλος το Audi με 1500 κιλα και 160 άλογα; Μάλλον το Golf σου ήταν πιο αργό κι από την καθυστέρηση!

3. Τα κάμπριο τρίζουν, πάρτο απόφαση. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει τρίζω να σου εξηγήσω: Λόγω της μειωμένης ακαμψίας του σε ανωμαλίες μπορεί να κάνουν 'κρίτσι - κρίτσι'! Αυτό σημαίνει τρίζω. Φυσικά δεν το κάνουν συνέχεια.

4. Εγώ έχω το Astra TT με τον 1,6Τ και δεν το αλλάζω με τίποτα. Όταν σκέφτηκα να το αγοράσω ήξερα τι ήθελα. Οπότε δες αν θες μήλα ή πορτοκάλια και μετά κοίτα για τα επιμέρους μοντέλα.

5. Κάνε test drive.

6. Ελπίζω να καταλαβαίνεις το χιουμοριστικό του ύφους μου. Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Κάποιος σύγκρινε Mercedes CLK με Jeep. Και ξέρεις ποιο είναι το κουφό. Βρέθηκαν άτομα να του απαντήσουν (τουλ 4-5 σελίδες)