Φίλε Kapela.
-
Καταρχάς η σύγκριση είναι άκυρη. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Αποφάσισε καταρχάς τι θες. Κάμπριο ή γρήγορο μικρομεσαίο; Αν θες κάμπριο σε αυτή την τιμή και τα άλογα το Astra ειναι μονόδρομος. Αν θες γρήγορο υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές (τις ξέρεις - να μην τις αναφέρω τώρα)
-
Πύραυλος το Audi με 1500 κιλα και 160 άλογα; Μάλλον το Golf σου ήταν πιο αργό κι από την καθυστέρηση!
-
Τα κάμπριο τρίζουν, πάρτο απόφαση. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει τρίζω να σου εξηγήσω: Λόγω της μειωμένης ακαμψίας του σε ανωμαλίες μπορεί να κάνουν 'κρίτσι - κρίτσι'! Αυτό σημαίνει τρίζω. Φυσικά δεν το κάνουν συνέχεια.
-
Εγώ έχω το Astra TT με τον 1,6Τ και δεν το αλλάζω με τίποτα. Όταν σκέφτηκα να το αγοράσω ήξερα τι ήθελα. Οπότε δες αν θες μήλα ή πορτοκάλια και μετά κοίτα για τα επιμέρους μοντέλα.
-
Κάνε test drive.
-
Ελπίζω να καταλαβαίνεις το χιουμοριστικό του ύφους μου. Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Κάποιος σύγκρινε Mercedes CLK με Jeep. Και ξέρεις ποιο είναι το κουφό. Βρέθηκαν άτομα να του απαντήσουν (τουλ 4-5 σελίδες)