-
Σήμερα που μου συνέβει κάτι αντίστοιχο πάντως στον δρόμο που οδηγεί από την Χαλκίδα στο Σχηματάρι, ''έπεισα' τον πίσω μου να αφήνει μεγαλύτερη απόσταση επιβραδύνοντας προοδευτικά εκεί που περίμενε ότι θα επιταχύνω.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
- Κατεβαινοντας κηφισσο, τρελο πηξιμο. Πολλα αυτοκινητα αλλα σταθερα παμε με ~80. Μπροστα 10αδες αυτοκινητα σε μικρη αποσταση σε ολες τις λωριδες. Ερχεται ενας πισω μου με ενα πολο και ανοιγει αριστερο φλας. Λεω πλακα κανει... Οχι, γιατι μετα μου εσπασε τα νευρα με τα κωλοφωτα του. Πως θα θελα εναν προβολεα με κατευθυνση προς τα πισω...
Mπορεις και να χρησιμοποιησεις καποιο επαγγελματικο φωτογραφικο φλας
Ολα εχουν λειτουργια strobolightΠιστεψε με δοκιμασμενο, ακομα και μερα
100% επιτυχιαΕναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις κατι τετοιο
http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/908?cat_id=88 -
Μα τί πουλάνε οι ψυχοπαθείς; Και ποιοι τα αγοράζουν;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μα τί πουλάνε οι ψυχοπαθείς; Και ποιοι τα αγοράζουν;Να παραγγειλω 2, και για σενα?
-
Πάρε, πάρε.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εσύ δεν κόβεις. Πατάς λιγο φρένο με το αριστερό, ενώ το δεξί είναι στο γκάζι.
Μην το κάνεις αυτό!!!
...ή τουλάχιστον, δοκίμασέ το σε άδειο δρόμο πρώτα!!!
Το αριστερό πόδι έχει συνηθίσει στον συμπλέκτη που είναι πολύ πιο μαλακό πεντάλ. Δεν έχει την αίσθηση του φρένου.
Το πιο πιθανό είναι λοιπόν να... τσαρουχωθεί το δικό μας αμάξι και να πέσουν πίσω μας 5-6 άλλοι!
Εγώ που το κάνω πάντως, μου βγαίνει μια χαρά...
Μερικές φορές για χαβαλέ σταματάω και στα φανάρια έτσι... Ούτε καν ακουμπάω τον συμπλέκτη, πετάω την ταχύτητα στη νεκρά και φρενάρω με το αριστερό...
-
Πηγαινοντας Κορινθο απο παλαια εθνικη οδο , ενα σμαρτ κολουσε στο προπορευομενο αγροτικο ΝΙΣΑΝ με (προστατευτικο) σωληνα πισω που προεξειχε τουλαχιστον 15εκ.. (χωρις πινακιδες με 4 τυπους μεσα )
Σε καποιο σημειο της διαδρομης σταματησαν και εκαναν οπισθεν με ταχυτητα το αποτελεσμα μπορει να το φανταστει ο καθενας .
Ακολουθησα το αγροτικο απο καποια αποσταση και μιλουσα με την τροχαια δινοντας την θεση μας και την πορεια του αγροτικου ,
Η τροχαια αθηνων με παρεπεμψε στην τροχαια κορινθου . Δεν προλαβα να ξανατηλεφωνησω και βλεπω ενα α/το της τροχαιας .Τους εξηγω τι συνεβη και η απαντηση .Εχει ενημερωθει η τροχαια κορινθου
Χωρις σχολια -
Ο χρήστης After έγραψε:
Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις κατι τετοιο
http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/908?cat_id=88quiz: Ποιανού το (πρώην) avatar εμφανίζεται στην παραπάνω σελίδα;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις κατι τετοιο
http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/908?cat_id=88quiz: Ποιανού το (πρώην) avatar εμφανίζεται στην παραπάνω σελίδα;
Του Κρούσεν.
-
-
-
Το προηγουμενο....δεν εκλεισε τις 100 σελιδες
-
θα γραψω και εγω για 2 ζωα σημερα.
ζωο 1ο.αν και λογω ηλικιας την συγχωρω.
γιαγια κοντα στα 80 με Α3 μπροστα μου μεσα στο ντισσελντορφ και παει με 20.
απο πισω εγω,και απο πισω ολοκληρη ουρα.
ΚΑΜΜΙΑ κορνα.
βγαζει δεξι φλας για να στριψει,δεν στριβει αλλα συνεχιζει ευθεια.παλι με 20.
σταματαει ξαφνικα και κοιταει δεξια και αριστερα.προφανως κατι εψαχνε.
γιαγια εναι λεω μεσα μου,αστην.
συνεχιζουμε.
πιο κατω μπαινει σε λωριδα για να στριψει αριστερα και εγω συνεχιζω ευθεια.
ξαφνικα αλλαξε γνωμη φαινεται και στριβει παλι δεξια και παει να με ακουμπησει,χωρις καν να κοιταξει αν υπηρχε αμαξι διπλα της.
κορναρω διακριτικα,γιαγια βλεπεται,
και κοκκαλωνει το αμαξι μεσα στο δρομο ,αρχιζει να κορναρει και αυτη και να χτυπιεται στο τιμονι.
παει λεω θα παθει κανα εμφραγμα η καημενη.
ξαναμπαινει δεξια χωρις φλας ,εκει ακουσε μπολικα καντηλια απο αυτον ηταν ηδη στη δεξια λωριδα.ζωο 2ο,ο μαλακας τουρκαλας,αραβας δεν ξερω τι στο διαολο ηταν,
με clk που ξαφνικα αλλαζει λωριδα χωρις φλας και στο παρα τριχα γλιτωσαμε τη συγκρουση πανω στην αουτομπαν. -
-
Αυτός θα ήθελε μια σακούλα ούρα στο παρμπρίζ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτός θα ήθελε μια σακούλα ούρα στο παρμπρίζ.Έχει και συναγερμό, σκέφτηκα να του σπάσω κάνα τζάμι μπας και κατέβει από όποιο σπίτι είναι (δεν είναι της γειτονιάς) και χεστούμε για τα καλά
Τελικά η λογική υπερίσχυσε. Έχω ανοίξει μπαλκονόπορτα και θα τον περιμένω όλο το βράδυ αν χρειαστεί το μπούστη
-
Και τι θα του κάνεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και τι θα του κάνεις;Θα....
του σπάσει κάνα τζάμι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτός θα ήθελε μια σακούλα ούρα στο παρμπρίζ.Έχει και συναγερμό, σκέφτηκα να του σπάσω κάνα τζάμι μπας και κατέβει από όποιο σπίτι είναι (δεν είναι της γειτονιάς) και χεστούμε για τα καλά
Τελικά η λογική υπερίσχυσε. Έχω ανοίξει μπαλκονόπορτα και θα τον περιμένω όλο το βράδυ αν χρειαστεί το μπούστη
Καλά τον προφυλακτήρα δεν θες να τον ξαναβάψεις? Τηλεφώνησε στην τροχαία έτσι όπως είναι τα οχήματα, να έρθουν για καταγραφή συμβάντος. Θα του χώσουν και κλήση για παράνομο παρκάρισμα και θα καταγράψουν ότι σε ακούμπησε προκαλώντας φθορές στο όχημα σου...
Κάτι τέτοια ζώα (μη πω καμιά χειρότερη κουβέντα) μόνο αμα πληρώσουν βάζουν μυαλό (και αν)...
-
τροχαία τον πούστη αμέσως για κολλητό παρκάρισμα
δικό σου είναι το φόκους? αν ναι τότε δίχως δεύτερη κουβέντα πες θες να φύγεις πώς θα πας πετώντας?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]