-
α και κράτα τις φωτό για την ασφαλιστική μη σου πω να τους ενημερώσεις κιόλας
α συχτήρ κάγκουρες τσαντίστηκα κ γω τώρα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τροχαία τον πούστη αμέσως για κολλητό παρκάρισμα
δικό σου είναι το φόκους? αν ναι τότε δίχως δεύτερη κουβέντα πες θες να φύγεις πώς θα πας πετώντας?Η μερτσέντα είναι του Krus
-
εμ...δεν ήθελες το yaris...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Καλά τον προφυλακτήρα δεν θες να τον ξαναβάψεις?Είναι μισός βαμμένος, μισός άβαφτος, δεν το καγκουρεύω τώρα στα γεράματα
Το σκέφτηκα. Βασικά, έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Καστέλλα, θα έπρεπε να γράψουν τη μισή γειτονιά.
δικό σου είναι το φόκους? αν ναι τότε δίχως δεύτερη κουβέντα πες θες να φύγεις πώς θα πας πετώντας?
Όχι, η μερκ είναι δική μου. Τελικά, ο πούστης έφυγε χωρίς να τον πάρω χαμπάρι. Βέβαια, το χαρτάκι μου του το άφησα στο παρμπρίζ. Περιεχόμενο:
*'Παρκάρεις πάνω στον προφυλακτήρα του άλλου; Είσαι...
- Ανίκανος;
- Τυφλός;
- Ηλίθιος;
Ότι απ' τα 3 κι αν είσαι, κάνε μας τη χάρη και πάρε ταξί την επόμενη φορά.
ΥΓ: αν θύμωσες με αυτά που σου γράφω και σκέφτεσαι να κάνεις καμιά εξυπνάδα, να θυμάσαι ότι από την πινακίδα σου μπορώ να μάθω μέχρι και τι μάρκα σώβρακο φοράς.
Φιλάκια'*
Πιστεύω θα το ξανασκεφτεί την επόμενη φορά
εμ...δεν ήθελες το yaris...
Δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα ρε Βασίλη. Και το γιάρις χώρο για αμάξι ήθελε, δεν είναι μηχανάκι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το σκέφτηκα. Βασικά, έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Καστέλλα, θα έπρεπε να γράψουν τη μισή γειτονιά.
μήπως χρειάζεται πού και πού να γίνεται κάτι τέτοιο?
κατά τ'άλλα μια χαρά το μήνυμά σου!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μήπως χρειάζεται πού και πού να γίνεται κάτι τέτοιο?
Όχι στη γειτονιά μου. Έτσι όπως είναι οι δρόμοι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Όλοι παρκάρουν παράνομα. Το θέμα, είναι να γίνεται χωρίς να ενοχλείται κανένας, και γι' αυτό υπάρχει τρόπος. Αλλά τα ΖΩΑ θα μείνουν πάντα ΖΩΑ δυστυχώς.
Το νέο φρούτο είναι ο Αλβανός που νοίκιασε ακριβώς απέναντι. Έχει στην οικογένεια 3 (!) παπιά, και τα παρκάρει κάτω από το σπίτι του έτσι ώστε να πιάνει χώρο για 2 (!) αυτοκίνητα. Μια μέρα θα γυρίσω σπίτι με κάνα αγροτικό, και τότε...
-
Το νέο φρούτο είναι ο Αλβανός που νοίκιασε ακριβώς απέναντι.
Ενα σου λεω................την πουλεψες! (οτι χειροτερο για την γειτονια - συνηθως το νοικιαζει ενας και μενουν 150 )
-
Το νέο φρούτο είναι ο Αλβανός που νοίκιασε ακριβώς απέναντι. Έχει στην οικογένεια 3 (!) παπιά, και τα παρκάρει κάτω από το σπίτι του έτσι ώστε να πιάνει χώρο για 2 (!) αυτοκίνητα. Μια μέρα θα γυρίσω σπίτι με κάνα αγροτικό, και τότε...Συγνώμη δηλαδή, αλλά αυτή η τρομερά αντικοινωνική συμπεριφορά έχει καταντήσει μάστιγα για πολλές γειτονιές.
Έχω λογοφέρει στο δρόμο με δυο τσόγλανους που το έκαναν συστηματικά. Ο ένας το σταμάτησε, ο άλλος το έκανε μέχρι που ψόφησε ή συνταξιοδοτήθηκε και δεν 'χρειαζόταν' χώρο για το επαγγελματικό του.Μήπως το περιοδικό θα πρέπει να ασχοληθεί με το ζήτημα με σκοπό να προστεθεί στον ΚΟΚ μια διάταξη περί 'κακού' ή 'ασυνείδητου' παρκαρίσματος; Ένα άρθρο, μια επιστολή στον Υπουργό Μεταφορών, κάτι τέλος πάντων...
-
:rant:
To κακό στη γειτονιά μου έχει παραγίνειΔρόμος που καταλήγει σε διχάλα, θεόστενος, και δείτε που παρκάρισε το ΖΩΟ (κλικ)
Το Φόκους από πίσω, δεν ξεπαρκάρει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Ιδού και η πινακίδα του ΜΑΛΑΚΑ, πρόκειται για μουσειακό είδος
Επρεπε να παρεις τηλ την τροχαια και την ασφαλιστικη σου και να τον βαλεις να σου φτιαξει μεχρι και την πλαφονιερα στο μπανιο!
-
Σπύρο παρόλο που έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου και δικαιολογώ την αγανάκτηση σου... θα έπρεπε όμως να καλύψεις την πινακίδα του...
Ξέρεις κάποια πράγματα μας διαφοροποιούν από τα ζώα που στηλιτεύουμε μέσα στο συγκεκριμένο τοπικ και ένα από αυτά είναι ότι στηλιτεύουμε συμπεριφορές και όχι πρόσωπα. Καλύτερα κρύψε την πινακίδα του μαλάκα-τύπου και μην πέφτεις στο επίπεδο του. Φιλικά πάντα! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Σπύρο παρόλο που έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου και δικαιολογώ την αγανάκτηση σου... θα έπρεπε όμως να καλύψεις την πινακίδα του...
Ξέρεις κάποια πράγματα μας διαφοροποιούν από τα ζώα που στηλιτεύουμε μέσα στο συγκεκριμένο τοπικ και ένα από αυτά είναι ότι στηλιτεύουμε συμπεριφορές και όχι πρόσωπα. Καλύτερα κρύψε την πινακίδα του μαλάκα-τύπου και μην πέφτεις στο επίπεδο του. Φιλικά πάντα!Δεν θα γινουμε Τατιανες....
'Γνωστος Καλλιτεχνης συνεληφθει με την Φερραρι του να μεταφερει Κοκα'....
Τους δινουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν θα γινουμε Τατιανες....
'Γνωστος Καλλιτεχνης συνεληφθει με την Φερραρι του να μεταφερει Κοκα'....
Τους δινουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ!Επειδή το μήνυμα του Αλέξανδρου αφήνει αιχμές, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το νέο φρούτο είναι ο Αλβανός που νοίκιασε ακριβώς απέναντι. Έχει στην οικογένεια 3 (!) παπιά, και τα παρκάρει κάτω από το σπίτι του έτσι ώστε να πιάνει χώρο για 2 (!) αυτοκίνητα. Μια μέρα θα γυρίσω σπίτι με κάνα αγροτικό, και τότε...
Συγνώμη δηλαδή, αλλά αυτή η τρομερά αντικοινωνική συμπεριφορά έχει καταντήσει μάστιγα για πολλές γειτονιές.
Έχω λογοφέρει στο δρόμο με δυο τσόγλανους που το έκαναν συστηματικά. Ο ένας το σταμάτησε, ο άλλος το έκανε μέχρι που ψόφησε ή συνταξιοδοτήθηκε και δεν 'χρειαζόταν' χώρο για το επαγγελματικό του.Μήπως το περιοδικό θα πρέπει να ασχοληθεί με το ζήτημα με σκοπό να προστεθεί στον ΚΟΚ μια διάταξη περί 'κακού' ή 'ασυνείδητου' παρκαρίσματος; Ένα άρθρο, μια επιστολή στον Υπουργό Μεταφορών, κάτι τέλος πάντων...
Στην γειτονιά μου έχουμε μια τέτοια περίπτωση (μόνο που είναι Ελληνάρας και έχει δυο σκούτερ).
Ένα βράδυ αφού τα έχω παίξει από τα γύρω-γύρω για να παρακάρω αποφασίζω να μετακινήσω τα σκούτερ. Αφού τα έχω μετακινήσει (μου έπεσε το νεφρί βέβαια - τέτοια απελπισία για μία θέση) βγαίνει κάποια από το μπαλκόνι 1ου ορόφου:
-Σε παρακαλώ νεαρέ, είναι η θέση του άντρα μου....
(Αγνοώ το ''νεαρέ'' που μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι)
-Αν θέλετε φωνάξτε την αστυνομία! Α! και κανόνισε μην δω γρατζουνιά στο αυτοκίνητο αύριο το πρωί....Θα σε βρω!!! Καληνύχτα!!! -
Υπάρχει ένα στενό στο Ελληνικό, η Εθνάρχου Μακαρίου, όπου σχεδόν όλοι οι ιδιοκτήτες σπιτιών κάνουν παρόμοια κόλπα. Κορίνες, ντενεκέδες, γλάστρες, πλαστικές καρέκλες, ότι βάλει ο νους σας για να εξασφαλίσουν αυτό που θεωρούν θέση τους μπροστά από το σπίτι τους. Έχω ένα μάθημα εκεί και έχω έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που έχουν την εντύπωση ότι πραγματικά δικαιούνται να το κάνουν αυτό.
Το αποκορύφωμα είναι ότι όχι απλώς καβατζώνουν τις θέσεις, αλλά κλείνουν και τελείως το πεζοδρόμιο. Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο και όρεξη, θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα.
-
Να πούμε και το ανάποδο?
Στην γειτονιά που μένω δεν έχουμε πρόβλημα στάθμευσης. Οι θέσεις είναι άφθονες.
Τυχαίνει ο δικός μου δρόμος να είναι λίγο πιο πλατύς και να έχει δέντρα που κάνουν σκιά το καλοκαίρι.
Σας πληροφορώ ότι πολλοί γείτονες έρχονται και παρκάρουν κάτω από το σπίτι μου, αναγκάζοντάς μας να πηγαίνουμε πιο πέρα για να αφήσουμε τα αυτοκίνητά μας.
Από πέρσι, αφήνω σελίδες Α3 στο παρμπρίζ 'Προσοχή, κυκλοφορούν πιτσιρίκια με κατσαβίδια'!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να πούμε και το ανάποδο?Στην γειτονιά που μένω δεν έχουμε πρόβλημα στάθμευσης. Οι θέσεις είναι άφθονες.
Τυχαίνει ο δικός μου δρόμος να είναι λίγο πιο πλατύς και να έχει δέντρα που κάνουν σκιά το καλοκαίρι.
Σας πληροφορώ ότι πολλοί γείτονες έρχονται και παρκάρουν κάτω από το σπίτι μου, αναγκάζοντάς μας να πηγαίνουμε πιο πέρα για να αφήσουμε τα αυτοκίνητά μας.
Από πέρσι, αφήνω σελίδες Α3 στο παρμπρίζ 'Προσοχή, κυκλοφορούν πιτσιρίκια με κατσαβίδια'!!!
Εγώ πάντως όσες φορές έχω παρκάρει κάτω από δέντρο ειδικά καλοκαίρι έχω βρεί το αυτοκίνητο αγνώριστο, όχι βέβαια από κατσαβίδι, αλλά από κουτσουλιές και ρετσίνι οπότε ψάχνω θέσεις χωρίς σκιά.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Υπάρχει ένα στενό στο Ελληνικό, η Εθνάρχου Μακαρίου, όπου σχεδόν όλοι οι ιδιοκτήτες σπιτιών κάνουν παρόμοια κόλπα. Κορίνες, ντενεκέδες, γλάστρες, πλαστικές καρέκλες, ότι βάλει ο νους σας για να εξασφαλίσουν αυτό που θεωρούν θέση τους μπροστά από το σπίτι τους. Έχω ένα μάθημα εκεί και έχω έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που έχουν την εντύπωση ότι πραγματικά δικαιούνται να το κάνουν αυτό.Το αποκορύφωμα είναι ότι όχι απλώς καβατζώνουν τις θέσεις, αλλά κλείνουν και τελείως το πεζοδρόμιο. Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο και όρεξη, θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα.
Μήπως τελικά οι κάτοικοι του Ελληνικού έχουν κάποιο πρόβλημα με το θέμα; Τα ίδια και χειρότερα κάτω από το σπίτι μου στην Ξάνθου:
-
Ο γείτων του πρώτου ορόφου, θεωρεί πως αφού αγόρασε το πάρκινγκ της πυλωτής στο ισόγειο, δικαιούται και το πεζοδρόμιο που οδηγεί σ' αυτό και παρκάρει πάντα επάνω. Πολλές φορές κλείνει και την αυλόπορτα, οπότε το να μπεις μέσα με ψώνια καταντάει...επώδυνο!
-
Ο άλλος γείτων απέναντι, φροντίζει να παρκάρει ΚΑΙ ΤΑ 2 αυτοκίνητά του ΠΑΝΩ στο πεζοδρόμιο ενώ έχει χώρο να παρκάρει κανονικά! Το ένα μάλιστα το κουκουλώνει καλά καλά! Κι όταν λέω πάνω στο πεζοδρόμιο, δεν εννοώ να πατάει η μία πλευρά, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το αυτοκίνητο είναι ΠΑΝΩ στο πεζοδρόμιο!
-
Ο προηγούμενος ή κάποιος που ζήλεψε την δόξα και τις μεθόδους του, λίγο πιο μπροστά από τα δύο παρκαρισμένα επί του πεζοδρομίου, φρόντισε ν' αφήσει ένα....τρέιλερ για σκάφος με μήκος πάνω από 5 μέτρα! Κι αυτό στο πεζοδρόμιο, αλλά όχι εντελώς, ώστε να μην μπορείς να παρκάρεις δίπλα του!
Κι όλα αυτά σε μια περιοχή χωρίς πρόβλημα πάρκινγκ, όπου συνήθως παρκάρω ΑΠΕΝΑΝΤΙ από την πόρτα της πολυκατοικίας μου!
Το πρόβλημα προφανώς είναι στο μυαλό των κατοίκων, όπου μερικοί από το πολύ καφριλίκι έχουν πάθει οξεία σταρχιδομουεμενακιαςπάνεναμαμηθουνολοιαση... Μια ανίατη ασθένεια που πλήτει όλο και περισσότερους συμπολίτες μας...
Περαστικά μας...
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
[σταρχιδομουεμενακιαςπάνεναμαμηθουνολοιαση... :Πως το είπες αυτό??
-
σταρχιδομουεμενακιαςπάνεναμαμηθουνολοιαση... -
σταρχιδομουεμενακιαςπάνεναμαμηθουνολοιαση...Απίστευτος....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]