-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Απο οτι ειδατε σημερα στον δρομο σας δηλαδη, το παπακι σας ενοχλησε, και το σκουτερ που εχει σταματησει(βλακωδως) στο διαζωμα
Αυτες οι 2 περιπτωσεις δηλαδη θετουν σε κινδυνο την σωματικη σας ακεραιοτητα
Μαϊστα....
Εγώ δεν είδα να λέει κανείς από αυτούς που τα ανέφεραν οτι διακυνδύνευσε η σωματική του ακεραιότητα. Το αντίθετο μάλιστα, οτι αυτοκτονικές τάσεις έχουν οι συγκεκριμένοι αναβάτες, που είναι και αλήθεια.
Κι εγώ οδηγώ παπί και scooter. Τέτοιες μεγάλες π@π@ριές δεν έχω κάνει ποτέ, και όχι γιατί γύρισε κάποιος και μου είπε να μην τα κάνω... καθαρά από ένστικτο (αυτοσυντήρησης). Κάτι που μάλλον οι συγκεκριμένοι αναβάτες (πάλι) δε φαίνεται να διαθέτουν...
Τώρα αν εσύ προκαταβάλλεσαι λόγω των προηγουμένως υποθέντων, τι να σου πω.. απλά μη μπεις σε αυτό το νήμα για μερικές μέρες για να ηρεμήσεις, γιατί όπως βλέπεις δεν είναι κανένας διατεθημένος να αποδεχτεί τα επιχειρήματα των άλλων.
Καλα...
Απαξ και περασεις απο πανω τους και καταδηκαστεις -γιατι δεν ηταν αρκετο το οτι ηταν αναποδα σε μονοδρομο Λ.Χ. για να τεκμηριωσεις την αθοωτητα σου - και σε στειλουν στο Κορυδαλο και γινεις 'η καινουρια γκομενα του Σακη του σουγια' ....Κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα..... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Τώρα αν εσύ προκαταβάλλεσαι λόγω των προηγουμένως υποθέντων, τι να σου πω.. απλά μη μπεις σε αυτό το νήμα για μερικές μέρες για να ηρεμήσεις, γιατί όπως βλέπεις δεν είναι κανένας διατεθημένος να αποδεχτεί τα επιχειρήματα των άλλων.
Δεν υπαρχει λογος να το συνεχισω, δεν προκειται να βγει ακρη και χανω τον καιρο μου
Απλως προτεινω στα φιλτατα μελη του tfrc, να προσεχουν και λιγο στους δρομους, γιατι μενουμε και κοντα, και αν ποτε συναντηθουμε θα ειναι πολυ κριμα....
Δεν απειλω, αλλα αν τολμησει κανεις να ''με κλεισει'' επειδη ετυχε και βρεθηκε πισω απο 1.5 τονο, δεν θα εχει να κανει με κανα γεροντακο με το διαλυμενο παπι
Επειδη ειστε παραπανω καιρο μελος απο μενα, δεν σημαινει οτι το φορουμ ειναι τσιφλικι σας
Ολα τα ''ζωα,ζωα,ζωα'' εσεις τα εχετε γεμισει
ΟΛΟΙ σας φταινε πια, μονο εσεις εισαστε οι σωστοι!!Υ.Γ. Οποιος ειναι φαινεται, και δεν χρειαζεται να τον υποδειξω εγω
Οποιος ειναι εξυπνος εχει ματια και βλεπει, ΤΑ ΠΑΝΤΑΖητω συγνωμη απο τους admins για την πορεια αυτου του θρεντ, προσωπικες αντιπαραθεσεις με διαφορα μελη, δεν πρεπει να βγαινουν στο φορουμ
KACEY & WAGNER, μαζευτειτε, γιατι ΕΝΑΣ τρελος θα βρεθει, ΕΝΑΣ, και θα ειναι και τελευταιος
Αλλα ετσι κι αλλιως @@ αληθεια ειναι οσα λετε, οποτε οκ...
Εdit: Φετος στην μεγαλη παρεα μου, ειχαμε πολλους νεκρους απο ασχετους οδηγους, και μαλιστα οι περισσοτεροι ειχαν εγκαταλειψη απο την δραστη
Καταλαβαινετε πως πρεπει να αντιδρασω οταν θα δω καποιον να το κανει επιτηδες. warningΗ μαλακια ειναι οτι δεν ειμαι μονο εγω και ο Κεϊσυ που καναμε παραπωνα για τα διτροχα ζωα....
Το γεγονος οτι θυμασαι αυτα που λεμε με χαροποιει ιδιετερος.
Ενας ακομη παπακουλας ζωντανος.
Μια και ανεφερες εγκαταλληψη, μια φορα ενα παλικαρι χτυπησε μηχανη, και οχι μονο δεν εφυγε αυτος, αλλο το μισο TF πηγε στη Βουλα να δει πως ηταν το παλικαρι. -
οποιος νομιζει οτι μπορει να σκοτωσει ανθρωπο και να ζησει φυσιολογικα,γνωριζοντας οτι μπορουσε να κανει κατι για να το αποφυγει και δεν το εκανε,να παει σε καμια Αλ-Καιντα ή σε κανα ψυχιατρο.
ετσι ευκολα σκοτωνεις ανθρωπο?σοβαρα μιλατε?
θα πρεπε να κανουν και ψυχολογικα τεστ πριν δωσουν το διπλωμα και οχι μονο οπισθογωνιες.
απεφυγε τον 'φονο',γιατι φονος θα ειναι αν ειχες περιθωρια αντιδρασης, κυνηγα τον και πλακωσε τον στις μπουνιες οποιον σε ενοχλει.πιο πολυ θα το ευχαριστηθειτε στο κατω κατω.
γατα να πεταχτει και προσπαθουμε να την αποφυγουμε,οχι ανθρωπο!
αλλο να κατακρινουμε ηλιθιες συμπεριφορες και αλλο να ειμαστε ετοιμοι να σκοτωσουμε.
ποτε και σε κανενα ατυχημα δεν φταιει 100% μονο ενας.σχεδον παντα υπαρχει κατι που θα μπορουσες να κανεις.αν μπορουσες,το ξερες και δεν το κανες εισαι δολοφονος
δεν μιλαμε για ακραια σκηνικα,δεν λεω να πας να καρφωθεις στο βουνο για να αποφυγεις τον καραγκιοζη. -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Πως το επιτρεπεται αυτο στο ευατο σας?
να βαζετε πάνε απο τη σωματικη ακεραιοτητα του οποιουδηποτε τις λαμαρινες και τον εγωισμο σας?
πώς...Δεν βάζουμε τον εγωισμό μας πάνω από την σωματική ακεραιότητα του οποιουδήποτε ..
Βάζουμε την δική μας σωματική ακεραιότητα (και έπειτα των υπολοίπων) πάνω από την σωματική ακεραιότητα του συγκεκριμένου ΑΜΕΑ
Εγώ αυτό κατάλαβα. Αλλά αν κατάλαβα λάθος αυτή είναι η Άποψή μου.
Βάζουμε την δική μας σωματική ακεραιότητα (και έπειτα των υπολοίπων) πάνω από την σωματική ακεραιότητα του συγκεκριμένου ΑΜΕΑ
-
ουπς
-
Επειδή δεν παρακολούθησα τον καυγά, υποθέτω ότι ο motoAfter τσαντίστηκε γιατί κάποιοι autotfrc δήλωσαν ότι θα τον έκλειναν αν πήγαινε με το δίκυκλό του να τους μπει από το πλάι. Θυμάμαι εντούτοις ότι οι autotfrc δήλωναν λάτρεις της σφήνας, πάντα 'με ασφάλεια' ασφαλώς.
Αν εγώ αναγκάσω κάποιον autotfrc να κάνει οκτάρια γκαζώνοντας για να μη μου κάνει σφήνα, θα ενοχληθεί άραγε; -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
οποιος νομιζει οτι μπορει να σκοτωσει ανθρωπο και να ζησει φυσιολογικα,γνωριζοντας οτι μπορουσε να κανει κατι για να το αποφυγει και δεν το εκανε,να παει σε καμια Αλ-Καιντα ή σε κανα ψυχιατρο.
ετσι ευκολα σκοτωνεις ανθρωπο?σοβαρα μιλατε?
θα πρεπε να κανουν και ψυχολογικα τεστ πριν δωσουν το διπλωμα και οχι μονο οπισθογωνιες.
απεφυγε τον 'φονο',γιατι φονος θα ειναι αν ειχες περιθωρια αντιδρασης, κυνηγα τον και πλακωσε τον στις μπουνιες οποιον σε ενοχλει.πιο πολυ θα το ευχαριστηθειτε στο κατω κατω.
γατα να πεταχτει και προσπαθουμε να την αποφυγουμε,οχι ανθρωπο!
αλλο να κατακρινουμε ηλιθιες συμπεριφορες και αλλο να ειμαστε ετοιμοι να σκοτωσουμε.
ποτε και σε κανενα ατυχημα δεν φταιει 100% μονο ενας.σχεδον παντα υπαρχει κατι που θα μπορουσες να κανεις.αν μπορουσες,το ξερες και δεν το κανες εισαι δολοφονοςΔεν τον σκοτωνεις, απλα δεν κανεις τιποτα για να παρεις το ξυραφακι/υπνοτικα/45αρη απο τα χερια του....
Αφου το επελεξε, καποιο καλο λογο θα χει -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επειδή δεν παρακολούθησα τον καυγά, υποθέτω ότι ο motoAfter τσαντίστηκε γιατί κάποιοι autotfrc δήλωσαν ότι θα τον έκλειναν αν πήγαινε με το δίκυκλό του να τους μπει από το πλάι. Θυμάμαι εντούτοις ότι οι autotfrc δήλωναν λάτρεις της σφήνας, πάντα 'με ασφάλεια' ασφαλώς.
Αν εγώ αναγκάσω κάποιον autotfrc να κάνει οκτάρια γκαζώνοντας για να μη μου κάνει σφήνα, θα ενοχληθεί άραγε;Καποιος απο το tfrc -εγω συγκεκρημενα- ανεφερε οτι τον ενωχλησε ενας παπακουλας με μαγιο και παντοφλες που χωθηκε μπροστα του στα διοδια, ενω πισω απο μενα υπηρχε μηχανη με αναβατη με πληρη εξαρτιση...
Και καπου ξεφυγε η μπαλα.
Στο αλλο τωρα...
Αν την ωρα που εχω βγαλει φλας, και παω να μπω μπροστα σου, επιταχυνεις....
Φροντησε να χεις καλη ασφαλιστικη... -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Πως το επιτρεπετε αυτο στο ευατο σας?
να βαζετε πάνε απο τη σωματικη ακεραιοτητα του οποιουδηποτε τις λαμαρινες και τον εγωισμο σας?
πώς...Συμφωνώ με τον προβληματισμό σου.
Πιστεύω (θέλω να ελπίζω δλδ) ότι οι εκφράζοντες αυτές τις ακραίες απόψεις (δε με νοιάζει 10φορές, μια σωματική ακεραιότητα πάνω από μια άλλη κλπ κλπ) δεν έχουν βρεθεί σε παρόμοια, τραγική θέση και έχουν την πολυτέλεια να εκφράζονται όπως θέλουν.Είμαι κατά της λογικής της πανοπλίας για τον απλούστατο λόγο ότι όποιος εκτίθεται μαθαίνει και να μην εκθέτει. Μακάρι όλοι να οδηγούσαν κάποια στιγμή της ζωής τους μοτοσικλέτα. Θα γινόντουσαν σίγουρα όλοι πολύ καλύτεροι οδηγοί αυτοκινήτου και ίσως, μερικοί από αυτούς, καλύτεροι άνθρωποι.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Είμαι κατά της λογικής της πανοπλίας για τον απλούστατο λόγο ότι όποιος εκτίθεται μαθαίνει και να μην εκθέτει. Μακάρι όλοι να οδηγούσαν κάποια στιγμή της ζωής τους μοτοσικλέτα. Θα γινόντουσαν σίγουρα όλοι πολύ καλύτεροι οδηγοί αυτοκινήτου και ίσως, μερικοί από αυτούς, καλύτεροι άνθρωποι.+1
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Στο αλλο τωρα...
Φροντησε να χεις καλη ασφαλιστικη...Γιατί; Δεν σου αρέσει η δικιά σου;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο αλλο τωρα...
Φροντησε να χεις καλη ασφαλιστικη...Γιατί; Δεν σου αρέσει η δικιά σου;
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με την Πειραιως..
Φταιω;
160Eu το Αστρα
500Eu το S-Class
Και αυτοκινητο αντικαταστασης.
Δεν φταιω;
Αυτοκινητο αντικαταστασης και νομικη προστασεια...
Και να δω πως θα δικαιολογησεις το γεγονος οτι επιταχυνες την ωρα που ολοκληρωνα την προσπεραση μου -
Ποια 'προσπέραση'; Για σφήνες μίλησα. Μη λέμε πάλι τα γνωστά, ότι το φλας προειδοποιεί και δεν υποχρεώνει κτλ. Αν πας ν' αλλάξεις λωρίδα, με ή χωρίς φλας, και πέσεις πάνω σε αυτόν που κινείται πάνω σ' αυτήν, ευθύνεσαι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποια 'προσπέραση'; Για σφήνες μίλησα. Μη λέμε πάλι τα γνωστά, ότι το φλας προειδοποιεί και δεν υποχρεώνει κτλ. Αν πας ν' αλλάξεις λωρίδα, με ή χωρίς φλας, και πέσεις πάνω σε αυτόν που κινείται πάνω σ' αυτήν, ευθύνεσαι.Ναι, συμφωνω.
Αλλα οταν ο πισω επιταχηνει, με σκοπο να κλεισει αυτον που κανει 'προσπεραση' αντι να τον διευκολυνει κρατοντας σταθερη ταχυτητα οπως υποχρεουται απο τον ΚΟΚ, ο πισω κανει παραβαση και φταιει -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ποια 'προσπέραση'; Για σφήνες μίλησα. Μη λέμε πάλι τα γνωστά, ότι το φλας προειδοποιεί και δεν υποχρεώνει κτλ. Αν πας ν' αλλάξεις λωρίδα, με ή χωρίς φλας, και πέσεις πάνω σε αυτόν που κινείται πάνω σ' αυτήν, ευθύνεσαι.
Ναι, συμφωνω.
Αλλα οταν ο πισω επιταχηνει, με σκοπο να κλεισει αυτον που κανει 'προσπεραση' αντι να τον διευκολυνει κρατοντας σταθερη ταχυτητα οπως υποχρεουται απο τον ΚΟΚ, ο πισω κανει παραβαση και φταιειΟ πίσω είναι απλά μαλάκας Αλεξ! Αλλά δεν 'φταίει'!!! Στο δικαστήριο θα πληρώσεις εσυ την μαλακία του!!
-
Τωρα παιζετε την μακρυα γαιδουρα...Και εσυ αν επιταχυνεις για να χωθεις εκει που παει να μπει ο αλλος με σφηνα, εισαι το ιδιο παρανομος. Και παει λεγοντας...
Η διαφορα με τον γαμια/δειρτη After ειναι οτι κανεις μας δεν λεει οτι θα επρεπε να εχουμε δικαιωμα να κανουμε αυτα 'επειδη ζεσταθηκαμε' ή αλλες τετοιες γελοιοτητες. Το οποιο οταν ακουστηκε, πολλοι το εκραξαν, οχι μονο 'εμεις'.
Εγω προσωπικα εχω πει οτι ΔΕΝ κανω σφηνες. Αιντε να μπω με το ετσι θελω καπου αμα δεν ξεκαβαλαει την αριστερη, και αυτο οταν το κανει εξοφθαλμα επιτηδες. Απο κει και περα να κανω ακρη για οποιονδηποτε καραγκιοζη που απαιτει να ειναι υπερανω των αλλων και το επιχειρει με οπλο το οτι θα φοβηθω μην παθει εκεινος τιποτα, ΕΧΑΣΕ...
ΥΓ Να ΞΑΝΑπω οτι οδηγω καθημερινα και παπι?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι, συμφωνω.
Αλλα οταν ο πισω επιταχηνει, με σκοπο να κλεισει αυτον που κανει 'προσπεραση' αντι να τον διευκολυνει κρατοντας σταθερη ταχυτητα οπως υποχρεουται απο τον ΚΟΚ, ο πισω κανει παραβαση και φταιειΟ πίσω είναι απλά μαλάκας Αλεξ! Αλλά δεν 'φταίει'!!! Στο δικαστήριο θα πληρώσεις εσυ την μαλακία του!!
Οχι απαραιτητα.
Οτι ειναι μαλακας αυτος που κλεινει, ειναι.
Το θεμα απο κει και περα ειναι σε τι δηκαστη θα πεσεις.
Αλλα εμενα δεν με νοιαζει.
Θα δοσω 160 Ευ στην Πειραιως και θα τους πω να το πανε δικαστηκα. -
Δεν ειναι κακη... και θελω να την ξεφορτοθω....
Βρηκα κατι 'ευκαιρειες' και θελω να ψωνισωυπαρχει τιποτα και για μας να ψωνισουμε;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
.... Να ΞΑΝΑπω οτι οδηγω καθημερινα και παπι?Και κάθε βράδυ να το οδηγείς δηλαδή τι έγινε;
Εννοείς μήπως οτι είσαι μοτοσυκλετιστής, οτι το ξέρεις και αυτό, για ποιες εμπειρίες σου μιλάει ο άνθρωπος;
Δηλάδη έλεος πια, να ξέρουμε να σταματάμε και κάπου...Ρε After και όλοι οι αντι-After , αφου ζείτε σε διαφορετικούς κόσμους που δεν τέμνονται πουθενά, τι το παιδεύετε....
-
ΖΩΑ όσοι βγαίνουν στο δρόμο και βρίζονται σαν αλήτες, και μετά μπαίνουν στο forum να διδάξουν ηθική και αξιοπρέπεια.
ΖΩΑ και όσοι καθόμαστε και διαβάζουμε τις αχρειότητες που γράφετε και γελάμε σε κάνα διάλλειμα στη δουλειά, που απαντάμε και σας δίνουμε αξία και νομίζετε ότι γράφετε καμια εξυπνάδα, άνθρωποι ακαλλιέργητοι, που τα πτυχία και τις σπουδές τις έχετε μόνο για το signature στο forum γιατί πέρασαν και δεν άφησαν τίποτα ουσίας, κανένα σεβασμό για τις ουσίες της ζωής.
Ουστ από δώ! Πάρτε τον εγωισμό σας και βάλτε τον εκεί που αξίζει, αφήστε τον κόσμακη να πάει στη δουλειά του, να πάει τα παιδιά του στο σχολείο όπως μπορεί ο καθένας. Έγινε ο καθένας εκδικητής των δρόμων και σταυροφόρος, αυτόκλητος διαιτητής σε έναν αγώνα που δεν θέλει κανείς να παίξει, και πρέπει και από πάνω να βγείτε στο forum ή όπου αλλού να παινέσετε τα κατορθώματά σας και να ευλογήσετε τα γένια σας.
Live 'n let live
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]