Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Απο οτι ειδατε σημερα στον δρομο σας δηλαδη, το παπακι σας ενοχλησε, και το σκουτερ που εχει σταματησει(βλακωδως) στο διαζωμα
Αυτες οι 2 περιπτωσεις δηλαδη θετουν σε κινδυνο την σωματικη σας ακεραιοτητα
Μαϊστα....
Εγώ δεν είδα να λέει κανείς από αυτούς που τα ανέφεραν οτι διακυνδύνευσε η σωματική του ακεραιότητα. Το αντίθετο μάλιστα, οτι αυτοκτονικές τάσεις έχουν οι συγκεκριμένοι αναβάτες, που είναι και αλήθεια.
Κι εγώ οδηγώ παπί και scooter. Τέτοιες μεγάλες π@π@ριές δεν έχω κάνει ποτέ, και όχι γιατί γύρισε κάποιος και μου είπε να μην τα κάνω... καθαρά από ένστικτο (αυτοσυντήρησης). Κάτι που μάλλον οι συγκεκριμένοι αναβάτες (πάλι) δε φαίνεται να διαθέτουν...
Τώρα αν εσύ προκαταβάλλεσαι λόγω των προηγουμένως υποθέντων, τι να σου πω.. απλά μη μπεις σε αυτό το νήμα για μερικές μέρες για να ηρεμήσεις, γιατί όπως βλέπεις δεν είναι κανένας διατεθημένος να αποδεχτεί τα επιχειρήματα των άλλων.
Καλα...
Απαξ και περασεις απο πανω τους και καταδηκαστεις -γιατι δεν ηταν αρκετο το οτι ηταν αναποδα σε μονοδρομο Λ.Χ. για να τεκμηριωσεις την αθοωτητα σου - και σε στειλουν στο Κορυδαλο και γινεις 'η καινουρια γκομενα του Σακη του σουγια' ....Κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα.....