Ο χρήστης After έγραψε:
Τώρα αν εσύ προκαταβάλλεσαι λόγω των προηγουμένως υποθέντων, τι να σου πω.. απλά μη μπεις σε αυτό το νήμα για μερικές μέρες για να ηρεμήσεις, γιατί όπως βλέπεις δεν είναι κανένας διατεθημένος να αποδεχτεί τα επιχειρήματα των άλλων.
Δεν υπαρχει λογος να το συνεχισω, δεν προκειται να βγει ακρη και χανω τον καιρο μου
Απλως προτεινω στα φιλτατα μελη του tfrc, να προσεχουν και λιγο στους δρομους, γιατι μενουμε και κοντα, και αν ποτε συναντηθουμε θα ειναι πολυ κριμα....
Δεν απειλω, αλλα αν τολμησει κανεις να ''με κλεισει'' επειδη ετυχε και βρεθηκε πισω απο 1.5 τονο, δεν θα εχει να κανει με κανα γεροντακο με το διαλυμενο παπι
Επειδη ειστε παραπανω καιρο μελος απο μενα, δεν σημαινει οτι το φορουμ ειναι τσιφλικι σας
Ολα τα ''ζωα,ζωα,ζωα'' εσεις τα εχετε γεμισει
ΟΛΟΙ σας φταινε πια, μονο εσεις εισαστε οι σωστοι!!
Υ.Γ. Οποιος ειναι φαινεται, και δεν χρειαζεται να τον υποδειξω εγω
Οποιος ειναι εξυπνος εχει ματια και βλεπει, ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Ζητω συγνωμη απο τους admins για την πορεια αυτου του θρεντ, προσωπικες αντιπαραθεσεις με διαφορα μελη, δεν πρεπει να βγαινουν στο φορουμ
KACEY & WAGNER, μαζευτειτε, γιατι ΕΝΑΣ τρελος θα βρεθει, ΕΝΑΣ, και θα ειναι και τελευταιος
Αλλα ετσι κι αλλιως @@ αληθεια ειναι οσα λετε, οποτε οκ...
Εdit: Φετος στην μεγαλη παρεα μου, ειχαμε πολλους νεκρους απο ασχετους οδηγους, και μαλιστα οι περισσοτεροι ειχαν εγκαταλειψη απο την δραστη
Καταλαβαινετε πως πρεπει να αντιδρασω οταν θα δω καποιον να το κανει επιτηδες. warning
Η μαλακια ειναι οτι δεν ειμαι μονο εγω και ο Κεϊσυ που καναμε παραπωνα για τα διτροχα ζωα....
Το γεγονος οτι θυμασαι αυτα που λεμε με χαροποιει ιδιετερος.
Ενας ακομη παπακουλας ζωντανος.
Μια και ανεφερες εγκαταλληψη, μια φορα ενα παλικαρι χτυπησε μηχανη, και οχι μονο δεν εφυγε αυτος, αλλο το μισο TF πηγε στη Βουλα να δει πως ηταν το παλικαρι.