-
Συνέχεια από εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 649#898649
-
-
-
κάνω την αρχή!
ζώο όλοι οι οδηγοί που παρκάρουν μπροστά απο ράμπες σε πεζοδρόμια κ εμποδίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τα καροτσάκια με τα μωρά, τους ποδηλάτες... αμάν πια με αυτές τις ράμπες... χθες ένας πάρκαρε μπροστά μου... εγώ με ένα φίλο μου τον κοιτούσαμε επιδεικτικά, κ μόλις πάρκαρε κ μας είδε, ξαναμπήκε στο αμάξι του κ το πήρε από τη ράμπα... αμάν πια με τον παλιοεγωισμό του κάθε Έλληνα...
-
Τουλάχιστον αυτός ντράπηκε και το πήρε από κει. Οι περισσότεροι θα σας έγραφαν στ'@@ τους.
-
όντως, οι περισσότεροι ποιούν τη νήσσαν... κ με το που παρκάρουν κάνουν πως βιάζονται κ φευγουν αμέσως, μήπως χάσουν το stand στα κλαμπάκι... γράψιμο από την αστυνομία θέλουν... πάντως στο κέντρο της Θεσ/νίκης υπάρχει ένας άγραφος νόμος... παρκάρεις πάνω στην Τσιμισκή, εκτός από ράμπες, κάδους, διαβάσεις, καθ' όλη τη διάρκεις της νύχτας... διαφορετικά σε γράφει η αστυνομία, ή βγάζουν τα σκουπίδια πάνω από το αμάξι σου.
-
Aυτός ο άγραφος νόμος υπάρχει και σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις για τις νυχτερινές ώρες.
Χτές στην πιάτσα ταξί στην Τσιμισκή, μπροστά στην Ναβαρίνου είχε παρκάρει ένα Freelander. Ήταν το πρώτο αμάξι που είδα να πέφτει θύμα των Streetpanthers . Δεν ξέρω αν του το κόλλησε κάποιος ταρίφας αλλά καλά του κάνανε -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
κάνω την αρχή!ζώο όλοι οι οδηγοί που παρκάρουν μπροστά απο ράμπες σε πεζοδρόμια κ εμποδίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τα καροτσάκια με τα μωρά, τους ποδηλάτες... αμάν πια με αυτές τις ράμπες... χθες ένας πάρκαρε μπροστά μου... εγώ με ένα φίλο μου τον κοιτούσαμε επιδεικτικά, κ μόλις πάρκαρε κ μας είδε, ξαναμπήκε στο αμάξι του κ το πήρε από τη ράμπα... αμάν πια με τον παλιοεγωισμό του κάθε Έλληνα...
Koίτα δεν θέλω να τον δικαιολογήσω τον τύπο κι εμένα με ενοχλεί αφάνταστα να παρκάρουν όπου νάναι κι όπως λάχει, ωστόσο κι εγώ μια φορά εντελώς αφηρημένη πάρκαρα ωραία και καλά σε ένα κενό χώρο για να αντιληφθώ κάποιον τύπο να με κοιτάει περίεργα Κοιτάζοντας γύρω γύρω να δω τι περίεργο συμβαίνει είδα ότι είχα παρκάρει μπροστά σε είσοδο πάρκινγκ . Ε, φυσικά σηκώθηκα κι έφυγα!!!! Μπορεί κάτι τέτοιο να συνέβη και σε κείνον!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Συνέχεια από εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 649#898649δεν τα εκατόστησε το άλλο
-
-
Εξω απο τα καμμενα βουρλα, μια λωριδα εννοειται, μπροστα μου 2 αυτοκινητα και 1 φορτηγο. Ενα ιμπιζα πισω μου ειχε κολλησει προφυλακτηρα.
-
Κατεβαινοντας κηφισσο, τρελο πηξιμο. Πολλα αυτοκινητα αλλα σταθερα παμε με ~80. Μπροστα 10αδες αυτοκινητα σε μικρη αποσταση σε ολες τις λωριδες. Ερχεται ενας πισω μου με ενα πολο και ανοιγει αριστερο φλας. Λεω πλακα κανει... Οχι, γιατι μετα μου εσπασε τα νευρα με τα κωλοφωτα του. Πως θα θελα εναν προβολεα με κατευθυνση προς τα πισω...
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
- Εξω απο τα καμμενα βουρλα, μια λωριδα εννοειται, μπροστα μου 2 αυτοκινητα και 1 φορτηγο. Ενα ιμπιζα πισω μου ειχε κολλησει προφυλακτηρα.
Ακουμπάς το πόδι σου στο φρένο, ίσα ίσα για να ανάψουν τα φώτα πίσω... Θα παραμείνει κολλημένος;
-
Ζώα όλοι οι πανύβλακες που κυκλοφορούν ενώ έχουν και τα δύο φώτα φρένων καμμένα! Μου έτυχε δυο φορές αυτές τις μέρες και πραγματικά δεν έιχα φανταστεί το πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι πίσω τους!! Αντιλαμβάνεσαι καθυστερημένα την επιβράδυνση και ξαφνικά τους πλησιάζεις απότομα τσαρουχώνοντας τα φρένα , προκαλώντας το ίδιο χάος και στους πίσω Θα ήθελα να μάθω άμα πέσεις πάνω τους θα φταίς? (λογικά ναι) . Δυστηχώς απομακρύνθηκα όπως ήταν φυσικό και δεν τους καντήλιασα όπως θα ήθελα.....Λάθος μου που δεν τους έδωσα στεγνά. Το γεγονός να μην το ήξεραν το θεωρώ δύσκολο καθώς ήταν ένα xedos και μια corrolla του 2001-02 που διαθέτουν (μάλλον) σύστημα alarm για λαμπτήρες.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
- Εξω απο τα καμμενα βουρλα, μια λωριδα εννοειται, μπροστα μου 2 αυτοκινητα και 1 φορτηγο. Ενα ιμπιζα πισω μου ειχε κολλησει προφυλακτηρα.
Ακουμπάς το πόδι σου στο φρένο, ίσα ίσα για να ανάψουν τα φώτα πίσω... Θα παραμείνει κολλημένος;
To σκεφτηκα και αυτο ( ), αλλα πραγματικα ηταν πολυ κοντα. Δεν θα διακινδυνευα να πεσει πανω μου...
-
Εσύ δεν κόβεις. Πατάς λιγο φρένο με το αριστερό, ενώ το δεξί είναι στο γκάζι. Λιγο φρένο ίσα ίσα να ανάψουν τα φωτα.
Εδώ χρειάζονται τα πανελ με τις κυλιομενες επιγραφες 'Μα καλά, ηλιθιος είσαι, που να πάω'
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εσύ δεν κόβεις. Πατάς λιγο φρένο με το αριστερό, ενώ το δεξί είναι στο γκάζι.Μην το κάνεις αυτό!!!
...ή τουλάχιστον, δοκίμασέ το σε άδειο δρόμο πρώτα!!!
Το αριστερό πόδι έχει συνηθίσει στον συμπλέκτη που είναι πολύ πιο μαλακό πεντάλ. Δεν έχει την αίσθηση του φρένου.
Το πιο πιθανό είναι λοιπόν να... τσαρουχωθεί το δικό μας αμάξι και να πέσουν πίσω μας 5-6 άλλοι!
-
Εσύ δεν κόβεις. Πατάς λιγο φρένο με το αριστερό, ενώ το δεξί είναι στο γκάζι. Λιγο φρένο ίσα ίσα να ανάψουν τα φωτα.Εδώ χρειάζονται τα πανελ με τις κυλιομενες επιγραφες 'Μα καλά, ηλιθιος είσαι, που να πάω'
απο τα καλυτερα αξεσουαρ θα γίνονταν...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εσύ δεν κόβεις. Πατάς λιγο φρένο με το αριστερό, ενώ το δεξί είναι στο γκάζι.
Μην το κάνεις αυτό!!!
Το αριστερό πόδι έχει συνηθίσει στον συμπλέκτη που είναι πολύ πιο μαλακό πεντάλ. Δεν έχει την αίσθηση του φρένου.
Το πιο πιθανό είναι λοιπόν να... τσαρουχωθεί το δικό μας αμάξι και να πέσουν πίσω μας 5-6 άλλοι!
Δίκιο έχεις. Σορρυ εγώ μιλαω για ακουμπημα του φρενου, οχι τσαρουχωμα. Δικιο εχει ο Αλέξανδρος, κάντο σε ενα αδειο δρόμο πρωτα να το μαθεις.
-
Μην το κάνεις αυτό!!!
Δίκιο έχεις. Σορρυ εγώ μιλαω για ακουμπημα του φρενου, οχι τσαρουχωμα. Δικιο εχει ο Αλέξανδρος, κάντο σε ενα αδειο δρόμο πρωτα να το μαθεις.
Πίστεψέ με, τις πρώτες φορές που θα το κάνεις, το ακούμπημα είναι ΑΔΥΝΑΤΟ! Κατά 99% θα τσαρουχώσεις, άθελά σου, οπότε η σύγκρουση είναι σίγουρη.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μην το κάνεις αυτό!!!
Πίστεψέ με, τις πρώτες φορές που θα το κάνεις, το ακούμπημα είναι ΑΔΥΝΑΤΟ! Κατά 99% θα τσαρουχώσεις, άθελά σου, οπότε η σύγκρουση είναι σίγουρη.
Οκ, σόρρυ λέμεεεεεεε.
-
Σχωρεμένος!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]