-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Υποθέτω τα καλώδια είναι αυτά που τους 'ερεθίζουν' περισσότερο κι άμεσα...
Δεν τους καταλαβαινω αυτους τους μπατσους....
Εχω δει ανθρωπους να ερεθιζοντε με λεσβιες...
Εχω δει ανθρωπους να ερεθυζοντε με προστυχολογα...
Εχω δει ανθρωπους να ερεθιζοντε με κινκυ εσωρουζα....
Ανθρωπο να ερεθιζετε με 'τριγονο-πυροσβεστηρα-φαρμακειο' η 'καλωδιο ΒΤ' πρωτη φορα βλεπω!Μπορεί να τις έτρωγαν μικροί με καλώδιο τηλεφώνου, αυτό το πλεκτό
-
και κει που μπαινω στο τουνελ με κατευθυνση προς τουμπα να και ενας ποδηλατης
που ειπε να κανει τη βολτα του στη περιφερειακη...(μεσα απο το τουνελ)...στο τουνελ φωτα δεν υπαρχουν αυτη την ωρα, ελπιζω να μην τον πατησε κανεις...καλα τα χομπι αλλα το μαμησε και πεθανε..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
που ειπε να κανει τη βολτα του στη περιφερειακη...(μεσα απο το τουνελ)...Α, θα ειναι ο ιδιος που ειδα στην αριστερη λωριδα του Κηφισου. Εφταψυχος ο ανθρωπος...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
που ειπε να κανει τη βολτα του στη περιφερειακη...(μεσα απο το τουνελ)...Α, θα ειναι ο ιδιος που ειδα στην αριστερη λωριδα του Κηφισου. Εφταψυχος ο ανθρωπος...
Ο Χειμωνετος να ηταν δεν νομιζω να καταφερνε να ηταν την ιδια μερα και στην Θεσσαλονικη και στον Κηφισο..
-
Παλι εγινε ωραιο μπαμ στην βουλιαγμενη...
ΖΩΟ Παραβιαζει αυτα τα μεγαλα φωτεινα stop που για να μην τα δεις πρεπει να μην εχεις ματια....
Ο αλλος κατεβαινε σε κατοικημενη περιοχη με καμια 50αρα 60αρα κμ...Αποτελεσμα φρεναρισμα πανικου και μετα μ π α μ....
Το τι ακουσα δεν περιγραφετε ο ενας να πεταει την μια μλκ*α και ο αλλος να πεταει καλυτερη... -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Παλι εγινε ωραιο μπαμ στην βουλιαγμενη...ΖΩΟ Παραβιαζει αυτα τα μεγαλα φωτεινα stop που για να μην τα δεις πρεπει να μην εχεις ματια....
Ο αλλος κατεβαινε σε κατοικημενη περιοχη με καμια 50αρα 60αρα κμ...Αποτελεσμα φρεναρισμα πανικου και μετα μ π α μ....
Το τι ακουσα δεν περιγραφετε ο ενας να πεταει την μια μλκ*α και ο αλλος να πεταει καλυτερη...Καλα.....
Ετσι με την περιεργεια θα μας αφησεις;;;;;
Δεν θα μας πεις τι ειποθηκε;;;;;
Ελα!!!!!
Πες μας!!!!!!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Aπ'οτι ξερω απαγορευετε η ενσυρματη επικοινωνια του κινητου με ακουστικα ,ομως τα BT ακουστικα με το καλωδιακη δεν απαγορευονται γιατι το καλωδιακι ξεκιναει απο την συσκευη που επικοινωνει ασυρματα με το κινητο αρα εισαι νομιμος...
Κι εγώ αυτό λέω. Βέβαια, έχει ένα δίκιο ο Βάγκνερ: άντε να το εξηγήσεις στον μπάτσο που θέλει να σε γράψει ή που δεν έχει ιδέα αυτά.
Αυτό ξανά πες το. Με σταματούν προ ετών για έλεγχο, γεια σας κ.λ.π.. Άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, φαρμακείο, πυροσβεστήρα, καπότες, οδοντόπαστα, πετσέτα προσώπου και ότι μου ζήτησε το είχα. Εντάξει μου λέει, αλλά θα σε γράψω γιατί δεν έχεις μαζί σου δεύτερο ζευγάρι διορθωτικά γυαλιά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...αλλά θα σε γράψω γιατί δεν έχεις μαζί σου δεύτερο ζευγάρι διορθωτικά γυαλιά.να ρωτήσω κάτι πληροφοριακά μίας και αναφέρθηκε το θέμα?
Έχω κάνει εγχείρηση laser εδώ και 2 μήνες περίπου και πλέον δεν χρειάζεται να φοράω γυαλιά.Στο δίπλωμά μου όμως έχει αυτή την επισήμανση, μιας και όταν το έβγαλα, φορούσα.
Αν με σταματήσει ο μπάτσος τι κάνω?
Επίσης πρέπει να κάνω κάτι για να σβηστεί από το δίπλωμά μου η επισήμανση αυτή?(πχ επανεξέταση από γιατρό και επανακτύπωση διπλώματος?)
Μήπως να κρατάω την απόδειξη από το νοσοκομείο και το χαρτί της εισαγωγής μου στο 'χειρουργείο'?ΥΓ: Προς το παρόν έχω σκεφτεί (μιας και δεν έχω το χρόνο να πάω να κάνω τη γραφειοκρατία για να ενημερώσω το δίπλωμά μου) να πω ότι φοράω φακούς επαφής. Άντε να το διασταυρώσει...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ: Προς το παρόν έχω σκεφτεί (μιας και δεν έχω το χρόνο να πάω να κάνω τη γραφειοκρατία για να ενημερώσω το δίπλωμά μου) να πω ότι φοράω φακούς επαφής. Άντε να το διασταυρώσει...
θα σου πει ότι πρέπει να έχεις και τα γυαλιά σου μαζί
(πέτα στο ντουλαπάκι ένα παλιο ζευγάρι κ είσαι οκ ) -
Φρίκη παιδιά... είμαι με την κοπέλα μου και πάμε shark τώρα το βράδυ... έχω πιάσει εγνατία, στρίβω αριστερά στην βούλγαρη, περνάω και ακολουθώ τον δρόμο με καμιά 50αρια και φτάνω στην διασταύρωση με την όλγας... δεξιά καμπή, στο αριστερό αστικό περιμένει να στρίψει αριστερά, στην μεσαία εγώ, από πίσω μου άλλος και δεξιά 2-3 άλλα αμάξια... από ένστικτο επειδή βλέπω το αστικό αφήνω το γκάζι και τσιμπάω λίγο φρένο. έχοντας φτάσει στην μέση του ξεπροβάλλει από μπορστά του ξανθό κεφάλι και ακολούθως σώμα. Με βλέπει και αρχίζει να περνάει ενώ έχω πράσινο και οι πεζοί κόκκινο. Τέρμα φρένα, abs και bas να παίζουν στο φουλ, ανάβουν τα αλάρμ, η κοπέλα μου τα παίζει και μου λέει 'την μαλάκω την χτυπήσαμε', εγώ σφίγγω τιμόνι, κάνω λιγάκι ανάποδο γιατί άρχισα να χάνω την ουρά και αφήνω λίγο το φρένο μπας και ισιώσω γιατί έχουμε και άλλους δίπλα μας, τελευταία στιγμή αυτή τρέχει πάλι μπροστά από το λεωφορείο. Ισιώνω, κοιτάζω καθρέφτη και κάνει το ίδιο πράγμα στον πισινό μου, ο οποίος από το φρενάρισμα έφερε τετακέ.
Πραγματικά, ήμουν σίγουρος ότι την είχα χτυπήσει. Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι είχα σωστά αντανακλαστικά (πιστεύω), γιατί πάντα είχα την απορία αν σε περίπτωση τέτοιου έκτακτου περιστατικού θα αντιδράσω σωστά ή θα μπλοκάρω.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ΥΓ: Προς το παρόν έχω σκεφτεί (μιας και δεν έχω το χρόνο να πάω να κάνω τη γραφειοκρατία για να ενημερώσω το δίπλωμά μου) να πω ότι φοράω φακούς επαφής. Άντε να το διασταυρώσει...
θα σου πει ότι πρέπει να έχεις και τα γυαλιά σου μαζί
(πέτα στο ντουλαπάκι ένα παλιο ζευγάρι κ είσαι οκ )Αυτό μου πρότεινε και o father να κάνω.(αν και μεταξύ μας το θεωρώ απίστευτη κοροϊδία... Μα να το παίζω ότι δε βλέπω? )
-
Ζώα κατ' ελάχιστον τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ της φωτογραφίας που αποφάσισαν με το έτσι θέλω να διακοσμήσουν τη γκαραζόπορτα που είχε απομείνει από τον προηγούμενο βανδαλισμό. Όπως βλέπετε το όλο σκηνικό πραγματοποιείται υπό το φως του ηλίου. Πήγα σε παράπλευρο φαρμακείο και το ανέφερα στην ιδιοκτήτρια, η οποία είναι και ιδιοκτήτρια του γκαράζ, και μου είπε ότι δεν καλούν την αστυνομία φοβούμενοι αντεκδίκηση...
Η πλάκα είναι ότι 40 μέτρα μετά ήταν ένα περιπολικό που κατέγραφε τροχαίο ατύχημα, οι αστυνομικοί όμως δεν έδωσαν καμία σημασία στα αλητόπαιδα και τα άφησαν ανενόχλητα να συνεχίσουν το έργο τους.Αντε και σ' ανώτερα
-
κάνω λιγάκι ανάποδο γιατί άρχισα να χάνω την ουρά
Ωπα και η πισωκουνα πεζαρα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φρίκη παιδιά... είμαι με την κοπέλα μου και πάμε shark τώρα το βράδυ... έχω πιάσει εγνατία, στρίβω αριστερά στην βούλγαρη, περνάω και ακολουθώ τον δρόμο με καμιά 50αρια και φτάνω στην διασταύρωση με την όλγας... δεξιά καμπή, στο αριστερό αστικό περιμένει να στρίψει αριστερά, στην μεσαία εγώ, από πίσω μου άλλος και δεξιά 2-3 άλλα αμάξια... από ένστικτο επειδή βλέπω το αστικό αφήνω το γκάζι και τσιμπάω λίγο φρένο. έχοντας φτάσει στην μέση του ξεπροβάλλει από μπορστά του ξανθό κεφάλι και ακολούθως σώμα. Με βλέπει και αρχίζει να περνάει ενώ έχω πράσινο και οι πεζοί κόκκινο. Τέρμα φρένα, abs και bas να παίζουν στο φουλ, ανάβουν τα αλάρμ, η κοπέλα μου τα παίζει και μου λέει 'την μαλάκω την χτυπήσαμε', εγώ σφίγγω τιμόνι, κάνω λιγάκι ανάποδο γιατί άρχισα να χάνω την ουρά και αφήνω λίγο το φρένο μπας και ισιώσω γιατί έχουμε και άλλους δίπλα μας, τελευταία στιγμή αυτή τρέχει πάλι μπροστά από το λεωφορείο. Ισιώνω, κοιτάζω καθρέφτη και κάνει το ίδιο πράγμα στον πισινό μου, ο οποίος από το φρενάρισμα έφερε τετακέ.Πραγματικά, ήμουν σίγουρος ότι την είχα χτυπήσει. Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι είχα σωστά αντανακλαστικά (πιστεύω), γιατί πάντα είχα την απορία αν σε περίπτωση τέτοιου έκτακτου περιστατικού θα αντιδράσω σωστά ή θα μπλοκάρω.
καλα ειναι να μη σου τυχει κ τρεχεις κ τζαμπα κ εχεις κ τυψεις μετα
χθες ειδα πρεζακια να διασχιζει την πειραιως καθετα χωρις να κοιταει καθολου ενω τα αυτοκινητα ειχαν αναπτυξει μεγαλη ταχυτητα και περναγανε συριζα διπλα του -
Μετά από σχεδόν 3 μήνες απουσίας από το τιμόνι (άτιμη ξενιτιά...) ξαναέπιασα τιμόνι. Κατάλαβα ότι αυτή η στήλη δεν έχει νόημα. Είμαστε ΌΛΟΙ ζώα. Ακόμα και εγώ προσπαθούσα να οδηγώ όσο πιο συντηρητικά γίνεται και πάλι έκανα μικρές ελληνικές καφρίλες. Τώρα καταλαβαίνω γιατί έχουμε 4 φορές αναλογικά περισσότερους νεκρούς σε σχέση με ας πούμε την Αγγλία...
Ζώο ιδιάζουσας βαρύτητας ένα σιβίκ που μου πετάχτηκε όντας ακινητοποιημένο χωρίς φλας από την άλλη λωρίδα και με έκανε να πλακωθώ στα φρένα. Οι φίλοι μου λένε 'μα καλά δεν θα του παίξεις φώτα/κορνάρεις/βρίσεις τη μάνα?' και τους λέω χαλαρά 'μπα θα τον γράψω στα 'ζώα' στο φόρουμ'. Έξοχη μέθοδος για να αποφεύγεις τον εκνευρισμό πίσω από το τιμόνι!!
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Aπ'οτι ξερω απαγορευετε η ενσυρματη επικοινωνια του κινητου με ακουστικα ,ομως τα BT ακουστικα με το καλωδιακη δεν απαγορευονται γιατι το καλωδιακι ξεκιναει απο την συσκευη που επικοινωνει ασυρματα με το κινητο αρα εισαι νομιμος...
Κι εγώ αυτό λέω. Βέβαια, έχει ένα δίκιο ο Βάγκνερ: άντε να το εξηγήσεις στον μπάτσο που θέλει να σε γράψει ή που δεν έχει ιδέα αυτά.
Θα σε γράψει 100% .ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φοράς ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ στο αυτοκίνητο.
Δεν καταλαβαίνω βρε παίδες το πρόβλημα, εγώ έχω ένα αρχαίο Siemens C55
και με το που χτυπάει ανοίγω την ανοιχτή ακρόαση και μιλάω... στο αυτοκίνητο.Και μάλιστα άρχισα να το γουστάρω.
Σωστόοοοος!
Και το δικό μου W850 έχει ανοικτή ακρόαση...δεν το είχα σκεφτεί!
-
Η ανοικτή ακρόαση είναι άβολη και επικίνδυνη συγκρινόμενη με το BT γιατί πρέπει να κρατάς το κινητό στο χέρι και σε αρκετά κοντινή απόσταση από το στόμα (λιγότερο από μισό μέτρο), διαφορετικά δεν ακούγεσαι.
Ουσιαστική διαφορά λοιπόν με το να μιλάς κρατώντας το κινητό στο αυτί δεν υπάρχει. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η ανοικτή ακρόαση είναι άβολη και επικίνδυνη συγκρινόμενη με το BT γιατί πρέπει να κρατάς το κινητό στο χέρι και σε αρκετά κοντινή απόσταση από το στόμα (λιγότερο από μισό μέτρο), διαφορετικά δεν ακούγεσαι.
Ουσιαστική διαφορά λοιπόν με το να μιλάς κρατώντας το κινητό στο αυτί δεν υπάρχει.Yπάρχει Μάνο. Εγώ το ακουμπούσα στο πόδι και οδηγούσα κανονικά μιλώντας. Με το ΒΤ είναι πολύ καλύτερα βέβαια, γιατί ο συνομιλητής ακούει πολύ λιγότερο το θόρυβο από το περιβάλλον σου.
-
Ίσως κάποια κινητά να έχουν καλύτερομικρόφωνο. 2 motorola που δοκίμασα (Ε770v, L7) δεν ακούγονταν αν βρίσκονταν σε απόσταση μεγαλύτερη από το τιμόνι.
-
Παντως νομιζω πως συμφωνουμε ολοι, οτι η 'εξαιρεση' των ακουστικων bluetooth ειναι ηλιθιωδης.
Ας επιτρεποταν μονο το car kit, δηλαδη ανοιχτη ακροαση χωρις κανενα ακουστικο, ανεξαρτητα απο το αν ηταν bluetooth, ενσωματωμενο στο αυτοκινητο or whatever.
Και τι χαζομαρα να λεει καποιος 'επιτρεπεται το bluetooth'. Το bluetooth κατ'ουσιαν ειναι πρωτοκολλο επικοινωνιας μεταξυ συσκευων. Δεν χαρακτηριζει τυπο συσκευης, ουτε την καταλληλοτητα του για χρηση κατα τη διαρκεια της οδηγησης.
Οταν πρωτοπηρα το focus, μου εκανε φοβερη εντυπωση η εργονομια και οι μικρες λεπτομερειες ολων των χειριστηριων και των κουμπιων. Μπορω να κανω το 99% των λειτουργιων με την αφη μονο, χωρις να παρω τα ματια μου ουτε δευτερολεπτο απο τον δρομο. Και οι αλλοι πετανε εναν αφορισμο 'επιτρεπεται το bluetooth ακουστικο' και ξεμπερδεψανε...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]