-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
oem=Other Equipment Manufacturer ?
υπάρχει καμια δοκιμασμένη εταιρία που να βγάζει τονερ που δε στάζουν;Ευχαριστώ πάντως
εγώ στον 1020 στην δουλειά βάζω του Πλαισίου ...Qconnect i think...
είναι άψογο...σε σημείο που δεν βλέπω γιατί να πληρώνω +20 ευρώ για ένα hp ταμπελάκι.
-
Μήπως πρέπει να ανοίγεις τον εκτυπωτή και να καθαρίζεις το λάστιχο που πατάει η κεφαλή όταν παρκάρει ώστε να μη στάζουν ή να ξεραίνονται. Αδειάζουν τα μελανάκια του Canon μου χωρίς να τυπώνω.
-
Μου κάνει νερά ο Firefox...ή είναι ιδέα μου.
Eχω 2GB RAM. Τώρα εδώ και κανα 2ωρο που τον έχω ανοικτό έχω δεσμευμένα για αυτόν 130ΜΒ RAM περίπου με 6-7 tabs.
Πριν κανα 20λεπτο άνοιξα καμιά 20αρια tabs και κόλλησε. Δούλευε αλλά δεν με άφηνε να πάω από το ένα tab στο άλλο. Tότε είχα 155ΜΒ RAM για πάρτη του. Μόλις έκλεισα τα μισά tabs επανήλθε.
Τι συμβαίνει άραγε; Μου φαίνεται θα το γυρίσω στην Opera. Αρχίζει να μου σπάει τα νεύρα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι περισσότεροι κάνουν συνδυασμό (άλλη μάρκα tv άλλη dvd-home cinema).
Για να έχουν πολλά τηλεχειριστήρια;
Απλά δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδια μάρκα για να στήσεις τον ιδανικό συνδυασμό σε απόδοση. Συνήθως με άλλη μάρκα tv και ένα άλλης μάρκας καλό σε απόδοση dvd-home cinema μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ καλό σετ.
Πάντως τα αρκετά χειριστήρια ότι και να επιλέξεις είναι πάντα ένα θέμα-πρόβλημα...
-
Συμβουλη...
Μη τσιγκουνεφτειτε στα καλωδια μεταξυ των συσκευων....
Κανουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλεια! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου κάνει νερά ο Firefox...ή είναι ιδέα μου.Eχω 2GB RAM. Τώρα εδώ και κανα 2ωρο που τον έχω ανοικτό έχω δεσμευμένα για αυτόν 130ΜΒ RAM περίπου με 6-7 tabs.
Πριν κανα 20λεπτο άνοιξα καμιά 20αρια tabs και κόλλησε. Δούλευε αλλά δεν με άφηνε να πάω από το ένα tab στο άλλο. Tότε είχα 155ΜΒ RAM για πάρτη του. Μόλις έκλεισα τα μισά tabs επανήλθε.
Τι συμβαίνει άραγε; Μου φαίνεται θα το γυρίσω στην Opera. Αρχίζει να μου σπάει τα νεύρα.
Πριν πας Οπερα... Δεν δωκιμαζεις και το Maxthon tab browser και τα σχετικα... αλλα ειναι ποιο βολικος:)
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μου κάνει νερά ο Firefox...ή είναι ιδέα μου.
Eχω 2GB RAM. Τώρα εδώ και κανα 2ωρο που τον έχω ανοικτό έχω δεσμευμένα για αυτόν 130ΜΒ RAM περίπου με 6-7 tabs.
Πριν πας Οπερα... Δεν δωκιμαζεις και το Maxthon tab browser και τα σχετικα... αλλα ειναι ποιο βολικος:)
τον είχα παλιά! Οντως πολύ καλός.
ο 2.0 βασίζεται στον ΙΕ7 ;
-
Δεν ξερω.....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Aσχετο....
Θελω να ανοιξω το site της macromedia.... και μου ανοιγει της adobe...
Και το macromedia flash player το λεει....... adobe flash player.....
Τι επαιξε;;;;;
Ποτε την εξαγωρασε;;;;;Πρέπει να έχει σίγουρα ένα χρόνο που εξαγοράστηκε η Macromedia από την Adobe. Κράτησαν τα καλύτερα από κάθε εταιρία και αφαίρεσαν τις αλληλοκαλύψεις.
-
Αναβαθμίζεται το Hotmail
Ο χρήστης cosmo.gr έγραψε:
Σημαντικές νέες προσθήκες και αύξηση διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου για τη γνωστή υπηρεσία.Ο αγώνας ανάμεσα στις εταιρίες παροχής δωρεάν λογαριασμών e-mail είναι πολύ σκληρός και όπως φαίνεται η Microsoft αποφασίζει να αυξήσει έντονα τα ποσοστά του Hotmail.
Όπως αποκαλύφθηκε την Τρίτη, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οι χρήστες της γνωστής υπηρεσίας θα εντοπίσουν αρκετές και σημαντικές αλλαγές. Αρχικά, ο αποθηκευτικός χώρος θα αυξηθεί από τα 2 στα 5GB (για τους χρήστες χωρίς συνδρομή) και από τα 4 στα 10GB (για τους συνδρομητές).
Με αυτή την κίνηση, το Hotmail περνάει το Gmail, το οποίο παρέχει 2,8GΒ και 8,8GB αντίστοιχα. O Program Manager του Hotmail δήλωσε μάλιστα στο Windows Live Blog ότι ξεκίνησαν οι προσθήκες σημαντικών νέων λειτουργιών, τις οποίες αναζητούσαν οι πιο έμπειροι χρήστες τόσα χρόνια. Οι περισσότερες από αυτές έχουν να κάνουν με την ποιότητα και τη λειτουργία γενικότερα, ενώ γίνονται έντονες προσπάθειες και για το καλύτερο φιλτράρισμα των junk mails. Αναμένουμε με αγωνία όλες τις αλλαγές…
-
Παιδιά μια ερώτηση...Προσπαθώ να παίξω με Win Media Player ενα βίντεο (.avi) και ενω έχω ήχο, δεν εχω εικόνα!!! Προκειται για μια ταινία που έχω στο σκληρό κι ενω παλιότερα την έπαιζε τώρα δεν έχω εικόνα...
Τι τρέχει??
Eυχαριστώ!!
-
υπάρχει καμια δοκιμασμένη εταιρία που να βγάζει τονερ που δε στάζουν;Ευχαριστώ πάντως
OEM = Original Equipment Manufacturer.
Παιδιά μια ερώτηση...Προσπαθώ να παίξω με Win Media Player ενα βίντεο (.avi) και ενω έχω ήχο, δεν εχω εικόνα!!! Προκειται για μια ταινία που έχω στο σκληρό κι ενω παλιότερα την έπαιζε τώρα δεν έχω εικόνα...
Τι τρέχει??
Eυχαριστώ!!
Θέμα codec. Κατέβασε το Klite codec που τα έχει όλα μέσα ή κάποιο άλλο που θα σου πουν τα πιτσιρίκια που τα παρακολουθούν καλύτερα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Στο acronymfinder το βρήκα και με τις δύο δημασίες αλλα επειδή φαντάστηκα οτι μιλούσαμε για μαϊμούδες...
-
Στο acronymfinder το βρήκα και με τις δύο δημασίες αλλα επειδή φαντάστηκα οτι μιλούσαμε για μαϊμούδες...
Συνηθως ειναι το ιδιο εργοστασειο που βγαζει τα μελανια της ΗΡ, καπου στην Κινα, απλα τα πουλαει χωρις αυτοκωλλυτα ΗΡ....
-
Ποιός είναι ο καλύτερος παροχέας mail όσον αφορά το spam protection; Θέλω να ανοίξω ένα mail στην αδερφή (μικρή είναι) και καλό θα ταν να αποφύγουμε τίποτα δράματα.
-
Βecker Traffic Assist Highspeed 7934
Ψαχνω για το συγκεκριμενο gps ελληνικο χαρτη http://www.mybecker.com/beckerCms/www_root/ar03/templates/Ar03ProductMain.jsp?language=De&organisation=001&navSeq=136
Γνωριζει κανεις απο που κ με τι κοστος? -
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θέμα codec. Κατέβασε το Klite codec που τα έχει όλα μέσα ή κάποιο άλλο που θα σου πουν τα πιτσιρίκια που τα παρακολουθούν καλύτερα.
πιτσιρίκο.... ...μιας κ είσαι εύκαιρος, μου λες γιατί έχω πράσινή εικόνα ενώ έχω κανονικά ήχο με τα κωλο-wmv βίντεο;
έχω το klite codec pack 3.3.0 σε full παράταξη με τον WMP 6.4 αλλά δεν μου τα παίζει. Αντίθετα το Winamp μου τα παίζει μια χαρά.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ποιός είναι ο καλύτερος παροχέας mail όσον αφορά το spam protection; Θέλω να ανοίξω ένα mail στην αδερφή (μικρή είναι) και καλό θα ταν να αποφύγουμε τίποτα δράματα.Πόσο μικρή δηλ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πιτσιρίκο.... ...μιας κ είσαι εύκαιρος, μου λες γιατί έχω πράσινή εικόνα ενώ έχω κανονικά ήχο με τα κωλο-wmv βίντεο;
έχω το klite codec pack 3.3.0 σε full παράταξη με τον WMP 6.4 αλλά δεν μου τα παίζει. Αντίθετα το Winamp μου τα παίζει μια χαρά.
Μόνο με τα .wmv γίνεται? Είναι σίγουρα θέμα codec... Μήπως να το ξαναπεράσεις? Αλλιώς κάνε format.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]