-
Τι ήθελε να κάνει ακριβώς; Σε τι να μοιάσει;
-
Στο αμαξι της Μπάρμπι?
-
Αμα σας πω οτι αυτος που την εκανε ετσι εχει και σχολή σχεδιασμού..
-
Στην πυρά - στην πυρά.
-
εγώ το θεωρώ ιεροσυλία. Προτείνω να μαστιγωθεί πάραυτα στην πλατεία της πόλης του...
έπειτα σας τον αφήνω να τον λιθοβολήσετε εσείς. -
αν εισαι καγκουρας οτι και να κανεις καγκουρας θα παραμεινεις.
-
Και μετά μου λέτε γιατί θεωρώ πως τα Seat τ' αγαπούν ιδιαιτέρως οι κάγκουρες...
(καλά, κι αυτός που σχεδίασε το 'φρυδάκι'-ο θεός να το κάνει- των πίσω φαναριών, τι πίνει;)
Εχει ρίξει ένα σκασμό λεφτά γι' αυτή την αηδία και το πιθανότερο είναι πως είναι ένα απλό 1.4...
Σ' αυτά τα λεφτά έπαιρνες το FR ή το Cupra!
Δεν είναι μόνον κακόγουστο, είναι και οικονομικά ηλίθιο! -
Ενα ολόϊδιο (και σε χρώμα) κυκλοφορεί στην Κύμη!!!
Παρκαρισμένο και γυαλισμένο (φυσικά) τον περισσότερο καιρό...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και μετά μου λέτε γιατί θεωρώ πως τα Seat τ' αγαπούν ιδιαιτέρως οι κάγκουρες...
(καλά, κι αυτός που σχεδίασε το 'φρυδάκι'-ο θεός να το κάνει- των πίσω φαναριών, τι πίνει;)
Εχει ρίξει ένα σκασμό λεφτά γι' αυτή την αηδία και το πιθανότερο είναι πως είναι ένα απλό 1.4...
Σ' αυτά τα λεφτά έπαιρνες το FR ή το Cupra!
Δεν είναι μόνον κακόγουστο, είναι και οικονομικά ηλίθιο!+++++, η αντίπερα όχθη είναι το FR κολλητού μου , ο οποίος έχει βγάλει μέχρι και τα σηματάκια απο τις πόρτες και το πορτ-παγκάζ.Βέβαια , αν κάποιος αυστραλός πάει να σταθεί δίπλα καταλαβαίνει οτι δίπλα΄του υπάρχουν 210 'αλογα... Q-CAR
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και μετά μου λέτε γιατί θεωρώ πως τα Seat τ' αγαπούν ιδιαιτέρως οι κάγκουρες...Καλα μεταξυ μας , τους εχεις μια ιδιαιτερη 'συμπαθεια' (&των skoda μαζι) !
Το λεω γιατι δεν σε εχω δει να αντιδρας το ιδιο για τα εξισου καγκουροποιημενα (αν οχι περισσοτερο κατα την γνωμη μου) 106 , 206 , saxo , punto κ.α ... -
konidi ελειψη μπογιας εχει!
-
Αυτός με το Seat, πηγε στον 'Βελτιωτικό οίκο' και είπε... 'Βαλε ό,τι έχεις'!
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Αυτός με το Seat, πηγε στον 'Βελτιωτικό οίκο' και είπε... 'Βαλε ό,τι έχεις'!AΧΑΑΧΑΧΑΧ δεν μπορω αλλο. Το φαι τελικα μπορω να το κοψω ,αλλα το site των 4τροχων με τιποτα. Μιλαμε για απιστευτες ατακες
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Αυτός με το Seat, πηγε στον 'Βελτιωτικό οίκο' και είπε... 'Βαλε ό,τι έχεις'!Υπαρχουν και κατι πτερυγια για την οροφη , σαν καρχαριακια τα οποια απ'οτι βλεπω δεν τα εβαλε!!
Χωραει πολυ πραμα ακομα!!!!!
-
Ουτε φασα εχει βαλει ουτε μπλε πιτσηληστηρια ουτε τπτ, εχει δρομο ακομα!
-
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Αυτός με το Seat, πηγε στον 'Βελτιωτικό οίκο' και είπε... 'Βαλε ό,τι έχεις'!Αυτοκίνητο είναι, όχι σουβλάκι απ' όλα!
-
-
Australia Uber Alles!!!!! [#3]