-
Εντάξει άμά βάζουμε και αυτόν σε λίγο θα βάλουμε τη μισή Ελλάδα εδώ...
Πάντως υπάρχουν κάγκουρες με πολυμορφικά...
Το απότέλεσμα είναι τόσο καλό που κέρδισε 4 Χρυσα Καγκουρο στο Φεστιβάλ Αυστραλίας???
-
-
Δεν έχει σημασία αν είναι μαλάκας ή όχι - σημασία έχει να του ρίξουν ένα γερό πρόστιμο να το θυμάται.
-
-
Τύπος με μαύρο Skoda Octavia προηγούμενης γενιάς, που στα φρυδάκια πάνω από τις ρόδες είχε βάλει ασημί γράμματα που έγραφαν 17' . Πάνω από κάθε ρόδα!!!
-
-
Και εμενα μαρεσει η 6αρα!
-
Μα γιατί να μην σου αρέσει?
-
Είναι μούρη αυτή; Σαν golf gti;
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι μούρη αυτή; Σαν golf gti;Δεν νομίζω να προλάβεις να τη δεις και πολύ τη μούρη, ο κώλος σου αρέσει?
-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Είναι μούρη αυτή; Σαν golf gti;
Δεν νομίζω να προλάβεις να τη δεις και πολύ τη μούρη, ο κώλος σου αρέσει?
Μια χαρά την προλαβαίνω.
Όχι, δεν μου αρέσει, λερώνει.
-
-
Ποιά τα όρια της καγκουριάς; Αν βάλω στο αμάξι μου οτιδήποτε άλλο πριν των μανίσιων, αυτόματα γίνομαι κάγκουρας;
-
Ο χρήστης Sirion έγραψε:
Ποιά τα όρια της καγκουριάς; Αν βάλω στο αμάξι μου οτιδήποτε άλλο πριν των μανίσιων, αυτόματα γίνομαι κάγκουρας;σε αυτο το φορουμ, ναι
-
Ε νταξ...υπερβολες...Ο αλλος με το opc γελαει εν τω μεταξυ, ,λες και το δικο του την εχει αλλου την εξατμιση.. Τεσπα,μια χαρα ειναι το λεον,σε λαθος τοπικ μπηκε..
-
Γεια σου ρε πάσχο μερακλή!!
-
το συγκεκριμένο είναι πολύύύύύ καλύτερο απο το official καγκουροbodykit
-
βασικα τα διαφορα σχεδια προφυλακτηρων πολλές φορες δεν ταιριάζουν με το μοντέλο, αλλες πάλι φορες πρεπει να γινουν αλλαγες στο υπόλοιπο αυτοκίνητο για να συμβαδιζει με ενα αλλο σχεδιαστικο στυλ που θελει να περασει το after market προιον(και εδω χρειάζονται χρηματα και ταλέντο).
χεσ* μεσα δηλαδη δυσκολο πραγμα να βαζεις κατι αλλο για να ''τονώσεις' αισθητικά το αυτοκίνητο. -
Χτες ειδα στο δρόμο,λευκο οπελ αστρα στεισιον βαγκον,με μπούλ-μπάρ μπροστα!!!
Δεν εχω φωτο να σας δειξω όμως
Australia Uber Alles!!!!! [#3]