-
Κατά πάσα πιθανότητα, κάποιος το κλαίει αυτό το σηματάκι.
-
-
ΜΑZDA ειναι,αλλα που κατασκευαστηκε δεν ξερω
-
Γερμανια?
-
Ελλαδα?
-
made in kagkouroland?
-
-
-
Εμενα μου αρεσει αυτο το Ιμπρεζα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εμενα μου αρεσει αυτο το ΙμπρεζαΚι εμένα σε κάποια ειδική διαδρομή όμως...
-
Ok, δεν είναι όμως για την Αυστραλία.....
-
Πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έβαλα φωτογραφίες εδώ, και το θέμα έχει φτάσει στο #3...
Ας μπούμε δυνατά λοιπόν
Συνάντησα με ένα συνάδελφο και συμφορουμίτη στον Κηφισό το Vitara που συμμετέχει στο WTCC...
Ζητώ συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τραβήξω φωτογραφία από μπροστά όπου και ξεδιπλώθηκε όλο το ταλέντο του γλύπτη...
-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έβαλα φωτογραφίες εδώ, και το θέμα έχει φτάσει στο #3...Ας μπούμε δυνατά λοιπόν
Συνάντησα με ένα συνάδελφο και συμφορουμίτη στον Κηφισό το Vitara που συμμετέχει στο WTCC...
Ζητώ συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τραβήξω φωτογραφία από μπροστά όπου και ξεδιπλώθηκε όλο το ταλέντο του γλύπτη...
πω που τον πετυχες αυτον?
αυτος μενει στη περιοχη μου κ τον βλεπω καθημερινα
τον βλεπω καθε μερα κ καθε φορα μερα νυχτα φοραει καπελο τζοκευ
αν ειναι αυτος που νομιζω τοτε πρεπει η φωτο να μην ειναι πολυ προσφατη καθως εχει αλλαξει προφυλακτηρες με αγνωστο υλικο
χαμηλωμενος κιολας τερμα -
το ξερω εδώ βάζουμε μόνο αμάξια που βλέπουμε αλλά τώρα δεν κρατήθηκα έπρεπε να μοιραστώ τον πόνο μου...
-
Χεχ! Ολοκληρω8ηκε τελικα.
http://www.ferrarilimo.co.uk/ -
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έβαλα φωτογραφίες εδώ, και το θέμα έχει φτάσει στο #3...Ας μπούμε δυνατά λοιπόν
Η απόλυτη κατάργηση του τζιπ χαρακτήρα και μάλιστα σε ένα αυτοκίνητ που δεν είναι καλό σε οτιδήποτε άλλο
-
Πολύ μπροστά : Car Spoilers - Always cool
-
-
-
Australia Uber Alles!!!!! [#3]