-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Για την υπεραξία συμφωνώ και επαυξάνω...
Υπεραξία όμως είναι το cooper s των 26Κ που μια εποχή δεν το έβρισκες κάτω απο 20.000 ασχέτως χρονολογίας... δεν είναι είναι τα 27Κ για ένα αυτοκίνητο των 50Κ που δεν έχει κάνει ακόμα ούτε το πρώτο service των 30.000χλμ...
Όσο για το αν σε νοιάζει αν το αυτοκίνητο έχει 50Κ... φυσικά και σε νοιάζει, αφού αυτό το αυτοκίνητο κοιτάς...
Ωραία θα ήταν να μπορούσα να μπω σε έναν μαντρά και να του πω μεγάλε με νοιάζει αν η Μ3 έχει 100.000... θέλω μία με 40Κ...morpheus αυτό για το mini ήμουν έτοιμος να το γράψω αλλα με πρόλαβες μεταχειρισμένο με λίγα χιλιόμετρα δεν το βρισκες κάτω από 25.000 και καινούργιο με τον ίδιο εξοπλισμό πολύ καλο τα χε σχεδόν όλα k με τους 184 ίππους 29.000
ναι ίσως μερικούς μήνες πριν ήταν θράσος να του ζητάς μια m3 με 40.000 τώρα όμως να δω τι θα την κάνει την m3 ο μαντρας αλλα ακόμα k η μ3 πιστεύω ότι θα φύγει πιο εύκολα απ ένα διθέσιο πολλών κυβικών για διαφορους λόγους η τουλάχιστον στην m3 επειδή είναι πολύ ιδιαίτερη πέφτει πιο δύσκολα η τιμή τις -
Τα περισσότερα είναι στα 70. Πήγαινε πχ σε αυτόν http://www.car.gr/classifieds/cars/view/667711/
μέτρα του 60 καφετιά και να δεις τι θα σου πει. Αν πέσει κανά έξτρα χαράτσι σε τέλη ή ασφάλιστρα για πάνω από 3.000 κυβικά να δεις πόσο θα πέσει η τιμή τους. Ούτως ή άλλως η συγκεκριμένη έχει θέμα με την κατανάλωση ακόμα και σε χαμηλούς ρυθμούς που περιορίζει ακόμα περισσότερο τους ενδιαφερόμενους.
Εδώ παιδί στο στρατό που την είχε, είχε βελάξει με την κατανάλωση, παρόλο που ο μπαμπάς του έχει εργοστάσιο και παρόλο που τότε η αμόλυβδη έπαιζε στο 1-1,2... -
-
Διαβαζω πραγματα που δεν ισχυουν....λετε οτι οι μαντραδες αν δουν μετρητο πεφτουν....αμ δε!!! Επι 1 μηνα ειχα οργωσει μαντρες κ μαντρες για να δω αμαξια που με ενδιεφεραν κ σας πληροφορω οτι οι τυποι οχι μονο δεν επεφταν ουτε ευρω αλλα ουτε κ τη μεταβιβαση δεν εκαναν δωρο (εκτος απο εναν)!!! Που ειδατε εσεις μαντρα να κανει παζαρια??? Τους εχετε για μ@λ@κες? Για την ψυχη της μανας τους δουλευουν ή ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα?
Τελικα το βρηκα απο ιδιωτη κ του κοψα ενα 500αρικο
-
Τί ζητούσες και, κυρίως.. πότε;
-
Ρε χερά είναι αναλόγως τι ψάχνει κανείς. Αν αυτό που ψάχνεις του χει μείνει στο ράφι μήνες και δεν βλέπει ενδιαφέρον, λογικό είναι να σηκώνει μεγαλύτερο παζάρι. Ειδικά αν βρίσκεις κάτι παρόμοιο αλλού. Το θέμα είναι πώς θα κάνει το παζάρι ο ενδιαφερόμενος.
Αν του πει κόψε κάτι έτσι για τη συμπάθεια, λογικό είναι να πάρει τα @@ του.
Αν όμως του πει μάγκα έχω τόσα τα θες; Αν δεν τα θες υπάρχει και η χήρα με τις 400 που έλεγε και ο Φανούρης. Εκεί τα ζυγίζει αλλιώς. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Διαβαζω πραγματα που δεν ισχυουν....λετε οτι οι μαντραδες αν δουν μετρητο πεφτουν....αμ δε!!! Επι 1 μηνα ειχα οργωσει μαντρες κ μαντρες για να δω αμαξια που με ενδιεφεραν κ σας πληροφορω οτι οι τυποι οχι μονο δεν επεφταν ουτε ευρω αλλα ουτε κ τη μεταβιβαση δεν εκαναν δωρο (εκτος απο εναν)!!! Που ειδατε εσεις μαντρα να κανει παζαρια??? Τους εχετε για μ@λ@κες? Για την ψυχη της μανας τους δουλευουν ή ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα?Τελικα το βρηκα απο ιδιωτη κ του κοψα ενα 500αρικο
Οπως λεει πιο κατω ο Eddie σε γενικες γραμμες. Ειναι σε ΠΟΙΟ αυτοκινητο θα κανεις παζαρι, και ΠΩΣ θα το κανεις.
Ειχα ρωτησει ΠΡΟ αυξησης βενζινης για Μ3 Ε92 **DCT **σε μαντρα, ενα με 15κ service book κτλ, τον ρωτησα τιμη?, μου λεει 75κ, του λεω καπακι, 'μετρητα τι μπορουμε να κανουμε?'
μου απανταει αμεσως 70κ, αν πηγαινα την επομενη μερα με επιταγη 65κ, την ειχα παρει...
Τωρα νομιζω τα 55κ ειναι εφικτο νουμερο ΠΛΕΟΝ, για αυτο το αυτοκινητο...
Οποιος εχει 'απωθημενα' και τετοιο budget περιπου, ειναι καλη εποχη για ψωνια
γενικα. Απο Φθινοπωρο δε, ακομα καλυτερα... -
Γρηγόρη τα 5κ στα έκοψε γιατί προφανώς το είχε αγοράσει κάτω από 70k. Το να στο δώσει με χασούρα μόνο αν είναι μοντέλο που το έχει φάει στη μάπα πάνω από χρόνο και δεν φεύγει. Δεν είναι δυνατόν να τα πουλάει όλα με χασούρα. Εκτός αν πάει για φούντο. Στην χειρότερη να το δώσουν στο κόστος (όσο το πήραν).
Εσείς θα πουλούσατε κάτι πολύ πιο κάτω από όσο το αγοράσατε; Η μόνη περίπτωση είναι εαν είναι κάποιος σε ανάγκη μετρητών ή έτοιμος για φούντο ή απλά κάνει μια εξαίρεση για 1-2 μοντέλα που ξέρει πως αν δεν τα σπρώξει έγκαιρα θα τα φάει με χειρότερη χασούρα στο μέλλον.
-
Κατ' αρχάς ξεκινάμε από το γεγονός ότι το έχει αγοράσει σκοτωμένο. Θυμάμαι τον sv2 που είχε αναφέρει κάτι εξωφρενικές τιμές για φίλους του που σκότωσαν 997 και που τώρα βλέπω να πωλούνται ακόμα και στη διπλάσια τιμή. Άρα σε τόσο ακριβά αυτοκίνητα το κέρδος του δεν είναι μόνο 5.000.
Και από την άλλη δεν είναι κάτι καινούριο που στην περίπτωση που δεν το πουλήσει το επιστρέφει πίσω. Αν δεν το πουλήσει θα το βάλει στον πωπό του. Και αν δεν το πουλήσει σε ένα χρόνο θα πρέπει να μειώσει την τιμή του πάνω από το 5.000 που έκοψε στον Κίκιζα.
Αυτά για μαντράδες. Ο ιδιώτης θα υπολογίσει ένα σημείο 'απελπισίας' που είναι το χαμηλότερο που θα φτάσει αλλιώς μπορεί και να το κρατήσει. Ο μαντράς όμως θέλει να το δώσει. Και όταν οι καιροί είναι χαλεποί, θα προτιμήσει τα 2.000 κέρδος από το 0. -
εσείς κατά την γνώμη σας ποσο πιστεύετε ότι πρέπει να το πάρω αν σκεφτούμε ότι είναι και χτυπημένο όχι σοβαρά αλλα είναι
-
Επειδή ο καθένας θα πεί πόσο θα ήθελε να το πάρει (ακόμα και τσάμπα αν ήταν εφικτό)... και όχι πόσο θα ήθελε να το δώσει αν ήταν δικό του...
Θεωρώ τα 27Κ μια ήδη καλή τιμή (λαμβάνοντας υπόψιν και το χτύπημα απο τη μία αλλά και τα λίγα χλμ που έχει απο την άλλη)... ότι καταφέρεις να ρίξεις κάτω απο εκεί μόνο καλό είναι... -
Μεγάλη σοφία είπες. Όπως ο αγοραστής ονειρεύεται να το πάρει τζάμπα, έτσι και ο πωλητής ονειρεύεται ότι κάνει χάρη που τους δίνει το προφανώς συλλεκτικό supercar του...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/548011/
Για ΤΤ πρώτης γενιάς (με ότι σημαίνει αυτό) που κοντοζυγώνει δεκαετία.
Για το ΤΤ που ενδιαφέρει το φίλο μας μια καλή τιμή μπορεί να ήταν και τα 30.000 ceteris paribus. Τώρα που γενικά τα πράγματα είναι ρευστά και που η αγορά είναι πάρα πολύ πεσμένη, η τελική τιμή μπορεί να διαμορφωθεί και πιο χαμηλά.
Φίλε αν ο μηχανικός σου έχει δώσει το ΟΚ ότι είναι εντάξει μην κολήσεις σε μια γρατζουνιά ή ένα βαμμένο φτερό. Κάνε μια προσπάθεια παζαρέματος με λίγα χιλιάρικα πιο κάτω και αναλόγως του πόσο καλό θέατρο θα παίξεις μπορεί να γλιτώσεις κάποια χρήματα.
Όταν βέβαια κάνεις παζάρι, γνωρίζεις και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Να λιβανίζεις την κατάσταση και εντωμεταξύ να προκύψει άλλος ενδιαφερόμενος και να το χάσεις.
Βλέποντας ότι πολλά τέτοια αμάξια μένουν απούλητα για μήνες και κάθε τόσο ρίχνουν τις τιμές τους, θα σου έλεγα να κάνεις μια προσπάθεια μπλόφας (τόσα έχω τώρα, αν δεν σου αρέσουν κράτα το και γυάλιζε το μάστορα) και μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα να του ξαναχτυπήσεις την πόρτα για να το πάρεις. -
Πάντως γρατζουνιά - φτερο και ίσως ακρόμπαρα αν μας το περιέγραψες καλά δεν είναι και λίγο...... είναι μικρο τρακάρισμα ή μικρο έξοδος!
Τα 27k imo είναι πολλά και δεν θα τα έδινα. Είναι αυτή η καψούρα που περνάμε όλοι για κουπέ.
Αυτή πληρώνουμε!
Εγώ με 27κ θα έβρισκα ένα GTI VI DSG του 09 ή του 10 με λίγα χλμ και θα το τσίμπαγα και με επέκταση εγγύησης. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πάντως γρατζουνιά - φτερο και ίσως ακρόμπαρα αν μας το περιέγραψες καλά δεν είναι και λίγο...... είναι μικρο τρακάρισμα ή μικρο έξοδος!
Τα 27k imo είναι πολλά και δεν θα τα έδινα. Είναι αυτή η καψούρα που περνάμε όλοι για κουπέ.
Αυτή πληρώνουμε!
Εγώ με 27κ θα έβρισκα ένα GTI VI DSG του 09 ή του 10 με λίγα χλμ και θα το τσίμπαγα και με επέκταση εγγύησης.Δυστυχώς στη τιμή που λες μόνο χειροκίνητα βρίσκεις. Καλύτερη επιλογή πάντως και πολύ πιο φρέσκια ένα Golf VI GTi, από το τριών πλέον ετών ΤΤ. Νομίζω και πιο σπάνια.
-
η επεκταση μου φαινεται δεν περναει στον επομενο χρηστη και μπορει να γινει μεχρι και τον 23ο μηνα κατοχης
οποτε μονο αν βρει αυτοκινητο με αδεια λιγοτερη των 23 μηνων μπορει να μιλαει για επεκταση
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αυτή πληρώνουμε!
Εγώ με 27κ θα έβρισκα ένα GTI VI DSG του 09 ή του 10 με λίγα χλμ και θα το τσίμπαγα και με επέκταση εγγύησης.Αν είχα 27κ , θα.... το ξανασκεφτόμουνα!!!!! τι θα έπερνα !!!!
-
απλά σκέφτομαι λίγο περίεργα
δεν θα με πείραζε δλδ να δώσω και τα 27.000 αλλα να ξέρω ότι το αμάξι είναι ατρακάριστο τώρα νιώθω ότι σε ότι τιμή και να μου το δώσει θα με έχει πιάσει κορόιδο και θα μου πουλήσει ένα τρακαρισμένο αμάξι
-
Φίλε αν το έχει τσεκάρει φαναρτζής και σου έχει δώσει το ΟΚ μην κολλάς. Προσωπικά χίλιες φορές να αγόραζα μεταχειρισμένο με βαμμένη πόρτα ή προφυλακτήρα παρά να έχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα που δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως και να τρέχω αργότερα.
Νομίζω ότι και η έννοια του ατρακάριστου είναι αν έχει πάρει σασί και όχι μια πόρτα.
Αν έχεις πει στο μαντρά ότι τα έχεις και τα 27 ντούκου ξέχνα το θέμα παζάρι. Δεν νομίζω να σου μειώσει πάνω από 1000άρικο. -
Τα πράγματα είναι απλά. Αν το πουλούσες εσύ στον μαντρά θα έβγαζε το παχύμετρο και θα μετρούσε γυρω γυρω και αν έβλεπε διαφορά θα σου έριχνε την τιμή επειδή θα ήταν χτυπημένο. Το ίδιο να κάνεις κι εσύ.
-
Και θα σου πει ήδη το έχω μειώσει λόγω αυτού.
Καλά άλλο ΤΤ σε αυτά τα λεφτά δεν έχεις βρει;
Audi TT Mk1 Forum