-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ημερομηνίες έχεις δει καθόλου;
Μονο πιωμενος
-
Μη σπρωχνετε! Δεν γραφω' επαγγελματικα' οπως μερικοι αλλοι. Νομιζουν οτι θα παρουν μισθο . Διορθωστε και αφηστε τα δηθεν γελακια και εξυπναδες. Το λαθος που κανω ειναι οτι προσπαθω να συνδιασω φορουμ και δουλεια. Δε γινεται ομως....
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μη σπρωχνετε! Δεν γραφω' επαγγελματικα' οπως μερικοι αλλοι. Νομιζουν οτι θα παρουν μισθο . Διορθωστε και αφηστε τα δηθεν γελακια και εξυπναδες. Το λαθος που κανω ειναι οτι προσπαθω να συνδιασω φορουμ και δουλεια. Δε γινεται ομως....Απ'οτι καταλαβα ο scotch δεν καιγεται για audi.
Πως πέρασαν 10 χρόνια
Ουτε τα μισα λεφτα δεν αξιζει το μοντελο αυτο για 32Κ μεταχειρισμενο. Μονο πιωμενος το παιρνεις. Αποψη μου φυσικα.
Ημερομηνίες έχεις δει καθόλου;
Duracell εσύ!!
-
Αστα. Και τωρα με τραβα ο μικρος απο το φροντιστηριο να φυγουμε. Σορρυ.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μη σπρωχνετε! Δεν γραφω' επαγγελματικα' οπως μερικοι αλλοι. Νομιζουν οτι θα παρουν μισθο . Διορθωστε και αφηστε τα δηθεν γελακια και εξυπναδες. Το λαθος που κανω ειναι οτι προσπαθω να συνδιασω φορουμ και δουλεια. Δε γινεται ομως.... -
Να 'τος! Κερδισες πλαστικο λουκουμι!
-
Καλημέρα!
Sent from my iPad
-
Καλησπέρα παιδιά, γράφω πρώτη φορά και συγγνώμη αν έχω γράψει σε λάθος μέρος το θέμα μου. Είμαι 20 χρονών φοιτητής και μου έχει μπει πολύ βαθιά στο μυαλό να αγοράσω ένα audi TT cabrio. Έβαζα λεφτά από την δουλειά μου για κάνα 2 χρόνια και μάζεψα γύρω στα 7 χιλιάρικα τα οποία έχω για να διαθέσω για αυτοκίνητο. Μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς στο car.gr διαπίστωσα τα εξης:
Όλα τα μοντέλα είναι γύρω από το 2001-2003 στην τιμή από 5000-7000 και με πάνω από 200.000χλμ. Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι το ψάχνω και με αέριο για να μην καίει πολύ. Δεν ψάχνω για την quattro έκδοση γιατί θα είναι κάτι πολύ ακραίο για μένα και την τσέπη μου. Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι τι να προσέξω, αν τα service τους είναι ακριβά, αν αξίζει να το πάρω με αέριο και γενικότερα αν αξίζει η αγορά αυτού του αμαξιού σε αυτά τα λεφτά, την χρονολογία αλλά και τα χιλιόμετρά τους. -
Ο χρήστης Tsivri έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, γράφω πρώτη φορά και συγγνώμη αν έχω γράψει σε λάθος μέρος το θέμα μου. Είμαι 20 χρονών φοιτητής και μου έχει μπει πολύ βαθιά στο μυαλό να αγοράσω ένα audi TT cabrio. Έβαζα λεφτά από την δουλειά μου για κάνα 2 χρόνια και μάζεψα γύρω στα 7 χιλιάρικα τα οποία έχω για να διαθέσω για αυτοκίνητο. Μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς στο car.gr διαπίστωσα τα εξης:
Όλα τα μοντέλα είναι γύρω από το 2001-2003 στην τιμή από 5000-7000 και με πάνω από 200.000χλμ. Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι το ψάχνω και με αέριο για να μην καίει πολύ. Δεν ψάχνω για την quattro έκδοση γιατί θα είναι κάτι πολύ ακραίο για μένα και την τσέπη μου. Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι τι να προσέξω, αν τα service τους είναι ακριβά, αν αξίζει να το πάρω με αέριο και γενικότερα αν αξίζει η αγορά αυτού του αμαξιού σε αυτά τα λεφτά, την χρονολογία αλλά και τα χιλιόμετρά τους.Αν θα έχεις είτε απο δουλειά είτε απο γονείς μηνιαία ενα ποσο για βενζινες και αναλώσιμα ΟΚ. Πάντως θεωρω οτι δεν είναι αυτό που θελεις(ίσως δν ειμαι αντικειμενικος γιατί ποτέ δν μου άρεσε). Προσωπικά ως φοιτητής που είμαι, σε ελληνική μεγαλουπολη θα προτιμούσα να παρω κανενα e36 ώστε να μην με απασχολουν και πολλά και να εχω κρατήσει τα χρήματα μου. Πάρε ενα πιο σωστό αυτοκίνητο αφου τελειωσεις ειδικά αν τα χρήματα είναι απο δουλειά τύπου σερβιτορου κτλ.
-
Αέριο ; Δεν φαντάζομαι να βρεις πολλά με αέριο
Θέματα θα έχει η κουκούλα και πιθανώς οι ενδείξεις στο ταμπλό
Σαν στήσιμο είναι ωραίο αυτοκίνητο πατάει πολύ καλά
Το πορτ παγκάζ οριακό για 2 άτομα -
Μερικές σκέψεις:
*Είναι πολύ καλό κι όμορφο αυτοκίνητο κι είχε μεγάλη πέραση στην εποχή του. Αντίστοιχα, θεωρώ ότι και σήμερα τραβάει τα βλέμματα.
*Νομίζω ότι μια χαρά ταιριάζει σε φοιτητή. Αυτή η δεκαετία είναι η ξεσκέπαστή σου, μετά θα θες οικογενειακά, στέισο και ψευτοτζιπάκια.
*Είναι το πιο γεροδεμένο κι ασφαλές από τα γκάμπριο εκείνης της γενιάς. Θα προτιμούσα το παιδί μου εκεί μέσα παρά σε Miata, S2000 κι Elise.
*Εκείνο όμως θα προτιμούσε να είναι σε οποιοδήποτε άλλο, αντί για το ΤΤ. Δεν είναι και τόσο οδηγοκεντρικό όσο τα παραπάνω.
*Σχεδόν παρακαλάει για αέριο. Αφενός έχει ένα πολύ βενζινοβόρο μοτέρ, αφετέρου από τα πιο ανθεκτικά στο αέριο.
*Μπορεί να το αγοράσεις 7 χιλιάρικα, όμως δεν έχει συντήρηση αυτοκινήτου 7 χιλιάδων αλλά αυτοκινήτου 50 χιλιάδων. Και καθώς θα είναι 15+ ετών με 200 Κ χιλιόμετρα, οι βλάβες θα είναι πολλές κι ακριβές. Μη νομίζεις ότι θα βάζεις μόνο βενζίνη (ή υγραέριο) και θα απολαμβάνεις. Θα βάζεις και το χέρι στην τσέπη. Βαθιά!Συμπερασματικά: αν έχεις ένα σταθερό εισόδημα και θες να πηγαίνει ΟΛΟ στο αυτοκίνητο, προχώρα. Αν θες να κάνεις κι άλλα πράγματα (από αποταμίευση μέχρι εκδρομές, χόμπι, φιλανθρωπία), τότε μακριά από τον κουμπάρα. Το λέω έτσι γιατί όλο θα του βάζεις χρήματα και θα εξαφανίζονται.
-
Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με αυτά που μου είπατε τώρα. Δηλαδή για συντήρηση, ανά 2-3 μήνες πόσα λεφτά θα χρειάζεται να δίνω στο περίπου? Το έχω συζητήσει και με τους δικούς μου και το μόνο θέμα μας είναι το service αλλιώς θα το είχα πάρει κι εχθές
-
Εγώ θα πρότεινα να μην πάρεις με αέριο καθώς δε θα μπορείς να ξέρεις ποια είναι η κατάστασή του. Είναι προτιμότερο δηλαδή να βάλεις εσύ μετά. Τώρα στα της συντήρησης δεν υπάρχει κάτι στάνταρ, εξαρτάται από το πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις. Μπες σε sites ανταλλακτικών και κοίτα που παίζουν οι τιμές τους. Μη δεις μόνο φίλτρα και μπουζί, κοίτα ψυγεία, αντλίες, αναρτήσεις, ιμάντες κλπ. Όλα αυτά κάποια στιγμή, αν όχι μαζεμένα θα πρέπει να αλλαχτούν.
Κανείς δε μπορεί να σου πει θα δίνεις πχ 100-200-500€ το δίμηνο όλα εξαρτώνται από το τι θα σου ζητήσει και πότε. Μόνο τα έξοδα καυσίμου μπορείς να υπολογίσεις σαν πάγια. -
θυμάμαι παλαιότερα θέματα, όπου κάποιος χρειάστηκε να κάνει επισκευή μηχανής και του ζητήσανε 5k!
Επίσης, βγάζανε ένα θέμα (θόρυβο) στο κιβώτιο, όπου κανείς δεν ήξερε που οφειλόταν.Ναι μεν είναι *****παγίδα (ήδη φαντάζεσαι να το παρκάρεις έξω από την καφετέρια, και στο φεύγα, στο κάθισμα του συνοδηγού μια ξανθιά) αλλά δεν πέφτουν τα καθίσματα!
-
Και για να βάλω εγώ το αέριο πόσο περίπου θα μου κοστίσει?
-
1.100-1.200 για ένα πολύ καλό σύστημα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σαν στήσιμο είναι ωραίο αυτοκίνητο πατάει πολύ καλάΤο πρώτο ΤΤ; Το έλεγες και σκοτώστρα... https://www.nytimes.com/2000/02/20/auto ... eaths.html
Το ψιλοδιόρθωσαν μετά, αλλά ποτέ δεν έγινε καλό οδηγικά.Προσωπικά δεν θα έβαζα αέριο σε κανένα αυτοκίνητο, παίζεις με τις πιθανότητες να το πάρεις στο χέρι.
Ένα Miata πάντως θα ήταν πιο σίγουρη (και διασκεδαστική) επιλογή, αν και δεν έχει το γκάζι του ΤΤ. Να έβλεπες και καμιά SLK, που έχει και το πλεονέκτημα της σκληρής οροφής;
-
Άλεξ αν το budget είναι 7-8000€ πάει μόνο στην SLK 1ης γενιάς με το μεγάλο φόβο να χαλάσει ο μηχανισμός της οροφής και φαντάζομαι θα θέλει πολλά κατοστάρικα για να επισκευαστεί.
Mε το αέριο διαφωνώ κι εγώ ειδικά σε ένα αυτοκίνητο με αμφίβολα 150.000χλμ και πάνω.
Πάντως αν πρέπει οπωσδήποτε να είναι κάμπριο αλλά όχι roadster μια καλή επιλογή θα ήταν και η Ε46. Αν πρέπει να είναι και roadster το Miata 3ης γενιάς φαντάζει η καλύτερη επιλογή. -
Ε ναι, αναγκαστικά 1η γενιάς. Δεν βλέπω πάντως γιατί η οροφή του ΤΤ να είναι πιο αξιόπιστη.
-
Σαφώς, απλά έχω την εντύπωση ότι στο ΤΤ μπορεί να δουλέψει και χειροκίνητα. Γενικά σε ότιδήποτε κάμπριο 15ετιας και πάνω υπάρχει αυτός ο φόβος.
Audi TT Mk1 Forum