-
Ο χρήστης Vassilis_1 έγραψε:
Αγαπητέ Χρήστο, δεν έχετε απάντηση για αυτό δεν ασχολείστε.Εκτός λοιπόν από το 'πείσθηκα' μόνος σου λες ότι υπάρχει και το 'δεν έχω χρόνο'. Επίσης προσθέτω υπάρχει και το 'βαρέθηκα', το 'δεν αξίζει άλλη ενασχόληση, ο τύπος είναι στόκος και δεν θέλει να πεισθεί/συζητήσει' κτλ.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο την θεωρία της εξέλιξης πιστεύουν. Μόνο κάτι μουλάδες και ταλιμπάν των διάφορων εκκλησιών πιστεύουν ακόμα σε αγγελάκια και διαβολάκια.
διάβολους δεν ξέρω αλλά άγγελους πολλούς....έχω και κουμπάρο...
-
Ναι.. πεισθήκαμε. Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο, Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα Σου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και επειδή δεν ασχολείται πλέον κανείς...
Αγαπητέ Χρήστο, δεν έχετε απάντηση για αυτό δεν ασχολείστε.
Μη μπορώντας να παραθέσετε κάποια έστω υποφερτή επιχειρηματολογία για να στηρίξετε την εξελικτική αερολογία.
Απλά, έχετε καταλάβει ότι η εξελικτική θεωρία έχει πλέον πεθάνει.Άντε, προτείνω μια και είμαστε συγκεντρωμένοι στη μνήμη της,
να ευχηθούμε με πόνο, θλίψη και βαριά καρδιά! Ας είναι βαρύ το χώμα που τη σκεπάζει!!!Σε πληρώνουν ή τσάμπα το κάνεις;
Ε, τώρα τι λες φίλε BILL33, επειδή έγραψα μια ευχή την οποία διαβάζετε
για αυτό το λόγο να πάρω λεφτά; Καθώς η εξελικτική θεωρία είναι νεκρή είμαι κοινωνικά υποχρεωμένος,
όχι μόνο να εύχομαι, αλλά και να κάνω ότι μπορώ, για να είναι βαρύ το χώμα που τη σκεπάζει. -
Μη μπορώντας να παραθέσετε κάποια έστω υποφερτή επιχειρηματολογία για να στηρίξετε την εξελικτική αερολογία.
Απλά, έχετε καταλάβει ότι η εξελικτική θεωρία έχει πλέον πεθάνει.Άντε, προτείνω μια και είμαστε συγκεντρωμένοι στη μνήμη της,
να ευχηθούμε με πόνο, θλίψη και βαριά καρδιά! Ας είναι βαρύ το χώμα που τη σκεπάζει!!!Σε πληρώνουν ή τσάμπα το κάνεις;
για αυτό το λόγο να πάρω λεφτά; Καθώς η εξελικτική θεωρία είναι νεκρή είμαι κοινωνικά υποχρεωμένος,
όχι μόνο να εύχομαι, αλλά και να κάνω ότι μπορώ, για να είναι βαρύ το χώμα που τη σκεπάζει.Εθελοντής δηλαδή;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
όχι μόνο να εύχομαι, αλλά και να κάνω ότι μπορώ, για να είναι βαρύ το χώμα που τη σκεπάζει.Εθελοντής δηλαδή;
Ακριβώς, αγαπητέ φίλε BILL33
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εθελοντής δηλαδή;
Νεκροθάφτης ...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Εθελοντής δηλαδή;
Νεκροθάφτης ...
Ακριβώς φίλε Καμπά. Είμαι νεκροθάφτης της εξελικτικής θεωρίας.
-
-
Τριγυρνάς στα ιντερνετς και ενημερώνεις το λαό;
Εσυ και ο απόστολος Παύλος δηλαδη; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εσυ και ο απόστολος Παύλος δηλαδη;Ιεραπόστολος που αξίζει το σέβας ολονώνε.
Αδερφέ Βασίλιε σε προκαλώ στην σεπτή κοινότητα μας στο http://xristianos.gr/
-
Εθελοντής δηλαδή;
Νεκροθάφτης ...
Ακριβώς φίλε Καμπά. Είμαι νεκροθάφτης της εξελικτικής θεωρίας.
-
Σιγά μη σπάσεις κανένα φτυάρι...
-
Ακριβώς φίλε Καμπά. Είμαι νεκροθάφτης της εξελικτικής θεωρίας. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι φίλε BILL33.
-
Ναι φίλε BILL33.
Γιατί;
-
He's on a mission from God.
The Blues Brothers.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι φίλε BILL33.
Γιατί;
Με είχες ρωτήσει 'Τριγυρνάς στα ιντερνετς και ενημερώνεις το λαό;' και σου απάντησα 'Ναι φίλε BILL33.'
Άρα, το τελευταίο 'Γιατί;' σου, έχει ήδη απαντηθεί. -
-
Εγώ άλλη απάντηση βλέπω στο:
Γιατί;He's on a mission from God.
The Blues Brothers.
Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]