-
Για φαγητό υπάρχει θέμα (μέχρι και για τυριά) αλλά για κρασί δεν νομίζω -και δεν θυμάμαι- να υπάρχει θέμα
Προτάσεις λοιπόν Ελληνικών και Ξένων και όλων των αποχρώσεων
-
Για φαγητό υπάρχει θέμα (μέχρι και για τυριά) αλλά για κρασί δεν νομίζω -και δεν θυμάμαι- να υπάρχει θέμα
Προτάσεις λοιπόν Ελληνικών και Ξένων και όλων των αποχρώσεων
-
Μου αρέσει η γεύση του Merlot...
Merlot Τσάνταλη καλό με τιμή 8,5-9,5 e .
Η παρέα βέβαια έχει διαφορετικά γούστα οπότε ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα Chateau Porto Carras και ίσως ένα φτηνό καλό λευκό όπως το Samena Golden.
Στην υγειά σας ... -
Σαν την Ρομπόλα Κεφαλληνίας δεν μοιαζει κανένα!!!
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μου αρέσει η γεύση του Merlot...
Merlot Τσάνταλη καλό με τιμή 8,5-9,5 e .
Η παρέα βέβαια έχει διαφορετικά γούστα οπότε ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα Chateau Porto Carras και ίσως ένα φτηνό καλό λευκό όπως το Samena Golden.
Στην υγειά σας ...Ενα ιστορικο κρασι , απο τα πρωτα μεγαλα κρασια στην Ελλαδα .
Συνθετο μπουκετο κοκκινων μικρων αγριων φρουτων και βανιλια απο το βαρελι ., οπου παλιωνει 12 μηνες .Πλουσιο στομα.
Συνοδευει κοκκινα κρεατα με πλουσιες μπαχαρενιες σαλτσες ,κυνηγι
Διαρκεια ζωης 5-6 χρονια -
Λευκα μαρεσουν κατα βαση αλλα δεν λεω οχι και σε ποιοτικο κοκκινο!
Μοσχατο λημνου -εξαιρετικο επιδορπιο κρασι!
Chardonnay de chile-Μαγικο κρασι αν και υπερβολικα σπανιο! -
Δεν ξερω εαν ειμαι απο τους τυχερους αλλα ο κουμπαρος μου ειναι απο το Γιαννακοχωρι Ναουσας οπου και η γνωστη ονομασια προελευσης για διαφορα κρασια. Μερικες φορες μας καλει καλος φιλος απο το χωριο που φτιαχνει κρασι με βιολογικης προευλευσης αμπελια (κτημα Κελεσιδη) και ριχνουμε κατι τσιμπουσια με ποντιακες λυρες και ζουρναδες και χορους αλλο πραγμα. Ξεκιναμε το νωρις το μεσημερι και τελειωνουμε αργα το βραδυ. Μιλαμε για Διονυσιακες καταστασεις (μην παει το μυαλο σας στο πονηρο.)
Μετα βεβαια εχουμε ενα κεφαλι...
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Δεν ξερω εαν ειμαι απο τους τυχερους αλλα ο κουμπαρος μου ειναι απο το Γιαννακοχωρι Ναουσας οπου και η γνωστη ονομασια προελευσης για διαφορα κρασια. Μερικες φορες μας καλει καλος φιλος απο το χωριο που φτιαχνει κρασι με βιολογικης προευλευσης αμπελια (κτημα Κελεσιδη) και ριχνουμε κατι τσιμπουσια με ποντιακες λυρες και ζουρναδες και χορους αλλο πραγμα. Ξεκιναμε το νωρις το μεσημερι και τελειωνουμε αργα το βραδυ. Μιλαμε για Διονυσιακες καταστασεις (μην παει το μυαλο σας στο πονηρο.)Μετα βεβαια εχουμε ενα κεφαλι...
δεν εισαι.
-
- Renault Twingo
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
- Renault Twingo
x2
-
Δεν ξερω εαν ειμαι απο τους τυχερους αλλα ο κουμπαρος μου ειναι απο το Γιαννακοχωρι Ναουσας οπου και η γνωστη ονομασια προελευσης για διαφορα κρασια. Μερικες φορες μας καλει καλος φιλος απο το χωριο που φτιαχνει κρασι με βιολογικης προευλευσης αμπελια (κτημα Κελεσιδη) και ριχνουμε κατι τσιμπουσια με ποντιακες λυρες και ζουρναδες και χορους αλλο πραγμα. Ξεκιναμε το νωρις το μεσημερι και τελειωνουμε αργα το βραδυ. Μιλαμε για Διονυσιακες καταστασεις (μην παει το μυαλο σας στο πονηρο.)Μετα βεβαια εχουμε ενα κεφαλι...
Εισαι απο τους τυχερους , μονο που μετρησα 10 κεφαλια και οχι ενα που λες
-
Οι δυο παιζουν λυρα οι δυο ζουρναδες και νταουλι και οι εξι χορευουν
-
Οι δυο παιζουν λυρα οι δυο ζουρναδες και νταουλι και οι εξι χορευουνΕχω βρεθει σε τετοιο γλεντι στην Δροσοπηγη Φλωρινας .
Με πνευστα κ ξυνομαυρο κρασι .Πολυ θα ηθελα να το ξαναζησω . -
ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΡΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ(ΧΥΜΑ) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΤΟ ΡΑΨΑΝΗ ΤΣΑΝΤΑΛΗ
-
Καλημερα
Καβα Χρυσοχοου. Ξυνομαυρο Ναουσσης.Με κοκκινα κρεατα και σαλτσες.Απλα υπεροχο.
Bimmer -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κατά τ' άλλα δεν πίνω καθόλου!
+taurus!
Εγω εχω ανακαλυψει το κρασι που μου ταιριαζει και δεν το αφηνω πλεον: Μαγικο Βουνο του Ν.Λαζαριδη...Δεν θα το βρειτε στις καβες γιατι τις εχω ξετιναξει ΟΛΕΣ..
Κοκκινο η Λευκο;;;;
Το λευκο ειναι απιστευτο και το κοκκινο λιγο παραπανω απιστευτο
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κατά τ' άλλα δεν πίνω καθόλου!
+taurus!
Εγω εχω ανακαλυψει το κρασι που μου ταιριαζει και δεν το αφηνω πλεον: Μαγικο Βουνο του Ν.Λαζαριδη...Δεν θα το βρειτε στις καβες γιατι τις εχω ξετιναξει ΟΛΕΣ..
Κοκκινο η Λευκο;;;;
Το λευκο ειναι απιστευτο και το κοκκινο λιγο παραπανω απιστευτο
@ taurus --> Και 'συ ρε βρούτε;
+1 από τα ωραιότερα κρασιά...
-
Wagner669 Λευκο του 05..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Wagner669 Λευκο του 05..Εχω κρυμενο καπου ενα τετοιο.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Wagner669 Λευκο του 05..
Εχω κρυμενο καπου ενα τετοιο.
Τωραααααααααααααααα εχει χαλασει
Κρασιά