-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Με όλο το σεβασμό αλλά στο 0'25' αν το χες χάσει λίγο, ο τύπος με το ασημί Leon θα γνωριζόταν με τον ασφαλιστή σου.
...κανεις λαθος. Δεν διαβασες οτι ειχε τρια ατομα πισω απο την καμερα για ασφαλεια. Πως λεμε 'express service'...
P.S 'βγηκα λιγακι αντιθετο'...
Να εχει δυνατοτητα-προσβαση να κλεισει ολο τον δρομο κανονικα με ενδοσυνενοηση, οπως πχ στην Αναβαση Δημητσανας που κανουν στο Drive, να το γυρισει με τα λινα πισω, και εγω να ερθω να χειροκροταω , αλλα αυτο στο Video
μονο μαγκια δεν ειναι ΙΜΗΟ...Ενω τα δικα μας κυνηγητα προς Νεα Μακρη ειναι μεγαλη μαγκια ε?
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ενω τα δικα μας κυνηγητα προς Νεα Μακρη ειναι μεγαλη μαγκια ε?
Εχεις ερθει μαζι μου ποτε? Εχεις βρεθει μπροστα απο εμενα ή πισω απο εμενα? Καταρχας σε οτι με αφορα δεν συμμετεχω σε ατυπο 'κυνηγητο' με οποιον να ναι. Στο αντιθετο ρευμα δεν βγαινω ποτε, με οσα διαφορετικα αυτοκινητα και εαν εχω παει, και με το δικο μου φυσικα, και κυριως οποτε πηγαινω, εχει απο ελαχιστη εως μηδενικη κινηση...Φυσικα ουτε και αυτο ειναι μαγκια, και ουτε το επικροτω, αλλα εχει και μια σημαντικη διαφορα...Αλλο πραγμα εντωμεταξυ το ενδεχομενο να γινει κατι μεταξυ μας -οσοι εμπλεκονται σε ατυπο 'κυνηγητο', θα ειναι ευθυνη και μαλακια δικια μας, αν και προσωπικα με ελαχιστους απο το forum το εχω κανει, τους οποιους και εμπιστευομαι, και εχω δει τις πολυ υψηλες οδηγικες ικανοτητες τους στην πραξη- , και αλλο στον οποιοδηποτε απεναντι διερχομενο, που δεν φταιει σε τιποτα...
-
Εχεις ερθει μαζι μου ποτε? Εχεις βρεθει μπροστα απο εμενα ή πισω απο εμενα? Καταρχας σε οτι με αφορα δεν συμμετεχω σε ατυπο 'κυνηγητο' με οποιον να ναι.
Προφανως λες να τα λεω ετσι?
-
Εχεις ερθει μαζι μου ποτε? Εχεις βρεθει μπροστα απο εμενα ή πισω απο εμενα? Καταρχας σε οτι με αφορα δεν συμμετεχω σε ατυπο 'κυνηγητο' με οποιον να ναι.
...δεν καταλαβα, τι εννοεις?
-
...δεν καταλαβα, τι εννοεις?
Τελος παντων κακως αρχισαμε οφφ τοπικ. Εννοω οτι εχω υπαρξει σε φορουμιστικο κυνηγητο, και δε τα λεω απο το κεφαλι μου.
-
Φαντάσου πόσο κομμάτια πήγαινε ο Κίκιζας για να μην καταλάβει ποιός ήταν πίσω του.
-
...Τελος παντων κακως αρχισαμε οφφ τοπικ. Εννοω οτι εχω υπαρξει σε φορουμιστικο κυνηγητο, και δε τα λεω απο το κεφαλι μου....δεν ειπα οτι τα εβγαλες απο το κεφαλι σου, σου απαντησα ομως σε οτι με αφορα. Για τους αλλους δεν ξερω, δεν μπορω να πω, για εμενα σου ειπα. Εσυ εχεις διαπιστωσει κατι διαφορετικο, σε οτι με αφορα, απο αυτα που σου ανεφερα πριν?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φαντάσου πόσο κομμάτια πήγαινε ο Κίκιζας για να μην καταλάβει ποιός ήταν πίσω του.Συγγνώμη, κανείς δεν ήταν πίσω από τον Κίκιζα, μετά την εκκίνηση του κυνηγητού, εξαφανίστηκε.
Θέλεις μερικές ζωές για να καταφέρεις να τον φτάσεις!
(Nexus + Tapatalk)
-
Για να ειμαστε ακριβοδίκαιοι εγώ πέραν μια φοράς που ο Γρηγόρης παραηταν αισιοδοξος σε στροφή και φύγαμε και οι δύο στο αντιθετο γιατι τον ακολουθούσα δεν έχει τύχει να τον δω να κάνει επικινδυνα πραγματα στο δρόμο όταν πηγαινει γρήγορα.
Πολύ περισσοτερο ίσιωνα εγω λωρίδες σε σχέση με το Γρηγόρη
Τεσπα ειναι offtopic ολο αυτο -
Θες να πεις πως κατάφερνες, να τον ακολουθείς για ώρα; Συγγνώμη, δυσκολεύομαι να πιστέψω κάτι τόσο εξωφρενικό...
(Nexus + Tapatalk)
-
...Τελος παντων κακως αρχισαμε οφφ τοπικ. Εννοω οτι εχω υπαρξει σε φορουμιστικο κυνηγητο, και δε τα λεω απο το κεφαλι μου.
...δεν ειπα οτι τα εβγαλες απο το κεφαλι σου, σου απαντησα ομως σε οτι με αφορα. Για τους αλλους δεν ξερω, δεν μπορω να πω, για εμενα σου ειπα. Εσυ εχεις διαπιστωσει κατι διαφορετικο, σε οτι με αφορα, απο αυτα που σου ανεφερα πριν?
Ολα αυτα ειναι βλακωδη και επικινδυνα για να γινονται σε δημοσιο δρομο. Οι περισσοτεροι απο μας ομως τα εχουμε κανει.
'Η μη μου πεις οτι το θεωρεις ασφαλες να κινεισαι, ακομα και στη λωριδα σου με +70 και +80 απο τους υπολοιπους οδηγους.
Δεν ειναι αναγκη να πατας αντιθετο για να θεωρεισαι επικινδυνος. -
...Τελος παντων κακως αρχισαμε οφφ τοπικ. Εννοω οτι εχω υπαρξει σε φορουμιστικο κυνηγητο, και δε τα λεω απο το κεφαλι μου.
...δεν ειπα οτι τα εβγαλες απο το κεφαλι σου, σου απαντησα ομως σε οτι με αφορα. Για τους αλλους δεν ξερω, δεν μπορω να πω, για εμενα σου ειπα. Εσυ εχεις διαπιστωσει κατι διαφορετικο, σε οτι με αφορα, απο αυτα που σου ανεφερα πριν?
Ολα αυτα ειναι βλακωδη και επικινδυνα για να γινονται σε δημοσιο δρομο. Οι περισσοτεροι απο μας ομως τα εχουμε κανει.
'Η μη μου πεις οτι το θεωρεις ασφαλες να κινεισαι, ακομα και στη λωριδα σου με +70 και +80 απο τους υπολοιπους οδηγους.
Δεν ειναι αναγκη να πατας αντιθετο για να θεωρεισαι επικινδυνος.Δεν εχει καμμια σχεση, μα καμμια Ορεστη, να κινεισαι στην λωριδα σου, και να εχεις μαθει να χρησιμοποιεις-εκμεταλλευεσαι ΑΥΣΤΗΡΑ και μονο το διαθεσιμο πλατος της λωριδα σου, ακομα και εαν καποια στιγμη πας να χασεις τον ελεγχο, με το να χρησιμοποιεις ολοκληρο το φαρδος ενος δρομου διπλης κατευθυνσης. Ξαναλεω ομως φυσικα και δεν επικροτω, ουτε οτι κανω εγω, ουτε τα θεωρω ολα αυτα μαγκια, αλλα το να χρησιμοποιεις και τις δυο λωριδες κατευθυνσης, για εμενα τουλαχιστον ειναι αδιανοητο...
-
Δεν εχει καμμια σχεση, μα καμμια Ορεστη, να κινεισαι στην λωριδα σου, και να εχεις μαθει να χρησιμοποιεις-εκμεταλλευεσαι ΑΥΣΤΗΡΑ και μονο το διαθεσιμο πλατος της λωριδα σου, ακομα και εαν καποια στιγμη πας να χασεις τον ελεγχο, με το να χρησιμοποιεις ολοκληρο το φαρδος ενος δρομου διπλης κατευθυνσης. Ξαναλεω ομως φυσικα και δεν επικροτω, ουτε οτι κανω εγω, ουτε τα θεωρω ολα αυτα μαγκια, αλλα το να χρησιμοποιεις και τις δυο λωριδες κατευθυνσης, για εμενα τουλαχιστον ειναι αδιανοητο...
Ε οχι με συγχωρεις εγω το θεωρω αδιανοητο οταν τα βαζω κατω και το σκεφτομαι, να ειμαι σε ενα δρομο βουνου με κινηση την ημερα, με 160 σε συγκεκριμενα σημεια, ισως και 170 στιγμιαια στο 'φαινομενο', και να στριβω σε τυφλες στροφες ακομα και στη λωριδα μου με 100+. Δηλαδη 30 μετρα το δευτερολεπτο. Μια πετρα, ενα σκυλι, μια αλεπου, ενα αφημενο στην ακρη του δρομου αμαξι, στην εξοδο της στροφης και εχεις φερει τον εαυτο σου σε παρα πολυ δυσκολη κατασταση.
Οποτε χρειαζεται απλα μια ατυχια της στιγμης. Αν πηγαινες με 50 ή 60 δε θα ειχες αυτο τον κινδυνο γιατι σε 30 μετρα θα εχεις ηδη σταματησει. Ενω τρεχοντας θελεις ηδη 30 μετρα για να αντιδρασεις, και αλλα 40+ για να σταματησεις.Δεν εισαι μονο εσυ στο δρομο δυστυχως, και το δικο σου skill δεν αρκει για να πεις οτι ΔΕΝ κανεις κατι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
-
Δεν εχει καμμια σχεση, μα καμμια Ορεστη, να κινεισαι στην λωριδα σου, και να εχεις μαθει να χρησιμοποιεις-εκμεταλλευεσαι ΑΥΣΤΗΡΑ και μονο το διαθεσιμο πλατος της λωριδα σου, ακομα και εαν καποια στιγμη πας να χασεις τον ελεγχο, με το να χρησιμοποιεις ολοκληρο το φαρδος ενος δρομου διπλης κατευθυνσης. Ξαναλεω ομως φυσικα και δεν επικροτω, ουτε οτι κανω εγω, ουτε τα θεωρω ολα αυτα μαγκια, αλλα το να χρησιμοποιεις και τις δυο λωριδες κατευθυνσης, για εμενα τουλαχιστον ειναι αδιανοητο...
Ε οχι με συγχωρεις εγω το θεωρω αδιανοητο οταν τα βαζω κατω και το σκεφτομαι, να ειμαι σε ενα δρομο βουνου με κινηση την ημερα, με 160 σε συγκεκριμενα σημεια, ισως και 170 στιγμιαια στο 'φαινομενο', και να στριβω σε τυφλες στροφες ακομα και στη λωριδα μου με 100+. Δηλαδη 30 μετρα το δευτερολεπτο. Μια πετρα, ενα σκυλι, μια αλεπου, ενα αφημενο στην ακρη του δρομου αμαξι, στην εξοδο της στροφης και εχεις φερει τον εαυτο σου σε παρα πολυ δυσκολη κατασταση.
Οποτε χρειαζεται απλα μια ατυχια της στιγμης. Αν πηγαινες με 50 ή 60 δε θα ειχες αυτο τον κινδυνο γιατι σε 30 μετρα θα εχεις ηδη σταματησει. Ενω τρεχοντας θελεις ηδη 30 μετρα για να αντιδρασεις, και αλλα 40+ για να σταματησεις.Δεν εισαι μονο εσυ στο δρομο δυστυχως, και το δικο σου skill δεν αρκει για να πεις οτι ΔΕΝ κανεις κατι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Kαταρχας τις ταχυτητες αυτες που αναφερεις εγω δεν τις πιανω...Οπερ και για αυτο απο πριν σε ρωτησα, εαν εχεις ερθει ποτε μαζι μου, και στην τελικη δεν εχεις απαντησει, αλλα αντ' αυτου θελοντας και μη με εχεις συμπεριλαβει, στην 'λιστα' του τι κανεις εσυ και διαφοροι αλλοι χρηστες-φιλοι, πανω στο βουνο.
Κατα δευτερον, ειτε θελεις να το πιστεψεις ειτε οχι, δεν εχει καμμια σχεση το να κινεισαι απο σβελτα εως γρηγορα, αυστηρα στο διαθεσιμο πλατος της λωριδας σου, σε σχεση με το να χρησιμοποιεις ολο το διαθεσιμο πλατος ενος δρομου διπλης κατευθυνσης.P.S Αφου εσυ θεωρεις αδιανοητο αυτο που λες οτι κανεις, γιατι το κανεις?
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Με όλο το σεβασμό αλλά στο 0'25' αν το χες χάσει λίγο, ο τύπος με το ασημί Leon θα γνωριζόταν με τον ασφαλιστή σου.Πέρα από το αν θα το χάσεις εσύ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο απέναντι ...
Διόλου απίθανο να τρομάξει
Μαγκιες κλανιες σε πιστα
-
Δεν ξλερω τι λέτε, αλλά σήμερα είδα ένα toyota gt 86 και δεν μπορούσε να ακολουθήσει την κίνηση . Δεν πήγαινε και βήμα . Το τράμ το τσάγιασε
-
Δεν ειναι αναγκη να πατας αντιθετο για να θεωρεισαι επικινδυνος.Εγώ την τελευταία φορά που το έκανα με σταμάτησε η Σ με την 164. Και οδηγούσα ακούγοντας Iron Maiden, με σαγιονάρα και τιραντέ, 13 Αυγούστου 1999 κυνηγώντας ένα Ούνο Τούρμπο με το ΖΧ μου. Εκείνος ανέβηκε από Βουλιαγμένης προς Μεσογείων, εγώ συνέχισα ευθεία.
Το ΖΧ είχε τόση δύναμη που όχι μόνο ακολουθούσα την κίνηση, αλλά άνετα την προσπερνούσα με +50 +60 +70 χαω. Τι να κλάσει το Tzi Ti 86 -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν ξλερω τι λέτε, αλλά σήμερα είδα ένα toyota gt 86 και δεν μπορούσε να ακολουθήσει την κίνηση . Δεν πήγαινε και βήμα . Το τράμ το τσάγιασε...Eσυ καλα κανεις και ειρωνευεσαι, το Μερσεντικο της φωτο σου, εαν ειναι κομπρεσσορατο, την περναει απο πανω την GT86, και μαλιστα και με το πλαι, αμα λαχει να ουμ...
-
Οντως, απο πανω
Toyota GT-86 / Subaru BRZ