-
Δεν αναφερόμουνα σε σένα, οπότε 0%.
Νομίζω λες στον Κίκιζα ότι του έγραψα κι εγώ.Κάποιοι (ξέρουν αυτοί δεν θα παίξουμε τώρα τις κουμπάρες) το γύρισαν στο προσωπικό και έκαναν το τοπικό πουτάνα.
Εδώ και πόσες εβδομάδες αν προσέξεις, όποια άποψη γραφτεί ανάγεται στο Κίκιζας vs υπόλοιποι --> αηδίες.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@Χεράδες
Κατουρήστε λίγο ρε μάγκες.
Ή στην τελική αν δεν μπορείτε να κατουρήσετε, κανονίστε trackdays να εκπαιδεύσετε και εμάς τους άμπαλους κουλούς να πάρουμε λίγο απ' το θεϊκό ταλέντο σας.Τους χεραδες σε αυτο το τοπικ, που τους εχεις δει ακριβως ;
Απο ποια ποστ τους φανηκε να ειναι ή να πλασαρονται ως χεραδες ;
Δεν με πειραζει αν αναφερεσαι σε μενα και συγνωμη αν σε ενοχλησε ο τροπος που εκφραστηκα σε καποιο απ'τα ποστ μου. Aπλα πες οτι για τον εαυτο μου ειμαι biased, διαβαζοντας ομως και τους υπολοιπους δεν διεκρινα πουθενα ουτε επαρση, ουτε προσπαθεια να δειχθουν ή να θεωρηθουν χεραδες.
Νομιζω οτι ειρωνευεσαι αδικα χωρις κανεις να σου εχει δωσει δικαιωμα, αποψη μου παντα ετσι ; Μπορει να εχεις δει κατι που δεν εχω δει εγω ...
Και ξανα on topic:
'The likes for this car are too damn high' και εμεις assholeουμαστε με τους 2-3 καμμενους, που επιασαν το φτυαρι μπας και φανουν αλτερνατιβ και δημιουργησουν εντυπωσεις ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νομίζω η κουβέντα έχει εξαντληθή. Προχωράμε παρακαλώ. [mod]Τάδε έφη mod πάνω από ένα μήνα πριν.
Από τότε ότι και να γράψει ο Κίκιζας ακολουθεί μια ομοβροντία από post τα οποία κατά 90% στρέφονται προσωπικά εναντίον του.
Προφανώς και ευθύνεται ο Κίκιζας που ξεκίνησε τη σεντονομαχία και συνεχίζει κάποιες απαντήσεις χωρίς νόημα (προφανώς όταν ο άλλος σε λέει μαλάκα, δεν έχει νόημα να του απαντήσεις με σεντόνια XXL και 3-4 παραπομπές) αλλά νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει η φάση της παράκρουσης.Νομίζω ότι ο λόγος ύπαρξης του forum είναι να διαβάσουμε γνώμες άλλων, να κοζάρουμε καμιά φωτο και να κάνουμε το σχετικό χαβαλέ.
Σε καμία περίπτωση να λύσουμε τα προσωπικά μας θέματα.Φιλικά
-
Πολυ σωστος και συμφωνω απολυτα, εξακολουθω βεβαια να μην καταλαβαινω τα σχολια περι χεραδων, αλλα αφου το εχεις πιασει το νοημα, εμενα μου φτανει
-
Απλα ο εντυ πρεπει να την πει σε ολους για να κρατησει τις ισοροπιες
Κανενας εδω μεσα δεν το εχει παιξει χερας, πλην ισως του 5 οδηγικες ζωες, οποτε η παρεμβαση σου εντυ ειναι ακυρη, τουλαχιστον.
-
Βασικά βαριέμαι να σταχυολογήσω 100 σελίδες καφενείου για να κουοτάρω posts-βιογραφικά (ποιός είσαι συ που θα μου πεις εμένα).
-
Μονο που αυτο που εγραψες υποθετει οτι εχεις παρακολουθησει τι εχει ειπωθει, για να βγαλεις αυτο το συμπερασμα.
Αλλα ειπες να πεις κι εσυ την παπαρα σου, παρολαυταFyi, σκεψου μονο οτι ο tsilis κ ο ευρυπιδης αποφασισαν να ποσταρουν γιατι βγηκαν απ τα ρουχα τους και ισως καταλαβεις οτι αυτο που εγραψες απλα δεν χει βαση
-
Aλήθεια ειναι το τελευταίο. Εγώ τους είδα να τρέχουν γυμνούς στο δρόμο ανακράζοντας 'χατσιρόκου-χατσιρόκου-αριγκάτο'
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μονο που αυτο που εγραψες υποθετει οτι εχεις παρακολουθησει τι εχει ειπωθει, για να βγαλεις αυτο το συμπερασμα.
Αλλα ειπες να πεις κι εσυ την παπαρα σου, παρολαυταFyi, σκεψου μονο οτι ο tsilis κ ο ευρυπιδης αποφασισαν να ποσταρουν γιατι βγηκαν απ τα ρουχα τους και ισως καταλαβεις οτι αυτο που εγραψες απλα δεν χει βαση
+οο
-
Καλα, δε χρειαζεται να συμφωνισεις, μην παθεις και τπτ μερα των ερωτευμενων
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μια ενδιαφερουσα συνεντευξη απο τον Keiichi Tsuchiya ('Drift King') για το GT86, και οχι μονο:
http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Sea ... rift-King/
...o οποιος μεταξυ αλλων, αναφερει τα εξης:
I only worry it’s not powerful enough[/b], or that those anorexic tyres are still too grippy. ‘The thing I rather strongly suggested was a 2.5-litre naturally aspirated engine, or a turbo,’ says Tsuchiya. But, just like the AE86, the basic ingredients are there, and it’ll be left to aftermarket tuners and enthusiastic fans to tweak the car to their own preferences.
Or you need the skill of the Drift King, who uses every inch of our closed road to make the GT86 dance, calling out to me where he shift-locks from third to second gear to lock the rear wheels (see panel on left for an explanation), where he clutch-kicks to put the 2.0-litre engine back in its high-rev powerband, all the time moving deftly, never once applying too much lock or too much throttle
Αλλάζωντας λίγο τα bold...
Καλή σου μέραTα δικα μου bold ειναι στα λεγομενα του Tsuchiya. Τα δικα σου ειναι στα λεγομενα του Ben Pulman, του Car...
Aλλα η επομενη παραγραφος ειναι και το ζουμι της υποθεσης... -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Πολύ ενθουσιασμένος ο Ιρλανδός, ακόμη και όταν δεν περνάει το όριο ταχύτητας. Θα σταθώ πάντως στην απάντηση που έδωσε σε σχόλιο. 'The GT86 is fun, all the time, everywhere, there's never a dull moment and that's more exciting than most powerful cars.'
καπως ετσι φανταζομαι θα το πηγαινα και εγω, με αυτη την οδηγηση μπορω να ταυτιστω
πολυ χλιαρη οδηγηση αλλα το χαμογελο μεχρι τ'αυτια -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μια ενδιαφερουσα συνεντευξη απο τον Keiichi Tsuchiya ('Drift King') για το GT86, και οχι μονο:
http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Sea ... rift-King/
...o οποιος μεταξυ αλλων, αναφερει τα εξης:
I only worry it’s not powerful enough[/b], or that those anorexic tyres are still too grippy. ‘The thing I rather strongly suggested was a 2.5-litre naturally aspirated engine, or a turbo,’ says Tsuchiya. But, just like the AE86, the basic ingredients are there, and it’ll be left to aftermarket tuners and enthusiastic fans to tweak the car to their own preferences.
Or you need the skill of the Drift King, who uses every inch of our closed road to make the GT86 dance, calling out to me where he shift-locks from third to second gear to lock the rear wheels (see panel on left for an explanation), where he clutch-kicks to put the 2.0-litre engine back in its high-rev powerband, all the time moving deftly, never once applying too much lock or too much throttle
Αλλάζωντας λίγο τα bold...
Καλή σου μέραTα δικα μου bold ειναι στα λεγομενα του Tsuchiya. Τα δικα σου ειναι στα λεγομενα του Ben Pulman, του Car...
Aλλα η επομενη παραγραφος ειναι και το ζουμι της υποθεσης...Είναι πασιφανές απ όσους το οδήγησαν και το ντριφτάρανε οτι είναι drift king
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ αποκλείεται να το ντριφτάρεις
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Γρηγόρη, μιας και πιάσαμε τον Τσουτσίγια, δές σε παρακαλώ το παρακάτω κομμάτι (35:22 - 39:00)
Αν έχεις μάλιστα την ευγενή καλοσύνη, σχολίασέ το.Ίσως (λέμε τώρα) να καταλάβεις πως η οδηγική ευχαρίστηση δεν μετριέται με απόλυτα νούμερα.
Ευχαριστώ.Δεν θελω να ασχολουμαι αλλο με το συγκεκριμενο ζητημα, καθοτι αφενως εχουν παρεξηγηθει καποιες απο τις δημοσιευσεις μου, απο μερικους, και καποιοι αλλοι απλως γραφουν για να πετανε λαδι στην φωτια. Η ολη ιστορια προφανως και εχει κουρασει, τουλαχιστον αυτους που θελουν να μαθουν κατι νεοτερο για το μοντελο, και σημαντικο μεριδιο ευθυνης φερω και εγω για την εκτροπη του συγκεκριμενου τοπικου...
Επειδη ομως εισαι και διαχειριστης, και ζητας επι τουτου σχολιο μου, θα το κανω, απλως σε επομενη ερωτηση/συζητηση που σχετιζεται με το παρον, θα σου στειλω π.μ, γιατι ως γνωστων, παλι εγω θα τα ακουσω, οτι κανω μπαχαλο τα τοπικ, κ.ο.κ
1ον το Video αυτο ειναι περιπου μιας εικοσαετιας πισω...Τι εννοω? Καμμια σχεση γενικοτερα με την εξελιξη κινητηρων, στις αποδοσεις ακομα και των πιο ταπεινων hatchback...
2ον Αντιλαμβανομαι τι εστι οδηγικη ευχαριστηση, εχω την χαρα την εχω γευτει με Ιαπωνικο πισωκινητο της οικογενειας, (σαφως πιο αδυναμο ακομα και απο ενα stock AE86 των 124ιππων) πριν καν βγαλω διπλωμα, σε χωματινο γηπεδο ποδοσφαιρου, και στην συνεχεια, σε πιστα...
Ποτε δεν 'γκρινιαξα', δεν ειχα καμμια αμφιβολια για το 'παιχνιδι' και την γενικοτερη ευχαριστηση που θα προσφερει το GT86 σε οποιαδηποτε πιστα. Οπερ και το Video που ειδα, με εξαιρετικο χειρισμο-ελεγχο υπερστροφης ισχυος -κυριως- σε ενα ομως ελεγχομενο επισης, συγκεκριμενων συνθηκων, περιβαλλον.
Οι ενστασεις μου αφορουσαν και αφορουν μια οποιαδηποτε σχετικα απομονωμενη μεν απο κινηση αυτοκινητων, αλλα δημοσια στριφτερη διαδρομη, με σχετικα καλο οδοστρωμα, και οχι 'σαπουναδα' τυπου Ntrafi ring, που πηγαινα και εγω ενιοτε επι τουτου με το ταπεινο μου sedan των 100ιππων για να γλυστραω οσο το δυνατον περισσοτερο...3ον, ακομα και το ΑΕ86 στο video, εαν υποθεσουμε οτι δεν εχει γινει καμμια μειωση βαρους (πχ αφαιρεση πισω σειρας καθισματων) , το βαρος του ειναι στα 955κιλα με 130ιππους οπως αναφερει. Τα 7.3κιλα/ιππο ειναι πολυ κοντινη
εαν οχι παρομοια αναλογια, εαν συνυπολογισουμε οτι η δυναμη -και απωλειες παραλληλα- στους τροχους του GT86 ειναι 173ps και οτι τα 130ps του AE86 λογω απουσιας καποιων χαρακτηριστικων που να εχουν σκοπο μειωμενη καταναλωση, ρυπους κλπ, ειναι 'προσβασιμα' λογικα σε μεγαλυτερο ευρος στροφων, παροτι πραγματι η γενικη φιλοσοφια περι μεγιστης αποδοσης σε υψηλες στροφες ισχυει και εδω.
Κοντολογοις μιλαμε για πολυ κοντινες δυνατοτητες, ΑΛΛΑ , δυο δεκαετιες πισω.4ον, ολα αυτα τα 'ωραια' που μπορει να κανει το GT86, και στον βαθμο που μπορει να τα εκμεταλλευτει καποιος χωρις να ρισκαρει την ζωη του, και χωρις να πρεπει να ειναι drftmeister, καλλιστα μπορει να τα κανει ακομα και με ενα ΜΧ-5 1.8, 126ιππων. Τα +10κ ευρω που ζηταει (στην χωρα μας, και στο κρατος που 'φταιει' κυριως για αυτη την τιμη...) εγω απλως, με αυτα που εχω δει/πληροφορηθει μεχρι στιγμης απο ΠΟΛΛΕΣ πηγες και κυριως εγκυρες, θεωρω οτι ΔΕΝ αντιστοιχουν σε μια αναλογη, παραπανισια ευχαριστηση, απο αυτη που μπορει να προσδωσει ενα 1800αρι Mx-5.
Για αυτο και η οποιες ενστασεις απο εμενα, οχι με σκοπο να θαψουν ενα συνολικα προιον που αποτελει 'σημαια' και καταφυγιο των απανταχου ανησυχων, αλλα αφενως για να μετριασουν τις απιστευτα υψηλες προσδοκιες, οι οποιες τουλαχιστον, κατα την ταπεινη μου αποψη, ΔΕΝ επιβεβαιωνονται.Τελος, να προσθεσω απλα οτι δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο με τις διαπιστωσεις του Γερμανου ιδιωτη, (το Link απο video και σχολια που παρεθεσα πριν λιγα ποστ) ο οποιος και εζησε το αυτοκινητο για δυο εβδομαδες , και δεν σταθηκε μονο απο τις εντυπωσεις του σε πιστα, ή γενικοτερα ΜΟΝΟ σε ρυθμους λιωσιματος...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Είναι πασιφανές απ όσους το οδήγησαν και το ντριφτάρανε οτι είναι drift king
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ αποκλείεται να το ντριφτάρεις
...πολυ σιγουρος εισαι για το τι μπορω να κανω, και τι οχι...Αλλα για να το λες εσυ, θα ξερεις πολλα, και ας μην εχεις ερθει σε συναντησεις-βολτες που εχω παρεβρεθει με αλλους χρηστες του forum...
-
Eννοείς οτι μπορείς να το ντριφτάρεις?
Πρόσεξε, είναι ερώτηση παγίδα
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν θελω να ασχολουμαι αλλο με το συγκεκριμενο ζητημα, καθοτι αφενως εχουν παρεξηγηθει καποιες απο τις δημοσιευσεις μου... -
-
O Γρηγόρης ταλέντο και γνώσεις στην οδήγηση έχει. Και να φλικάρει μπορεί και να το γυρίσει μπορεί και να το ελέγξει με χειρόφρενο μπορεί, τουλάχιστον σε ότι αφορά το αυτοκίνητο του. Βέβαια δε σημαίνει ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Από κει και πέρα έχει πάθος, πολύ πάθος και σίγουρα αδικαιολόγητες εμμονές. Από κοντά είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος.
-
Λοιπόν εγώ που δεν είμαι χεράς:
- κονόμησα φράγκα ή κληρονόμησα το γέρο που τα φτιαξε με τον Αλτσχάιμερ και θέλω να πάρω ένα αυτοκίνητο που να το φχαριστιέμαι
- θέλω να έχω πρώτη επαφή με την πίσω κίνηση (με την καλή έννοια ) και δε θέλω να με τρομάζει, δε θέλω κτήνος με 300 άλογα
- είμαι ένα κακομαθημένο κωλόπαιδο και το πουλί μου σηκώνεται όταν αντί για αμάξι 300 ίππων θέλω ένα με λιγότερα και έπειτα να το κάνω μόνος μου να αποδίδει 750 υποτιθέμενα, με δεκάδες χιλιάρικα σε μοντίφες της κακιάς ώρας και αναμονή για εξώφυλλο του Μαξ Φάουλερ
- έχω μάθει οτι η γλύκα στην οδήγηση δεν είναι η ταχύτητα, αλλά ο τρόπος. Και αυτό το ρημάδι το γιαπωνεζάκι διαβάζω οτι είναι εξαιρετικά στημένο
- δεν με ενδιαφέρει και δεν ασχολούμαι με το κάθε Σιροκοειδές που θέλει να λέγεται κουπέ, δε με ενδιαφέρει το φανάρι-με-φανάρι, είμαι χοντρός και χαλάω τα κιλά ανά ίππο, οπότε άκυρο το σπορ
- δεν είμαι τίποτα απ όλα αυτά τα παραπάνω, είμαι ένας ρομαντικός που μεγάλωσα με μυρωδιές από λάστιχο, καρμπυρατέρ, Άλφα gtv και 3άρες με λίγα άλογα και ακόμη λιγότερα κιλά. Και νοσταλγώντας αυτά τα πισωκίνητα καθημερινά υπέροχα αυτοκίνητα, θέλω ένα Αυτοκίνητο που να με κάνει να ξαναερωτευτώ την αυτοκίνηση, να με κάνει να χαμογελώ στην παραμικρή βόλτα σε έρημους φιδίσιους δρόμους, αγνοώντας για χρόνους, απόλυτα νούμερα κτλ, αφού στη μέση της διαδρομής μπορεί και να σταματήσω να απολαύσω τη θέα.
Για όλους αυτούς και για κάμποσους ακόμη, το GT86 δείχνει (το τονίζω, γιατί προφανώς δεν το έχω οδηγήσει) να είναι μια πολύ σοβαρή υποψήφια επιλογή. Και εδώ που τα λέμε και για μένα θα ήταν.
Η μεγάλη μαγκιά της Τογιότα είναι οτι έφτιαξε ένα διαφορετικό αυτοκίνητο, που κανείς άλλος δεν τόλμησε να βγάλει. Στ αρχίδια μου αν έχει μειονεκτήματα. Όλα έχουν. Η μαγκιά της είναι οτι πρόκειται για μια απ τις συντηρητικότερες φίρμες κι όμως όλοι εμείς οι ιταλο-γαλλο-γερμανό-φιλοι θα θέλαμε η δική μας αγαπημένη φίρμα να χει βγάλει ένα τέτοιο διαμαντάκι, με απλή συνταγή: χαμηλό κέντρο βάρους, ιδανική κατανομή μαζών, ζωντανό τιμόνι, πίσω κίνηση. Έτσι απλά...
Toyota GT-86 / Subaru BRZ