-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βρε Γρηγοράκο...δεν κάθομαι να επιμείνω για κάτι που δεν έχω οδηγήσει στο βαθμό που το κάνεις εσύ . Κάθεσαι και μας γράφεις αναλύσεις για τη ποιότητα της ασφάλτου στο βίντεο και κρίνεις για το κατά πόσο μπορεί να ντριφτάρει ή όχι, για το αν έχει αρκετή δύναμη ή όχι από άρθρα περιοδικών...ενώ χρήστες που το έχουν οδηγήσει έχουν άλλη, διαφορετική άποψη από σένα, την οποία δε δέχεσαι.
Nικο μου, δεν σε υποχρεωνει κανεις να με διαβαζεις σε αυτες τις αναλυσεις...Μπορεις να προσπερασεις, ή αλλιως αν θελεις να κανεις και αντιλογο...
Πολυ απλα σκεφτομαι αν θες μεγαλοφωνως, και προσθετω γενικοτερα τροφη για σκεψη, για οσους (εστω και για εναν, σε ολοκληρο το Forum) μπορει να σκεφτονται σοβαρα καποια στιγμη να προβουν σε αγορα του, και να θελουν να ψαχτουν λιγο παραπανω, να εχουν ενα μεγαλυτερο ευρος ενημερωσης απο ενα κατα τα αλλα σεβαστο, και κ@υλιαρικο οδηγικο 'ξεπατωμα' του στυλ dtive it like you stole it του Καμπα πχ, αλλα ομως καπως μονοδιαστατο τουλαχιστον για καποιους που θα θελουν και κατι περα απο αυτο οταν δεν θα οδηγουν (οσοι και εφοσον μπορουν) κατ' αυτο τον τροπο... -
Ο χρήστης Run_like_Hell έγραψε:
Στο top gear test track πάντως το GT 86 ρίχνει 2 sec στο 5αρι golf GTI αν και το γκολφ είναι σε στεγνό και το toyota σε βρεγμένο. Επιπλέον είναι οριακά γρηγορότερο από το δίλιτρο ΤΤ (και το ΤΤ σε στεγνό).... Φανταστείτε να μην είχε και 175 άλογα στον τρόχο (sic)...στην πιστα δοκιμαζεται σε πολυ μεγαλο βαθμο και το στησιμο του αυτοκινητου...Εγω ουδεποτε αφησα καποια αιχμη, αρνητικη παρατηρηση για το στησιμο του. Αυτο ειναι κορυφαιο, δεν τιθεται θεμα επ' αυτου...
Του προσθιοκινητου Golf των 200 τουρμπισμενων ιππων ουτε κορυφαιο ειναι, αλλα ουτε και αντιστοιχη εξαιρετικη κατανομη βαρους διαθετει...Τα ιδια και το ΤΤ, αλλα επιπλεον σιγουρα υπαρχουν ερωτηματικα ως προς την τεχνολογια των ελαστικων στην εποχη του Golf V, παροτι το GT86 φοραει 'πρασινα', καθοτι τα τελευταια υπολειπονται σε αισθηση ΜΟΝΟ απο τα τελευταιας γενιας περισσοτερα σπορ θερινα, τα οποια με την σειρα τους , ειναι καποιες κλασεις ανωτερα απο αυτα της προηγουμενης επταετιας...P.S σε Link βεβαια που ΕΣΥ εβαλες πριν καποια ποστ, το...ιδιο το 2λιτρο ΤΤ , ειναι ξεκαθαρα γρηγοροτερο απο το GT86 στην πιστα του hockenheim...
Για αυτο σου λεω ουσιαστικα οτι ο συσχετισμος-συγκρισεις χρονων πιστας με αυτη των δυνατοτητων αποκλειστικα σε οτι αφορα ισχυ/ροπη κινητηρων, ειναι κατι που δεν μπορει να λειτουργησει...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Εκει που εχεις γνωσεις φαινεται και το εχεις αποδειξει, δεν αφορουν ομως ολες οι συζητησεις σε αυτο το φορουμ, το επιπεδο εξοπλισμου του καθε μοντελου και την τιμη πωλησης με δικαιωμα χρησης αποσυρσης ...
. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
[
Πολυ απλα σκεφτομαι αν θες μεγαλοφωνως, και προσθετω γενικοτερα τροφη για σκεψη, για οσους (εστω και για εναν, σε ολοκληρο το Forum) μπορει να σκεφτονται σοβαρα καποια στιγμη να προβουν σε αγορα του, και να θελουν να ψαχτουν λιγο παραπανω, να εχουν ενα μεγαλυτερο ευρος ενημερωσης απο ενα κατα τα αλλα σεβαστο, και κ@υλιαρικο οδηγικο 'ξεπατωμα' του στυλ dtive it like you stole it του Καμπα πχ, αλλα ομως καπως μονοδιαστατο τουλαχιστον για καποιους που θα θελουν και κατι περα απο αυτο οταν δεν θα οδηγουν (οσοι και εφοσον μπορουν) κατ' αυτο τον τροπο...Δηλαδη αυτα τα κανεις εσυ?
1)Δινεις τροφη για σκεψη
2)Δινεις ενα μεγαλυτερο ευρος ενημερωσης
3)Δινεις και τεχνικες συμβουλες βελτιωσης
βλεπω παραπανω προετρεψες το διψασμενο για μαθηση και οδηγηση κοινο του gt86 να προβει σε αλλαγη του γραναζωματος του κιβωτιου, για δευτερη φορα αν δεν απατωμαι.
Τουλαχιστον μπορεις να μας συστηθεις με τι ιδιοτητα τα αναφερεις αυτα>?
Δημοσιογραφος?
Μηχανικος
Developer?
γκαραζιερης?
Φιλολογος?
Κομμωτης? -
όχι, απλά ειναι ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΙΚΙΖΑΣ
-
μπιζνεπλανιστας
-
ξέρει κι απο καλό λάδι το ξεχωρίζει από 3000 χλμ μακρυά
-
Ρε σεις αφήστε τον τον άνθρωπο να περάσει και από το τοπικό με το Άλφα Ρομέο 4Σ!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ρε σεις αφήστε τον τον άνθρωπο να περάσει και από το τοπικό με το Άλφα Ρομέο 4Σ!ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
αλλα επιπλεον σιγουρα υπαρχουν ερωτηματικα ως προς την τεχνολογια των ελαστικων στην εποχη του Golf V, παροτι το GT86 φοραει 'πρασινα', καθοτι τα τελευταια υπολειπονται σε αισθηση ΜΟΝΟ απο τα τελευταιας γενιας περισσοτερα σπορ θερινα, τα οποια με την σειρα τους , ειναι καποιες κλασεις ανωτερα απο αυτα της προηγουμενης επταετιας...για ποια συγκεκριμενα μοντελα ελαστικων μιλας?
-
Tι ΔΕΝ καταλαβαίνεις?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Tι ΔΕΝ καταλλλαβαίνεις?fixed
-
Bρε Γρηγορη μου,ειλικρινα σε παρακαλω...
Σταματα!
Το θεμα καταντα ψυχοπαθολογικο δηλαδη,και ειναι κριμα!3 ανθρωποι το οδηγησαμε απο εδω μεσα και παραμιλαμε και οι 3!
Aρκετοι δημοσιογραφοι εχουν εντοπισει αδυναμιες στον κινητηρα,λες εσυ,και 10x αρκετοι το βγαζουν κορυφαιο, λεω εγω...
Δεν εχει τελος αυτη η ιστορια,οσο εσυ στεκεσαι και ψειριζεις την μαιμου καθε φυλλαδας και περιοδικου και κατοπιν ερχεσαι και τα προβαλεις με μια βεβαιοτητα ως θεσφατα,που μονον 15χρονος καυλογκαζος αναγνωστης των 4Τροχων θα εφερετο ετσι στη λοιπη ασχετη παρεα.
Πας να αποδειξεις τι?
Οτι εχει το αυτοκινητο αδυναμιες?
Φυσικα και εχει,δεν υπαρχει κανενα αυτοκινητο στον κοσμο χωρις αδυναμιες,σαν συνολο ομως ειναι καταπληκτικοΟτι ειμαστε εμεις οι 3 μαλακες,και δεν καταλαβαινουμε απο αυτοκινητα?
Οκ,αν αυτο σε ηρεμησει,εγω το αποδεχομαιΟτι εχεις και παλι δικιο,και σε αδικει το συστημα και οι οποιοι 'εχθροι' σου?
Συγνωμη,εχεις αδικο..accept it,δεν ειναι κακο,ουτε σου γκρεμιζει κανεις το καστρο σουΜπορει στην παρεα σου να ξερεις τα περισσοτερα για τα 'αυτοκινητα',και κανεις να μην κανει βημα οσον αφορα το τουτου του πριν σε συμβουλευθει,ομως η ενταξη σε ενα φορουμ,οπως αυτο, θα πρεπει να σου μαθει οτι θα υπαρχουν ταχυτεροι απο εσενα,πιο εμπειροι απο εσενα,καλυτερα καταρτισμενοι απο εσενα και καποιοι λιγοι,που τα εχουν ολα αυτα μαζι,οπως ηταν το παλαι ποτε ο ΒΑΣΙΛΗΣ,που καναμε ολοι τουμπεκι,οταν μας μιλαγε για αυτοκινητα..
Αυτο αν θελεις,ειναι και το κερδος συμμετοχης σε ενα τετοιο φορουμ.
Δεν εισαι εδω για να δειξεις το 'φως το αληθινον' στους τυφλους,αλλα για να παρεις και να δωσεις γνωση,συν οτι αλλο χαβαλε θελεις να προκυψει στο μεταξυ...Πρεπει να αντιληφθεις οτι η συμπεριφορα σου δεν ειναι νορμαλ
Σε παρακαλω πραγματικα να μην το συνεχισεις...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μπορει στην παρεα σου να ξερεις τα περισσοτερα για τα 'αυτοκινητα',και κανεις να μην κανει βημα οσον αφορα το τουτου του πριν σε συμβουλευθει,ομως η ενταξη σε ενα φορουμ,οπως αυτο, θα πρεπει να σου μαθει οτι θα υπαρχουν ταχυτεροι απο εσενα,πιο εμπειροι απο εσενα,καλυτερα καταρτισμενοι απο εσενα και καποιοι λιγοι,που τα εχουν ολα αυτα μαζι,οπως ηταν το παλαι ποτε ο ΒΑΣΙΛΗΣ,που καναμε ολοι τουμπεκι,οταν μας μιλαγε για αυτοκινητα..
Δεν εισαι εδω για να δειξεις το 'φως το αληθινον' στους τυφλους,αλλα για να παρεις και να δωσεις γνωση,συν οτι αλλο χαβαλε θελεις να προκυψει στο μεταξυ...Μα το έχει πει αρκετα παλιοτερα ο ΓΚ, οτι τις δικές του εμπειρίες δεν πρόκειται ποτέ να τις φτάσουμε... εμεις τα 'γατακια'...
Κακως ασχολείστε imho...
-
Εγώ πάντως πιστεύω ότι στη μάχη Κίκιζας vs χεράδες, οι χεράδες δεν έχουν πείσει τόσο πολύ για τις ικανότητες τους.
Παιδιά προσπαθήστε περισσότερο.
-
Γιατί δεν βγαίνει ο κύριος Euripedis στο τηλέφωνο
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
[
Πολυ απλα σκεφτομαι αν θες μεγαλοφωνως, και προσθετω γενικοτερα τροφη για σκεψη, για οσους (εστω και για εναν, σε ολοκληρο το Forum) μπορει να σκεφτονται σοβαρα καποια στιγμη να προβουν σε αγορα του, και να θελουν να ψαχτουν λιγο παραπανω, να εχουν ενα μεγαλυτερο ευρος ενημερωσης απο ενα κατα τα αλλα σεβαστο, και κ@υλιαρικο οδηγικο 'ξεπατωμα' του στυλ dtive it like you stole it του Καμπα πχ, αλλα ομως καπως μονοδιαστατο τουλαχιστον για καποιους που θα θελουν και κατι περα απο αυτο οταν δεν θα οδηγουν (οσοι και εφοσον μπορουν) κατ' αυτο τον τροπο...Δηλαδη αυτα τα κανεις εσυ?
1)Δινεις τροφη για σκεψη
2)Δινεις ενα μεγαλυτερο ευρος ενημερωσης
3)Δινεις και τεχνικες συμβουλες βελτιωσης
βλεπω παραπανω προετρεψες το διψασμενο για μαθηση και οδηγηση κοινο του gt86 να προβει σε αλλαγη του γραναζωματος του κιβωτιου, για δευτερη φορα αν δεν απατωμαι.
Τουλαχιστον μπορεις να μας συστηθεις με τι ιδιοτητα τα αναφερεις αυτα>?
Δημοσιογραφος?
Μηχανικος
Developer?
γκαραζιερης?
Φιλολογος?
Κομμωτης?Πρεπει να εχω καποια ιδιαιτερη ιδιοτητα για να εχω το δικαιωμα αναφορας σε αυτα? Ως ενας απο τους πολλους χρηστες, που απλως ασχολειται ανελλιπως γυρω στα 20 χρονια γενικως και ειδικως με το θεμα αυτοκινητο.
Επιπλεον κατι που προφανως ειναι δυσκολο εως ανηκουστο για εσενα και καποιους αλλους, παραθετω και προβαλλω στοιχεια-διαπιστωσεις, απο σεβαστους, γνωστους και εγκυρους δοκιμαστες σε οτι αφορα την επιχειρηματολογια μου, και δεν βγαινω απλα σαν μερικους, να λεω οτι 'το οδηγησε ο Τακης, ο οποιος ειναι μεγαλος χερας' πχ...Εσυ λοιπον που προφανως ενοχλεισαι, εχεις τις εξης επιλογες: 1oν, να προσπερασεις, να μην διαβασεις αυτα που γραφω, 2ον, να κανεις εναν ουσιωδη αντιλογο, με λογικα επιχειρηματα, -εαν εχεις, κατι που γενικως σπανιζει στο forum, εκτος απο λιγους και συγκεκριμενους χρηστες- και 3ον να κανεις αυτο που κανεις, να ζητας απλως τα ρεστα, ετσι για βγαλεις την χολη σου...
-
Παιδια δεν την παλευει, ο ανθρωπος θελει ψυχολογο επειγοντως ... Απορω που καποιοι πηγαινετε για καφε μαζι του και υποστηριζετε οτι ειναι νορμαλ απο κοντα. Μαλλον κρατιεται απο κοντα γιατι ντρεπεται ...
@dim Αυτο που σου λεω εχει παρατηρηθει πολλες φορες στο ΜΑΗΑ του Τσακανικα, αλλα μονο σε αυτοκινητα που δεν εχουν boost controler. Αυτο συμβαινει γιατι το συγκεκριμενο dyno εχει πολυ μεγαλα φορτια και φημιζεται για τις μετρησεις του που κρατανε πολλα δευτερολεπτα καταπονωντας το αυτοκινητο. Αντιστοιχα στο ΤΑΤ τα περισσοτερα τουρμπατα εχουν προβλημα να ανεβασουν τις πιεσεις που παρατηρουν στον δρομο, καθως τα φρενα ειναι ελαχιστα και η μετρηση κρατα πολυ λιγο.
Συγνωμη για το 2ο off topic, καλυτερα να διακοπει η κουβεντα με τα δυναμομετρα, γιατι θα συνεχισει να μας λεει ο ΓΚ οτι οι τροχοι κανουν 40 χρονια δυναμομετρησεις. Λες και αυτο αναιρει οτι με τα δυναμομετρα ακρη δεν εβγαλε κανεις ... αλλα ξεχασα, ο ΓΚ μπορει να βγαλει γιατι δεν εχει μπλεξει με τσαρλατανους μηχανικους και απατεωνες ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εκει που εχεις γνωσεις φαινεται και το εχεις αποδειξει, δεν αφορουν ομως ολες οι συζητησεις σε αυτο το φορουμ, το επιπεδο εξοπλισμου του καθε μοντελου και την τιμη πωλησης με δικαιωμα χρησης αποσυρσης ...
. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Bρε Γρηγορη μου,ειλικρινα σε παρακαλω...
Σταματα!
Το θεμα καταντα ψυχοπαθολογικο δηλαδη,και ειναι κριμα!3 ανθρωποι το οδηγησαμε απο εδω μεσα και παραμιλαμε και οι 3!
Μαγκια σας και μπραβο, αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουμε καποιοι αλλοι να μιλαμε για αυτο επειδη δεν το εχουμε οδηγησει.
Υπο αυτη την εννοια, το forum ολοκληρο δεν θα επρεπε να υπαρχει, παρα 5-10 ατομα ολα και ολα να γραφουν μονο για το τι οδηγησαν...Aρκετοι δημοσιογραφοι εχουν εντοπισει αδυναμιες στον κινητηρα,λες εσυ,και 10x αρκετοι το βγαζουν κορυφαιο, λεω εγω...
Δεν εχει τελος αυτη η ιστορια,οσο εσυ στεκεσαι και ψειριζεις την μαιμου καθε φυλλαδας και περιοδικου και κατοπιν ερχεσαι και τα προβαλεις με μια βεβαιοτητα ως θεσφατα,που μονον 15χρονος καυλογκαζος αναγνωστης των 4Τροχων θα εφερετο ετσι στη λοιπη ασχετη παρεα.
Πας να αποδειξεις τι?
Οτι εχει το αυτοκινητο αδυναμιες?
Φυσικα και εχει,δεν υπαρχει κανενα αυτοκινητο στον κοσμο χωρις αδυναμιες,σαν συνολο ομως ειναι καταπληκτικοΑγαπητε μιλαω πολυ συγκεκριμενα. Ο Tsuchia ειναι σεβαστος στο χωρο? Πανε τα χερια του, αποδεδειγμενα? Εχει οδηγησει
απο παπι -που λεει ο λογος- μεχρι παλαβα supercar? Εχει οδηγησει σχεδον οτι JDM υπαρχει στην αγορα, αλλα και Ιαπωνικο πολιτικο βελτιωμενο?
Μιλησε για αδυναμια στον κινητηρα του GT86? Ειπε οτι θα προτιμουσε τον 2,5αρι boxer ή να εχει Τurbo, ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Ρωταω πολυ απλα, και ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ εδω ακομα την κανουν γαργαρα, και μου λενε ιστοριες για αγριους, και παιζουν την κασσετα τυπου 'δεν το εχεις οδηγησει'...Τοι λενε εντωμεταξυ αυτοι που εχουν δεν εχουν οδηγησει σχεδον τιποτε, αλλα γραφουν εδω μεσα για το οτιδηποτε...Οτι ειμαστε εμεις οι 3 μαλακες,και δεν καταλαβαινουμε απο αυτοκινητα?
Οκ,αν αυτο σε ηρεμησει,εγω το αποδεχομαιΟτι εχεις και παλι δικιο,και σε αδικει το συστημα και οι οποιοι 'εχθροι' σου?
Συγνωμη,εχεις αδικο..accept it,δεν ειναι κακο,ουτε σου γκρεμιζει κανεις το καστρο σουΟυτε μειωσα κανενα, ουτε εβγαλα καποιον αχρηστο...Ηδη για τον Καμπα, ανεφερα χωρις καν να εχω δει το συγκεκριμενο video με το Gt86 (εχω δει αλλα ομως με το Mr2) οτι πανε τα χερια του, οτι ξερει και μπορει να οδηγησει γρηγορα, παροτι βεβαια εχω διαφωνησει με τις συνθηκες στις οποιες φανηκε τουλαχιστον σε καποιο Video να ντριφταρει.
Επι της ουσιας παραθετω αποψεις-διαπιστωσεις ΓΝΩΣΤΩΝ και σεβαστων δοκιμαστων, και οδηγων αγωνων, καποιες απο τις οποιες και εχω το δικαιωμα να ασπαζομαι, εφοσον κρινω και εγω με την οποια μικρη εμπειρια εχω γενικως στα της οδηγησης
Τωρα εαν αυτες ειναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ σε σχεση με τις δικες σου και των αλλων δυο χρηστων λυπαμαι, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα, δεν μπορω να την αλλαξω, εκτος εαν θελεις/θελετε καποιοι να κοροιδευομαστε, και να γραφουμε σαν διπλωματες και πολιτικαντηδες, να ακουγονται ολα ωραια σε ολους...Μπορει στην παρεα σου να ξερεις τα περισσοτερα για τα 'αυτοκινητα',και κανεις να μην κανει βημα οσον αφορα το τουτου του πριν σε συμβουλευθει,ομως η ενταξη σε ενα φορουμ,οπως αυτο, θα πρεπει να σου μαθει οτι θα υπαρχουν ταχυτεροι απο εσενα,πιο εμπειροι απο εσενα,καλυτερα καταρτισμενοι απο εσενα και καποιοι λιγοι,που τα εχουν ολα αυτα μαζι,οπως ηταν το παλαι ποτε ο ΒΑΣΙΛΗΣ,που καναμε ολοι τουμπεκι,οταν μας μιλαγε για αυτοκινητα..
Δεν εισαι εδω για να δειξεις το 'φως το αληθινον' στους τυφλους,αλλα για να παρεις και να δωσεις γνωση,συν οτι αλλο χαβαλε θελεις να προκυψει στο μεταξυ...Δεν ειπα ΠΟΤΕ, ουτε επισης αφησα να εννοηθει οτι ειμαι κανενας χερας. Εχω δημοσια πει ουκ ολιγες φορες οτι εχω γνωρισει μεσα απο το Forum καποιους ανθρωπους, στους οποιους αναγνωριζω εξαιρετικες οδηγικες ικανοτητες, και σιγουρα υπαρχουν και καποιοι αλλοι τους οποιους δεν γνωριζω προσωπικα, που σιγουρα θα ειναι πολυ ικανοι, και πιθανοτατα πολυ καλυτεροι απο εμενα σε οδηγικο επιπεδο. Το αυτο εννοειται οτι ισχυει και για τις αυτοκινητιστικες γνωσεις γενικοτερα.
Ομως εδω υπαρχει ενα θεμα το οποιο ΕΣΥ, αλλα και καποιοι αλλοι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ / ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να καταλαβουν.
Εγω καλως/κακως ΔΕΝ ξερω τον ΒΑΣΙΛΗ, και τον καθε Βασιλη, και ουτε κανω αναφορες στον Μπαμπη τον σουγια, τον Τακη τον αλυσιδα, και τον Βαγγελη τον φρυδά.
Αναφερομαι σε εγκυρες πηγες, σε σεβαστους δοκιμαστες και οδηγους αγωνων. Απο εκει και περα ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του και να ζυγισει ΠΟΙΟΣ ειναι εγκυροτερος, ποιανου η αποψη εχει μεγαλυτερη βαρυτητα, του Μπαμπη του σουγια ας πουμε, ή του Keiichi Tsuchia, επι του προκειμενου? (καθοτι διαπιστωσεις αλλων, επισης γνωστων ξενων δοκιμαστων, περασαν στο ντουκου... )
Τελος ουτε θελω, ουτε εχω περασει την ιδεολογια, οτι εγω εχω δικιο και τελος, ειδικα απο την στιγμη, που ΠΡΟΚΑΛΩ-ΠΡΟΣΚΑΛΩ σε κατι για το οποιο ενιοτε επιμενω, να γινει ενας αντιλογος, απο οποιον-οποιους διαφωνουν, ΑΛΛΑ με επιχειρηματολογια, με στοιχεια, και οχι με τρολλαρισμα, ειρωνια, χολη, και οτιδηποτε αλλο αρνητικο...Πρεπει να αντιληφθεις οτι η συμπεριφορα σου δεν ειναι νορμαλ
Σε παρακαλω πραγματικα να μην το συνεχισεις...
Ενω η δικη σου, και αλλων δημοσιευσεις ανευ επιχειρηματων, με επιχειρηματολογια τυπου 'Βασιλης, Γιωργος, Χρηστος', και παει λεγονατς ειναι νορμαλ?
Ξερεις εδω δεν ειναι καποιο 'μαγαζακι' που ανηκει σε πεντε-δεκα ιδρυτικα μελη, για να μιλατε με τα μικρα σας ονοματα λες και θα πρεπει να σας αναγνωριζει καποιος ως καποια ειδικη οντοτητα (παροτι ευχαριστως να γνωριζα και εσενα και πολλους αλλους απο το forum, ακομα και οσους με θεωρουν μισητο προσωπο, εγω ποτε δεν ειχα προβλημα σε αυτο, οπως καποιοι αλλοι...) και αλλους τοσους συντονιστες. Υπαρχουν παρα πολλοι χρηστες καποιοι εκ των οποιων δεν εχουν κανει ουτε μια δημοσιευση. Υπαρχουν επισης χρηστες οι οποιοι δεν γνωριζουν τον 'ΒΑΣΙΛΗ' (τυχαιο παραδειγμα, δεν τον ξερω τον ανθρωπο) ή τον οποιοδηποτε Βασιλη, και ουτε εχουν την υποχρεωση να γνωριζουν εαν ειναι τρελος χερας, γνωστης, και η αποψη του εχει το αλαθητο μεσα στο Forum.Οι περισσοτεροι ομως που τουλαχιστον ασχολουνται, ή αρχιζουν να ασχολουνται, αναγνωριζουν καποιον διεθνους φημης οδηγο αγωνων/δοκιμαστη. Εγω σε τετοιους αναφερομαι, και σε αυτους δινω μεγαλυτερο ειδικο βαρος γνωσης, απο τον οποιοδηποτε 'Μπαμπη σουγια' ακομα και εαν ειναι τρελος χερας...
Toyota GT-86 / Subaru BRZ