-
εσύ γελάς αλλά αν στην Ιαπωνία υπήρχαν τα ΟΠΕΛ ΒΕΚΤΡΑ με τους αλληλένδετους, παράλληλους, αυτόνομους και χρωματιστούς multilink, μόνο τετοια θα οδηγούσε ο
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Tsuchia
-
-
Γρηγόρη, μιας και πιάσαμε τον Τσουτσίγια, δές σε παρακαλώ το παρακάτω κομμάτι (35:22 - 39:00)
Αν έχεις μάλιστα την ευγενή καλοσύνη, σχολίασέ το.Ίσως (λέμε τώρα) να καταλάβεις πως η οδηγική ευχαρίστηση δεν μετριέται με απόλυτα νούμερα.
Ευχαριστώ. -
Eξακολουθούμε να αγνοούμε στο μεταξύ τους αψεγάδιαστους ιαπωνικούς δρόμους. Νταξ, το... 'κωλονήσι/βροχονήσι' μπορεί να έχει και μερικούς b roads για να παίζουν οι εκάστοτε δοκιμαστές που θέλουν να προσομοιάσουν συνθήκες Ελλάδας και να έχει κάτι ο ΓΚ να αντιπαραθέσει σαν δικαιολογία. Στη χώρα του ανατέλοντος ηλίου όμως το να ειναι ο δρόμος κάτι λιγότερο από το τέλειο μπορεί να οδηγήσει σε ομαδικό χαρακίρι μηχανικούς, εργάτες και υπουργό μεταφορών. Μήπως... λέω μήπως να φιλτράραμε αυτά που λέει ο Τσουτσίγια-σαν λίγο περισσότερο, εφόσον έχουμε την 20χρονη εμπειρία δημιουργικής ανάγνωσης όλου του αυτοκινητιστικού τύπου στην από εδώ πλευρά του σύμπαντος?
-
Τολμας και κανεις αντιλογο στο μεγα δασκαλο Τσουτσουνα, Ταυρε?
-
Μια ενδιαφερουσα συνεντευξη απο τον Keiichi Tsuchiya ('Drift King') για το GT86, και οχι μονο:http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Sea ... rift-King/
...o οποιος μεταξυ αλλων, αναφερει τα εξης:
I only worry it’s not powerful enough[/b], or that those anorexic tyres are still too grippy. ‘The thing I rather strongly suggested was a 2.5-litre naturally aspirated engine, or a turbo,’ says Tsuchiya. But, just like the AE86, the basic ingredients are there, and it’ll be left to aftermarket tuners and enthusiastic fans to tweak the car to their own preferences.
Or you need the skill of the Drift King, who uses every inch of our closed road to make the GT86 dance, calling out to me where he shift-locks from third to second gear to lock the rear wheels (see panel on left for an explanation), where he clutch-kicks to put the 2.0-litre engine back in its high-rev powerband, all the time moving deftly, never once applying too much lock or too much throttle
Αλλάζωντας λίγο τα bold...
Καλή σου μέρα -
...και το αντιστοιχο αρθρο...
http://www.thegetawayer.com/2013/01/toy ... hyped.html
Προσωπικη εκτιμηση του γερμανου ειναι αυτη (εγω για παραδειγμα διαφωνω με αρκετα πραγματα σε αυτα που λεει...).
-
πείτε στον μαλάκα τον γερμανο ότι είναι τουλάχιστον για τον πούτσο.... γελοίος, από την αρχή μέχρι το τέλος.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πείτε στον μαλάκα τον γερμανο ότι είναι τουλάχιστον για τον πούτσο.... γελοίος, από την αρχή μέχρι το τέλος.στο μυαλο μου εισαι αλλα ηθελα να ειμαι ευγενικος και να αποφυγω τετοιους χαρακτηρισμους
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πείτε στον μαλάκα τον γερμανο ότι είναι τουλάχιστον για τον πούτσο.... γελοίος, από την αρχή μέχρι το τέλος.Πειτε στον μαλακα τον γερμανο οταν μαθει να μιλαει αγγλικα, να ξαναφτιαξει το βιντεο, γιατι τωρα δε τον καταλαβαινει κανεις.
-
η δηθεν ευγένεια της αγγλιας θα μας φαει.... (και δεν το λεω σε σενα προσωπικα)
-
That's a bit sad for me, because with adjustable suspension ( which you can get for german cars like the Volkswagen Scirroco or the BMW 1 Series ) the GT 86 would be much more usable.
Τα οποία αμορτισέρ όταν τα φτύνουν οι κάτοχοι συνήθως τα αντικαθιστούν με κλασσικά λόγω κόστους
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
That's a bit sad for me, because with adjustable suspension ( which you can get for german cars like the Volkswagen Scirroco or the BMW 1 Series ) the GT 86 would be much more usable.
Τα οποία αμορτισέρ όταν τα φτύνουν οι κάτοχοι συνήθως τα αντικαθιστούν με κλασσικά λόγω κόστους
ο κωλος του Γερμανου μαλλον εχει καλομαθει σε γερμανικους καναπεδες διοτι την αναρτηση στο αμαξι τη βρηκα ΠΟΛΥ ανετη και μαλακη για τα δεδομενα μου οδηγωντας το και σε b-roads και μεσα στη πολη...(καπου ειχα γραψει ενα ποστ...)
-
Πολυ ανετη η αναρτηση του GT 86 δεν ειναι σε καμμια περιπτωση...
Σφιχτη ειναι,αλλα δεν ενοχλει κανενα πλην του τρυφερου γερμανικου καλομαθημενου κωλου
Στο επιπεδο τιμης που ανηκει δεν μπορει να περιμενεις αμορτισερ επιπεδου M3 E46 CS,ημαρτον! -
Πολύ ενθουσιασμένος ο Ιρλανδός, ακόμη και όταν δεν περνάει το όριο ταχύτητας. Θα σταθώ πάντως στην απάντηση που έδωσε σε σχόλιο. 'The GT86 is fun, all the time, everywhere, there's never a dull moment and that's more exciting than most powerful cars.'
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πολυ ανετη η αναρτηση του GT 86 δεν ειναι σε καμμια περιπτωση...
Σφιχτη ειναι,αλλα δεν ενοχλει κανενα πλην του τρυφερου γερμανικου καλομαθημενου κωλου
Στο επιπεδο τιμης που ανηκει δεν μπορει να περιμενεις αμορτισερ επιπεδου M3 E46 CS,ημαρτον!Offtopic αλλά πόσο να κρατηθώ. Συγχωρέστε με .
Το βλέπεις και στον ύπνο σου να υποθέσω ???
α ρε τρούλη οικογενιάρχη, τι να σου κάνω που η δουλειά που διάλεξες δεν έχει λεφτά !!
On topic
(θα περίμενα να συμφωνείς με τον κο Κικιζα. Άλλωστε και οι δυο σε βάρκες είσαστε συνηθισμένοι)ΥΓ: το Πάσχα δεν ήρθε ακόμα....
-
Όχι και βάρκα η ti.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όχι και βάρκα η ti.Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ, ο Τρούλης την πήγαινε όπως πάει τώρα και το Volvo. Πρίμα....
-
Το θέμα ξεκίνησε από μια άποψη του Κίκιζα η οποία αν και αρκετά απλή διατυπώθηκε -κλασσικά- με λάθος τρόπο και εξελίχθηκε σε πανηγύρι-παράκρουση.
Αυτή τη στιγμή έχουμε μια μάχη Κίκιζα-forum η οποία τελικά κατέληξε σε μάχη Κίκιζα-χεράδες.
Πλέον έχουμε ξεπεράσει το αν ο Κίκιζας έγραψες κάτι φυσιολογικό με λάθος τρόπο και έχουμε περάσει στο 'Ίσα μωρή μπετούγια που θες να μιλήσεις και για αμάξια'.
Οπότε μια παράκληση:
@Κίκιζας
ΞΕΚΟΛΑ! Υπάρχουν αρκετοί που κατάλαβαν το point σου και συμφωνούν ή διαφωνούν. Υπάρχουν και κάποιοι που το γυρίζουν στο προσωπικό και δεν πρόκειται να ασχοληθούν με το θέμα του τοπικού αλλά με σένα.
Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με τη δεύτερη κατηγορία.@Χεράδες
Κατουρήστε λίγο ρε μάγκες.
Ή στην τελική αν δεν μπορείτε να κατουρήσετε, κανονίστε trackdays να εκπαιδεύσετε και εμάς τους άμπαλους κουλούς να πάρουμε λίγο απ' το θεϊκό ταλέντο σας.Νομίζω ότι σε αυτό το τοπικό η παράκρουση πέρασε σε επόμενο στάδιο.
εδιτ: ο Γερμανός δεν λέει κάτι φοβερά αιρετικό, πέραν του ότι δεν του αρέσει με βάση τα δικά του κριτήρια.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Όχι και βάρκα η ti.
Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ, ο Τρούλης την πήγαινε όπως πάει τώρα και το Volvo. Πρίμα....
Ρε κεφτε,εσυ δεν εμπαινες στην ti,γιατι ειχες κοψει προσφατα τα pampers!
Για το Volvo,τι να πω...δικιο εχεις,δυστυχως!
Υ.Γ Δουλευε και μην χαζευεις στο ιντερνετ,ακομη δεν μου εχεις φερει αυτα που μου εχεις υποσχεθει..
Υ.Γ.2 Εντι,σε οτι με αφορα εισαι φαουλ 110%
Toyota GT-86 / Subaru BRZ