-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Εχω ακούσει οτι αν συλληφθεις για το ίδιο παράπτωμα τον ίδιο χρόνο χάνεις το δίπλωμα, αληθεύει;Χίλια ευχαριστώ
αυτό θα ηθελα να το μάθω και εγω αν το γνωρίζει κάποιος
Ευχαριστώ
-
*>3. Η άδεια οδήγησης αφαιρείται, επίσης, ανεξαρτήτως συμπλήρωσης των είκοσι πέντε (25) βαθμών ποινής, όταν ο παραβάτης-οδηγός διαπράξει για δεύτερη φορά την ίδια παράβαση εντός διαστήματος ενός (1)έτους. Οι παραβάσεις αυτές είναι οι κάτωθι έξι (6):
α. του άρθρου 4/παρ. 11 (μόνο των πινακίδων Ρ-1 και Ρ-2),
β. του άρθρου 6/παρ. 1/ περ. β΄, ε΄, η΄, ι΄,
γ. του άρθρου 12/παρ. 8,
δ. του άρθρου 27,
ε. του άρθρου 29/ παρ. 2,
στ. του άρθρου 42 ή του άρθρου 1 της κ.υ.α. 43500/5691/2002 (ΦΕΚ 1055/Β΄), όπως περιγράφονται στον παραπάνω πίνακα, οι οποίες λογίζονται για τους σκοπούς του παρόντος άρθρου ως η αυτή παράβαση.Από το http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf σελ.215
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
*>3. Η άδεια οδήγησης αφαιρείται, επίσης, ανεξαρτήτως συμπλήρωσης των είκοσι πέντε (25) βαθμών ποινής, όταν ο παραβάτης-οδηγός διαπράξει για δεύτερη φορά την ίδια παράβαση εντός διαστήματος ενός (1)έτους. Οι παραβάσεις αυτές είναι οι κάτωθι έξι (6):α. του άρθρου 4/παρ. 11 (μόνο των πινακίδων Ρ-1 και Ρ-2),
β. του άρθρου 6/παρ. 1/ περ. β΄, ε΄, η΄, ι΄,
γ. του άρθρου 12/παρ. 8,
δ. του άρθρου 27,
ε. του άρθρου 29/ παρ. 2,
στ. του άρθρου 42 ή του άρθρου 1 της κ.υ.α. 43500/5691/2002 (ΦΕΚ 1055/Β΄), όπως περιγράφονται στον παραπάνω πίνακα, οι οποίες λογίζονται για τους σκοπούς του παρόντος άρθρου ως η αυτή παράβαση.Από το http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf σελ.215
Ευχαριστώ πολύ
δεν ειναι μέσα η υπερβολική ταχύτητα
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Πρόταση:Να καταργηθεί το πρόστιμο για ηχορύπανση από ηχοσυστήματα αυτοκινήτων.
Ευχαριστώ.Eλπιζω να κανεις πλακα...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ευχαριστώ.Eλπιζω να κανεις πλακα...
δυστυχως κατι μου λεει πως το εννοει
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Ευχαριστώ.συμφωνω,να το κανουμε φυλακιση
Ή κατάσχεση του ηχοσυστήματος...
επιτοπου καταστροφη
Κάψιμο σε κοινή θέα και δημόσιος 'λιθοβολισμός' του ιδιοκτήτη με ντομάτες και κέτσαπ.
-
Ξέρει κανείς απο πού παραλαμβάνονται (στην Αθήνα) οι πινακίδες/άδεια κ.λπ μετά από την αφαιρεσή τους;;;
Κάτι μου είπανε για Λ. Καβάλας αλλά δεν έχω βρεί στοιχεία!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ξέρει κανείς απο πού παραλαμβάνονται (στην Αθήνα) οι πινακίδες/άδεια κ.λπ μετά από την αφαιρεσή τους;;;Κάτι μου είπανε για Λ. Καβάλας αλλά δεν έχω βρεί στοιχεία!
Εξαρτάται πιο Αστυνομικό τμημα/Τροχαία έκοψε την κλίση και αφαίρεσε τις πινακίδες.
Πολύ πρόσφατα γνωστός μου πάρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ στη Ν. Σμύρνη.
Την κλιση την έκοψε η τροχαία Καλλιθέας και τος πινακίδες τις παρέλαβε από εκεί.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Ξέρει κανείς απο πού παραλαμβάνονται (στην Αθήνα) οι πινακίδες/άδεια κ.λπ μετά από την αφαιρεσή τους;;;
Κάτι μου είπανε για Λ. Καβάλας αλλά δεν έχω βρεί στοιχεία!
Εξαρτάται πιο Αστυνομικό τμημα/Τροχαία έκοψε την κλίση και αφαίρεσε τις πινακίδες.
Πολύ πρόσφατα γνωστός μου πάρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ στη Ν. Σμύρνη.
Την κλιση την έκοψε η τροχαία Καλλιθέας και τος πινακίδες τις παρέλαβε από εκεί.
Χμμμμ
Το μόνο που γράφει πάνω η κλήση είναι «Διεύθυνση Αμεσης Δράσης Αττικής»
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Χμμμμ
σε ποιά περιοχή σε γράψανε? Σε αυτό το αστυνομικό τμήμα θα απευθυνείς πρώτα.
Επιπλέον αν δεν είναι σ'αυτό το τμήμα οι πινακίδες σου, αυτοί έχουν σύστημα που μπορούν να βρουν ο αστυνομικός που σου έκοψε την κλήση (έχει υπογράψει κάτω-κάτω με ονοματεπώνυμο αν θυμάμαι καλά) σε ποιό τμήμα ανήκει κι άρα θα μάθεις σε ποιό αστυνομικό τμήμα να πας να τις πάρεις. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Χμμμμ
Επιπλέον αν δεν είναι σ'αυτό το τμήμα οι πινακίδες σου, αυτοί έχουν σύστημα που μπορούν να βρουν ο αστυνομικός που σου έκοψε την κλήση (έχει υπογράψει κάτω-κάτω με ονοματεπώνυμο αν θυμάμαι καλά) σε ποιό τμήμα ανήκει κι άρα θα μάθεις σε ποιό αστυνομικό τμήμα να πας να τις πάρεις.Ευχαριστωπ!
Βασικά κάτι μου είπε για Καβάλας αρα μάλλον είναι κάπου στο κέντρο. Η παράβαση βεβαιώθηκε Χολαργο και δεν γράφει τίποτα άλλο πάνω η κλήση για έδρα Α/Τ κλπ.Ξέρει κανείς εάν υπάτχει τμήμα/τροχαία στην Λ. Καβάλας;;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Χμμμμ
Επιπλέον αν δεν είναι σ'αυτό το τμήμα οι πινακίδες σου, αυτοί έχουν σύστημα που μπορούν να βρουν ο αστυνομικός που σου έκοψε την κλήση (έχει υπογράψει κάτω-κάτω με ονοματεπώνυμο αν θυμάμαι καλά) σε ποιό τμήμα ανήκει κι άρα θα μάθεις σε ποιό αστυνομικό τμήμα να πας να τις πάρεις.Ευχαριστωπ!
Βασικά κάτι μου είπε για Καβάλας αρα μάλλον είναι κάπου στο κέντρο. Η παράβαση βεβαιώθηκε Χολαργο και δεν γράφει τίποτα άλλο πάνω η κλήση για έδρα Α/Τ κλπ.Ξέρει κανείς εάν υπάτχει τμήμα/τροχαία στην Λ. Καβάλας;;
Για δ/νση δεν ξέρω, ο αριθμός όμως της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης είναι 2106476000. Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο μήπως σε κατατοπίσουν;
-
Σήμερα πρέπει να δόθηκε εντολή για επίτευξη στόχων στα έσοδα της τροχαίας, δεν εξηγείται αλλιώς...
Στις 19:45 περίπου πέρασα μπροστά από το Hilton και είχε 5 τροχονόμους από τη μία πλευρά με μπλοκάκια και άλλους 2-3 από την άλλη πλευρά που έραβαν κοστούμια. Δεν κατάλαβα για ποιό λόγο, φαντάζομαι για ζώνη... μιας και ο δακτύλιος δεν ισχύει αυτή την ώρα.
-
μεχρι 8:30 δεν ειναι?
ευτυχως που δεν περασα εκεινη την ωρα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα πρέπει να δόθηκε εντολή για επίτευξη στόχων στα έσοδα της τροχαίας, δεν εξηγείται αλλιώς...Στις 19:45 περίπου πέρασα μπροστά από το Hilton και είχε 5 τροχονόμους από τη μία πλευρά με μπλοκάκια και άλλους 2-3 από την άλλη πλευρά που έραβαν κοστούμια. Δεν κατάλαβα για ποιό λόγο, φαντάζομαι για ζώνη... μιας και ο δακτύλιος δεν ισχύει αυτή την ώρα.
ως τις 8 είναι ο δακτύλιος και ως τις 9 οι λεωφοριολωρίδες.
Ζωνίτσα-κράνος-δακτύλιος είναι οι αγαπημένες κλήσεις των αστυνομικών σε εκείνο το σημείο. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σήμερα πρέπει να δόθηκε εντολή για επίτευξη στόχων στα έσοδα της τροχαίας, δεν εξηγείται αλλιώς...
Στις 19:45 περίπου πέρασα μπροστά από το Hilton και είχε 5 τροχονόμους από τη μία πλευρά με μπλοκάκια και άλλους 2-3 από την άλλη πλευρά που έραβαν κοστούμια. Δεν κατάλαβα για ποιό λόγο, φαντάζομαι για ζώνη... μιας και ο δακτύλιος δεν ισχύει αυτή την ώρα.
ως τις 8 είναι ο δακτύλιος και ως τις 9 οι λεωφοριολωρίδες.
Ζωνίτσα-κράνος-δακτύλιος είναι οι αγαπημένες κλήσεις των αστυνομικών σε εκείνο το σημείο.Μην προτρέχεις!!!
KOK - Δακτύλιος
Καθημερινά εκ περιτροπής κυκλοφορία μονά - ζυγά από 07:00 - 20:00.
Παρασκευή από 07:00 - 15:00.
Σάββατο και Κυριακή επιτρέπεται η κυκλοφορία σε όλα τα οχήματα. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μην προτρέχεις!!!
KOK - Δακτύλιος
Καθημερινά εκ περιτροπής κυκλοφορία μονά - ζυγά από 07:00 - 20:00.
Παρασκευή από 07:00 - 15:00.
Σάββατο και Κυριακή επιτρέπεται η κυκλοφορία σε όλα τα οχήματα.ξέχασα ότι είναι Σάββατο σήμερα.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Χμμμμ
ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Λ.ΑΘΗΝΩΝ 260 Χαϊδάρι Τ.Κ 12462)
Αν δεν απατώμαι, Λ. Καβάλας και Λ. Αθηνών είναι ο ίδιος δρόμος.
-
έτσι είναι...
-
thnx!!!
Άντε 22 και σήμερα
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.