-
Θα ηταν αλλωστε αστειο να ζητας απο εναν αστυνομικο να μετρησει σε %
Οι ανθρωποι μετα βιας γραφουν το ονομα τους σωστα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι ανθρωποι μετα βιας γραφουν το ονομα τους σωστα+20%
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
καλό !
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι ανθρωποι μετα βιας γραφουν το ονομα τους σωσταενω αυτοι που που ξεσκιζουν τα ορια και κανουν ενα σωρο παραβασεις ξερουν να γραφουν το ονομα τους καλυτερα.
υπαρχουν πολλα ζωα μπατσοι,οπως και πολλα ζωα οδηγοι.
αλλα μην τα ισωπεδωνουμε ολα.
εχουμε μαθει για ολα φταινε οι μπατσοι.δεν κοιταμε λιγο τις δικες μαλακιες που κανουμε ολοι στο δρομο. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Οι ανθρωποι μετα βιας γραφουν το ονομα τους σωσταενω αυτοι που που ξεσκιζουν τα ορια και κανουν ενα σωρο παραβασεις ξερουν να γραφουν το ονομα τους καλυτερα.
υπαρχουν πολλα ζωα μπατσοι,οπως και πολλα ζωα οδηγοι.
αλλα μην τα ισωπεδωνουμε ολα.
εχουμε μαθει για ολα φταινε οι μπατσοι.δεν κοιταμε λιγο τις δικες μαλακιες που κανουμε ολοι στο δρομο.Δεν έχεις άδικο, απλά ίσως αξίζει ν'αναρωτηθείς: Άραγε θα κάναμε τις ίδιες μ@λ@κίες στο δρόμο αν υπήρχε ουσιαστική αστυνόμευση??....
Εδώ πάντως που έχει φτάσει η κατάσταση, το 'αστείο' δεν είναι ότι βλέπουμε κάθε μέρα τόσες μ@λ@κίες να γίνονται γύρω μας, είναι ότι έχει πάψει και να μας κάνει εντύπωση!!.... -
αν υπηρχε σωστη αστυνομευση θα βριζαμε παραπανω τους μπατσους.
12 χρονια που οδηγω σε ολη την ελλαδα και σε ολη την ευρωπη δεν ειχα σχεδον ποτε προβλημα με τη τροχαια.
και οσες φορες με γραψαν ηταν απο δικια μου βλακεια.
στην ελλαδα η τροχαια ειναι παρα πολυ ελαστικη με τις παραβασεις.
σιγουρα σε πολλες περιπτωσεις εχει καθαρα εισπρακτικο χαρακτηρα αλλα συμηθως ΟΧΙ.
ο νομος ειναι ετσι καλως η κακως.
αν τον σεβεσαι δεν εχεις προβλημα.αν το παιζεις υπερανω σε γραφουν και μετα τους βριζεις.εκτος αν εχεις τα φραγκα τα πολλα οποτε δεν σε νοιαζει.
πουθενα σε ολη την ευρωπη δεν εχω δει τοσες παραβιασεις προτεραιοτητας,κοκκινου,υπερβολικης ταχυτητας,μεθης,επικινδυνης οδηγησης και σταρχιδισμο απο οτι στη ελλαδα.
οι μπατσοι πολλες φορες κανουν οτι γουσταρουν,
αλλα και οι οδηγοι που το παιζουν υπερανω ειναι χειροτεροι.
ελπιζω με τον νεο ΚΟΚ να αλλαξει κατι.
ελπιζω και η τροχαια να γινει πιο σωστη αλλα και οι οδηγοι να αλλαξουν νοοτροπια. -
Μήπως όμως θα 'πρεπε να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις όσον αφορά τις ικανότητες και την αντίληψη των αστυνομικών από ότι από τους απλούς οδηγούς;....
-
Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι τραυματίστηκε τσοπάνης από κλωτσιά τράγου όταν προσπάθησε να του βιδώσει στο κώλο λάμπα. Αληθεύει;
( μήπως προσπάθησε να βάλει λάμπα φθορισμού; )
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Μήπως όμως θα 'πρεπε να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις όσον αφορά τις ικανότητες και την αντίληψη των αστυνομικών από ότι από τους απλούς οδηγούς;....αντιθετως.
θα πρεπει να εχουμε περισσοτερες απαιτησεις απο τους οδηγους,
επειδη ειναι περισσοτεροι πανω στο δρομο και οσα ατυχηματα γινονται,συμβαινουν απο δικη τους απροσεξια και βλακεια και οχι απο αμελεια της τροχαιας.
το πιο βασικο απο ολα ειναι η οδηγικη παιδεια.και μετα τα βαρια προστιμα.
μεχρι τωρα στην ελλαδα δεν υπηρχαν ουτα βαρια προστιμα ουτε οδηγικη παιδεια.
τωρα τουλαχιστον υπαρχουν βαρια προστιμα,τα οποια ειναι μια σταγονα στην ερημο.
πρεπει να αλλαξει γενικα η νοοτροπια των οδηγων.και με τα αυστηρα προστιμα ισως γινει μια αρχη. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι τραυματίστηκε τσοπάνης από κλωτσιά τράγου όταν προσπάθησε να του βιδώσει στο κώλο λάμπα. Αληθεύει;( μήπως προσπάθησε να βάλει λάμπα φθορισμού; )
Εισαι σιγουρος οτι εισαι στο σωστο θεμα;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι τραυματίστηκε τσοπάνης από κλωτσιά τράγου όταν προσπάθησε να του βιδώσει στο κώλο λάμπα. Αληθεύει;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλύτερα να μεταφερθεί αυτό το ποστ στο ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ ....
-
Πριν λίγη ώρα βρέθηκα στο Α.Τ. Πεύκης (βλ. ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ) και πιάσαμε το μπλαμπλά για τον νέο ΚΟΚ.
Ο αστυνομικός λοιπόν μου είπε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το bluetooth ακουστικό και επιτρέπεται ΜΟΝΟ το bluetooth carkit ανοιχτής συνομιλίας. Με άλλα λόγια handsfree yok γενικά και όχι διαχωρισμός σε ενσύρματα και ασύρματα, το οποίο όπως παραδέχθηκε θα ήταν ηλίθιο. Η αιτιολογία που έδωσε είναι ότι έχοντας handsfree αποσπάσαι περισσότερο διότι το έχεις στο αυτί σου με αποτέλεσμα να δίνεις περισσότερη προσοχή στο τι λέει ο συνομιλητής σου και όχι στους ήχους του δρόμου. Με το carkit, επειδή ο ήχος έρχεται στην καμπίνα του αυτοκινήτου από τα ηχεία δεν προσηλώνεσαι τόσο στο συνομιλητή σου και μπορείς να ακούς καλύτερα τους ήχους γύρω σου.
Επειδή ξέχασα να ρωτήσω σε ποιο άρθρο αναφέρεται αυτό, μήπως κάποιος το ξέρει και το έχει πρόχειρο ώστε να το ποστάρει ακριβώς όπως είναι γραμμένο; Τελικά μήπως το άρθρο δεν είναι ξεκάθαρα γραμμένο;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι τραυματίστηκε τσοπάνης από κλωτσιά τράγου όταν προσπάθησε να του βιδώσει στο κώλο λάμπα. Αληθεύει;( μήπως προσπάθησε να βάλει λάμπα φθορισμού; )
Άχου τον καημένο (και τον έναν και τον άλλο)!
( )
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
...Δεν καταλαβαίνω με πια λογική απαγορεύεται το κινητό και επιτρέπεται το κάπνισμα!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Δεν καταλαβαίνω με πια λογική απαγορεύεται το κινητό και επιτρέπεται το κάπνισμα!
Αυτο μας έλειπε.. Σταματα παιδι μου και μπορεί να διαβαζει κανενας από δαυτους!! Να μαστε κολλημενοι στην κινηση (btw οσοι δεν μενετε νοτια να μην ερχεστε τωρα το καλοκαιρι γιατι καποιοι θελουμε να πάμε σπιτι μας ) και να μην καπνιζουμε κιολας! Θες να αρχισουμε να βαραμε τους διπλανους μας? Πες, θες???
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
...
Δεν καταλαβαίνω με πια λογική απαγορεύεται το κινητό και επιτρέπεται το κάπνισμα!
Αυτο μας έλειπε.. Σταματα παιδι μου και μπορεί να διαβαζει κανενας από δαυτους!! Να μαστε κολλημενοι στην κινηση (btw οσοι δεν μενετε νοτια να μην ερχεστε τωρα το καλοκαιρι γιατι καποιοι θελουμε να πάμε σπιτι μας ) και να μην καπνιζουμε κιολας! Θες να αρχισουμε να βαραμε τους διπλανους μας? Πες, θες???
(όσα γραφεις στην παρένθεση είναι απολύτως σωστά! Λέω να τους βάλουμε διόδια!!)
Γιατι, ρε συ Funis, λίγες φορές σου έχει φύγει κάφτρα; Οι περισσότεροι πιάνουν τα αεροπλανικά αν τους τύχει....
Να μασάτε τσίχλα, δε με νοιάζει, εντάξει; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Γιατι, ρε συ Funis, λίγες φορές σου έχει φύγει κάφτρα; Οι περισσότεροι πιάνουν τα αεροπλανικά αν τους τύχει....
Να μασάτε τσίχλα, δε με νοιάζει, εντάξει;Ρε συ D Jet δεν μου χει φυγει ποτε η καφτρα!! Δεν θελω να τους βαλω διοδια, να καθονται σπιτια τους θέλω! Να ερχονται μόνο όσοι έχουν επισημη πρόσκληση από μένα! Αντε, αμα μ'αφηνεις να καπνίζω κι από σένα! Πάει??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
...
Να μασάτε τσίχλα, δε με νοιάζει, εντάξει;Ρε συ D Jet δεν μου χει φυγει ποτε η καφτρα!! Δεν θελω να τους βαλω διοδια, να καθονται σπιτια τους θέλω! Να ερχονται μόνο όσοι έχουν επισημη πρόσκληση από μένα! Αντε, αμα μ'αφηνεις να καπνίζω κι από σένα! Πάει??
Μπορεί να μη το καταλαβαίνετε αλλά αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο. Ειδικά όταν πάτε να το ανάψετε το ρημάδι.
Το χειμώνα ένα βράδυ κατέβαινα Κηφισό. Στη διαδρομή ψιλοέπαιζα με ένα 206 που οδηγούσε μια κοπελίτσα και σχεδόν πηγαίναμε μαζί. Ώσπου την είδα να κάνει το θεϊκό. Μετά τη στροφή του Χανιαδάκη (μιλάμε για κάθοδο και τη δεξιά κλειστή στροφή), εγώ στην αριστερή εκείνη στη μεσαία. Όπως προσπερνάω από αριστερά τη βλέπω να έχει αφήσει το τιμόνι, να μη κοιτάζει μπροστά της στο δρόμο και να προσπαθεί και με τα δύο χέρια να ανάψει το ρημάδι το τσιγάρο! Και όλα αυτά στο Κηφισό με 100+ χλμ στο κοντέρ! Μόλις το είδα αυτό όπου φύγει φύγει μακριά της!
Κρίμα γιατί ήταν και ομορφούλα...
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.