-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Θες να μου κανεις τη χαρη σε εμενα το χαζο να μου εξηγησεις τι εννοουσες οταν εγραφες 'ε τοτε μπορει κ ο αλλος να σου πει αντε γαμησου εγω θα περασω απο οπου θελω'?[Μαιευτική]
Μπορώ.
Αλλά εξασκώ το αναφαίρετο δικαίωμά μου αλλά και τη θέση μου ισχύος (= η κατοχή εκ μέρους μου γνώσης που δεν κατέχεις), όπως θέλεις πάρτο, να μην το κάνω.
Το μόνο που σε βεβαιώ ειλικρινά, είναι ότι δεν πρόκειται για κωλοτούμπα.Αναρωτήσου τώρα αν η στάση μου βελτίωσε τη δική μου θέση, τη δική σου θέση και τη μεταξύ μας 'κοινωνία'.
[/Μαιευτική](Το SJF έμαθες τι είναι ή μπα ?)
Over & out για το συγκεκριμένο._
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
η διαφωνια μου στην 8εση την δικη σου και του νασσ και αλλου ενος συνομιλητη ειναι οτι** η χρηση της μηχανης ειναι επιλογη σας, δεν σας υποχρεωσε κανεις να κινειστε με μηχανη**. Επομενως ο καθενας κανει τις επιλογες του ζυγιζοντας τα υπερ και τα κατα και πορευεται γνωριζοντας τι τον περιμενει....
Μάλιστα. Όσα υπέρ ή κατά έχει ζυγίζει ο αυτοκινητιστής όταν δε βρίσκει να παρκάρει και το παρατάει κλείνοντας μια από τις 2 λωρίδες του δρόμου. Ή όταν βιάζεται και αγνοεί το κόκκινο φανάρι. Ή όταν δεν του φτάνουν τα φράγκα και κυκλοφορεί ανασφάλιστος.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...Θα απαντησω γενικα ότι:
το να μην καταλαβαινουμε τι γραφει καποιος ειναι αποδεκτο και ευχαριστως να μπω σε διαλογο να το συζητησω
το να κανει καποιος οτι δεν καταλαβαινει ή να προσπαθει να γυρισει την κουβεντα αλλου Ωωωπ! Πάρτο αλλιώς φίλε MAD-MAX-13, το γύρισες άνευ λόγου στο προσωπικό-προσβλητικό [Mod] -
Αννιβα, εγω δικαιωμα να βιαζομαι πχ κ να μη θελω να αφησω κανενα να μπει μπροστα μου?
Κ αν ναι, ποτε το εχω αυτο το δικαιωμα? Αν ειναι μια μηχανη? Αν ειναι 3? Αν 'εχει εξοδο' κ η ουρα ειναι μεγαλη κ πανε 10 μηχανακια να περασουν, εστω κ ρωτωντας ευγενικα?
Κ δεν ειμαι εγω αυτος που ειπε 'ε ενταξει, τοτε μπορει να σου πει αντε γαμησου θα κανω οτι θελω'.
Ο χρήστης soch έγραψε:
η διαφωνια μου στην 8εση την δικη σου και του νασσ και αλλου ενος συνομιλητη ειναι οτι** η χρηση της μηχανης ειναι επιλογη σας, δεν σας υποχρεωσε κανεις να κινειστε με μηχανη**. Επομενως ο καθενας κανει τις επιλογες του ζυγιζοντας τα υπερ και τα κατα και πορευεται γνωριζοντας τι τον περιμενει....
Μάλιστα. Όσα υπέρ ή κατά έχει ζυγίζει ο αυτοκινητιστής όταν δε βρίσκει να παρκάρει και το παρατάει κλείνοντας μια από τις 2 λωρίδες του δρόμου. Ή όταν βιάζεται και αγνοεί το κόκκινο φανάρι. Ή όταν δεν του φτάνουν τα φράγκα και κυκλοφορεί ανασφάλιστος.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...Ποια υποκρισια ρε μεγαλε? Ξερεις οτι κανουμε εμεις αυτα που λες? Ή θεωρεις ντε φακτο οτι τα παραπανω δεν τα κραζουμε? Ή μας φορτωνεις εμας τις παπαριες που κανουν οι αλλοι ΙΧηδες?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...Θα απαντησω γενικα ότι:
το να μην καταλαβαινουμε τι γραφει καποιος ειναι αποδεκτο και ευχαριστως να μπω σε διαλογο να το συζητησω
το να κανει καποιος οτι δεν καταλαβαινει ή να προσπαθει να γυρισει την κουβεντα αλλου Ωωωπ! Πάρτο αλλιώς φίλε MAD-MAX-13, το γύρισες άνευ λόγου στο προσωπικό-προσβλητικό [Mod]ξεκινησα διευκρινιζοντας οτι ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Γ Ε Ν Ι Κ Α....(επομενως δεν βλεπω καπου προσωπικη επιθεση...προσβολη εξαλου ειναι να κουβαδιαζεις μια ομαδα ανθρωπων μεσα στην οποια ανηκω και εγω και να τους απευθυνεις τον χαρακτηρισμο υποκριτες)
αλλα αφου με αναγκαζετε θα απαντησω ειδικα
υποκρισια ειναι ο μοτοσυκλετιστης που
κινειται αναμεσα στα αυτοκινητα
παραβιαζει διαρκως τις διαβασεις πεζων
ποτε δεν σταματα για να παραχωρηση προτεραιοτητα σε οχηματα η πεζους
κινειται αναποδα σε μονοδρομο
δεν φερει πινακιδες
δεν λειτουργουν τα φωτα του
δεν χρησιμοποιει ποτε φλας
προσπερνα λεωφορειο απο δεξια σε σταση
χτυπαει συνεχεια καθρεπτες και προφυλακτηρες αλλων οχηματων και σου την λεει και απο πανω
ποτε δεν σταματαει να αφησει σημειωμα οτι εκανε την ταδε ζημια
παρκαρει πανω σε πεζοδρομια
παρκαρει στην μεση του δρομου
κινειται πανω στο πεζοδρομιο για να περασει πρωτος στο φαναρι
του βγαζεις δεξι φλασ για να στριψεις δεξια σε δρομο κλπ κλπ και αυτος σε προσπερναει απο δεξια
το κρανος το φοραει στο αριστερο χερι και χτυπαει φτερα αυτοκινητων
κινειται με την μηχανη και φτυνει δεξια αριστερα αδιαφορωντας για τους αλλους
κλπ κλπ
παρακαλω συμπληρωστε...Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...
-
(συμπληρωνω)
...κ μετα ζητανε κατανοηση απο τους αλλους κ διευκολυνση στη μετακινηση του επειδη 'τωρα κανει κρυο, αυριο κανει ζεστη, καθε μερα κανει καυσαεριο, κ σε λιγο μπορει να ειμαι ανασκελα επειδη καποιος με εριξε'...Μερικοι σε βαθμο που το θεωρουν δεδομενο οτι θα κανουν ολα τα παραπανω ΚΑΙ οι υπολοιποι θα 'κατανοουν' με το ζορι. Δεν πειραζει, ξυδι. Κ λαμαρινα.
-
αλλα αφου με αναγκαζετε θα απαντησω ειδικα
υποκρισια ειναι ο μοτοσυκλετιστης που
κινειται αναμεσα στα αυτοκινητα
παραβιαζει διαρκως τις διαβασεις πεζων
ποτε δεν σταματα για να παραχωρηση προτεραιοτητα σε οχηματα η πεζους
κινειται αναποδα σε μονοδρομο
δεν φερει πινακιδες
δεν λειτουργουν τα φωτα του
δεν χρησιμοποιει ποτε φλας
προσπερνα λεωφορειο απο δεξια σε σταση
χτυπαει συνεχεια καθρεπτες και προφυλακτηρες αλλων οχηματων και σου την λεει και απο πανω
ποτε δεν σταματαει να αφησει σημειωμα οτι εκανε την ταδε ζημια
παρκαρει πανω σε πεζοδρομια
παρκαρει στην μεση του δρομου
κινειται πανω στο πεζοδρομιο για να περασει πρωτος στο φαναρι
του βγαζεις δεξι φλασ για να στριψεις δεξια σε δρομο κλπ κλπ και αυτος σε προσπερναει απο δεξια
το κρανος το φοραει στο αριστερο χερι και χτυπαει φτερα αυτοκινητων
κινειται με την μηχανη και φτυνει δεξια αριστερα αδιαφορωντας για τους αλλους
κλπ κλπ
παρακαλω συμπληρωστε...Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...
ενταξει, τωρα το 'χοντρυνες'
Αν θελεις μπορεις να μπεις σε κανα φορουμ δικυκλιστών να δείς τη λίστα σου απο την απεναντι μερια και περισσοτερο εμπλουτισμενη,
Θα μπορούσε καποιος να σου παραθέσει ενα μεγαλύτερο κατεβατο για το τι στραβα κανουν οι οδηγοι ΙΧ, οι φορτηγατζηδες, οι ταξιτζηδες κοκ.δε νομιζω να εχει νόημα μια τετοια αντιπαραθεση απο τη στιγμη που ολοι οοσοι οδηγαμε δικικλο εδω κανουμε και πολυ περισσοτερα χιλιομετρα με το αυτοκινητο.
-
Εγώ θα απαντήσω ειδικά και όχι γενικά: αρλούμπες
Υποκρισία είναι σε ένα κόσμο όπου η πλειοψηφία λειτουργεί με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον, που γειώνει τα στοιχειώδη προς τον απέναντι, που δρα σταρχιδιστικά σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, να απαιτείς-προσδοκάς ο Α ή ο Β να 'κανει τις επιλογες του ζυγιζοντας τα υπερ και τα κατα και πορευεται γνωριζοντας τι τον περιμενει'.
Οδηγώ και τα 2 και ξέρω τις μαλακίες* που κάνουν και οι μεν και οι δε (όπως και γω - δε ζω σε γυάλα).
Οπότε το κατεβατό που έγραψες μου είναι απλά άχρηστο. Εκτός και αν εξυπηρετεί σκοπό αυτο-επιβεβαίωσης.- και για να γράψω κάτι στο πνεύμα σου, η όποια μαλακία ενός εκ των 2 οδηγών έχει συνέπειες ζωής συνήθως μόνο εις βάρος του ενός...
-
τι κοινωνια εχουμε φτιαξει ρε π@στη μου....
στα π@π@ρια μου ο άλλος, ο εαυτούλης μου και αγιος ο Θεος, ο εγωισμός στα ύψη, καμία ανοχή.συνεχίστε ετσι, ουτε μύγα στο σπαθί σας....
http://www.nooz.gr/greece/kipros-maxair ... i-parkingk -
εγω προσωπικα δεν θετω σε κινδυνο την ζωη 'σου' ουτε 'σου' κανω δυσκολη την ζωη. Αν 'εσυ' δεν σεβεσαι την σωματικη 'σου' ακεραιοτητα και τους υπολοιπους χρηστες και φυτοζωεις εις βαρος τους εγω δεν προκειται να 'σε' διευκολυνω...αν παλι 'εσυ' μου ζητησεις ευγενικα να σου παραχωρησω προτεραιοτητα για τον Α-Β λογο και με σεβεσαι οπως θελεις να σε σεβομαι... τοτε κατα 99% θα το κανω εκτος αν βιαζομαι περισσοτερο απο σενα ή συντρεχουν αλλοι λογοι
ειναι τοσο 'crystal clear' η θεση μου στο συγκεκριμενο θεμα που τεθηκε που μονο εσκεμενα καποιος κανει πως δεν την καταλαβαινει (συνηθως γιατι θελει να δικαιολογισει τα αδικαιολογητα)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αννιβα, εγω δικαιωμα να βιαζομαι πχ κ να μη θελω να αφησω κανενα να μπει μπροστα μου?Κ αν ναι, ποτε το εχω αυτο το δικαιωμα? Αν ειναι μια μηχανη? Αν ειναι 3? Αν 'εχει εξοδο' κ η ουρα ειναι μεγαλη κ πανε 10 μηχανακια να περασουν, εστω κ ρωτωντας ευγενικα?
Καλά κάνεις και δεν αφήνεις κανέναν να μπει μπροστά σου γιατί πολύ απλά δεν καθυστερείς μόνο εσύ αλλά και όλοι οι υπόλοιποι πίσω από εσένα.
Εάν κάποιος θέλει να το παίξει «ευγενικός» θα έπρεπε να παραχωρήσει την σειρά του και να πάει στο τέλος της ουράς κάτι το όποιο δεν γίνεται.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αννιβα, εγω δικαιωμα να βιαζομαι πχ κ να μη θελω να αφησω κανενα να μπει μπροστα μου?Κ αν ναι, ποτε το εχω αυτο το δικαιωμα? Αν ειναι μια μηχανη? Αν ειναι 3? Αν 'εχει εξοδο' κ η ουρα ειναι μεγαλη κ πανε 10 μηχανακια να περασουν, εστω κ ρωτωντας ευγενικα?
Κ δεν ειμαι εγω αυτος που ειπε 'ε ενταξει, τοτε μπορει να σου πει αντε γαμησου θα κανω οτι θελω'.
Ουτε ο Νασσος ειπε ποτε οτι το κανει.... Οποτε τι ψαχνουμε? Να αποδειξουμε οτι το αυγο εκανε την κοτα η η κοτα το αυγο?
Ο Νασσος σου ξαναλεω ειπε ενα υποθετικο σεναριο στο τι θα γινοταν αν καποιος ειναι αναγωγος στην απαντηση του, στην ερωτηση του μηχανακια. Αλλα οοοοχιιιιι.... Πρεπει να το συζηταμε μεχρι καποιος απο τους δυο να πει εχεις δικιο.
Και γι ανα σου απαντησω να μην σε αφησω παραπονεμενο. Αν βιαζεσαι μην το αφησεις απλα. Ουτε να τον κλεισεις ουτε να τον βρισεις. Απλα μην του παραχωρισεις την σειρα σου. Αλλα το δολοφονικο που διαβασα απο καποιον εγω θα πατησω γκαζι να μην αφησω κανενα και να δουμε ποιος θα βγει κερδισμενος ειναι δολοφονικη προθεση.... Δεν ξερω αν εχεις χτυπησει μηχανακι η πεζο χωρις να φταις αλλα πιστεψε με δεν θα σου αρεσει....
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...Ποια υποκρισια ρε μεγαλε? Ξερεις οτι κανουμε εμεις αυτα που λες? Ή θεωρεις ντε φακτο οτι τα παραπανω δεν τα κραζουμε? Ή μας φορτωνεις εμας τις παπαριες που κανουν οι αλλοι ΙΧηδες?
Με την ιδια λογικη που νομιζεις οτι φορτωνει σε εσας ο soch τις παπαριες που κανουν ολοι οι Ι.Χ.ηδες με την ιδια λογικη φορτωνεις και εσυ ολες τις παπαριες που κανουν οι μηχανακιδες σε ολους που οδηγουν μηχανη..... Υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα παρολο που ειναι πολυ λεπτη η γραμμη που τα χωριζει.
Και σου ξαναλεω το παραδειγμα που λεει ο Νασσος ειναι σαν να πας εσυ να πεις σε καποιον. Καλημερα να σας ρωτησω κατι. και αυτος να σου απαντησει αντε γαμησου η τραβα στον επομενο..... -
εγω προσωπικα δεν θετω σε κινδυνο την ζωη 'σου' ουτε 'σου' κανω δυσκολη την ζωη. Αν 'εσυ' δεν σεβεσαι την σωματικη 'σου' ακεραιοτητα και τους υπολοιπους χρηστες και φυτοζωεις εις βαρος τους εγω δεν προκειται να 'σε' διευκολυνω...αν παλι 'εσυ' μου ζητησεις ευγενικα να σου παραχωρησω προτεραιοτητα για τον Α-Β λογο και με σεβεσαι οπως θελεις να σε σεβομαι... τοτε κατα 99% θα το κανω εκτος αν βιαζομαι περισσοτερο απο σενα ή συντρεχουν αλλοι λογοιειναι τοσο 'crystal clear' η θεση μου στο συγκεκριμενο θεμα που τεθηκε που μονο εσκεμενα καποιος κανει πως δεν την καταλαβαινει (συνηθως γιατι θελει να δικαιολογισει τα αδικαιολογητα)
ΚΑτσε ρε Κωστα γιατι θα μας τρελλανεις.... Δηλαδη εσυ προτιμας να κλεισεις ενα μηχανακια στα διοδια με το αυτοκινητο σου επειδη δεν σεβαστηκε τη προτεραιοτητα σου η μαλλον οπως λες εσυ αφου δεν νοιαζεται αυτος για την ζωη του γιατι να νοιαστεις εσυ?
Ε οκ τοτε. Οποτε πας βολτα προς σουνιο βραδινες ωρες και βγεις στο αντιθετο ρευμα η πας να κανεις επιτοπου καπου που απαγρευεται, αν απο το αντιθετο ρευμα ερχεται καμμια νταλικα, μην περιμενεις οτι θα πατησει φρενο γα να σε αποφυγει γιατι απλα επειδη εσυ δεν σεβεσαι την ζωη σου γιατι να την σεβαστει αυτος και να σε αποφυγει....
Ασε λοιπον τις λιστες που βαζεις γιατι ειμαι σιγουρος οτι ξερεις και εσυ και εγω και ολοι μας πολυ καλα τι λιστα μπορουν να μας αντιπαραθεσουν οι μηχανικδες για μαλακιες των Ι.Χ.δων. Ασχετο αν δεν τα κανουμε ολα.... Αλλα μερικα σιγουρα.
Μετα τι? θα λεμε εμεις κανουμε λιγοτερα η περισσοτερα? Αλλο debate δηλαδη? -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Και γι ανα σου απαντησω να μην σε αφησω παραπονεμενο. Αν βιαζεσαι μην το αφησεις απλα. Ουτε να τον κλεισεις ουτε να τον βρισεις. Απλα μην του παραχωρισεις την σειρα σου. Αλλα το δολοφονικο που διαβασα απο καποιον εγω θα πατησω γκαζι να μην αφησω κανενα και να δουμε ποιος θα βγει κερδισμενος ειναι δολοφονικη προθεση.... Δεν ξερω αν εχεις χτυπησει μηχανακι η πεζο χωρις να φταις αλλα πιστεψε με δεν θα σου αρεσει....
Ρε Αννιβα θα μας τρελανεις? Αυτος επιλεγει 'να περασει απο οπου γουσταρει', κ του φταιω εγω που δεν εκανα ακρη ή δεν σταματησα? Οχι ρε φιλε, δεν θα κατσω να με γαμανε. Εγω θα συνεχισω κανονικα το δρομο μου οπως εχω δικαιωμα, δεν κανω ακρη κ δεν σταματαω για κανενα που ΔΙΑΛΕΞΕ να παει να στριμωχτει, ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ εκει που δεν πρεπει. Χεστηκα.
Καταληγουμε στις ιδιες ατελειωτες μλκιες: ο μηχανακιας αποφασιζει οτι θα κανει αυτο που γουσταρει, πονταροντας στο οτι θα αναγκαστεις να τον αφησεις, κ θυσιαζοντας την ασφαλεια του, αφηνοντας την στα δικα σου χερια. Εσυ δεν εχεις δικαιωμα να αντιδρασεις (ΕΝΩ εχεις δικιο κ προτεραιοτητα) γιατι 'θα χτυπησει ενω εσυ εισαι μεσα σε ενα κουτι' (πραγμα που πρεπει να σκεφτεις εσυ κ οχι ο μηχανακιας που τον αφορα αμεσα), κ αν τελικα γινει κιμας δεν θα φταιει αυτος που ΔΙΑΛΕΞΕ να κανει τη μλκια κ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ σε αυτη τη θεση, αλλα εσυ που δεν τον αφησες.
Ε οχι ρε φιλαρακι. Ξαναχεστηκα. Και επειδη ειπες κατι για νταλικα, ΝΑΙ, αν εγω πχ θελω να περασω ενα ΣΤΟΠ, ΔΩ οτι ερχεται νταλικα πονταροντας στο οτι θα τον αναγκασω να σταματησει, δεν θα μου φανει καθολου παραξενο να μη σταματησει. Προβλημα μου, ας προσεχα.
Με την ιδια λογικη που νομιζεις οτι φορτωνει σε εσας ο soch τις παπαριες που κανουν ολοι οι Ι.Χ.ηδες με την ιδια λογικη φορτωνεις και εσυ ολες τις παπαριες που κανουν οι μηχανακιδες σε ολους που οδηγουν μηχανη..... Υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα παρολο που ειναι πολυ λεπτη η γραμμη που τα χωριζει.
Και σου ξαναλεω το παραδειγμα που λεει ο Νασσος ειναι σαν να πας εσυ να πεις σε καποιον. Καλημερα να σας ρωτησω κατι. και αυτος να σου απαντησει αντε γαμησου η τραβα στον επομενο.....
Εγω, δεν 'νομιζω'. Εγω διαβαζω οτι οταν 'εμεις' λεμε οτι αυτοι (ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ) που κανουν οτι γουσταρουν θα λαβουν την ιδια αντιμετωπιση, ο soch μου απανταει 'ολοι οι ΙΧηδες κανουν ενα καρο μαλακιες οποτε 'ΕΣΕΙΣ' ειστε υποκριτες'. Οχι ρε, δεν μας τα φορτωνει...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
εγω προσωπικα δεν θετω σε κινδυνο την ζωη 'σου' ουτε 'σου' κανω δυσκολη την ζωη. Αν 'εσυ' δεν σεβεσαι την σωματικη 'σου' ακεραιοτητα και τους υπολοιπους χρηστες και φυτοζωεις εις βαρος τους εγω δεν προκειται να 'σε' διευκολυνω...αν παλι 'εσυ' μου ζητησεις ευγενικα να σου παραχωρησω προτεραιοτητα για τον Α-Β λογο και με σεβεσαι οπως θελεις να σε σεβομαι... τοτε κατα 99% θα το κανω εκτος αν βιαζομαι περισσοτερο απο σενα ή συντρεχουν αλλοι λογοι
ειναι τοσο 'crystal clear' η θεση μου στο συγκεκριμενο θεμα που τεθηκε που μονο εσκεμενα καποιος κανει πως δεν την καταλαβαινει (συνηθως γιατι θελει να δικαιολογισει τα αδικαιολογητα)
ΚΑτσε ρε Κωστα γιατι θα μας τρελλανεις.... Δηλαδη εσυ προτιμας να κλεισεις ενα μηχανακια στα διοδια με το αυτοκινητο σου επειδη δεν σεβαστηκε τη προτεραιοτητα σου η μαλλον οπως λες εσυ αφου δεν νοιαζεται αυτος για την ζωη του γιατι να νοιαστεις εσυ?
απαντω μονο στο θεμα διοδιων...
αν δω μηχανη να προσπαθει να περασει μεσα στο booth εκβιαστικα απο δεξια για να με εκμεταλευτει ωστε να μην πληρωσει διοδια ΔΕΝ θα την διευκολυνω.
αν μου κανει νοημα περιμενωντας στο χωρισμα η ερχομενος διπλα μου ζητωντας αδεια (5-6 φορες που μου εχει τυχει στα 17 χρονια) απαντησα ευγενικα παρακαλω.
αν παλι το απαιτησει θα κινηθω οπως θα κινουμουνα αν δεν υπηρχε...εξαλλου στα διοδια σε μποτιλιαρισμα κινουμαστε με ρυθμο πεζου...
το ιδιο πρατω και προς τους οδηγους αυτοκινητων που κινουντε αναμεσα στην ουρα και μολις φτασουν μπροστα πανε να 'κλεψουν'...
δεν διαχωριζω αυτοκινητο η μηχανη...δεν κατηγορω το αυτοκινητο η την μηχανη ως οχημα...κατηγορω ομως τους οδηγους τους ειτε απο την μια μερια ειτε απο την αλλη... -
@kacey
Άλλη μια άσχετη απάντηση.
Πάμε ξανά λοιπόν μπας και...
Υποκρισία είναι όταν ΠΕΡΑ ΑΠΟ Ό,ΤΙ ΟΔΗΓΑΣ, να προσδοκάς από κάποιον να ακολουθεί τους κανόνες όταν οι γύρω του δεν το κάνουν. Υποκρισία είναι όταν απαιτείς από κάποιον που διάλεξε μηχανή/αυτοκίνητο/ΜΜΕ/αεροπλάνο/πατερίτσα να γνωρίζει τα υπέρ και τα κατά όταν βλέπει γύρω του πως ο σταρχιδισμός πάει σύννεφο.
Έγραψα λοιπόν για υποκριτική στάση κρίνοντας το
'ο καθενας κανει τις επιλογες του ζυγιζοντας τα υπερ και τα κατα και πορευεται γνωριζοντας τι τον περιμενει'
όταν ΠΡΟΦΑΝΩΣ αυτό δεν ισχύει στην κοινωνία που ζούμε αλλά ξέρουμε να το αναφέρουμε με την πρώτη ευκαιρία.Κατά τα λοιπά δεν σχολιάζω τα περί αυτοκινητιστών δικυκλιστών κ.λπ. πέρα από το προφανές: και οι 2 (μπορεί κάποια στιγμή να) κάνουν μαλακίες, συνήθως ένας την πληρώνει και πολλές φορές ακριβά...
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
@kaceyΈγραψα λοιπόν για υποκριτική στάση κρίνοντας το
'ο καθενας κανει τις επιλογες του ζυγιζοντας τα υπερ και τα κατα και πορευεται γνωριζοντας τι τον περιμενει'
όταν ΠΡΟΦΑΝΩΣ αυτό δεν ισχύει στην κοινωνία που ζούμε αλλά ξέρουμε να το αναφέρουμε με την πρώτη ευκαιρία....
το γεγονος οτι προσωπικα εχω καποιες αρχες και αξιες τις οποιες πιστευω υποστηριζω και πορευομαι βαση αυτών ανεξαρτητως απο το αν τις εφαρμοζει ο διπλανος μου - σου, ΔΕΝ σου δινει το δικαιωμα να με χαρακτηριζεις υποκριτη ΕΚΤΟΣ και αν εμενα μου δινεις το δικαιωμα να σε προσφωνω ΨΕΥΤΗ και ΥΠΟΚΡΙΤΗ...
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
@kacey
Πάμε ξανά λοιπόν μπας και...
Υποκρισία είναι όταν ΠΕΡΑ ΑΠΟ Ό,ΤΙ ΟΔΗΓΑΣ, να προσδοκάς από κάποιον να ακολουθεί τους κανόνες όταν οι γύρω του δεν το κάνουν. Υποκρισία είναι όταν απαιτείς από κάποιον που διάλεξε μηχανή/αυτοκίνητο/ΜΜΕ/αεροπλάνο/πατερίτσα να γνωρίζει τα υπέρ και τα κατά όταν βλέπει γύρω του πως ο σταρχιδισμός πάει σύννεφο.
όταν ΠΡΟΦΑΝΩΣ αυτό δεν ισχύει στην κοινωνία που ζούμε αλλά ξέρουμε να το αναφέρουμε με την πρώτη ευκαιρία.Κατά τα λοιπά δεν σχολιάζω τα περί αυτοκινητιστών δικυκλιστών κ.λπ. πέρα από το προφανές: και οι 2 (μπορεί κάποια στιγμή να) κάνουν μαλακίες, συνήθως ένας την πληρώνει και πολλές φορές ακριβά...
Υποκρισία είναι να προσδοκάς από τους άλλους να ακολουθούν τους κανόνες που εσύ δεν ακολουθείς.
-
Υποκρισία δεν είναι να ζεις με αρχές και αξίες. Μαγκιά σου και ώπα σου.
Υποκρισία είναι να απαιτείς από τους άλλους - ως έχουν υποχρέωση - να τις εφαρμόζουν υπονοώντας ότι έτσι είναι φτιαγμένη η κοινωνία όταν όλοι ξέρουμε καλά πως δεν ισχύει. -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Υποκρισία δεν είναι να ζεις με αρχές και αξίες. Μαγκιά σου και ώπα σου.
Υποκρισία είναι να απαιτείς από τους άλλους - ως έχουν υποχρέωση - να τις εφαρμόζουν υπονοώντας ότι έτσι είναι φτιαγμένη η κοινωνία όταν όλοι ξέρουμε καλά πως δεν ισχύει.Υποκρισία είναι όταν λέω ένα πράγμα αλλά κατά βάθος πιστεύω κάτι άλλο, όταν φανερώνω ένα πρόσωπο αλλά κατά βάθος είμαι κάποιος άλλος. Η υποκρισία, με άλλα λόγια, είναι το αντίθετο της γνησιότητας και της ειλικρίνειας.
Ένας άνθρωπος πέφτει στην κατάσταση της υποκρισίας όταν προσπαθεί να διατηρήσει μια εξωτερικά καλή εικόνα του εαυτού του προς τους άλλους, χωρίς ταυτόχρονα να φροντίζει ώστε και εσωτερικά να είναι αυτός ο καλός άνθρωπος που θέλει να φαίνεται ότι είναι.
το αν εσυ η ο διπλανος σου ειστε υποκριτες βαση του δικου σου ορισμου του τι σημαινει υποκρισια και στο οποιο ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ, δεν σου δινει κανενα δικαιωμα να με χαρακτηριζεις υποκριτη.-
αν θελεις να δινεις αλλον ορισμο στην λεξη υποκρισια να μου το πεις να μην χανουμε αδικα το χρονο μας και εγω και εσυ...
ας κοιταξουμε πρωτα την καμπουρα μας και πως να την διορθωσουμε πριν αρχισουμε να κατηγορουμε μαζικα τους αλλους χωρις διαχωρισμο για να νιωσουμε καλυτερα...
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
@kacey
Πάμε ξανά λοιπόν μπας και...Υποκρισία είναι όταν ΠΕΡΑ ΑΠΟ Ό,ΤΙ ΟΔΗΓΑΣ, **να προσδοκάς από κάποιον να ακολουθεί τους κανόνες όταν οι γύρω του δεν το κάνουν.
**Υποκρισία είναι όταν απαιτείς από κάποιον που διάλεξε μηχανή/αυτοκίνητο/ΜΜΕ/αεροπλάνο/πατερίτσα να γνωρίζει τα υπέρ και τα κατά όταν βλέπει γύρω του πως ο σταρχιδισμός πάει σύννεφο.
όταν ΠΡΟΦΑΝΩΣ αυτό δεν ισχύει στην κοινωνία που ζούμε αλλά ξέρουμε να το αναφέρουμε με την πρώτη ευκαιρία.Υποκρισία είναι να απαιτείς από τους άλλους - ως έχουν υποχρέωση - να τις εφαρμόζουν υπονοώντας ότι έτσι είναι φτιαγμένη η κοινωνία όταν όλοι ξέρουμε καλά πως δεν ισχύει.
Μαλιστα, δηλαδη αυτο που μας λες ειναι οτι εγω (που οταν ειμαι πανω στο μηχανακι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΛΚΙΕΣ), δεν εχω δικαιωμα να ζηταω να οδηγουν οι γυρω μου σωστα, ΕΠΕΙΔΗ ολοι οι υπολοιποι οδηγουν σαν μαλακες, κ αν το ζηταω αυτο ειμαι υποκριτης? Ε συγνωμη που δεν το καταλαβα απο την αρχη, οτι μας λες οτι θα πρεπει να δεχτω οτι τα παντα γυρω θα ειναι μπουρδελο, επειδη 'ετσι ειναι'...Κ οτι ειμαι υποκριτης αν δεν το δεχομαι αυτο.
Υποκρισια ειναι αυτος που ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Κ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ βαζει τον εαυτο του σε κινδυνο με το να μην ακολουθει τους κανονες, να περιμενει απο τους αλλους να του το επιτρεψουν για να γλυτωσει τον κινδυνο, κ μετα να φωναζει 'αχ χτυπησα'...
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.