Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Και γι ανα σου απαντησω να μην σε αφησω παραπονεμενο. Αν βιαζεσαι μην το αφησεις απλα. Ουτε να τον κλεισεις ουτε να τον βρισεις. Απλα μην του παραχωρισεις την σειρα σου. Αλλα το δολοφονικο που διαβασα απο καποιον εγω θα πατησω γκαζι να μην αφησω κανενα και να δουμε ποιος θα βγει κερδισμενος ειναι δολοφονικη προθεση.... Δεν ξερω αν εχεις χτυπησει μηχανακι η πεζο χωρις να φταις αλλα πιστεψε με δεν θα σου αρεσει....
Ρε Αννιβα θα μας τρελανεις? Αυτος επιλεγει 'να περασει απο οπου γουσταρει', κ του φταιω εγω που δεν εκανα ακρη ή δεν σταματησα? Οχι ρε φιλε, δεν θα κατσω να με γαμανε. Εγω θα συνεχισω κανονικα το δρομο μου οπως εχω δικαιωμα, δεν κανω ακρη κ δεν σταματαω για κανενα που ΔΙΑΛΕΞΕ να παει να στριμωχτει, ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ εκει που δεν πρεπει. Χεστηκα.
Καταληγουμε στις ιδιες ατελειωτες μλκιες: ο μηχανακιας αποφασιζει οτι θα κανει αυτο που γουσταρει, πονταροντας στο οτι θα αναγκαστεις να τον αφησεις, κ θυσιαζοντας την ασφαλεια του, αφηνοντας την στα δικα σου χερια. Εσυ δεν εχεις δικαιωμα να αντιδρασεις (ΕΝΩ εχεις δικιο κ προτεραιοτητα) γιατι 'θα χτυπησει ενω εσυ εισαι μεσα σε ενα κουτι' (πραγμα που πρεπει να σκεφτεις εσυ κ οχι ο μηχανακιας που τον αφορα αμεσα), κ αν τελικα γινει κιμας δεν θα φταιει αυτος που ΔΙΑΛΕΞΕ να κανει τη μλκια κ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ σε αυτη τη θεση, αλλα εσυ που δεν τον αφησες.
Ε οχι ρε φιλαρακι. Ξαναχεστηκα. Και επειδη ειπες κατι για νταλικα, ΝΑΙ, αν εγω πχ θελω να περασω ενα ΣΤΟΠ, ΔΩ οτι ερχεται νταλικα πονταροντας στο οτι θα τον αναγκασω να σταματησει, δεν θα μου φανει καθολου παραξενο να μη σταματησει. Προβλημα μου, ας προσεχα.
η διαφωνια μου στην 8εση την δικη σου και του νασσ και αλλου ενος συνομιλητη ειναι οτι** η χρηση της μηχανης ειναι επιλογη σας, δεν σας υποχρεωσε κανεις να κινειστε με μηχανη**. Επομενως ο καθενας κανει τις επιλογες του ζυγιζοντας τα υπερ και τα κατα και πορευεται γνωριζοντας τι τον περιμενει....
Μάλιστα. Όσα υπέρ ή κατά έχει ζυγίζει ο αυτοκινητιστής όταν δε βρίσκει να παρκάρει και το παρατάει κλείνοντας μια από τις 2 λωρίδες του δρόμου. Ή όταν βιάζεται και αγνοεί το κόκκινο φανάρι. Ή όταν δεν του φτάνουν τα φράγκα και κυκλοφορεί ανασφάλιστος.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο...
Ποια υποκρισια ρε μεγαλε? Ξερεις οτι κανουμε εμεις αυτα που λες? Ή θεωρεις ντε φακτο οτι τα παραπανω δεν τα κραζουμε? Ή μας φορτωνεις εμας τις παπαριες που κανουν οι αλλοι ΙΧηδες?
Με την ιδια λογικη που νομιζεις οτι φορτωνει σε εσας ο soch τις παπαριες που κανουν ολοι οι Ι.Χ.ηδες με την ιδια λογικη φορτωνεις και εσυ ολες τις παπαριες που κανουν οι μηχανακιδες σε ολους που οδηγουν μηχανη..... Υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα παρολο που ειναι πολυ λεπτη η γραμμη που τα χωριζει.
Και σου ξαναλεω το παραδειγμα που λεει ο Νασσος ειναι σαν να πας εσυ να πεις σε καποιον. Καλημερα να σας ρωτησω κατι. και αυτος να σου απαντησει αντε γαμησου η τραβα στον επομενο.....
Εγω, δεν 'νομιζω'. Εγω διαβαζω οτι οταν 'εμεις' λεμε οτι αυτοι (ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ) που κανουν οτι γουσταρουν θα λαβουν την ιδια αντιμετωπιση, ο soch μου απανταει 'ολοι οι ΙΧηδες κανουν ενα καρο μαλακιες οποτε 'ΕΣΕΙΣ' ειστε υποκριτες'. Οχι ρε, δεν μας τα φορτωνει...