-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Sweet life and beautiful ladies in Chicago ....Glory Days .... ( εν τω μεταξύ εκανα ξάνα μια βόλτα στο τοπικο και το 90% των foto ειναι πια off )
Δυστυχώς ναι
Ρε Σπύρο γιατί να μιλάμε σιγά αφού είναι γνωστό πως θέλουμε τον Γκέιμπριελ πίσω -
Εγώ λέω να οργανώσουμε και εορτασμό των 10 χρόνων του φόρουμ με επίτιμους καλεσμένους το Γκάμπριελ και τον skullone Συντονιστής κατινιάς και ξεμαλλιάσματος ο ΙΚΕ. Απαγόρευση εισόδου σε Βιλλ και Ναςς μπας και δούμε λίγο αίμα.
-
αμα δεν φερουν asian chicks δεν εχει νοημα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα δεν φερουν asian chicks δεν εχει νοημαskye is invited too
-
Ανθρωποι που έχουν τα πενταπλά ποστ από εμένα και παραπάνω και τα έχουν παρατήσει πολύ πριν ανακαλύψω εγώ το forum. WOW.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ανθρωποι που έχουν τα πενταπλά ποστ από εμένα και παραπάνω και τα έχουν παρατήσει πολύ πριν ανακαλύψω εγώ το forum. WOW.Και μας ηρθες εσυ το κελεπουρι........
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
άσχετο αλλά όποτε πατάω νέες δημοσιεύσεις σ'αυτό το θέμα με πετάει συνέχεια στη σελ 93
και μενα αλλά το κάνει κ σε άλλα θέματα.
το ξέρω απλώς το ανέφερα στον τόπο του εγκλήματος
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ανθρωποι που έχουν τα πενταπλά ποστ από εμένα και παραπάνω και τα έχουν παρατήσει πολύ πριν ανακαλύψω εγώ το forum. WOW.
Και μας ηρθες εσυ το κελεπουρι........
Είδες κατί πράγματα;
-
νεκρόφιλοι...
-
O gavriil καρφώνει, όχι μ@λ@κίες.
http://www.youtube.com/watch?v=4ZTLkEYd ... rofilepage
-
O gabriel είναι κορυφαίο άτομο και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά ούτε για πλάκα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
O gavriil καρφώνει, όχι μ@λ@κίες.http://www.youtube.com/watch?v=4ZTLkEYd ... rofilepage
-
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
O gabriel είναι κορυφαίο άτομο και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά ούτε για πλάκα.Αν εξαιρέσουμε το USA Über Alles, μια χαρά.
Ο κυνισμός είναι ένα πράγμα, το να μετουσιώνεται σε σκάστε γιατί θα σας κάψουμε είναι άλλο.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Εγώ λέω να οργανώσουμε και εορτασμό των 10 χρόνων του φόρουμ με επίτιμους καλεσμένους το Γκάμπριελ και τον skullone Συντονιστής κατινιάς και ξεμαλλιάσματος ο ΙΚΕ. Απαγόρευση εισόδου σε Βιλλ και Ναςς μπας και δούμε λίγο αίμα.skye is invited too
Φυσικά δεν μπορούν να λείψουν lkar (+alfisti, fiatisti, hondisti, skodisti, και το κακό συναπάντημα σε -isti ) , random, Xronometris, The_Dude (για όσους δεν θυμούνται Topic NITRO κ' εδώ ένα μικρό δείγμα ), italakias, patrinos (πρέπει να έχουμε πληρότητα ) και σίγουρα κι άλλοι που μου διαφεύγουν.
-
Ξεχάσατε τον Into-megane. Πέρασε για λίγο από το φόρουμ, αλλά έγραψε ιστορία. Πάρτε ένα δείγμα.
Και έκανε ένα εντυπωσιακό come back το χειμώνα.
-
- αυτός που πήδαγε με τις κάλτσες (μου διαφεύγει το nick τώρα )
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Kinky!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kinky!!
giannispolo
Sweet life and beautiful ladies in Chicago