-
Αυτό δεν το ήξερα. Άρα η κίνηση οφείλεται στο συνδυασμό λαϊκής και πανηγυριού. Τα πάντα κλειστά...
Ε, αφού είμαστε γενικώς για τα πανηγύρια, όλα είναι όπως πρέπει!
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Μέγιστα ζώα όσοι κανονίζουν τις λαϊκές αγορές. Κάποτε η λαϊκή του Ζωγράφου τρωγόταν για τους διερχόμενους με 1-2 σωστές παρακαμψούλες. Τώρα είχαν κλείσει τόσους δρόμους που η κίνηση (ή πιο σωστά ακινησία) είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όποιος πέρασε από Ζωγράφου σήμερα ξέρει τι εννοώ...
Κατεχάκη - Κάτω Πύλη Πανεπιστημίου (Ούλωφ Πάλμε): 45 λεπτά
Για να γινόταν χτες ο χαμός που πέρασα εγώ και έκανα το γύρο της Αττικής για να πάω εκεί που ήθελα, φαντάζομαι τι θα γινόταν σήμερα Δευτέρα...
Χτες ηταν ο Γυρος της Αθηνας, οποτε ειναι λογικο να γινεται χαμος στους δρομους περιμετρικα του κεντρου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μέγιστα ζώα όσοι κανονίζουν τις λαϊκές αγορές. Κάποτε η λαϊκή του Ζωγράφου τρωγόταν για τους διερχόμενους με 1-2 σωστές παρακαμψούλες. Τώρα είχαν κλείσει τόσους δρόμους που η κίνηση (ή πιο σωστά ακινησία) είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όποιος πέρασε από Ζωγράφου σήμερα ξέρει τι εννοώ...
Για να γινόταν χτες ο χαμός που πέρασα εγώ και έκανα το γύρο της Αττικής για να πάω εκεί που ήθελα, φαντάζομαι τι θα γινόταν σήμερα Δευτέρα...
Χτες ηταν ο Γυρος της Αθηνας, οποτε ειναι λογικο να γινεται χαμος στους δρομους περιμετρικα του κεντρου.
Ο Γύρος Με Απ'Ολα πότε είναι?
-
Μεγα ζωο η κυρια με το Ραφ4 που παραβιασε στοπ σε στενο της Γλυφαδας με καμια 80αρια στο κοντερ. Ευτυχως, κοβω παντα, εστω και αν εχω προτεραιοτητα, ειδα τον χαρο να ερχεται και ακινητοποιηθηκα.
Για μισο μετρο θα επεφτε πανω μου (στο συνοδηγο μου για να ειμαστε πιο ακριβεις) και ολοι μαζι σε δυο πεζους που ηταν διπλα μου εκεινη την στιγμη (= μακελειο).
Μπραβο! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι??
Φτου!!!
Τοσοι ποντοι πηγαν χαμενοι..... -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Μεγα ζωο η κυρια με το Ραφ4 που παραβιασε στοπ σε στενο της Γλυφαδας με καμια 80αρια στο κοντερ. Ευτυχως, κοβω παντα, εστω και αν εχω προτεραιοτητα, ειδα τον χαρο να ερχεται και ακινητοποιηθηκα.
Για μισο μετρο θα επεφτε πανω μου (στο συνοδηγο μου για να ειμαστε πιο ακριβεις) και ολοι μαζι σε δυο πεζους που ηταν διπλα μου εκεινη την στιγμη (= μακελειο).
Μπραβο!Πινακιδες;;;
-
μεγάλο ζώο 60άρης μέσα σε Navara που με το ζώο του διέχισε δρόμο με stop στην καλαμαριά, ενώ με είδε να είμαι στα 7 μέτρα από τη διασταύρωση... πέρασε με το θράσος... χωρίς να φοβηθεί καν, κ χωρίς να κόψει ταχύτητα... ευτυχώς δεν ρίχα σκοτούρες κ ήμουν προσηλωμένος στην οδήγηση... έχω μάθει για τα καλά τα ζώα... αλλά κ αυτοί με τα τζιποειδή έχουν πολύ μεγάλο θράσος... χτυπούν τον από πίσω τους όταν κάνουν όπισθεν, περνούν τους δρόμους, κ παρκάρουν συνέχεια πάνω σε πεζοδρόμια... έπρεπε να μην κόψω ταχύτητα κ να τον πετυχω μαλακά τον Navara... για να μου έβαφε τον μπροστά προφυλακτήρα... αλλά είπα... δε βαριέσαι...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μπραβο!Πινακιδες;;;
Το συναισθημα της επιβιωσης επικρατησε του καφρου και δεν ειχα διαθεση ουτε να την κυνηγησω, αν και σταματησε σε φαναρι (ειχε και αλλον μπροστα της μαλλον για αυτο και δεν περασε με κοκκινο). Οποτε πινακιδες δεν ειδα. Ενα μαυρο 5πορτο ηταν...
-
Ζώο ο Αλβανός με μαύρο σγουρό μαλλί στυλ ποδοσφαιριστή του 80 και με Μερσεντές E190 κατάμαυρη (φιμε τζάμια κτλ), ο οποίος ενώ εγώ ξεκίνησα πρώτος από το φανάρι στον Λευκό Πύργο για να στρίψω αριστερά προς ΧΑΝΘ, για να μην περιμένει στην ουρά ήρθε από την μεσαία και αντί να πάει ευθεία ως όφειλε έστριψε μαζί μου. Το κακό είναι ότι σε εκείνο το σημείο οφείλεις να πας όσο πιο δεξιά γίνεται καθώς έρχονται και άλλα αυτοκίνητα από αριστερά σου. Οπότε ενώ πάω όσο πιο δεξιά μπορώ κοιτάω τον δεξί καθρέφτη και βλέπω των ηλίθιο κολλημένο πλάι μου και αυτόν να με κοιτά χαλαρός με την γελοία μάπα του! Μου έρχεται να πάρω ένα γερό Lada και να τους κοπανάω κάτι τέτοιους καραγκιόζιδες. Αν θέλουν ας ξανακάνουν εξυπνάδα μετά!
-
Πέτυχα ένα ζώο οδηγό ασθενοφόρου σήμερα και εκνευρίστηκα απίστευτα...
Βράδυ είμαι στο φανάρι με το σήμα της Ολυμπιακής στην Βουλιαγμένης(Βούτα) τέρμα αριστερά και περιμένω να ανάψει πράσινο. Ανάβει φεύγω κανονικά γεμίζω την πρώτη και βάζω τρίτη ταχύτητα...από πίσω το ασθενοφόρο χωρίς φώτα σειρήνες κτλπ παίζει φώτα χωρίς εγώ να καθυστερώ κτλπ. Επιταχύνω χάνομαι βάζω πέμπτη και ρολάρω στη μεσσαία λωρίδα...αριστερά και δεξιά άδειες οι λωρίδες...πάλι από πίσω αυτός φώτα κτλπ. Τρελαίνομαι και εγώ βγάζω το χέρι και με νόημα ρωτάω τι θέλει κτλπ. Το βιολί του αυτός. Πατάω μια στιγμιαία φρενιά αφού είχα μια ασφαλή απόσταση να μην τρακάρουμε , το βιολί του αυτός.
Λίγο πιο κάτω περνάει από αριστερά και κόβει απότομα μπροστά μου σαν να προσπαθεί να με τρομάξει αλλά παραλίγο να γίνουμε. Τρελαίνομαι ακόμα πιο πολύ βγάζω φλας και πάω από αριστερά να τον αρχίσω στα καντήλια. Με κλείνει!!! Πάω να τον προλάβω από την δεξιά λωρίδα πέφτω σε κίνηση και μετά στρίβω κάπου αριστερά οπότε δεν διασταυρωθήκαμε ξανά...
Από τις ελάχιστες φορές που ήθελα να δείρω άλλο οδηγό. Η συνοδηγός ήταν γυναίκα. Δεν ξέρω αν ήθελε να το παίξει μάγκας.
Οδηγέ ασθενοφόρου... **μω το σπιτάκι σου...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Πέτυχα ένα ζώο οδηγό ασθενοφόρου σήμερα και εκνευρίστηκα απίστευτα...Βράδυ είμαι στο φανάρι με το σήμα της Ολυμπιακής στην Βουλιαγμένης(Βούτα) τέρμα αριστερά και περιμένω να ανάψει πράσινο. Ανάβει φεύγω κανονικά γεμίζω την πρώτη και βάζω τρίτη ταχύτητα...από πίσω το ασθενοφόρο χωρίς φώτα σειρήνες κτλπ παίζει φώτα χωρίς εγώ να καθυστερώ κτλπ. Επιταχύνω χάνομαι βάζω πέμπτη και ρολάρω στη μεσσαία λωρίδα...αριστερά και δεξιά άδειες οι λωρίδες...πάλι από πίσω αυτός φώτα κτλπ. Τρελαίνομαι και εγώ βγάζω το χέρι και με νόημα ρωτάω τι θέλει κτλπ. Το βιολί του αυτός. Πατάω μια στιγμιαία φρενιά αφού είχα μια ασφαλή απόσταση να μην τρακάρουμε , το βιολί του αυτός.
Λίγο πιο κάτω περνάει από αριστερά και κόβει απότομα μπροστά μου σαν να προσπαθεί να με τρομάξει αλλά παραλίγο να γίνουμε. Τρελαίνομαι ακόμα πιο πολύ βγάζω φλας και πάω από αριστερά να τον αρχίσω στα καντήλια. Με κλείνει!!! Πάω να τον προλάβω από την δεξιά λωρίδα πέφτω σε κίνηση και μετά στρίβω κάπου αριστερά οπότε δεν διασταυρωθήκαμε ξανά...
Από τις ελάχιστες φορές που ήθελα να δείρω άλλο οδηγό. Η συνοδηγός ήταν γυναίκα. Δεν ξέρω αν ήθελε να το παίξει μάγκας.
ΠΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Δεν σου χω μαθει τιποτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τη Παρασκευη ετοιμασου για διαγωνησμα! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πέτυχα ένα ζώο οδηγό ασθενοφόρου σήμερα και εκνευρίστηκα απίστευτα...
Βράδυ είμαι στο φανάρι με το σήμα της Ολυμπιακής στην Βουλιαγμένης(Βούτα) τέρμα αριστερά και περιμένω να ανάψει πράσινο. Ανάβει φεύγω κανονικά γεμίζω την πρώτη και βάζω τρίτη ταχύτητα...από πίσω το ασθενοφόρο χωρίς φώτα σειρήνες κτλπ παίζει φώτα χωρίς εγώ να καθυστερώ κτλπ. Επιταχύνω χάνομαι βάζω πέμπτη και ρολάρω στη μεσσαία λωρίδα...αριστερά και δεξιά άδειες οι λωρίδες...πάλι από πίσω αυτός φώτα κτλπ. Τρελαίνομαι και εγώ βγάζω το χέρι και με νόημα ρωτάω τι θέλει κτλπ. Το βιολί του αυτός. Πατάω μια στιγμιαία φρενιά αφού είχα μια ασφαλή απόσταση να μην τρακάρουμε , το βιολί του αυτός.
ΠΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Δεν σου χω μαθει τιποτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τη Παρασκευη ετοιμασου για διαγωνησμα!Μη φωνάάάάάζειειειειειειεις!
Έχω διηγηθεί σε άλλο post την ιστορία όπου κατήγγειλα ΕΚΑΒίτη που πέρναγε με κόκκινα (χωρίς φάρο), του έκανα παρατήρηση, με έβρισε, ενημέρωσα την τροχαία και το κέντρο του ΕΚΑΒ και με ΓΕΙΩΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Ο μεν μπάτσος μου είπε 'δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε' (συμπληρώνω αυτό που σκεπτόταν: 'δε μας χέζεις ρε Νταλάρα, τρώμε το προφιτερόλ μας'), το δε κέντρο του ΕΚΑΒ δήλωσε... ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ! Μάλιστα πολύ ευγενικά μου είπαν να περάσω από εκεί τη Δευτέρα (το συμβάν έγινε Παρασκευή απόγευμα) και να κάνω έγγραφη καταγγελία.
-
διαβασα στον ελευθερο τυπο σημερα οτι καποιος στο περαμα πυροβολησε εναν γειτονα του με καραμπινα για μια θεση παρκαρισματος
λοου μπαμπ περαμα γιο
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
διαβασα στην ελευθερο τυπο σημερα οτι καποιος στο περαμα πυροβολησε εναν γειτονα του με καραμπινα για μια θεση παρκαρισματοςλοου μπαμπ περαμα γιο
Έχει ξαναγίνει τραυματισμός για μια θέση στάθμευσης και μάλλον θα ξαναγίνει. Τα ένστικτα του ζώου επικρατούν σε ορισμένα ανθρωποειδή.
-
Μεγαλο ζωο ο καγκουρας που περασε στοπ (καθετα) μπροστα μου στα 2μ με 1000.
Ευτυχως που εχα σταματησει τελειως (εχει ξαναγινει το ιδιο).
-
Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ο τύπος με το astra που πήγαινε μέσα στα στενά της Κυψέλης με εντελώς σβηστά τα φώτα και με ταχύτητες μάλλον επικίνδυνες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ο τύπος με το astra που πήγαινε μέσα στα στενά της Κυψέλης με εντελώς σβηστά τα φώτα και με ταχύτητες μάλλον επικίνδυνες.ή πόσο μεθυσμένος...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ο τύπος με το astra που πήγαινε μέσα στα στενά της Κυψέλης με εντελώς σβηστά τα φώτα και με ταχύτητες μάλλον επικίνδυνες.Κυψελη.... Κυψελη.... δεν περασα απο Κυψελη χθες... οποτε δεν ημου εγω....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
διαβασα στην ελευθερο τυπο σημερα οτι καποιος στο περαμα πυροβολησε εναν γειτονα του με καραμπινα για μια θεση παρκαρισματος
λοου μπαμπ περαμα γιο
Έχει ξαναγίνει τραυματισμός για μια θέση στάθμευσης και μάλλον θα ξαναγίνει. Τα ένστικτα του ζώου επικρατούν σε ορισμένα ανθρωποειδή.
Εγω εχω παρομοιο προβλημα....
Στη γειτονια μου εχουμε σοβαρο προβλημα με τις θεσεις σταθμευσης.
Ενας παπαρας γειτονας που εχει 2 αυτοκινητα, εχει παρατησει μια βδομαδα τωρα την μηχανη του, εκει που αφηνω το Γλαστρακι.
Τα χω δει ολα αυτες τις μερες...
Κ ειναι πολυ επικινδυνη η θεση.
Εχει κατι γλαστρες, κατι ζαρτινιερες απο πανω.... κατι σοβαδες που κρεμοντε.... Θα το χαλασει το μηχανακι εκει που το αφησε.... -
Mεγαλο βλημα ενας που σε θεση για 2 'ανετα' αυτοκινητα ειχε παρκαρει ενα αρχαιο cuore...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#5]