-
O Τακης ειπε στη μεταδοση το κλασσικο:'Ραντεβου αυριο το πρωι στις 7..' οποτε λογικα εκκινηση στις 7:30..
-
Συμφωνα με το formula1.com ειναι στις 7:30 το πρωι
-
Ωραίος ο Σεϊτανίδης....
-
Κορυφαια στιγμη του Σεϊτανιδη πριν αρχισει ο αγωνας:
'Και ερχεται η στιγμη για να περασουμε στον κυριως αγωνα.'
Και βαζουν διαφημισεις. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Και βαζουν διαφημισεις.Mα παντα ετσι γινεται...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραίος ο Σεϊτανίδης....+1
τα άποια μικρο-λαθάκια,απολύτως ανθρώπινα κ δικαιολογημένα μέσα σε όλον αυτό τον πανικό!
-
Σήμερα μάθαμε ότι τα τάσια της Ferrari του Kimi ήταν σπασμένα. Δηλαδή... και του Massa... δηλαδή... όλη τη χρονιά σε αυτή τη Ferrari με σπασμένα τάσια τρέχουν.
Θεωρώ κάπως απαράδεκτο να μην έχουν παρατηρήσει τόσο καιρό ότι τα μπροστινά καλύμματα είναι έτσι by default και δεν επρόκειτο για σπάσιμο.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Σήμερα μάθαμε ότι τα τάσια της Ferrari του Kimi ήταν σπασμένα. Δηλαδή... και του Massa... δηλαδή... όλη τη χρονιά σε αυτή τη Ferrari με σπασμένα τάσια τρέχουν.Μα δεν ειπε κατι τετοιο...!
Ειπε οτι το ενα τασι ειναι ραγισμενο απο καποια συγκρουση στην αρχη του αγωνα! -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Και βαζουν διαφημισεις.Mα παντα ετσι γινεται...
Το ξερω, απλα η διατυπωση ηταν καπως αστεια
-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
Σήμερα μάθαμε ότι τα τάσια της Ferrari του Kimi ήταν σπασμένα. Δηλαδή... και του Massa... δηλαδή... όλη τη χρονιά σε αυτή τη Ferrari με σπασμένα τάσια τρέχουν.
Μα δεν ειπε κατι τετοιο...!
Ειπε οτι το ενα τασι ειναι ραγισμενο απο καποια συγκρουση στην αρχη του αγωνα!Ακριβώς... μόνο που τα τάσια της Ferrari είναι έτσι χωρίς να χρειαστούν σύγκρουση. Δεν είναι ραγισμένα, ούτε σπασμένα, απλά είναι φτιαγμένα έτσι και φαίνονται χαλασμένα.
-
Τα οποία τάσια εμπρός είδα και στη Toyota νομίζω σήμερα.
-
Αυτά τα τάσια τι εξυπηρετούν?
-
Ναι, αλλά όχι με τα 'κενά' της ferrari. Στην Toyota έχουν πλήρη δίσκο.
-
Αν όμως το είχε πει ο Τάκης, σήμερα θα τον είχαμε σταυρώσει.....
Για διαβάστε και το παρακάτω απόσπασμα από δημοσιογράφο του Autosport, που περιγράφει την εμπειρία του από τη φορά που κλήθηκε να σχολιάσει:
Commentators are like goalkeepers: When they do their job well, people rarely talk about them. But when they slip up and get it wrong, they are prime fodder for a good kicking. It just goes with the territory.
-
Α, να με συμπαθάς... εγώ πάντως σχολιάζω με τον ίδιο ακριβώς τόνο τις γκάφες απ'όπου κι αν εκπορεύονται.
Κατά βάθος πιστεύω ότι το διασκεδάζουν κι οι ίδιοι οι εκφωνητές, όπως αυτοσαρκάζονται συχνά και με τα σαρδάμ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραίος ο Σεϊτανίδης.......κατωτερος των προσδοκιών μου . Τελικα η 'δουλεια' δεν τοοοοσο ευκολη όσο καποιοι υποστηρίζουν. Αλλο να κανεις 2 σχολεια σαν καλεσμενος ή απο το κοντρολ και αλλο να σηκώνεις μονος σου την μεταδοση.
Εχασε 2-3 φασεις ( ή της πηρε χαμπαρι πολύ αργα για την σημασια των οδηγων που συμμετειχαν )
+1 Στον Πουρνα .... ( εγω αμετανοητος τον θεωρω μια χαρουλα .... για το επιπεδο της Φ1 στην ελλαδα ....και το επιπεδο ΜΑΣ ....)
Edit* ...'και το επιπεδο ΜΑΣ ....' .... ή καλυτερα ( για να μην νοιωσουν καποιοι θιγμενοι .....για το επιπεδο ΜΟΥ
-
Πάντως ο Σεϊτανίδης (και προφανώς όλοι οι συνεργάτες) έκανε πάνω από 10 λεπτά για να διαπιστώσει ότι οι ΜcLaren είχαν βρόχινα λάστιχα. Πέρασαν πολλά πλάνα πριν την εκκίνηση και in-car όπου φαίνονταν καθαρά τα χαρακτηριστικά αυλάκια, αλλά μόνο μετά το 1ο διαφημιστικό 'πήρε το ρίσκο' να πει ότι φοράνε βρόχινα.
Άκυρη η Σκλαβούνου επίσης, έφερε μέχρι και την έκφραση 'κραυγή απόγνωσης' σε σχολιασμό F1...
-
H Σκλαβουνου εκανε και αρκετα λαθη και αρκετα σχολια σε λαθος στιγμες.
Ο Σεϊτανιδης θα επρεπε να τη διορθωσει σε καποια. Ο ΠΣ εκανε ενα σοβαρο λαθος, οταν δεν ειδε τον Χαμιλτον να σβουριζει (το εδειξε βεβαια καπως φευγαλεα).Ο Πουρναρακης που ηταν; (εχω χασει κανενα επεισοδιο;;;)
-
είχε συγκρουστεί ο Λούης ... το έδειχνε ζωντανά και αυτοί το κατάλαβαν μετα από κανα δυο λεπτά από το ριπλέι...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
είχε συγκρουστεί ο Λούης ... το έδειχνε ζωντανά και αυτοί το κατάλαβαν μετα από κανα δυο λεπτά από το ριπλέι...Ναι κι εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση εκεί. Έδειχνε να σβουρίζει ο Hamilton κι αυτοί έλεγαν για κάτι άλλο..
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)