-
Αν εξαιρεσεις οτι δεν εβλεπε το μονιτορ...
-
Ο Σειτανίδης για μένα ήταν 'απρόσωπος' σαν ένα μηχανάκι που έλεγε έλεγε έλεγε αλλά πάλι καλά ήξερε τι έλεγε λίγο πολύ... Δεν αρκεί όμως αυτό, ο Πουρναράκης από την άλλη ξεχωρίζει (έχει ένα δικό του στυλ) για διάφορους λόγους θετικούς ή όχι και δεν έχει σημασία γιατί κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε και τον προτιμώ.
-
Τάκης, γιατί είναι σπουδαγμένος σε σχετικό αντικείμενο και τελοσπάντων το πρόβλημά μας δεν είναι η περιγραφή, αλλά η υποτίμηση του προϊόντος από τον ALPHA και το κακό με τις διαφημίσεις.
-
έχουν πλάκα οι έλληνες....την μια στα Τάρταρα την άλλη στην κορυφή του Ολύμπου...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
έχουν πλάκα οι έλληνες....την μια στα Τάρταρα την άλλη στην κορυφή του Ολύμπου...+1
-
http://www.youtube.com/watch?v=WX2MoZph ... ed&search=
Μήπως τα χουν κοπανήσει αυτοί;
Ειδικά κάτι γέλια στο τέλος είναι τελείως Orestis Makris Mode ON... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Youtube VideoΜήπως τα χουν κοπανήσει αυτοί;
Ειδικά κάτι γέλια στο τέλος είναι τελείως Orestis Makris Mode ON...Όχι ακριβώς. Μακάρι και οι δικοί μας να είχαν την ικανότητα να μεταδώσουν όπως οι Αμερικάνοι του Speed.
-
Ρε σε κάποια φάση που βλέπει το Massa να περνάει τελικά μπροστά αμολάει εάν ιιιιιιιιιιιιιι κατά τρόπο που μόνο κάποιος που έχει φτάσει στο 3ο καραφάκι -άνευ μεζέ- θα μπορούσε να εκφράσει.
Δεν τους κρίνω συνολικά γιατί δεν έχω δει μεταδοσή τους αλλά μόνο για το συγκεκριμένο. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Youtube VideoΜήπως τα χουν κοπανήσει αυτοί;
Ειδικά κάτι γέλια στο τέλος είναι τελείως Orestis Makris Mode ON...αχαχαχαχα πολυ γέλιο
-
Ακόμα και αν δε συμπαθείς τον Τάκη, δε μπορείς να μην του αναγνωρίσεις το γεγονός πως είναι καλύτερος από τους δύο -πολύ κατώτερων από ό,τι η περίσταση απαιτούσε- της Ιαπωνίας.
Αυτό που βλέπει ο κόσμος, δε χρειάζεται περιγραφή. Από όσους μεταδίδουν θέλω να ακούω/ μαθαίνω το κάτι παραπάνω.
Ακόμα και εγώ ο άσχετος, κατάλαβα την πατάτα με τα 'σπασμένα τάσια'... -
παντως η περιγραφη του Σειταν πρωτη φορά δεν ηταν τοσο καλή
τι να πω παραξενευτηκα, θα εφαγαν κανενα παραξενο φαγητο μάλλον στη χωρα των τρελών και θα ηταν αρρωστοι. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
παντως η περιγραφη του Σειταν πρωτη φορά δεν ηταν τοσο καλή
τι να πω παραξενευτηκα, θα εφαγαν κανενα παραξενο φαγητο μάλλον στη χωρα των τρελών και θα ηταν αρρωστοι.Τις υπόλοιπες φορές μιλάει πολύ λιγότερο.
Τώρα έπρεπε να βγάλει όλο τον αγώνα σχεδόν μόνος του, που κράτησε επίσης σχεδόν 2 ώρες - πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους - και το έχασε κάπως.
Άγχος; Βαρεμάρα/κούραση από τους πρώτους 18 γύρους; -
Είδατε το θέμα με τα γαϊδούρια;
Κορυφαίο! -
-
-
mig το κατέχουμε βλέπω το photoshop
-
'Ασημί θύελλα σούζα το γαϊδουράκι, ιιι-χαααα!'
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
'Ασημί θύελλα σούζα το γαϊδουράκι, ιιι-χαααα!' -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
:ysterical:
mig το κατέχουμε βλέπω το photoshopPaint Shop Pro για την ακρίβεια
-
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ βρήκα τη μετάδοση της Κυριακής από τις καλύτερες του τελευταία χρόνου.
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)