-
Οποιον και να καλεσουν η mercedes θα ειναι μπροστα απ την Bmw
-
για περαστε μια βολτούλα απο την υπογραφή μου
τωρα το ανακαλυψα κι εγώ αλλά σημερα δεν μπορεσα να δω αν το δειχνει το ΕSPN Sports (κοιμομουν ).
Το βραδυ θα δοκιμάσω να δω αν παίζουν τις μηχανές. Πάντως τις προάλλες έβλεπα τον τελικο Βραζιλια-Αργεντινή...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εγώ δεν ενοχλούμαι καθόλου απο χρωματισμένους σχολιαστές αρκεί να ξέρουν το αντικείμενο και να μην είναι εμπαθείς.Όταν είναι χρωματισμένοι γίνονται στους υπόλοιπους πέραν της ομάδας που υποστηρίζουν εμπαθείς
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Εγώ δεν ενοχλούμαι καθόλου απο χρωματισμένους σχολιαστές αρκεί να ξέρουν το αντικείμενο και να μην είναι εμπαθείς.
Όταν είναι χρωματισμένοι γίνονται στους υπόλοιπους πέραν της ομάδας που υποστηρίζουν εμπαθείς
Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν εγινε κατι τετοιο, ο ανθρωπος ηταν διακριτικοτατος.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
άλλος εκείνος....
ως φυσιογνωμία αλλά και λέγειν σαφώς καλύτερος....
Τελικά επικράτησε όμως ο λάτρης της μπιφτεκούπολης....Πάω να πάρω δορυφορική ΤΩΡΑ....
Ευχαριστουμε που μας το ανακοινωσες. Ειδικα αφου εσπευσες να χαρακτηρισεις με τοσο ευγενικο τροπο τους παντες.
-
Ο Πουρναράκης θα γελάσει στο τέλος...(με την ειρωνική έννοια φυσικά).
Γίνεται προκλητικός όταν στο μόνο σημείο που δείχνει να έχει πάθος για την δουλεία που κάνει είναι όταν ΜcLaren προσπερνάει Ferrari. Για φανταστείτε να πάρει την μετάδοση του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου το magic tv...θα ήταν πολύ ωραίο ε? Μάλλον ο τύπος πρέπει να ανοίξει το magic tv της McLaren και να κάνει μόνος του στο δικό του κοινό τις μεταδόσεις.
Για το πόσο καλά κάνεις την δουλεία σου δεν έχουν καμία σχεση τα κονδύλια, ή το'χεις ή δεν το'χεις. Επειδή δεν πέρνει τα ίδια λεφτά με τον αντίστοιχο συνάδελφό του στο ITV τον δικαιολογεί για τις π@παριές που λέει στην μετάδοση και για τον τρόπο με τον οποίο κάνει την μετάδοση? -
Η γελοιοτητα πλεον εχει ξεπερασει καθε επιτρεπτο οριο.
Μ'αρεσει που πολλοι θεωρειτε οτι ειναι προβλημα ο Πουρναρακης και οχι ο Σεϊτανιδης. Στην ιδια κατηγορια κατατασσονται αμφοτεροι απο αποψη δημοσιογραφικης ποιοτητας.πχ. Πρωτο θεμα χθες και αυτο που ολος ο κοσμος συζηταει (με ψυχραιμη ματια οπως οι ιδιοι ειπαν) ηταν οτι εγκατελλειψε ο Ραϊκονεν.
Δευτερο οτι ο Μασσα εχασε μια σιγουρη νικη. Πως; περιμεναμε να το μαθουμε...Α μετα μας το αποκαλυψαν. Ενας τυχαιος ισπανος εκμεταλευτηκε ενα σετ ελαστικων και τον περασε.
ΥΓ Επειδη τη βρισκετε με τα Μικι Μαους, θα σας συμβουλευα το μονο ηρωα του Ντισνεϋ που πρεπει να χρησιμοποιειτε ειναι ο Γκουφη. Οταν μιλατε ο ενας στον αλλον
-
καλά τα σχόλια αυτών στον αλφα χτες ηταν όλα τα λεφτα
οταν ο Αλόνσο εκανε επίθεση στο Μασσα στο ωμέγα ειδικά...λες και ακουγα τη γιαγιά μου που φωναζει σαν τρελή να μην πάθει τίποτα ο τριχρονος ξαδερφακος μου
αμαν αμαν τι κανει εκεί...δε μπορεί να περασει
αχ αλλάζει γραμμη, αλλάζει γραμμή παναϊα μου, που θα παει εκει περα
επαφη, επαφη μηπως τι εγινε εκει? εκανε κατι ο Αλ...(ενταξει καπως υπερβολικά τα λέω, δε τα είπαν ακριβως ετσι. παντως πεθαναμε στα γελια )
-
Μια στιγμή ρε παιδιά, γιατί γινόμαστε τόσο σκληροί μαζί τους, σε μια ζωντανή μετάδοση είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθος.
Εγώ τα είχα και τα έχω με το κανάλι του ΑΛΦΑ, που μας έχει για μεγάλα κορόϊδα, διαφημίσεις-διαφημίσεις-διαφημίσεις,
Αν κάτι που δεν μου αρέσει από τους παρουσιαστές είναι να σταματήσουν να ονομάζουν συνέχεια με ουδέτερα τα μονοθέσια.
Η Μακλάρεν είναι και όχι το Μακλάρεν, Η Φεράρι όχι το Φεράρι κτλ
Π.χ το μονοθέσιο της Μακλάρεν, Φεράρι, Ρενό, BMW κτλ.Ας το δουν αυτό, η Φ1 έχει μια δική της ορολογία, που μας έκανε την αγαπήσουμε εδώ και 30 χρόνια.
-
H μετάδοση και για εμένα ήταν μέτρια αλλά όχι τόσο κακή όσο λέτε μερικοί. Και η πόρωση είναι καλή πάντως, αν και...
Στα MotoGP όπου βλέποντας τα πετάγομαι από την καρέκλα, φωνάζω και χειροκροτώ, παρατηρώ ότι οι σχολιαστές είναι άψογοι και συγκρατημένοι. Στην F1 όπου αυτά που βλέπουμε είναι παρασάγγας πιο χαλαρά και υπνωτικά, ώρες ώρες απορώ με αυτά που ακούω, τα εμπαθή παρά πολλές φορές, εν μέσω κραυγών...
Α και κάτι άλλο. Δεν είναι τυχαίο το ότι στα χέρια του Ραικόνεν τα αυτοκίνητα διαλύονται... Είτε Μερτσέντες ή Φερράρι. Έχω βαρεθεί να ακούω για τον ψυχρό οδηγό με το απίστευτο ταλέντο που δεν έχει ταιριάξει με την ομάδα, που δεν έχει ταιριάξει με τα λάστιχα κλπ κλπ. Εγώ στα μάτια μου βλέπω ένα ορμητικό οδηγό που απλά διαλύει αυτοκίνητα. ΑΥΤΟ είναι θέμα προς ανάλυση αγαπητοί σχολιαστές και όχι η αεροσήραγγα της Red Bull (ενδιαφέρον αλλά όχι και τόσο - πιο πολλές φορές είδα τα γκομενάκια που είχαν πάει για βόλτα παρά΄την ίδια τη σήραγγα). Κάντε την υπέρβαση και μην κάνετε μόνο ρεπορτάζ κατα παραγγελία των χορηγών. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
ΑΥΤΟ είναι θέμα προς ανάλυση αγαπητοί σχολιαστές και όχι η αεροσήραγγα της Red Bull. Κάντε την υπέρβαση και μην κάνετε μόνο ρεπορτάζ κατα παραγγελία των χορηγών.Κατα παραγγελια χορηγων;! Για να καταλαβω δηλαδη, ειναι ή δεν ειναι χρησιμο να δειξεις εικονα απο ενα εργοστασιο; Αν ειναι, πως ακριβως θα αποκτησεις προσβαση αν δε ζητησεις και σε καλεσει καποιος ιδιοκτητης ομαδας; Που τυγχανει να ειναι πλεον ειτε αυτοκινητοβιομηχανια, ειτε χορηγος. Αυτο λοιπον ειναι για εσενα κατα παραγγελια ρεπορταζ;!
Οσο για την αναλυση που λες, πως και με τι δεδομενα θα μπορουσε ποτε να γινει αυτο;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΑΥΤΟ είναι θέμα προς ανάλυση αγαπητοί σχολιαστές και όχι η αεροσήραγγα της Red Bull. Κάντε την υπέρβαση και μην κάνετε μόνο ρεπορτάζ κατα παραγγελία των χορηγών.
Κατα παραγγελια χορηγων;! Για να καταλαβω δηλαδη, ειναι ή δεν ειναι χρησιμο να δειξεις εικονα απο ενα εργοστασιο; Αν ειναι, πως ακριβως θα αποκτησεις προσβαση αν δε ζητησεις και σε καλεσει καποιος ιδιοκτητης ομαδας; Που τυγχανει να ειναι πλεον ειτε αυτοκινητοβιομηχανια, ειτε χορηγος. Αυτο λοιπον ειναι για εσενα κατα παραγγελια ρεπορταζ;!
Οσο για την αναλυση που λες, πως και με τι δεδομενα θα μπορουσε ποτε να γινει αυτο;
OK, δεν ήμουν σαφής ίσως και λίγο κακός. Απλά εννοώ ότι τα ρεπορτάζ αυτά δημιουργούνται αφού έλθουν οι ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ από Red Bull, BMW, Mercedes κλπ, δεν έχουν γίνει από προσωπική έρευνα, χωρίς να θέλω να θίξω την προσπάθεια των συντελεστών. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται προέρχονται από ότι μεταφέρουν οι υπάλληλοι των εταιριών και τις όποιες συνεντεύξεις (όπου γίνονται καλές ερωτήσεις, ομολογουμένως). Και δεν είπα ότι δεν έχουν ενδιαφέρον. Απλά ζητώ την υπέρβαση, την κατάθεση προσωπικής προσπάθειας, μελέτης κλπ.
Και μην μου πείτε ότι δεν γίνεται. Ίσως κάποια πράγματα να προέρχονται από Urban Legends, κάποια από μη επίσημες δηλώσεις, κάποια επίσημα στοιχεία (όπου υπάρχουν) κλπ κλπ κλπ. -
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Μια στιγμή ρε παιδιά, γιατί γινόμαστε τόσο σκληροί μαζί τους, σε μια ζωντανή μετάδοση είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθος.Eχεις δικιο, μονο που εγω μιλησα για τη βραδινη που (οπως λενεοι ιδιοι) γινεται για μια πιο ψυχραιμη ματια...
-
Τις εκπομπες πλεον τις θεωρω τελειως ανουσιες...Να καθομαι μεχρι τις 3 για να δω βιντεο που τα εχει σειξει ο αλφα 100 φορες...Οπως...το αφιερωμα του schumi, την συνεντευξη fisico-kovalainen κ αλλα...κ ΟΛΑ τα τα βιντεο οπως race facts κλπ ειναι απο το eurosport κ την εκπομπη inside formula1...Για οσους δεν το ξερουν...
-
Α κ ελπιζω ειλικρινα να μην ξαναδω την Σταυρουλα Σκλαβουνου στο στουντιο να μεταδιδει...ΕΛΕΟΣ...
-
Αν γινεται,αν λεω,ρε Πουρναρακη βαλε τα μεσα και παρε καποιον απο αυτους τους ειδικους εδω μεσα να κανουν μια μεταδoση F1.
Ετσι για να ευχαριστηθουμε και μεις μια φορα εναν αγωνα. -
Eχει κανεις υποψην του αν ειναι ανεβασμενο το video με τον καυγα Felipe Massa vs Fernando Alonso?
-
http://uk.youtube.com/watch?v=MMxVGGuvPJA
Το μόνο που βγάζει τώρα είναι αυτό. Βγαίνει συνέχεια το μήνυμα: This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management
-
Κ σε μενα Νικολακη τωρα το επεξε ομως!
Τι λαλακιες ακουγα το πρωι οτι πεξαν κ ξυλο μεσα στa paddock ! -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν γινεται,αν λεω,ρε Πουρναρακη βαλε τα μεσα και παρε καποιον απο αυτους τους ειδικους εδω μεσα να κανουν μια μεταδoση F1.
Ετσι για να ευχαριστηθουμε και μεις μια φορα εναν αγωνα.
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)