-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να βαλεις κανονικες πιεσεις στα λαστιχα γιατι μπορει να τα 'φας' στο κεντρο του πελματος.Αυτη την συμβουλη που σου εδωσαν πρωτη φορα την ακουω για αμαξι που κινείται.
+1.
Βάλε σωστές πιέσεις. Με γειές το αμαξάκι, να το χαρείς όπως του αξίζει. Ερωτεύσιμο.-Ευχαριστω! Οκ consider it done. Κ γω το βρηκα παραξενο αλλα ηθελα μια επιβεβαιωση
Παντως για την ιστορια δε νομιζω οτι υπηρχε περιπτωση να προλαβει να φαγωθει το κεντρο του πελματος σε ~500χλμ που με συμβουλεψαν να τα αφησω ετσι, απλα φοβομουν μην καταπιω κανενα σφραγισμα καμια ωρα.. -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Να βαλεις κανονικες πιεσεις στα λαστιχα γιατι μπορει να τα 'φας' στο κεντρο του πελματος.Αυτη την συμβουλη που σου εδωσαν πρωτη φορα την ακουω για αμαξι που κινείται.
+1.
Βάλε σωστές πιέσεις. Με γειές το αμαξάκι, να το χαρείς όπως του αξίζει. Ερωτεύσιμο.-Ευχαριστω! Οκ consider it done. Κ γω το βρηκα παραξενο αλλα ηθελα μια επιβεβαιωση
Παντως για την ιστορια δε νομιζω οτι υπηρχε περιπτωση να προλαβει να φαγωθει το κεντρο του πελματος σε ~500χλμ που με συμβουλεψαν να τα αφησω ετσι, απλα φοβομουν μην καταπιω κανενα σφραγισμα καμια ωρα..Ταλαιπωρείς αναίτια το αυτοκινητάκι με τόσο μεγάλες πιέσεις. Εκτός από τα... σφραγίσματά σου, και η ανάρτηση περνάει δύσκολες ώρες στις λακούβες με τα λάστιχα μπαλόνια από το φούσκωμα. Άλλωστε, το ίδιο το ελαστικό είναι σημαντικότατο τμήμα της ανάρτησης του αυτοκινήτου.
Για την ιστορία, P Zero φοράει;
-
Ταλαιπωρείς αναίτια το αυτοκινητάκι με τόσο μεγάλες πιέσεις. Εκτός από τα... σφραγίσματά σου, και η ανάρτηση περνάει δύσκολες ώρες στις λακούβες με τα λάστιχα μπαλόνια από το φούσκωμα. Άλλωστε, το ίδιο το ελαστικό είναι σημαντικότατο τμήμα της ανάρτησης του αυτοκινήτου.
Ναι σιγουρα, σωστα κ ολα αυτα επισης.
Ναι, P zero nero (ενω αν δεν κανω λαθος αν το παρεις με την πιο στενη ζαντα φοραει τα P zero rosso) -
Με 40 θα έχεις καλύτερη κατανάλωση καυσίμου, ιδίως σε ταξίδι.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Ταλαιπωρείς αναίτια το αυτοκινητάκι με τόσο μεγάλες πιέσεις. Εκτός από τα... σφραγίσματά σου, και η ανάρτηση περνάει δύσκολες ώρες στις λακούβες με τα λάστιχα μπαλόνια από το φούσκωμα. Άλλωστε, το ίδιο το ελαστικό είναι σημαντικότατο τμήμα της ανάρτησης του αυτοκινήτου.
Ναι σιγουρα, σωστα κ ολα αυτα επισης.
Ναι, P zero nero (ενω αν δεν κανω λαθος αν το παρεις με την πιο στενη ζαντα φοραει τα P zero rosso)ΟΚ, τα σωστά λάστιχα φοράς
Άστον άνθρωπο ήσυχο ρεεεεεεεε!
-
Άστον άνθρωπο ήσυχο ρεεεεεεεε!
Λεωνίδας pawahh!!!
-
Ο χρήστης cavm έγραψε:
τι δεν καταλαβες..ο ελληνας ειναι ελληνας και ακολουθει την μαζικοτητα και ας ειναι το ss συγκριτικα σε ολα καλυτερο απο το gt ο ελληνας αγοραζει και θα αγοραζει gt γιατι ειναι vw ενω το αλλο ειναι ιταλικο και βγαζει προβληματα χωρις να εχει καποιο επιχειρημα να το στηριξει αυτο που λεει..και εγω εχω 2 γερμανικα αμαξια και ενα ιταλικο αλλα τωρα ειμαι απολυτα σιγουρος στο τι θα ξαναπαρω...Φιλε αφήστε αυτη τη καραμελα οτι τα ιταλικα είναι και ζημιαρικα.. δεν πιανει πια. Είχαμε αλφα, ειχαμε λαντσια και τορα εχω φιατ και ποτε δεν μου σηνεβει τιποτα! Ισως μεχρι 6-7 χρόνια πριν ναι να ήταν, αλλα και πάλι συγκεκριμενα μοντελα. Γιατι δεν είχε ακουστεί μια περιοδο οτι τα μοτερ των αουντι σπανε..?? Αποδειξε μου σήμερα οτι είναι ακόμη ζημιαρικα, καθώς, και οτι το νέο punto πχ εχει καμια διαφορά ποιοτικα απο το γκολφ...εχεις οδηγησει το abarth, εχεις δει πως ειναι το σαλονι του και τα υλικα του? Σημερα οι ιταλοί έχουν βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν εχουν τπτ να φοβουντε απτους γερμανους στο τομέα της ποιοτητας, γιατι στις επιδοσεις ανεκαθεν ηταν πολύ καλύτεροι..
-
μαλλον δεν καταλαβες φιλε μου..ειμαι υπερ των ιταλικων.. και εγω εχω μια alfa και συνφωνω απολυτα μαζι σου .. δεν εχει βγαλει ποτε κανενα προβλημα οπως και η προηγουμενη alfa που ειχε η οικογενεια μου ..αυτη η καραμελα περι ιταλικων σιγουρα πρεπει να τελειωσει..
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
το νέο punto πχ εχει καμια διαφορά ποιοτικα απο το γκολφ...Μαλιστα
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
........Αποδειξε μου σήμερα οτι είναι ακόμη ζημιαρικα, καθώς, **και οτι το νέο punto πχ εχει καμια διαφορά ποιοτικα απο το γκολφ...**εχεις οδηγησει το abarth, εχεις δει πως ειναι το σαλονι του και τα υλικα του? Σημερα οι ιταλοί έχουν βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν εχουν τπτ να φοβουντε απτους γερμανους στο τομέα της ποιοτητας, γιατι στις επιδοσεις ανεκαθεν ηταν πολύ καλύτεροι..Δεν υπάρχει αυτό το ποστ.-
-
-
Το γράφω εδώ αν και θα μπορούσε να γραφτεί και στο θέμα για το 500 abarth, το evo νοεμβρίου έκανε ένα ωραίο αφιέρωμα σε γρήγορα αυτοκίνητα του gruppo μεταξύ αυτών και στο grande punto abarth ss kai 500 abarth. Πέρα από τα όποια σχόλια παραθέτω τις μετρήσεις για το punto ss και το 500 αντίστοιχα
0-100 7.58 8.28
0-160 17.67 20.86
0-402m 15.98 16.08
100-0m 39.05 36.99
50-80 με 3η 2.66 3.52
80-110 με 3η 2.96 3.88
με 4η 3.62 5.03
με 5η 4.55 7.02
100-140 με 4η 5.77 7.63
με 5η 6.81 10.75
ροπή 29.7/3056 23.4/4077
ίπποι (στρόφαλο) 191.8/5748 158.1/5226στο ίδιο τεύχος υπάρχουν και μετρήσεις για scirocco 1.4 και 2.0 τις οποίες δημοσίευσα στο αντίστοιχο θέμα
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=14944&start=1530
τα σχόλια δικά σας. -
καλα το 500 abarth εβγαλε 158 αλογα????μηπως εκαναν λαθος?
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
καλα το 500 abarth εβγαλε 158 αλογα????μηπως εκαναν λαθος?Σου φαινονται πολλα η λιγα?Μην ξεχνας παντως οτι το GP ειναι το SS αν περιμενες περιπου την ιδια αποδοση...
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
καλα το 500 abarth εβγαλε 158 αλογα????μηπως εκαναν λαθος?Τα μετράνε στο στρόφαλο( άρα δεν υπολογίζουν απώλειες ) και παραδοσιακά το evo δίνει λίγο φουσκωμένες τιμές.
-
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
καλα το 500 abarth εβγαλε 158 αλογα????μηπως εκαναν λαθος?
Σου φαινονται πολλα η λιγα?Μην ξεχνας παντως οτι το GP ειναι το SS αν περιμενες περιπου την ιδια αποδοση...
Νταξ εγω περιμενα κανα 145-150 στο στροφαλο ,αναλογα δηλαδη με το GPAbarth που ειναι γυρω στα 165 αλογα στο στροφαλο παντα.
Καλα σιγουρα δεν θα εχουν ολα τα 500 abarth αυτη την ιπποδυναμη.Καποια μπορει μπορει να εχουν 145, αλλα 135 και αλλα 155 , αναλογα το μοτερ.Ο μεσος ορος ομως θα βρισκεται γυρω στα 145 αλογα πιστευω.Στο στροφαλο παντα. -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Youtube VideoΤο κιβώτιο είναι πολύ κοντό όπως φαίνεται σε αυτό το βίντεο
Πραγματικα αυτοι οι Ιταλοι εχουν μανια με τα κοντα κιβωτια.Και καλα κανουν γιατι εχεις πολυ καλες ρεμπριζ και επιταχυνσεις γενικα.Βεβαια στην καταναλωση θα εχεις καποια προβληματακια...
Παντως η διαταξη των σχεσεων του κιβωτιου του SS ειναι σχεδον ιδια με του δικου μου.Δηλαδη 1η 50 , 2ρα 80 , 3τη 120 κλπ. -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Το γράφω εδώ αν και θα μπορούσε να γραφτεί και στο θέμα για το 500 abarth, το evo νοεμβρίου έκανε ένα ωραίο αφιέρωμα σε γρήγορα αυτοκίνητα του gruppo μεταξύ αυτών και στο grande punto abarth ss kai 500 abarth. Πέρα από τα όποια σχόλια παραθέτω τις μετρήσεις για το punto ss και το 500 αντίστοιχα
0-100 7.58 8.28
0-160 17.67 20.86
0-402m 15.98 16.08
100-0m 39.05 36.99
50-80 με 3η 2.66 3.52
80-110 με 3η 2.96 3.88
με 4η 3.62 5.03
με 5η 4.55 7.02
100-140 με 4η 5.77 7.63
με 5η 6.81 10.75
ροπή 29.7/3056 23.4/4077
ίπποι (στρόφαλο) 191.8/5748 158.1/5226στο ίδιο τεύχος υπάρχουν και μετρήσεις για scirocco 1.4 και 2.0 τις οποίες δημοσίευσα στο αντίστοιχο θέμα
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=14944&start=1530
τα σχόλια δικά σας.Πολυ καλες τιμες αν αναλογιστουμε και τις απωλειες στους τροχους .Επισης το ολο στησιμο του ΦΙΑΤ σιγουρα πρακτικα θα κατεβαζει και αλλο τους χρονους ,,ρυθμισεις εργοστασιου μονο.!!!!!!!!!!
-
Δεκεμβριο έρχοντε τα SS στην abarth..!
Fiat Grande Punto ABARTH