-
Τον θορυβο αυτον τον ακουγα απο τις αρχες κυριως οταν εβγαζα το αμαξι απο το γκαραζ.Και τωρα δεν ακουγεται ευκολα, κυριως σε μεγαλες λακουβες. Εχω μιλησει με Παζαροπουλο Μοσχατο και μου ειπαν να τους το παω για ελεγχο. Παντως θυμαμαι οτι τον ιδιο θορυβο ειχα ακουσει και στο test drive με το κοκκινο
gpa, ειχα ρωτησει τον πωλητη και μου ειχε πει οτι κατι εχει ξεκουμπωσει. -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Αληθεια, οι υπολοιποι εχετε παρει service book? Γιατι εγω τους το εχω ζητησει επανειλημμενα απο το νοεμβριο τοσο στην αντιπροσωπεια οσο κ στο συνεργειο αλλα μ'εχουν γραψει.
εγω πηρα βιβλιαρακι σερβις απο το μοσχατο οταν πηγα να μου κανουν ευθυγραμιση, το ζητησα και μου δωσαν απο Punto και απο οτι καταλαβα ολοι τετοιο θα παρουμε και λενε αναμενουμε πατακια service book Abarth και οδηγιες χρησεως στα Ελληνικα
Για ποιο λογο ευθυγραμμιση?
-
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Τον θορυβο αυτον τον ακουγα απο τις αρχες κυριως οταν εβγαζα το αμαξι απο το γκαραζ.Και τωρα δεν ακουγεται ευκολα, κυριως σε μεγαλες λακουβες. Εχω μιλησει με Παζαροπουλο Μοσχατο και μου ειπαν να τους το παω για ελεγχο. Παντως θυμαμαι οτι τον ιδιο θορυβο ειχα ακουσει και στο test drive με το κοκκινο
gpa, ειχα ρωτησει τον πωλητη και μου ειχε πει οτι κατι εχει ξεκουμπωσει.αν στο ειπαν πηγαινε το δεν χανεις τιποτα να στο ελενξουνε μια μπαμ. Αν και εγω νομιζω πως κατι θυα εχει ξεκουμπωσει αν θες και δεν βαριεσαι κανε ενα check σε οτι νομιζεις παιζει να εχει ξεκουμπωσει και αν δεν βρεις κατι πηγαινε το .Κλεισε ραντεβου και πηγαινε
την ευθυγραμισση την εκαν γτ το αμαξι τραβαγε δεξια και αναγκαζομουν να εχω το τιμονι στριμμενο λιγο αριστερα για να πηγαινω ευθεια επισημη δικαιολογια???????? οτι το αυτοκινητο ηταν στο κοντεινερ πρωτο ή τελευταιο και εφαγε πολυ κραδασμο!!!!!!!!!!!α και λυση του φιλου αντωνη υπερπωλητη (ο οποιος σημειωτεον κατα την παραδοση μου εκανε δωρο μια γρατζουνια στην πορτα (ευτυχως δεν φαινεται) η οποια με τα λεγομενα τεχνικων μοσχατου θελει βαψιμο ΟΛΗ) ηταν να ελενξω την πιεση του αερα......ειπαμε δεν ειμαστε ασχετοι εχουμε ξαναοδηγησει αυτοκινητα στη ζωη μας
-
Και μετα απο 1,5 μηνα συναντησα και το πρωτο gpa στο λιμανι του Λαυριου!!
-
Ποτε ρε φιλε μηπως το ΣΑββατο απόγευμα ενα μαυρο????αν ναι ηταν το δικο μου χα χα
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Ποτε ρε φιλε μηπως το ΣΑββατο απόγευμα ενα μαυρο????αν ναι ηταν το δικο μου χα χαΧθες το απογευμα ειχα παει για καφε κ γυρω στις 4 που εφευγα περασε ενα ιδιο, μαυρο.
-
Εγω που μενω Χανια ειχα οδηγησει GPA στον Παζαροπουλο, αλλα στο δρομο δεν ειχα δει. Πριν κατι μερες που ημουν ακομα Αθηνα ειδα ενα SS σε μια καθετο της Αγιου Δημητριου στο Βυρωνα. Το ασπρο ζαντικο ηταν καταπληκτικο.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
και εγω ρε παιδια τι να πω που η νεα Δ μου ειχε 71?
τα 25 περιπου ειναι η διαδρομη λιμανι-αντιπροσωπια.τα αλλα 46 που εγιναν?
μαλλον σε 2-3 μικρα τεστ ντραιβ...Η διαδρομη λιμανι αντιπροσωπια δεν γινεται με αυτοκινητάμαξες;
An erthoun polla mazi isos !!!(I-phone sorry!!)
Τοτε μιλαμε για ανευθυνοτητα.Κυκλοφορουν την περιουσια σου χωρις πινακιδες και χωρις ασφαλιση .
-
η ανευθυνοτητα υπαρχει σε ολες τι αντιπροσωπιες εδω..
ολες οι υπολοιπες ειναι το πολυ 8χλμ μακρια απο το λιμανι και τα μεταφερουν οδικος ολα!
μονο η fiat lancia alfa romeo εχει αυτοκινηταμαξα αλλα μονο αν ειναι πολλα αυτοκινητα το χρησημοποιουν... -
Tωρα προσεξα οτι εισαι στην Ροδο.
-
αυτο δεν ειναι δικαιολογια ομως...
κανονικα και εδω θα επρεπε να αγοραζουμε αυτοκινητα με το πολυ 1 χλμ... -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ολες οι υπολοιπες ειναι το πολυ 8χλμ μακρια απο το λιμανι και τα μεταφερουν οδικος ολα!
μονο η fiat lancia alfa romeo εχει αυτοκινηταμαξα αλλα μονο αν ειναι πολλα αυτοκινητα το χρησημοποιουν...Κι εμένα που η αντιπροσωπεία είναι 500 μέτρα από το λιμάνι το πήρα με 13 χλμ στο οδόμετρο
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
μονο η fiat lancia alfa romeo εχει αυτοκινηταμαξα αλλα μονο αν ειναι πολλα αυτοκινητα το χρησημοποιουν...Κι εμένα που η αντιπροσωπεία είναι 500 μέτρα από το λιμάνι το πήρα με 13 χλμ στο οδόμετρο
ειμαστε θυματα τελικα....Σωστα λενε Ιδου η Ροδος Ιδου και το Πη....α
ατι παθενουμε τελικα εμεις οι ροδιτες... -
Τα οδηγεί πολύς κόσμος τα αυτοκίνητα πριν φτάσουν στον πελάτη. Μια συνηθισμένη διαδικασία είναι από το εργοστάσιο μέχρι το πάρκιν του εργοστασίου, από το πάρκιν στην αυτοκινητάμαξα, από αυτήν σε καράβι ή σε άλλο πάρκιν για να παραλάβει η αυτοκινητάμαξα της συγκεκριμένης χώρας/αντιπροσωπείας όπου προορίζεται κλπ κλπ Για να μην πούμε για το τελωνείο όπου αρκετά καινούρια αμάξια περνάνε δύσκολες στιγμές εκεί
Ελάχιστα αυτοκίνητα έρχονται με κάτω από 10 χλμ στο οδόμετρο στον ιδιοκτήτη τους. Το δικό μου νομίζω είχε 11χλμ.
Σε μια στατιστική φίλου μηχανολόγου ΕΜΠ που το μελετούσε είχε βγει ότι κατά μέσο όρο οδηγούν 7 άτομα πριν από εσένα το.... καινούριο σου αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τοτε μιλαμε για ανευθυνοτητα.Κυκλοφορουν την περιουσια σου χωρις πινακιδες και χωρις ασφαλιση .επιδη ηδα τετοια παραοδη με αμαξι να ερχεται οδικως απο μοσχατο ειχε πινακιδες ΔΟΚ αυτες καλυπτουν τα οχηματα και τισ χρησιμοποιουν για test drive οχηματων το οχημα ειναι ουσιαστικα ασφαλισμενο στην εταιρεια
Αυτο που λετε για το ποσοι οδηγουν πριν απο εσενα το αμαξι σου εμενα το αμαξι εχει δερματινο σαλονι και το υποβραχιονι ηταν γραντζουνισμενο κατα την παραδοση ο πωλητης μου ειπε οτι το αμαξι ελενχθηκε πριν φυγει το φορτωσε ο οδηγος της νταλικας στη ννταλικα απο εκει καραβι και εδω αλλος οδηγος νταλικας το ξαναφορτωσε και το πηγε στο δαχτυλιδι οποτε ενας απο τους δυο νταλικιερηδες εκανε την ζημια στο πανω κατω του οχηματος από την νταλικα.
-
Αγαπητοι φιλοι σημερα παρελαβα το αυτοκινητο μου..........
Θελω να σας πω πως ειμαστε ασχετοι..........Τα αυτοκινητα πλεον διαθετουν κινητηρες στρωμενους, αρα δεν χρειαζονται στρωσιμο και γιαυτο οι εταιρειες δεν επιβαλλουν αλλαγη λαδιων στα 1000 χλμ. Επισης δεν πηραζει που το εφεραν με το Sport Boost πατημενο γιατι δεν εχει προβλημα αρκει για αρχη να μην το πηγαινουμε στα κοκκινα (αληθεια τι γινεται οταν θελησουμε να βαλουμε το SS ?) ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΣΚΙΣΤΕ ΤΟ και ας εχει 5 μετρα στο οδομετρο!!!!!!!!!!!!! Οπως καταλαβαινετε, τα παραπανω αποτελουν αυτα που μου ειπαν στην παρουσιαση του αυτοκινητου μου!!!!!!!!!!!
-
αμα ρωτησεις αλλους 9 πωλητες θα ακουσεις αλλες 9 διαφορετικες γνωμες...
-
Ο χρήστης lefterisgt έγραψε:
Αγαπητοι φιλοι σημερα παρελαβα το αυτοκινητο μου..........Θελω να σας πω πως ειμαστε ασχετοι..........Τα αυτοκινητα πλεον διαθετουν κινητηρες στρωμενους, αρα δεν χρειαζονται στρωσιμο και γιαυτο οι εταιρειες δεν επιβαλλουν αλλαγη λαδιων στα 1000 χλμ. Επισης δεν πηραζει που το εφεραν με το Sport Boost πατημενο γιατι δεν εχει προβλημα αρκει για αρχη να μην το πηγαινουμε στα κοκκινα (αληθεια τι γινεται οταν θελησουμε να βαλουμε το SS ?) ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΣΚΙΣΤΕ ΤΟ και ας εχει 5 μετρα στο οδομετρο!!!!!!!!!!!!! Οπως καταλαβαινετε, τα παραπανω αποτελουν αυτα που μου ειπαν στην παρουσιαση του αυτοκινητου μου!!!!!!!!!!!
Δεν σου ειπαν καν το τυπικο
-
Αγαπητοι φιλοι σημερα παρελαβα το αυτοκινητο μου..........Θελω να σας πω πως ειμαστε ασχετοι..........Τα αυτοκινητα πλεον διαθετουν κινητηρες στρωμενους, αρα δεν χρειαζονται στρωσιμο και γιαυτο οι εταιρειες δεν επιβαλλουν αλλαγη λαδιων στα 1000 χλμ. Επισης δεν πηραζει που το εφεραν με το Sport Boost πατημενο γιατι δεν εχει προβλημα αρκει για αρχη να μην το πηγαινουμε στα κοκκινα (αληθεια τι γινεται οταν θελησουμε να βαλουμε το SS ?) ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΣΚΙΣΤΕ ΤΟ και ας εχει 5 μετρα στο οδομετρο!!!!!!!!!!!!! Οπως καταλαβαινετε, τα παραπανω αποτελουν αυτα που μου ειπαν στην παρουσιαση του αυτοκινητου μου!!!!!!!!!!!
Φίλε κατ'αρχάς καλορίζικο και καλοτάξιδο. Ο αντωνακης ο γκαζιαρης υποθετω στο παρεδωσε ε???????????γτ και εμενα κατι τετοια μου ελεγε ασε που εγω ειχα παει με ενα φιλο με GTI και μας κανει παιδια για που ειστε τωρα για λιμανακια ή ολυμπιακό χωριό?????? μου λεει μην φοβασαι ανοιγε το απλα μου λεει οχι κοφτες και βαζε sport boost asr off μην μασας ανοιξε το να το χαρεις. λαδια μου πε αλλαγη οποτε θελω και τετοια ειπαμε παραδοση 10΄λεπτων ηταν αυτη.
και τελος εντελως φιλικα follow your heart xa xa -
Ναι φιλε μου,οι κινητηρες μπορει να ειναι δουλεμενοι.Αλλα χρειαζονται το στρωσιμο γιατι δεν εχουν δουλευτει με το φορτιο του αυτοκινητου να ασκειται σε αυτους,επιπλεον χρειαζονται στρωσιμο και τα υπολοιπα μερη του αμαξιου οπως το κιβωτιο τα φρενα κ.τ.λ
Καλοριζικο!!
Fiat Grande Punto ABARTH