-
Αν δε με απατα η μνημη μου , οι 4τροχοι ειναι το παλειοτερο ευρωπαικο περιοδικο.
Προσωπικα, το θεωρω πολυ πιο αξιοπιστη πηγη απο οτι το fifth gear και το Top gear. -
Νομιζω drdino οτι εκτος απο μελος του forum εισαι και mod.
Kανε λοιπον μια εκκαθαριση στα παραπανω φληναφηματα -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Προφανώς τότε πρόκειται περί σχεδιαστικού λάθους.
Συμφωνω αλλα προσωπικα ουτε που με ενδιαφερει αν δεκα σταγονες νερο θα μπουν στο εσωτερικο οταν βρεχει.Το ιδιο θα ισχυε καθε αλλο αμαξι που θα μου αρεσε.
Οκ, αλλά μην βρίζουμε κάποιους οι οποίοι το έθιξαν. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά Ευγένιε.
@GB: όπως θα έχεις καταλάβει, στο συγκεκριμένο φόρουμ αφήνουμε την κουβέντα να αλλάξει ελαφρώς πορεία για χάριν της συζήτησης, αρκεί να μην γίνεται τεράστιο μπάχαλο, σελίδων επί σελίδων. Επίσης, μην ζητάς επαναφορά εντός θέματος μόνο όταν σε ενοχλεί η τροπή του νήματος. Από κει και πέρα, για κριτική στους 4Τ υπάρχει και το σχετικό θέμα στην ενότητα Περί Αυτοκίνησης.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Σορρυ παιδια αλλα νομιζω οτι ο Giuseppe Busso εχει δικιο.Αυτο (ακριβως το ιδιο και στο ιδιο σημειο) το παθαινει και το δικο μου!!Δεν εχει καμια σχεση με διαρροη νερου στο εσωτερικο , απλως οπως ανοιγεις την πορτα (οταν βρεχει) καποια ποσοτητα νερου προλαβαινει και μπαινει μεσα , με αποτελεσμα οταν εσυ κλεινεις την πορτα να νομιζεις οτι εχει διαρροη.Το παθαινει και στις δυο πορτες.
Ακομα και αυτο να συνεβει στον τυπο του 5th gear, το αποτελεσμα το ιδιο δεν ειναι;
Λογικη :διαρροη και εισοδος καποιων σταγονων βροχης στο αυτοκινητο μονο οταν βρεχει και ανοιγεις την πορτα , δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.Αρα το αποτελεσμα οχι δεν ειναι ιδιο.Εγω αυτο ειπα.
Συναισθημα:Μηπως απεχθανεσαι τα Fiat?
-
Εγώ πάντως το αμπαρτάκι το γουστάρω τρελά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συμφωνω αλλα προσωπικα ουτε που με ενδιαφερει αν δεκα σταγονες νερο θα μπουν στο εσωτερικο οταν βρεχει.Το ιδιο θα ισχυε καθε αλλο αμαξι που θα μου αρεσε.
Οκ, αλλά μην βρίζουμε κάποιους οι οποίοι το έθιξαν. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά Ευγένιε.
Αν θεωρειται αυτο βρισια:
Νταξει παιδια εσεις το παραχεσατε!!!
Ok ζηταω συγνωμη.Εγω προσωπικα δεν το θεωρω.
-
Τα πιστευετε αυτα που λετε?
Επετρεψε μου να πιστεψω μια απο τις πιο γνωστες εκπομπες αυτοκινητου σε ολο το πλανητη, απο ενα χρηστη φορουμ **ενος παντελως αγνωστου ελληνικου περιοδικου **:iconcool:
Μηπως διαφωνεις και με το σχολιο περι χαλια εσωτερικου; Συγκεκριμενα εκει που λεει οτι, οτι ειναι φιατ στο εσωτερικο ειναι χαλια και οτι ειναι abarth ειναι φοβερο.
Να χαλαρωσουμε λιγο...
Μιλαμε για το πλεον εγκυρο περιοδικο αυτοκινητου στην Ελλαδα με πανω απο 35 χρονια
αδιαλλειπτης παρουσιας.Μαγικη λεξη: Ελλαδα. Οταν λοιπον συγκρινουμε το 5th gear με οτιδηποτε ελληνικο, τοτε το ελληνικο ειναι παντελως αγνωστο στον υπολοιπο πλανητη (εκτος αν λεγεται σουβλακι ).
To γεγονος οτι μπορει να ειναι παντελως αγνωστο στον υπολοιπο πλανητη (κατι που δεν ισχυει τουλαχιστον στις χωρες της Μεσογειου αλλα και γενικοτερα στην Ευρωπη, ειδικα αν ανατρεξεις σε αρκετα παλαιοτερα τευχη μεσα απο την ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη του site θα καταλαβεις την εμβελεια αλλα και τον σεβασμο που εχει κερδισει το περιοδικο και κυριως
ο ιδρυτης του), δεν σημαινει οτι δεν ειναι εγκυροτατο, και αντικειμενικο
στις παρατηρησεις του.
Μην ενθουσιαζεσαι ευκολα με το συγχρονο Lifestyle και τα απειρα μεσα που διαθετει
μια χωρα σαν την Αγγλια.
Οι δοκιμαστες ειναι αυτοι που εχουν τον τελευταιο λογο και αυτοι συγκεκριμενα των 4τροχων δεν υστερουν καθολου σε σχεση με αυτους του εξωτερικου... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως το αμπαρτάκι το γουστάρω τρελά.Εγω να δεις!!Καθε μερα στα ονειρα μου το βλεπω.Με το kit εννοειται...
-
Το συγκεκριμένο βίντεο είναι ΥΜΝΟΣ στο Abarth σε σύγκριση με ότι έχει πει η συγκεκριμένη εκπομπή σε οτιδήποτε ιταλικό. Είναι ίσως το μοναδικό ιταλικό αμάξι μαζί με την 430 που έχουν πει καλά λόγια. Ο Needel κάποιο κόλημα έχει με τους Ιταλούς και όπου βρεθεί τους θάβει στεγνά. Ο άνθρωπος βρήσκει κάτι αρνητικό να πεί ακόμα και για την 599 ή οποιαδήποτε maserati.
Αντίθετα αν μιλάμε για BMW, Porsche και Audi (με αυτή τη σειρά προτεραιότητας) στάζει μέλι. Ίσως αυτό το βιντεάκι να βοηθάει για την εξαγωγή συμπερασμάτων...
http://au.youtube.com/watch?v=CkvzaKy9JOY' target='_blankΤο παράδοξο πάντως είναι ότι και για το 500 είχαν πει πολύ καλά λόγια.
edit: είδα σήμερα GP Abarth σε κόκκινο. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Τελικά μόνο σε άσπρο δείχνει απίστευτα ξεχωριστό.
-
Σορρυ παιδια αλλα νομιζω οτι ο Giuseppe Busso εχει δικιο.Αυτο (ακριβως το ιδιο και στο ιδιο σημειο) το παθαινει και το δικο μου!!Δεν εχει καμια σχεση με διαρροη νερου στο εσωτερικο , απλως οπως ανοιγεις την πορτα (οταν βρεχει) καποια ποσοτητα νερου προλαβαινει και μπαινει μεσα , με αποτελεσμα οταν εσυ κλεινεις την πορτα να νομιζεις οτι εχει διαρροη.Το παθαινει και στις δυο πορτες.
Ακομα και αυτο να συνεβει στον τυπο του 5th gear, το αποτελεσμα το ιδιο δεν ειναι;
Λογικη :διαρροη και εισοδος καποιων σταγονων βροχης στο αυτοκινητο μονο οταν βρεχει και ανοιγεις την πορτα , δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.Αρα το αποτελεσμα οχι δεν ειναι ιδιο.Εγω αυτο ειπα.
Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, δηλαδη η παρουσια σταγονων βροχης στο αυτοκινητο. Δεν τα απεχθανομαι απλα τα θεωρω κακη επιλογη. Παρολο αυτα το gb abarth το συμπαθω αρκετα γιατι μπαινω πολυ συχνα σε αυτο και το τραβηγμα του σε κανει να ξεχνας τα περι fiat
@ Κικιζας Γρηγορης, επειδη ημουν τα 5 τελευταια χρονια στην Αγγλια και εχω παρακολουθησει αρκετες εκπομπες, συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι ντροπη να συγκρινουμε τους 4τ (και οτιδηποτε ελληνικο) με το 5th gear ή το top gear. Το lifestyle δεν εχει να κανει με αυτο το θεμα - εκτος αν εννοεις οτι οδηγουν αυτοκινητα που οι Ελληνες δοκιμαστες τα βλεπουν απο το youtube, τοτε συμφωνω.
-
Ρε συ, σου είπα ότι δεν αναφέρομαι σε σένα. Αναφερόμουν στην μείωση των δημοσιογράφων του 5th gear επειδή ανέφεραν ένα -έστω κατά την γνώμη τους- μειονέκτημα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε συ, σου είπα ότι δεν αναφέρομαι σε σένα. Αναφερόμουν στην μείωση των δημοσιογράφων του 5th gear επειδή ανέφεραν ένα -έστω κατά την γνώμη τους- μειονέκτημα.
-
Ακομα και ο Jeremy Clarkson ειπε καλα λογια για το 500 Abarth ss!
-
Οι Αγγλοι σαν λαος ειναι διπροσωποι και κιτρινιαρηδες, μακαρι σε αυτα τα 5 χρνια να εμεινες ανεπηρεαστος.
Το κακο με τους Αγγλους ειναι οτι εκαναν ετσι και τους Βρετανους -
H γνωμη μου ειναι οτι οταν πας να παρεις το συγκεκριμενο αυτοκινητο το οποιο ειναι μια σπορ κατασκευη δεν θα σταθεις στην ποιοτητα των πλαστικων αλλα στο ποσο καλα φρενα εχει,τι ζαντες φοραει, το κινητηρα του, την αναρτηση του, την σπορ αισθηση που παιρνεις οταν μπαινεις σ' αυτο και οταν το κοιτας εξωτερικα.. Οποτε αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα των πλαστικων πας σε ενα πιο απλο αυτοκινητο στο οποιο εχουν δωσει την προσοχη τους στην ποιοτητα της καμπινας και δεν δινεις σημασια αν ειναι σπορ ή οχι
-
Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, δηλαδη η παρουσια σταγονων βροχης στο αυτοκινητο. Δεν τα απεχθανομαι απλα τα θεωρω κακη επιλογη.Ναι αλλα αυτο ειναι προσωρινο.Αν ειχε διαρροη(δεν ξερω μπορει να ειχε κιολας , αν δεν ισχυει αυτο που ειπα παραπανω) τοτε η παρουσια σταγονων θα συνεχιζε να υπαρχει και σε μεγαλυτερη ποσοτητα αλλα και για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.Αντιθετα οι σταγονες που μπηκαν τυχαια μεσα ,λογω του γεγονοτος οτι η πορτα ανοιξε κατα την διαρκεια βροχης, θα εχουν σταθερη ποσοστητα και θα εξατμιστουν μετα απο λιγα λεπτα.Υπο αυτη την εννοια θεωρω οτι το αποτελεσμα δεν ειναι ιδιο.
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
H γνωμη μου ειναι οτι οταν πας να παρεις το συγκεκριμενο αυτοκινητο το οποιο ειναι μια σπορ κατασκευη δεν θα σταθεις στην ποιοτητα των πλαστικων αλλα στο ποσο καλα φρενα εχει,τι ζαντες φοραει, το κινητηρα του, την αναρτηση του, την σπορ αισθηση που παιρνεις οταν μπαινεις σ' αυτο και οταν το κοιτας εξωτερικα.. Οποτε αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα των πλαστικων πας σε ενα πιο απλο αυτοκινητο στο οποιο εχουν δωσει την προσοχη τους στην ποιοτητα της καμπινας και δεν δινεις σημασια αν ειναι σπορ ή οχιΕνταξει 20χιλιαρικα δινεις...μια τυπικοτητα εστω...τουλαχιστον να ειχε την ποιοτητα πλαστικων του μπραβο....αλλα ας μην τα θελουμε και ολα δικα μας γιατι στο κατω κατω μην ξεχναμε πως βασιζεται σε αυτοκινητο του 2005 που ουτε καν ειχε κατασκευαστει με σκοπο να γινει hot-hatch,ποσο μαλλον να κοστιζει και 20χ,οποτε τα φτηνα πλαστικα δικαιολογουνται κατα τη γνωμη μου μιας και ειναι πλαστικα αυτοκινητου μικροτερου μπατζετ.
-
Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, δηλαδη η παρουσια σταγονων βροχης στο αυτοκινητο. Δεν τα απεχθανομαι απλα τα θεωρω κακη επιλογη. Παρολο αυτα το gb abarth το συμπαθω αρκετα γιατι μπαινω πολυ συχνα σε αυτο και το τραβηγμα του σε κανει να ξεχνας τα περι fiat
@ Κικιζας Γρηγορης, επειδη ημουν τα 5 τελευταια χρονια στην Αγγλια και εχω παρακολουθησει αρκετες εκπομπες, συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι ντροπη να συγκρινουμε τους 4τ (και οτιδηποτε ελληνικο) με το 5th gear ή το top gear. Το lifestyle δεν εχει να κανει με αυτο το θεμα - εκτος αν εννοεις οτι οδηγουν αυτοκινητα που οι Ελληνες δοκιμαστες τα βλεπουν απο το youtube, τοτε συμφωνω.
Oταν ο Καββαθας εχει οδηγησε στην Ελλαδα την πρωτη Ελληνικη Miura (στο Auto Εξπρες νομιζω) πριν ακομα ιδρυσει τους 4τροχους!, οταν εχει δοκιμασει την 911turbo το 1974, οταν ο Χατζηπαναγιωτου εκανε δοκιμη στην Ιταλια το 1988 σε πιστα την F40 διπλα σε καθαροαιμη Bimota αν δεν κανω λαθος με τον Διατσιδη στα πηδαλια, ειναι
αδικο, βιαστικο και ολιγον ανωριμο να συγκρινεις ολους τους Ελληνες δοκιμαστες αυτοκινητων με καποιους-αρκετους απο τους 4τροχους...
Μπορει να μην ειχαν με την ιδια ευκολια την δυνατοτητα δοκιμης υπεραυτοκινητων οπως καποιοι ξενοι, δεν επαψαν ομως να την μεταφερουν στο χαρτι, οποτε τους δινοταν η ευκαιρια, με μεγαλη επιτυχια σε σχεση ακομα και με πολλα αλλα διασημα περιοδικα. -
Επειδη ζω απο το 1984 συνεπως καταλαβαινα τι γινεται γυρω μου (οσο αφορα την αυτοκινηση) μετα το 2000 νομιζω πως ειναι λογικο να εχουμε διασταση αποψεων οσο αφορα τους Ελληνες δοκιμαστες και τα ελληνικα περιοδικα σε σχεση με τις κορυφαιες εκπομπες του πλανητη (top gear, fifth gear).
-
Ενταξει μας επεισες, ειναι φοβεροι οι Αγγλοι. Ναι εχουν τις καλυτερες εκπομπες. Εξαλλου δεν τους εχει μεινει και κατι αλλο. Ενα Mini ειχαν και αυτο το πηρε ο Κοναν
Fiat Grande Punto ABARTH