-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ακομα και ο Jeremy Clarkson ειπε καλα λογια για το 500 Abarth ss!Οχι ειπε οτι τελικα δεν του αρεσε γιατι δεν ειχε κανενα μειονεκτημα οπως τα παλια Abarth
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ακομα και ο Jeremy Clarkson ειπε καλα λογια για το 500 Abarth ss!
Οχι ειπε οτι τελικα δεν του αρεσε γιατι δεν ειχε κανενα μειονεκτημα οπως τα παλια Abarth
Χρησιμοποιωντας το καυστικο και μαυρο χιουμορ του...
Στην ουσια του αρεσε, θυμιζωντας του το πρωτο Golf GTI που ανοιξε τον
χορο των μικρων γρηγορων αυτοκινητων. -
Και το πρωτο GTI σε αυτο τον πλανητη που ζουμε ειχε την τυχη να ειναι η Alfasud TI
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ακομα και ο Jeremy Clarkson ειπε καλα λογια για το 500 Abarth ss!
Οχι ειπε οτι τελικα δεν του αρεσε γιατι δεν ειχε κανενα μειονεκτημα οπως τα παλια Abarth
Χρησιμοποιωντας το καυστικο και μαυρο χιουμορ του...
Στην ουσια του αρεσε, θυμιζωντας του το πρωτο Golf GTI που ανοιξε τον
χορο των μικρων γρηγορων αυτοκινητων.Το μονο που γουσταρω σε αυτη την εκπομπη ειναι αυτο το χιουμορ του.Πραγματικα απιστευτο
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
H γνωμη μου ειναι οτι οταν πας να παρεις το συγκεκριμενο αυτοκινητο το οποιο ειναι μια σπορ κατασκευη δεν θα σταθεις στην ποιοτητα των πλαστικωνΔιαφωνω, αλλα οχι κάθετα.
Όταν πηρα το punto GT το 98 ουτε που κοίταξα το σχήμα, τον εξοπλισμο κτλ.
Με ένδιέφερε μόνο το γκάζι του...
Όταν το 2002 πήρα το rallye με ενδιέφερε η αξιοπιστία (σε σχέση με το punto) και τίποτα άλλο.Μετα πήρα το MR2 το οποίο εκτος του κεντρομήχανου ήθελα να μην τρίζει κοπανάει κτλ.
Δεν το πέτυχα, οπότε το πούλησα νωρις γιατι παρά το γεγονός οτι στην οδηγηση ηταν ΜΟΝΑΔΙΚΟ στην καθημερινότητα με κούραζε ψυχολογικα να ακουω τσικ-τσικ...Τώρα ψάχνω το επόμενο, μέσα απο μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, πολυ διαφορετικά μεταξύ τους (τόσο στα λεφτά, όσο και στην κατηγορία που ανήκουν).
Θέλω σπόρ αμάξι (όχι να φαίνεται, αλλα να ειναι) και δε με νοιάζουν οι σκληρες αναρτησεις κτλ...Δέ με νοιάζει η ποιότητα των υλικών...αλλα θέλω να μην τρίζει.
Θέλω οταν κλείνω την πόρτα να οδηγάω και οχι να ψάχνω να δώ απο πού ακούγεται ο κάθε θόρυβος,Επίσης επειδη το αμάξι θα το πληρώσω εγώ και επειδή εχώ πληρη γνώση πως βγαίνουν τα λεφτά δε συγχωρώ σε κανεναν κατασκευαστή να παίζει με την ψυχολογία μου και το χρόνο μου, επείδη κατι δεν μελέτησε σωστά.
Σχετικα με το abarth επειδη το θεωρώ τίμια επιλογή (ως πάρα πολύ τίμια) θέλω να το οδηγήσω μήπως και με κερδίσει τόσο πολύ οδηγικά.
Αλλα εκει στην abarth εχουν ύφος λες και πουλάνε υπεραυτοκίνητα. Το προπροηγούμενο Σάββατο πήγα εκει με ένα φίλο μου που είχε έρθει απο επαρχία. Το είδαμε και τους ζήτησα test drive.
Μου απάντησαν οτι να κανονίσουμε καθημερινη, γιατι Σάββατο ειναι πιγμένη η Κηφισίας. Δεν απάντησα, αλλα η εικόνα που έβλεπα έξω ηταν διαφορετικη. Τις καθημερινες η Κηφισίας δεν περπατιέται, αλλα Σάββατο πρωι ήταν μια χαρά.
Οι άνθρωποι δεν κυνηγάνε τον πελάτη και την πώληση...καμια φορά είναι και αδιάφοροι και οταν σου μιλανε έχουν ένα τουπέ που δεν ταιριάζει σε ΚΑΝΕΝΑΝ πωλητη, ότι και να πουλάει αυτος. -
Διάβαζα ένα τεστ του motor trend για Z4 coupe και cayman... Ανέφεραν ότι τα δοκίμιά τους είχαν κάποια προβλήματα, αλλά κατέληγαν στο ότι μεταξύ άλλων, σπορ αυτοκίνητο είναι αυτό το οποίο αγνοείς τις βλακειούλες του για χάριν της ευχαρίστησης που σου δίνει. Η θεώρηση αυτή μου θυμίζει κάτι από αλφίστι, αλλά έχει μερικές αλήθειες μέσα της.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Αλλα εκει στην abarth εχουν ύφος λες και πουλάνε υπεραυτοκίνητα. Το προπροηγούμενο Σάββατο πήγα εκει με ένα φίλο μου που είχε έρθει απο επαρχία. Το είδαμε και τους ζήτησα test drive.
Μου απάντησαν οτι να κανονίσουμε καθημερινη, γιατι Σάββατο ειναι πιγμένη η Κηφισίας. Δεν απάντησα, αλλα η εικόνα που έβλεπα έξω ηταν διαφορετικη. Τις καθημερινες η Κηφισίας δεν περπατιέται, αλλα Σάββατο πρωι ήταν μια χαρά.
Οι άνθρωποι δεν κυνηγάνε τον πελάτη και την πώληση...καμια φορά είναι και αδιάφοροι και οταν σου μιλανε έχουν ένα τουπέ που δεν ταιριάζει σε ΚΑΝΕΝΑΝ πωλητη, ότι και να πουλάει αυτος.Φιλε εγω εχω το GP ABARTH 1 μηνα και κατι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ουτε τσικ τσικ ουτε τιποτα αθορυβο το οχημα και πολυ καλο ποιοτικα και συναρμολογικα. Οι πωλητες της Abarth οι καινουργιοι ειναι ασχετοι αξεστοι και ακυροι τελειως για να πωλουν τα συγκεκριμενα αυτοκινητα οταν εγω ζητησα κατι για μτο οχημα μου (παραπονο) ο κυριος πωλητης μου ειπε αυτα να τα πω στον Παζαροπουλο τετεοια εξυπηρετηση εγω φιλε με τους παλιου πωλητες εκανα test drive το αμαξι μονος μου οσο ηθελα και με την παροτρυνση τους να το ανοιξω για να το καταλαβω σημειωτεον βραδυ και δεν κινηθηκα καθολου κηφησιας..... Λυπαμαι αλλα νομιζω οτι οντως νομιζουν οτι πουλκανε το λιγοτερο ferrari οατν και οι ιδιοι ξερουν οτι πουλανε fiataki με κολλημενουσ σκορπιους παντου.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Φιλε εγω εχω το GP ABARTH 1 μηνα και κατι
Nα αλλαξεις το nickname σε skorpios , παραυτα...
(edit: με τονο στο 2ο 'ο')
-
ένα grande punto που οδήγησα, εντελώς καινούριο, σχετικά με την ποιότητα του, μου
άφησε την χειρότερη εντύπωση. Πλαστικά κακής ποιότητας , κακός θόρυβος όταν
πέρναγα από λακκούβες, ένοιωθα την μέτρια συναρμολόγηση , τιμόνι άθλιο ποιοτικά, σε σημείο που νόμιζες ότι θα σου κόψει τα χέρια από από τα εναπομείναντα μπιμπίκια που του είχαν απομείνει από το καλούπι και βρόμα όταν το άφηνες στον ήλιο και έφραζαν τα πλαστικά του. Σχεδιαστικά μου άρεσε άλλα όταν το έφαγα στην Μ@p@ για 2-3 μέρες άλλαξα γνώμη ..... -
Εγω παντος ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το αυτοκινητο και οσο για τα πλαστικα για την κατηγορια του αυτοκινητου νομιζω οτι ειναι πολυ καλα. για τα πατακια που εγραψα τα συγγεκριμενα ειναι τα γνησια αγορασμενα απο σφακιανακη στη θεσσαλονικη 55ευρω αλλα οπως ειπα ειναι μικρα για GPabarth
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ένα grande punto που οδήγησα, εντελώς καινούριο, σχετικά με την ποιότητα του, μου
πέρναγα από λακκούβες, ένοιωθα την μέτρια συναρμολόγηση , τιμόνι άθλιο ποιοτικά, σε σημείο που νόμιζες ότι θα σου κόψει τα χέρια από από τα εναπομείναντα μπιμπίκια που του είχαν απομείνει από το καλούπι και βρόμα όταν το άφηνες στον ήλιο και έφραζαν τα πλαστικά του. Σχεδιαστικά μου άρεσε άλλα όταν το έφαγα στην Μ@p@ για 2-3 μέρες άλλαξα γνώμη .....Για το 106 σου , τι γνωμη εχεις απο αποψη ποιοτητας?Απο περιεργεια ρωταω...
-
Tην περίμενα αυτήν την ερώτηση. To 106 πρωτοβγήκε το 91 απλά.
-
H δευτερη γενια το 96 δεν βγηκε?
-
To 97 αν θυμάμαι, αλλά στην ουσία η βάση δεν άλλαξε και πολύ.
-
Εγω απλα θελω να δω ποσο λογικος ειναι.Τπτ αλλο...
-
Απορία, ποιες είναι οι απαιτήσεις συντήρησης της τουρμπίνας, κάθε πόσα χλμ. δηλαδή χρειάζεται service (αν χρειάζεται) και πόσο κοστίζει. Επίσης πόσα χλμ. ζωής έχει μια τουρμπίνα κατά μέσο όρο.
Βλέπω ότι οι Γιαπωνέζοι δεν ακολουθούν τη μόδα και με βάζει σε σκέψεις άτι φοβούνται για προβλήματα αξιοπιστίας σε βάθος χρόνου.
Φαντάζομαι ότι όταν στηρίζεσαι σχεδόν αποκλειστικά στην αξιοπιστία για να πουλήσεις πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός. Το να πιάστηκαν στον ύπνο το αποκλείω. -
Καλά κάνεις μουσάτε και αποκλείεις το να πιάστηκαν στον ύπνο οι Ιάπωνες με τα τούρμπο, γιατί από τα ράφια των κάτωθι ιαπωνικών εταιρειών ψωνίζουν πολλοί τα τούρμπο τους εδώ και χρόνια :
Hitachi, IHI, MHI (Mitsubishi Heavy Indοustries), Toyota.Απλά στα βενζινοκίνητά τους είναι πιο φειδωλοί και τα χρησιμοποιούν κυρίως σε περιπτώσεις γρήγορων εκδόσεων, και όχι των καθημερινών. Αντίθετα στα πετρέλαια, όλα είναι τούρμπο από καιρό.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
πέρναγα από λακκούβες, ένοιωθα την μέτρια συναρμολόγηση , τιμόνι άθλιο ποιοτικά, σε σημείο που νόμιζες ότι θα σου κόψει τα χέρια από από τα εναπομείναντα μπιμπίκια που του είχαν απομείνει από το καλούπι και βρόμα όταν το άφηνες στον ήλιο και έφραζαν τα πλαστικά του. Σχεδιαστικά μου άρεσε άλλα όταν το έφαγα στην Μ@p@ για 2-3 μέρες άλλαξα γνώμη .....Για το 106 σου , τι γνωμη εχεις απο αποψη ποιοτητας?Απο περιεργεια ρωταω...
δυστυχώς το 106 μου δεν το έχω πια.....
(να μου το προσέχεις Μπαμπη, έγινε μουσειακό, απέκτησε κλειστό γκαράζ και βγαίνει να
μιλήσει με τον οδηγό του 1 φορά ανα 15 μέρες στις στοφοδιαδρομές της Καβάλας)
το 1ο6 δεν θέλω να το συγκρίνω γιατί δεν θα είμαι αντικειμενικός, άλλωστε μιλάμε για ένα
αυτοκίνητο με σασί του 91 και με 1,5 αστεράκια στο crash test, σε λίγο θα γίνει ιστορικόόσο και να φαίνεται περίεργο τα πλαστικά του 106 δεν μύριζαν από την ζέστη και τον ήλιο. Δεν θέλω να
το συγκρίνω με καινούρια αυτοκίνητά ξέρεις τώρα 106Rallye Vs τα πάντα, που βλέπουμε σε πολλά forum,
αλλά ακόμα και αυτό λέει πολλά.Στο θέμα μας τώρα το GP, μου είχε δημιουργήσει μεγαλύτερες προσδοκίες !!!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Καλά κάνεις μουσάτε και αποκλείεις το να πιάστηκαν στον ύπνο οι Ιάπωνες με τα τούρμπο, γιατί από τα ράφια των κάτωθι ιαπωνικών εταιρειών ψωνίζουν πολλοί τα τούρμπο τους εδώ και χρόνια :
Hitachi, IHI, MHI (Mitsubishi Heavy Indοustries), Toyota.Συγκεκριμενα το golf 5 tsi 122 φοραει MHI turbo.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
δυστυχώς το 106 μου δεν το έχω πια.....
(να μου το προσέχεις Μπαμπη, έγινε μουσειακό, απέκτησε κλειστό γκαράζ και βγαίνει να
μιλήσει με τον οδηγό του 1 φορά ανα 15 μέρες στις στοφοδιαδρομές της Καβάλας)
το 1ο6 δεν θέλω να το συγκρίνω γιατί δεν θα είμαι αντικειμενικός, άλλωστε μιλάμε για ένα
αυτοκίνητο με σασί του 91 και με 1,5 αστεράκια στο crash test, σε λίγο θα γίνει ιστορικόόσο και να φαίνεται περίεργο τα πλαστικά του 106 δεν μύριζαν από την ζέστη και τον ήλιο. Δεν θέλω να
το συγκρίνω με καινούρια αυτοκίνητά ξέρεις τώρα 106Rallye Vs τα πάντα, που βλέπουμε σε πολλά forum,
αλλά ακόμα και αυτό λέει πολλά.Στο θέμα μας τώρα το GP, μου είχε δημιουργήσει μεγαλύτερες προσδοκίες !!!
Oκ σεβαστο , ας συνεχισουμε πανω στο θεμα GPAbarth...
Fiat Grande Punto ABARTH