Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Σορρυ παιδια αλλα νομιζω οτι ο Giuseppe Busso εχει δικιο.Αυτο (ακριβως το ιδιο και στο ιδιο σημειο) το παθαινει και το δικο μου!!Δεν εχει καμια σχεση με διαρροη νερου στο εσωτερικο , απλως οπως ανοιγεις την πορτα (οταν βρεχει) καποια ποσοτητα νερου προλαβαινει και μπαινει μεσα , με αποτελεσμα οταν εσυ κλεινεις την πορτα να νομιζεις οτι εχει διαρροη.Το παθαινει και στις δυο πορτες.
Ακομα και αυτο να συνεβει στον τυπο του 5th gear, το αποτελεσμα το ιδιο δεν ειναι;
Λογικη :διαρροη και εισοδος καποιων σταγονων βροχης στο αυτοκινητο μονο οταν βρεχει και ανοιγεις την πορτα , δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.Αρα το αποτελεσμα οχι δεν ειναι ιδιο.Εγω αυτο ειπα.
Συναισθημα:Μηπως απεχθανεσαι τα Fiat?
Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, δηλαδη η παρουσια σταγονων βροχης στο αυτοκινητο. Δεν τα απεχθανομαι απλα τα θεωρω κακη επιλογη. Παρολο αυτα το gb abarth το συμπαθω αρκετα γιατι μπαινω πολυ συχνα σε αυτο και το τραβηγμα του σε κανει να ξεχνας τα περι fiat
@ Κικιζας Γρηγορης, επειδη ημουν τα 5 τελευταια χρονια στην Αγγλια και εχω παρακολουθησει αρκετες εκπομπες, συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι ντροπη να συγκρινουμε τους 4τ (και οτιδηποτε ελληνικο) με το 5th gear ή το top gear. Το lifestyle δεν εχει να κανει με αυτο το θεμα - εκτος αν εννοεις οτι οδηγουν αυτοκινητα που οι Ελληνες δοκιμαστες τα βλεπουν απο το youtube, τοτε συμφωνω.
Oταν ο Καββαθας εχει οδηγησε στην Ελλαδα την πρωτη Ελληνικη Miura (στο Auto Εξπρες νομιζω) πριν ακομα ιδρυσει τους 4τροχους!, οταν εχει δοκιμασει την 911turbo το 1974, οταν ο Χατζηπαναγιωτου εκανε δοκιμη στην Ιταλια το 1988 σε πιστα την F40 διπλα σε καθαροαιμη Bimota αν δεν κανω λαθος με τον Διατσιδη στα πηδαλια, ειναι
αδικο, βιαστικο και ολιγον ανωριμο να συγκρινεις ολους τους Ελληνες δοκιμαστες αυτοκινητων με καποιους-αρκετους απο τους 4τροχους...
Μπορει να μην ειχαν με την ιδια ευκολια την δυνατοτητα δοκιμης υπεραυτοκινητων οπως καποιοι ξενοι, δεν επαψαν ομως να την μεταφερουν στο χαρτι, οποτε τους δινοταν η ευκαιρια, με μεγαλη επιτυχια σε σχεση ακομα και με πολλα αλλα διασημα περιοδικα.