-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Γιατι να ειναι εξαιρετικα σπανιο φαινομενο?
Γιατι δεν θα δικιαολογουσε τετοιες βλαβες η αξιοπιστια των vag ή της bmw.
Τωρα θα με ρωτησεις γιατι ειναι αξιοπιστα. Ε να κανει η μανα
Μα η αξιοπιστια ειναι κατι μεταβλητο.
Δεν εχει σχεση η εταιρια. Το ονομα δεν φτιαχνει αξιοπιστια.
Το ιδιο αξιοπιστο ηταν το Golf II , με το τρεχων μοντελο? Οχι. (Ρωτα τον G60 να σου πει... )
Απλα, αρκουμαστε στο να αναπαραγουμε φημες απο παλαιοτερα ετη. -
Το καλυτερο μικρομεσαιο δεν εκλεγεται με βαση τις πωλησεις του και μονο.Θα μπορουσα να σου πω απειρα παραδειγματα με κορυφαιο το Youdie Accident που οι πωλησεις του με βαση το σκεπτικο αυτο θα επρεπε αυτοματως να το κατατασσουν ως πρωτοπορο στην κατηγορια του και ΚΟΡΥΦΗ.. ε ευτυχως δεν ειναι ετσι.. Τεσπα,τη συζητηση αυτη την εχουμε κανει 100000000δες φορες..
-
Οι πωλησεις του, οι ιδιοκτητες του και ολοι οσοι θα ηθελαν να παρουν golf αλλα επειδη δεν ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα πηραν κατι αλλο. Εκτος εαν πιστευεις οτι οποιος μπορουσε να παρει το golf θα διαλεγε το leon ή το bravo .
Στο θεμα 'πωλησεις', παιζει ρολο και το marketing...
Αν ειναι να βγαζουμε συμπερασματα απο τις πωλησεις...
Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω, αλλα υπαρχουν πολλοι που θα επελεγαν το Leon ή το Bravo εναντι του Golf. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Γιατι να ειναι εξαιρετικα σπανιο φαινομενο?
Γιατι δεν θα δικιαολογουσε τετοιες βλαβες η αξιοπιστια των vag ή της bmw.
Τωρα θα με ρωτησεις γιατι ειναι αξιοπιστα. Ε να κανει η μανα
Μα η αξιοπιστια ειναι κατι μεταβλητο.
Δεν εχει σχεση η εταιρια. Το ονομα δεν φτιαχνει αξιοπιστια.
Το ιδιο αξιοπιστο ηταν το Golf II , με το τρεχων μοντελο? Οχι. (Ρωτα τον G60 να σου πει... )
Απλα, αρκουμαστε στο να αναπαραγουμε φημες απο παλαιοτερα ετη.Το οτι δεν ειναι αξιοπιστα τα νεα αυτοκινητα σε σχεση με τα παλια ειναι σιγουρο. Αυτο οφειλεται κυριως στη μαζικη παραγωγη αλλα και στην πολυπλοκοτητα των ηλεκτρικων/μηχανικων μερων. Στην οικογενεια εχουμε και ενα audi 80 του 1993 το οποιο δεν θεωρω οτι μπορει να συγκριθει σε αξιοπιστια ουτε με ενα σημερινο a6. Ομως αυτο δε σημαινει οτι το group vag εχει φτασει στα **** ιδια με fiat alfa lancia κτλ.
Για να πουλαει τοσο πολυ ενα τοσο ακριβο αυτοκινητο σε σχεση με τους ανταγωνιστες του αυτο κατι σημαινει. Marketing; Διαφημηση του golf εχω να δω και εγω δεν θυμαμαι απο ποτε, και παντα μονο σε καποιο περιοδικο αυτοκινητου. Αυτη τη στιγμη διαφημηση του golf ειναι οι τουρμπο αξιοπιστοι κινητηρες και το dsg κιβωτιο. Τα χαρακτηριστικα που προσπαθουν να αντιγραψουν οι υπολοιποι κατασκευαστες δηλαδη. Κοινως μας λενε (μεσω του λανσαρισματος των χαρακτηριστικων που ανεβασαν τρελα τις πωλησεις του vag) οτι θελουν να γινουν golf.
ΥΓ. Διαβασα πιο πανω κατι για τουρμπινες στο χερι στα γκολφ κτλ. Μιλαμε για τουρμπινες στο χερι στο θρεντ τοu Punto ;
-
Ομως αυτο δε σημαινει οτι το group vag εχει φτασει στα **** ιδια με fiat alfa lancia κτλ.Aκριβως. Θελει πολυ ψωμι ακομα το vag για να φτασει το gruppo...
-
Για να πουλαει τοσο πολυ ενα τοσο ακριβο αυτοκινητο σε σχεση με τους ανταγωνιστες του αυτο κατι σημαινει. Marketing; Διαφημηση του golf εχω να δω και εγω δεν θυμαμαι απο ποτε, και παντα μονο σε καποιο περιοδικο αυτοκινητου. Αυτη τη στιγμη διαφημηση του golf ειναι οι τουρμπο αξιοπιστοι κινητηρες και το dsg κιβωτιο. Τα χαρακτηριστικα που προσπαθουν να αντιγραψουν οι υπολοιποι κατασκευαστες δηλαδη. Κοινως μας λενε (μεσω του λανσαρισματος των χαρακτηριστικων που ανεβασαν τρελα τις πωλησεις του vag) οτι θελουν να γινουν golf.ΥΓ. Διαβασα πιο πανω κατι για τουρμπινες στο χερι στα γκολφ κτλ. Μιλαμε για τουρμπινες στο χερι στο θρεντ τοu Punto ;
10ν Διαφημιση δε βλεπεις,ζεις στην ελλαδα ομως,ειναι αρκετο για να παρεις γκολφ,και οχι αμαξι οπως ελεγε και η παλια διαφημιση..
2ον:Τα χαρακτηριστικα που προσπαθουν να ανιγραψουν οι ποιοι; αχχχ φιλε μου,αυτα δεν μπορω να ακουω..καλο χρυσο το γκολφ (ακριβο βεβαια,πανακριβο) αλλα οχι και αυτοι που αντεγραψαν αλλες εταιρειες να διαφημιζουν οτι οι αντιπαλοι προσπαθουν να τους αντιγραψουν..Λιγη ιστορια θα σε διαφωτισει φιλε μου..
3ον:Το αστειο δεν το πιασα,μαλλον ηταν αποτυχημενο Παντως σε καθε περιπτωση,μια χαρα διαβασες..αν ψαξεις λιγο στο φορουμ θα το διαπιστωσεις.Κοινως,οπως καταλαβαινεις καταλαβαμε οτι εισαι γκολφακιας οποτε..θα περασουμε ομορφα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε μη λετε τετοια πραματα και θα ρθει ο βας βας βας ο παρασκευας-Vasgti να μας κοτσαρει την απιστευτη λογικη-Vasgti...Θα σου κάνω μια απλή ερώτηση με ιταλόφιλη λογική :
Τα έχεις οδηγήσει και μιλάς; Πόσο χρονών είσαι;Πασχο, ειλικρινα, θεωρω το Golf πολυ καλο αμαξι. (Το Gt DSG εννοειται)
Θα το αγοραζα , αν ειχε λιγο καλυτερη τιμη και μεγαλυτερη εγγυηση...
Αλλα δε μπορω να ακουω οτι δε σπαει , δε χαλαει, οτι ειναι ντεμεκ premium κτλΓίνεται επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια όπου βάσει όρων καλύπτει τα ΠΑΝΤΑ και όχι ψευτοεγγυήσεις μόνο για μερικά μηχανικά μέρη. Την επέκταση την δίνουν ως δώρο οι περισσότεροι dealers.
-
Για να πουλαει τοσο πολυ ενα τοσο ακριβο αυτοκινητο σε σχεση με τους ανταγωνιστες του αυτο κατι σημαινει. Marketing; Διαφημηση του golf εχω να δω και εγω δεν θυμαμαι απο ποτε, και παντα μονο σε καποιο περιοδικο αυτοκινητου. Αυτη τη στιγμη διαφημηση του golf ειναι οι τουρμπο αξιοπιστοι κινητηρες και το dsg κιβωτιο. Τα χαρακτηριστικα που προσπαθουν να αντιγραψουν οι υπολοιποι κατασκευαστες δηλαδη. Κοινως μας λενε (μεσω του λανσαρισματος των χαρακτηριστικων που ανεβασαν τρελα τις πωλησεις του vag) οτι θελουν να γινουν golf.
ΥΓ. Διαβασα πιο πανω κατι για τουρμπινες στο χερι στα γκολφ κτλ. Μιλαμε για τουρμπινες στο χερι στο θρεντ τοu Punto ;
Κατα τη γνωμη μου, το Golf πουλαει λογω 'κληρονομιας' (ή ονοματος αν το θες). Πουλαει επειδη ο μπαμπας που θα αγορασει στην κορη του ή στο γιο του αμαξι, θεωρει οτι στο Golf θα ειναι 'πιο ασφαλεις' ή επειδη 'ειναι σκυλι'.
Φυσικα, δεν πουλαει μονο γι'αυτους τους λογους, ειναι πολυ αξιολογο αμαξι. Αλλα πιστευω πως λιγοι το αγοραζουν συνειδητα. (Οπως και τα υπολοιπα αυτοκινητα)Περι αντιγραφων...
Οταν το Punto GT (σχετικα προσφατο παρελθον, μιας και δεν ηταν η πρωτη φορα που το gruppo τουρμπιζε) εβγαζε 130 αλογακια απο 1400 κυβικα, οι υπολοιποι προσπαθουσαν να φτιαξουν πιο μαλακα και 'ποιοτικα' ταμπλω...Υ.Γ.
Σχετικα με τις τουρμπινες.
Δε μιλαμε για αυτες των Punto. Προσωπικα, αναφερομαι σε 'φημες' που το καλοκαιρι επιβεβαιωθηκαν οταν η τουρμπινα του ολοκαινουργιο Golf GT Dsg που οδηγουσα παρεδωσε πνευμα , μεσα σε ενα συννεφο λευκου καπνου...Συμφωνα με το δικο σου σκεπτικο, τα Golf, εκτοτε θα επρεπε να τα θεωρω αναξιοπιστα.
-
Vasgti
Θα σου δωσω μια απλη απαντηση που στην εχω ξαναδωσει: Δεν μπαινω σε συζητησεις που αφορουν μηχανολογια με ατομα που ειναι ασχετα,οπως εσυ,οσο ψωνιστικο κι αν ακουγεται αυτο,χεστηκα πραγματικα.Απο τα περι μαρκετινγκ κλπ κολπα που εσυ ξερεις καλυτερα εχεις καθε δικαιωμα να θεωρεις την αποψη σου σωστη καθοτι εκει ειμαι εγω ασχετος.Οταν μπαινουν σε μια συζητηση εννοιες οπως αξιοπιστια (που ξερεις ΜΟΝΟ απο ερευνες που εχεις διαβασει σε περιοδικα) τουρμπο κλπ ξενερωνω να σε βλεπω να συμμετεχεις ρε συ.. Αυτο οταν το καταλαβεις θα μαστε οκ.
-
Ευτυχώς που είμαι άσχετος και δεν την πατάω σαν κάτι σχετικούς με μηχανολογία που πληρώνουν για fiat 10ετίας 600 ευρώ για ένα 'τυπικό' service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
-
Μα τι γκει που εισαι... Καλα δε θα κατσω να σου εξηγησω τωρα γιατι παω σε αντιπροσωπεια αμαξι 10ετιας ουτε να πιασουμε συζητηση για τα φημισμενα και ΠΑΜΦΘΗΝΑ σερβις της vw.. Εδω φιλος με σεατ ιμπιζα 1,4 πληρωσε 105 γιουρια στον παζαροπουλο για λαδια.. Τεσπα,παλι με παρεσυρες παλιοπαιδιo
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μα τι γκει που εισαι... Καλα δε θα κατσω να σου εξηγησω τωρα γιατι παω σε αντιπροσωπεια αμαξι 10ετιας ουτε να πιασουμε συζητηση για τα φημισμενα και ΠΑΜΦΘΗΝΑ σερβις της vw.. Εδω φιλος με σεατ ιμπιζα 1,4 πληρωσε 105 γιουρια στον παζαροπουλο για λαδια.. Τεσπα,παλι με παρεσυρες παλιοπαιδιoΚαι λιγα του πηραν! Εμενα κατι 170αρια μου ελεγε ο παζαροπουλος για το golf
-
Ε νταξ το γκολφ ειπαμε δεν ειναι αμαξι,ειναι..γκολφ.. Ειναι και πριμιουμ δεν ειναι σεατ,οποτε 50.000 δραχμες για μια αλλαγη λαδιων ειναι ακρως λογικο ποσο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε νταξ το γκολφ ειπαμε δεν ειναι αμαξι,ειναι..γκολφ.. Ειναι και πριμιουμ δεν ειναι σεατ,οποτε 50.000 δραχμες για μια αλλαγη λαδιων ειναι ακρως λογικο ποσο..φιλος εκανε την πρωτη αλλαγη στα λαδια του bravo t-jet και πληρωσε 98 ευρω.
Οποτε το νταβατζιλικι στις τιμες των αντιπροσωπειων δεν ειναι προνομιο της vw!
Και στη |Φιατ τα ιδια, και στην πεζω επισης!
Πως θα πληρωσουν τα καλογυαλισμενα γυαλινα κτιρια τους αλλωστε? -
Επειδη τελευταια εχει πεσει αρκετη θεωρια σχετικα με το γκολφ θα προσπαθησω να μας ξαναβαλω λιγο εντος θεματος με μερικες πρωτες διαπιστωσεις. Επιβεβαιωνω οτι το ESP ειναι αρκετα διακριτικο αφου οσο κ αν στραγκαλισα εσκεμενα το τιμονι μεσα σε στροφες δεν καταφερα να το αισθανθω (κ με τα λαστιχα τουμπανο, πιεση γυρω στο 40). Επιταχυνει αβιαστα ακομα κ με 4 ατομα ενω η ροπη του με κανει να ξεχναω να κατεβασω. Απο την αλλη για τον ιδιο λογο μερικες φορες δεν καταλαβαινω για ποτε εχω βαλει 6η. Ενταξει για τα φρενα τα εχουμε ξαναπει, ειναι αλλου. Τα επιπεδα προσφυσης ειναι πρωτογνωρα για τα δεδομενα μου. Τελειωνοντας με την ενεργητικη ασφαλεια να σημειωσω οτι ειδικα με το σπορ πρωτα κανεις το προσπερασμα κ μετα το σκεφτεσαι. Οσον αφορα την ανεση ψιλοκοπαναει αλλα ειπαμε, η πιεση ειναι στο θεο. Θα εχω πιο αντικειμενικη εικονα οταν την ριξω στα κανονικα επιπεδα.
Ενα πραγμα που με παραξενεψε ειναι οτι σε συνθηκες κινησης χαϊδευοντας το φρενο για να σταματησω απο πολυ μικρη ταχυτητα εχω ακουσει 2-3 φορες ενα εντονο βουητο που ερχετε απο πισω. Υποθετω οτι οφειλεται στα ολοκαινουργια τακακια που δεν εχουν καθησει καλα ακομα. Αν εξακολουθησει να το κανει κ μεσα στο σκ θα τους το παω τη Δευτερα να μου πουν τι παιζει..ΥΓ μια προειδοποιηση προς τους λοιπους abarthisti. Προσοχη! sport boost on+ASR off ειναι πολυ κακος συνδυασμος! Μπορει να οδηγησει ευκολα σε ανεπιθυμητα φλερτ με τον κοφτη κ προωρη αλλαγη ελαστικων..
-
Γιατι εχεις τοσο πολυ φουσκωμενα τα λαστιχα;
-
Είδα σήμερα ότι το Evo έχει ένα αφιέρωμα σε Punto Abarth, 500 Abarth και παλιές εκδόσεις τους. Αξίζει;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι εχεις τοσο πολυ φουσκωμενα τα λαστιχα;Μου ειπαν να τα αφησω ετσι για καποιο διαστημα 'για να ξαναπαρουν το κανονικο τους σχημα' εξ'αιτιας παραμορφωσεων που εχουν υποστει λογω ακινησιας ως τωρα. Οφ δε ρεκορντ το βρισκω καπως υπερβολικο απο τη στιγμη κιολας που ειναι κατασκευασμενα τον Αυγουστο (3008 γραφει ο σχετικος κωδικος τους). Πιθανοτατα λοιπον στο επομενο γεμισμα θα τα ριξω στο 35 κ στο μεθεπομενο στην κανονικη πιεση.
Είδα σήμερα ότι το Evo έχει ένα αφιέρωμα σε Punto Abarth, 500 Abarth και παλιές εκδόσεις τους. Αξίζει;
Για την ακριβεια τα αντιπαραθετουν με διαφορα ιστορικα μοντελα της φιατ οπως το κουπε, το punto gt, τη.. βαρκουλα, 131, seicento sporting κ ενα αυθεντικο 500. Τους το βουτηξα απο την αντιπροσωπεια θα το ξεφυλλισω μεσα στο σκ κ θα ενημερωσω.
-
Να βαλεις κανονικες πιεσεις στα λαστιχα γιατι μπορει να τα 'φας' στο κεντρο του πελματος.Αυτη την συμβουλη που σου εδωσαν πρωτη φορα την ακουω για αμαξι που κινείται.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να βαλεις κανονικες πιεσεις στα λαστιχα γιατι μπορει να τα 'φας' στο κεντρο του πελματος.Αυτη την συμβουλη που σου εδωσαν πρωτη φορα την ακουω για αμαξι που κινείται.+1.
Βάλε σωστές πιέσεις. Με γειές το αμαξάκι, να το χαρείς όπως του αξίζει. Ερωτεύσιμο.-
Fiat Grande Punto ABARTH