-
Στον κικιζα αναφερεσαι...
Πάντα υπάρχει ενα μελανό σημείο ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
**Πάντα υπάρχει ενα μελανό σημείο **...Aφου υπαρχει εδω, γιατι να το κρυψουμε αλλωστε?
Εσυ δεν μιλας, γιατι τωρα στην mito σου εχεις...
Για να σε δω να παιρνεις επομενο αυτοκινητο και να μην εχει ουτε καν στα εξτρα!, πως θα σου φαινοταν? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
**Πάντα υπάρχει ενα μελανό σημείο **...Aφου υπαρχει εδω, γιατι να το κρυψουμε αλλωστε?
Εσυ δεν μιλας, γιατι τωρα στην mito σου εχεις...
Για να σε δω να παιρνεις επομενο αυτοκινητο και να μην εχει ουτε καν στα εξτρα!, πως θα σου φαινοταν?εγώ δεν έβαλα ξένον...
τα σύγχρονα φώτα με τα διάφανα κρύστ μου φτάνουν και μου παραφτάνουν...σοβαρή έλειψη δεν λέω , όχι όμως αρκετή για να σε αποτρέψει από την αγορά ενός αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εγώ δεν έβαλα ξένον...
τα σύγχρονα φώτα με τα διάφανα κρύστ μου φτάνουν και μου παραφτάνουν...σοβαρή έλειψη δεν λέω , όχι όμως αρκετή για να σε αποτρέψει από την αγορά ενός αυτοκινήτου...
Ασε τα σαπια τωρα που δεν εβαλες...
Δεν ειναι θεμα ποζας ή να σε δουν 'και καλα' οπως νομιζουν μερικοι,
(Και καποιοι αλλοι που 'ακολουθουν' την μοδα και πανε και βαζουν αντιστοιχα τα aftermarket και μετατρεπουν τα φωτα τους σε προβολεις γηπεδου ποδοσφαιρου :help
ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ειδικα οταν τα ζεις για +7χρονια περιπου, ειναι εξοπλισμος
ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, αναγκαιος -για εμενα τουλαχιστον- ειδικα οταν μιλαμε για
ενα αυτοκινητο επιδοσεων... -
εγώ δεν έβαλα ξένον...
Ασε τα σαπια τωρα που δεν εβαλες...
Δεν ειναι θεμα ποζας ή να σε δουν 'και καλα' οπως νομιζουν μερικοι,
(Και καποιοι αλλοι που 'ακολουθουν' την μοδα και πανε και βαζουν αντιστοιχα τα aftermarket και μετατρεπουν τα φωτα τους σε προβολεις γηπεδου ποδοσφαιρου :help
ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ειδικα οταν τα ζεις για +7χρονια περιπου, ειναι εξοπλισμος
ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, αναγκαιος -για εμενα τουλαχιστον- ειδικα οταν μιλαμε για
ενα αυτοκινητο επιδοσεων...σίγουρα φωτίζουν καλύτερα , αλλά προσωπικά επιβιώνω και με τα συμβατικά...
πριν την αγοράσω την τέσταρα με συμβατικές λάμπες και είδα οτι μου κάναν και με το παραπάνω...ή αν θες καλύτερα, σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες ,δεν προσέφεραν κάτι εξαιρετικό που να δικαιολ τα 800+ που στοίχιζαν...επειδή είσαι και άπιστος κίκιζας...
-
Συμφωνω οτι δεν ειναι θεμα εμαφνισης η οτιδηποτε αλλα οντως χρειαζεται ειδικα για καποιους που κανουν ταξιδια, τωρα απο εκει και περα εφοσον η fiat δεν αναγκαστικα οποιος θελει παει σε aftermarket Λυση. Κοιταξε και εγω με τα μαμα φωτα ιακνοποιημενος ειμαι σε γενικες γραμμες αλλα θα ηθελα κατι παρπανω...
-
@redmonster
Η φωτο ειναι οντως απο το δικο σου?
Παντως σοβαρα τωρα, αν δινεις +20κ για ενα γρηγορο μικρο αυτοκινητο,
και 'σκεφτεσαι' τα 800ευρω για τα xenon...
Οπως και να εχει, ειναι τουλαχιστον αξιοπεριεργο,
να υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης σε τετοιο εξοπλισμο για το 500Abarth, και οχι
για το GP EVO Abarth. -
@redmonster
Η φωτο ειναι οντως απο το δικο σου?
Παντως σοβαρα τωρα, αν δινεις +20κ για ενα γρηγορο μικρο αυτοκινητο,
και 'σκεφτεσαι' τα 800ευρω για τα xenon...
Οπως και να εχει, ειναι τουλαχιστον αξιοπεριεργο,
να υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης σε τετοιο εξοπλισμο για το 500Abarth, και οχι
για το GP EVO Abarth.ρε παιδί μου...
ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ...
απλά και κατανοητά -
Κι εγω ειμαι της αποψης οτι τα xenon δεν ειναι απαραιτητα..Ειναι γνωστο επισης οτι ο Κικιζας δε μπορει χωρις αυτα (σε κουβεντα μας σχετικα με τη ds3)..
-
κοιταξε συμφωνα απαραιτητα αν κυκλοφορεις Αθηνα φυσικα και δεν ειναι αν ομως εισαι επαρχια η ταξιδευεις κα ιιδιαιτερα νυχτα αλλα ακομα και αν μενεις μακρια απο κεντρο που οαλ ειναι black τα χρειαζεσαι και τα παραχρειαζεσαι φιλε μου, αλλιως δεν θα κυκλοφορουσαν ολοι με προβολακια σε περιοχες μακρια κεντρου και πιστεψε με δεν ειναι για μουρη αλλα επιτακτικη αναγκη γιαμ να μη σπασεις το αμαξι σου στα χαντακια.
-
σιγα ρε toxotis ,αμα δεν εχεις πολυ καλα φωτα πας πιο σιγα για να μην σπασεις το αμαξι σου σε χαντακι οπως εγραψες.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
κοιταξε συμφωνα απαραιτητα αν κυκλοφορεις Αθηνα φυσικα και δεν ειναι αν ομως εισαι επαρχια η ταξιδευεις κα ιιδιαιτερα νυχτα αλλα ακομα και αν μενεις μακρια απο κεντρο που οαλ ειναι black τα χρειαζεσαι και τα παραχρειαζεσαι φιλε μου, αλλιως δεν θα κυκλοφορουσαν ολοι με προβολακια σε περιοχες μακρια κεντρου και πιστεψε με δεν ειναι για μουρη αλλα επιτακτικη αναγκη γιαμ να μη σπασεις το αμαξι σου στα χαντακια.σε σκοτεινούς δρόμους και σε συνεχείς στροφές αναβεις και τα προβολακια και είσαι μια χαρα...έχουμε και αυτοκίνητο με ξένον και ξέρω τι διάφορα...
Προσωπικά ούτε με κουράζουν τα συμβατικά ούτε ενοχλούν... -
Προσωπικά i dont give a shit για τ ξένον ή τους 82 αερόσακους ή την πόρτα που κάνει γκντουπ και λοιπές μλκίες που έχουν κάνει τα αυτοκίνητα να ζυγίζουν όσο ένα τριαξονικό. Το abarth μ αρέσει πολύ και θα τ αγόραζα ακόμη κι αν δεν είχε a/c.
-
Εχω οδηγησει καινουργια αυτοκινητα με xenon οπως και χωρις..Δεν ειναι απαραιτητα σε καμια περιπτωση..
Σε πολυ σκοτεινα κομματια με το αυτοκινητο μου που εχει γερασμενα πλεον φωτιστικα και οχι ιδιαιτερα αποτελεσματικα ομολογω, με τους προβολεις και τα μεσαια ειμαι μια χαρα..Δουλευοντας και τη μεγαλη σκαλα στα κομματια που δεν εχω κανεναν απεναντι ειμαι παραπανω απο ανετος.. -
Σιγουρα η τεχνολογια εχει προχωρησει τα τελευταια χρονια σε μεγαλο βαθμο, και ακομα
και οι λαμπες αλογονου με κατοπτρο (οπως στην Mito πχ ΧΩΡΙΣ xenon) μπορει να αποδιδει πολυ ικανοποιητικα, χωρις να αισθανεσαι την αναγκη να οδηγεις με xenon.
An oμως για χ,ψ λογους οδηγεις +7χρονια αυτοκινητο με xenon πχ οπως στην δικη μου περιπτωση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ, ακομα και σε δυνατες λαμπες αλογονου, και αυτο δυστυχως ή ευτυχως το αντιλαμβανονται ΜΟΝΟ οσοι οδηγουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με xenon και οχι ενιοτε με καποιο δευτερο αυτοκινητο της οικογενειας εναλλαξ, ή καποιου φιλου.
Εκει βρισκεται και η ΟΥΣΙΑ της 'γκρινιας'. Καποιος που σε προηγουμενο αυτοκινητο οδηγουσε με xenon, δεν μπορει να παει πισω σε λαμπες αλογονου πχ, και αυτο συμβαινει
και με την περιπτωση του GP EVO Abarth. Τραβηγμενο, υπερβολικο, γελοιο, πειτε οπως θελετε, οταν ΜΑΘΕΙΣ με αυτο ΔΕΝ το αλλαζεις, και για ψυχολογικους αλλα και λογους
βελτιωμενης ορατοτητας... -
Σιγουρα η τεχνολογια εχει προχωρησει τα τελευταια χρονια σε μεγαλο βαθμο, και ακομα
και οι λαμπες αλογονου με κατοπτρο (οπως στην Mito πχ ΧΩΡΙΣ xenon) μπορει να αποδιδει πολυ ικανοποιητικα, χωρις να αισθανεσαι την αναγκη να οδηγεις με xenon.
An oμως για χ,ψ λογους οδηγεις +7χρονια αυτοκινητο με xenon πχ οπως στην δικη μου περιπτωση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ, ακομα και σε δυνατες λαμπες αλογονου, και αυτο δυστυχως ή ευτυχως το αντιλαμβανονται ΜΟΝΟ οσοι οδηγουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με xenon και οχι ενιοτε με καποιο δευτερο αυτοκινητο της οικογενειας εναλλαξ, ή καποιου φιλου.
Εκει βρισκεται και η ΟΥΣΙΑ της 'γκρινιας'. Καποιος που σε προηγουμενο αυτοκινητο οδηγουσε με xenon, δεν μπορει να παει πισω σε λαμπες αλογονου πχ, και αυτο συμβαινει
και με την περιπτωση του GP EVO Abarth. Τραβηγμενο, υπερβολικο, γελοιο, πειτε οπως θελετε, οταν ΜΑΘΕΙΣ με αυτο ΔΕΝ το αλλαζεις, και για ψυχολογικους αλλα και λογους
βελτιωμενης ορατοτητας...αυτό σου λέω ρε greg...
οτι στην μίτο τουλάχιστον, απλά δεν είναι απαραίτητα...
η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη που να δικαιολογούν τα 800e .-
άσε που και αισθητικά δεν φαίνεται όμορφο ...
τα κίτρινα φώτα ημέρας , τα άσπριδερά ομίχλης και τα κάτασπρα λέντ...
με τα συμβατικά έχεις ένα πιο ομαλό αποτέλεσμα... -
βελτιωμενης ορατοτητας...P.S Το GP EVO Abarth δεν εχει (προς το παρον απο τις πρωτες φωτο...)
ουτε ΚΑΝ κατοπτρο για υποδοχη λαμπτηρων αλογονου.
Αν ειχε εστω κατι τετοιο, θα μπορουσαν τουλαχιστον να τοποθετηθουν λαμπες (με αεριο) xenon με μετασχηματιστη απο καποια γνωστη ποιοτικη εταιρια, με επιλογη προβλεπομενης
ανωτατης θερμοκρασιας (κelvin) ωστε να αντεχει το σωμα του προβολεα αφενος, και να
διαχεει σωστα τον φωτισμο, χωρις να τυφλωνει τους απεναντι διερχομενους οδηγους. -
να κανω μια σχετη ερωτηση τεχνικου ενδιαφεροντος? Το usb Μου οποτε θελει παιζει οποτε δεν θελει οχι καμια ιδια γτ????? Επισης το μενου στο blue and me ειναι στα ιταλικα εσεις το εχετε αλλαξει στα αγγλικα και ενα ναι πως, μπορει καποιος να μου πει παρακαλω?
-
-
καποιο Punto ABARTH κινουταν χθες το βραδυ κατα τις 4 το πρωι επι της οδου ηρακλειου στα ανω πατησια
ποιανου ηταν;
Fiat Grande Punto ABARTH