-
εμενα μαρεσει το dsg παντως ειναι γρηγορο στο sport Ομως και το γεγονος οτι σου εχει ηδη προεπιλεγμενη μια πανω και μια κατω ταχυτητα αναλογα τι θα επιλεξεις λεει πολλα, για να μην πω το γεγονος οτι αμα πηγαινεις πορεια και ξαφνικα πατησεις αποτομα γκαζι κατεβαζει 2 ταχυτητες και οχι μια λεει αρκετα...επαναλαμβανω δεν ειμαι υπερ των αυτοματων αλλα το συγκεκριμενο για μενα ειναι αρκετα καλο.
-
Παιδια μπορω να ρωτησω κατι?? Γνωριζει καποιος πως μπορω να ρεγουλαρω λιγο το ντουλαπακι του συνοδηγου διοτι τωρα τελευται δεν κλεινει ευκολα, προκειμενου να κλεινει σωστα. Προβλημα που ειχε απο οταν το πηρα το αμαξι αλλα μου το εφτιαξαν, αλλα μετα απο 1 χρονο χρησης καπου το εχασε παλι. Ακουω προτασεις, ευχαριστω
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Παιδια μπορω να ρωτησω κατι?? Γνωριζει καποιος πως μπορω να ρεγουλαρω λιγο το ντουλαπακι του συνοδηγου διοτι τωρα τελευται δεν κλεινει ευκολα, προκειμενου να κλεινει σωστα. Προβλημα που ειχε απο οταν το πηρα το αμαξι αλλα μου το εφτιαξαν, αλλα μετα απο 1 χρονο χρησης καπου το εχασε παλι. Ακουω προτασεις, ευχαριστω@ toxotis, αυτό δεν το γνωρίζω να σου πω την αλήθεια. Πήγαινε στην αντιπροσωπία και λογικά θα στο φτιάξουν μες στην εγγύηση.
-
κοιταξε το θεμα ειναι να γλιτωσουμε την ταλαιπωρια του πηγαινε στην αντιπροσωπεια....
αλλα ρωτησα ενα γνωστο φανοποιο και μου πε πως μαλλον ρεγουλαρει από το ίδιο το ντουλαπακι εκεί που είναι το γαντζακι που κλεινει το ντουλαπακι. -
Μπορεί καποιος να μου πει το κανει εδω ο φιλος μας ο Ιταλός?
http://www.youtube.com/watch?v=y0UiiTcATno
Πάντως το αποτελεσμα είναι αυτό?http://www.youtube.com/watch?v=lol7CwPuKKw
Ακουγεται πιο εντυπωσιακη η τουρμπινα.Τι θαυμα συνεβή????
-
Μπορεί καποιος να μου πει το κανει εδω ο φιλος μας ο Ιταλός?
http://www.youtube.com/watch?v=y0UiiTcATno
Πάντως το αποτελεσμα είναι αυτό?http://www.youtube.com/watch?v=lol7CwPuKKw
Ακουγεται πιο εντυπωσιακη η τουρμπινα.Τι θαυμα συνεβή????
H σκάστρα ακούγεται όχι η τουρμπίνα.
Απλά έβγαλε την επιστροφή και ακούγεται η εκτόνωση τώρα αφού ο αέρας βγαίνει στην ατμόσφαιρα.
Μπορείς απλά να ξεσυνδέσεις στο καπάκι στη δεξιά πλευρά το μαλακό σωλήνα που κάνει γωνία αντί να βγάλεις το μεγάλο που έβγαλε αυτός.Απλά τάπωσε τον ένα σωλήνα για να μη ρουφήξει τπτ η τουρμπίνα.
-
διαβάζω κατι προσφατα νέα σχετικά με evo punto abarth, το οποίο θα κυκλοφορίσει σύντομα... Θα φοράει τους νέους multiair κινητήρες! γνωριζετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά..? λεγετε και για ss με 200 ίππους αυτό τι θα περιλαμβάνει?
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
διαβάζω κατι προσφατα νέα σχετικά με evo punto abarth, το οποίο θα κυκλοφορίσει σύντομα... Θα φοράει τους νέους multiair κινητήρες! γνωριζετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά..? λεγετε και για ss με 200 ίππους αυτό τι θα περιλαμβάνει?To προσφατα φιλε μου ειναι σε 2 χρονακια min.
-
διαβάζω κατι προσφατα νέα σχετικά με evo punto abarth, το οποίο θα κυκλοφορίσει σύντομα... Θα φοράει τους νέους multiair κινητήρες! γνωριζετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά..? λεγετε και για ss με 200 ίππους αυτό τι θα περιλαμβάνει?
To προσφατα φιλε μου ειναι σε 2 χρονακια min.
Τον Ιούλιο 2010 θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία και σε 2 χρόνια στην Ελλάδα βρε παιδιά;
Λίγο υπρβολικό δεν είναι; -
Καλημέρα!
Μήπως έχει κανείς άποψη για αλλαγή στα τακάκια σε GP Abarth;
Πρόταση για τύπο-μάρκα. Δίκσοι δε θα αλλαχτούν, οπότε θα πρέπει να δουλεύουν σωστά με τους 'μαμά' δίσκους.
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης michael owen έγραψε:
Τον Ιούλιο 2010 θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία και σε 2 χρόνια στην Ελλάδα βρε παιδιά;
Λίγο υπρβολικό δεν είναι;καθολου φιλε μου 1 χρονο σκεψου οτι εκανε το αμαξι να εθει απο Ιταλια σε Ελλαδα, εβγαινε στην Ιταλια εναν ολοκληρο χρονο προτου ερθει στην Ελλαδα. Αυτο λοιπον ακομα δεν παραγεται αρα ποσο καιο υπολογιζεις για να ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα. Σου λεω Min 2 χρονια σιγουρα.
-
καλα κρασία παμε για QV...
-
σιγουρο αυτο αμα περιμενεις το νεο abarth καλα κρασια....
-
Λίγο υπρβολικό δεν είναι;καθολου φιλε μου 1 χρονο σκεψου οτι εκανε το αμαξι να εθει απο Ιταλια σε Ελλαδα, εβγαινε στην Ιταλια εναν ολοκληρο χρονο προτου ερθει στην Ελλαδα. Αυτο λοιπον ακομα δεν παραγεται αρα ποσο καιο υπολογιζεις για να ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα. Σου λεω Min 2 χρονια σιγουρα.
Αυτο εγινε γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ εισαγωγεας δεν ανελαβε ή δεν πληρουσε τις προυποθεσεις για να εισαγει/εκπροσωπησει την Abarth στην Ελλαδα. Τωρα που πλεον υπαρχει (εστω και ενας επισημος εισαγωγεας -ελπιζουμε προς το παρον- για Αθηνα και ενας για Θεσσ/νικη), δεν προκειται να υπαρξει αυτη η καθυστερηση. Εφοσον το τελικο προιον δηλαδη το 'απλο' GP Abarth (το SS λιγο αργοτερα ακουγεται) λανσαριστει το καλοκαιρι, το αργοτερο μεσα στον Δεκεμβριο του 2010 δηλαδη σχεδον σε ενα χρονο θα ειναι εδω.
-
Μου φαινεται σωστο αυτο που λεει ο Κικιζας.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αυτο εγινε γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ εισαγωγεας δεν ανελαβε ή δεν πληρουσε τις προυποθεσεις για να εισαγει/εκπροσωπησει την Abarth στην Ελλαδα. Τωρα που πλεον υπαρχει (εστω και ενας επισημος εισαγωγεας -ελπιζουμε προς το παρον- για Αθηνα και ενας για Θεσσ/νικη), δεν προκειται να υπαρξει αυτη η καθυστερηση. Εφοσον το τελικο προιον δηλαδη το 'απλο' GP Abarth (το SS λιγο αργοτερα ακουγεται) λανσαριστει το καλοκαιρι, το αργοτερο μεσα στον Δεκεμβριο του 2010 δηλαδη σχεδον σε ενα χρονο θα ειναι εδω.
Εσυ νομιζεις οτι ο αντιπροωπο της αθηνας μπορει να ανταπεξελθει??? Εγω παντως το βλεπω λιγο δυδκολο, ασε που πρεπει να περασει την κριη που εχει ο ομιλος λογω της γενικοτερης οοικονομικης κρισης. ολοι ξερουν οτι βρισκεται σε δυσκολη κατασταση. Κατσε να λειτουργει εως το τελος του 10 πρωτα και μετα βλεπουμε αν θα το φερει, αλλιως βλεπω να ερχονται ολα τα αμαξια απο Θεσ/κη. Παντως ο Παζα εκανε τραγικα λαθη σχετικα με την abarth, ισως και γιαυτο τα τοσα παραπονα απο πελατες του.
-
@toxotis
Για το τραγελαφικο της αντιπ/πευσης αλλα και τις ψευτικες υποσχεσεις
σχετικα με την εγγυηση των Abarth, μαζι σου, αλλα εστω και τυπικα
υπαρχει εισαγωγεας, και εφοσον δεν 'βαρεσει κανονι' (μεχρι στιγμης οι πωλησεις του
και το γενικοτερο κλιμα στην συγκεκριμενη εταιρια, απ' οσο γνωριζω δεν δειχνουν σε τοσο
ασχημο σημειο) θεωρω οτι η ελευση του οποιου νεου μοντελου, χρονικα δεν προκειται
να 'καθυστερησει' σε σχεση με την υπολοιπη Ευρωπη περισσοτερο απο 4-6 μηνες, αλλωστε δεν προκειται η μητρικη Abarth να επιτρεψει κατι τετοιο. -
δεν μπορω να καταλαβω γτ ο παζα εχει δωσει τοσο πολυ βαρος στο 500 και οχι στο GP.
Ακομα να βγαλει προγραμμα αναβαθμισης ενω για το 500 υπαρχει εδω και καιροhttp://www.abarthpazaropoulos.gr/sppower.php
επίσης έχει κάποια ωραίαπραγματάκια εδώ αλλά πουθενά τιμές
http://www.abarthpazaropoulos.gr/access ... erce02.php
ξερεις μηπως κανεις τιμουλες πχ μαρεσει το μπρελοκ το καπελακι και μια κοντομανικη μπλουζα για να μαθω τιμες (που στανταρ θαναι πανακριβα) πρέπει να τραβηχτώ μέχρι μαρουσι?? -
δεν μπορω να καταλαβω γτ ο παζα εχει δωσει τοσο πολυ βαρος στο 500 και οχι στο GP.Ειναι γεγονος. Φαινεται ακομα περισσοτερο και απο το οτι πλεον υπαρχει και 500 esseesse διαθεσιμο για test drive ενω GPA esseesse test drive δεν το κοβω να φερει ποτε
-
Ο χρήστης keeent έγραψε:
δεν μπορω να καταλαβω γτ ο παζα εχει δωσει τοσο πολυ βαρος στο 500 και οχι στο GP.
Ειναι γεγονος. Φαινεται ακομα περισσοτερο και απο το οτι πλεον υπαρχει και 500 esseesse διαθεσιμο για test drive ενω GPA esseesse test drive δεν το κοβω να φερει ποτε
οταν ειχα πρωτοπαρει το αμαξι μου μετα απο κανα διμηνο με παιρνουν τηλ και μου λενε να σας ενημερψσουμε ειναι διαθεσιμο το ss και λεω υπαρχει test drive, του λεω του πωλητη συγγνωμη μου ζητας να σου δωσω € 5000 χωρις να το οδηγησω να δω διαφορες κτλ κτλ..ειναι δυνατον δυο χρονια μετα ακομα δεν υπαρχει test drive car, ε απο εκει και περα τι να πεις, πολυ βαρος στο 500 και σου λεει θες ss οκ δεν θες, θες μονο προγραμμα οκ και αυτο, τι να πεις πολιτικη της εταιρειας.
Fiat Grande Punto ABARTH