-
Μην τσιμπάς απτο marketing. Προωθητική ενέργεια είναι τα 5 χρόνια της εγγύησης μαζί με 2.000€ έκπτωση προφανώς γιατί πάτωσε το αμαξάκι. Σε 3-4 μήνες μπορεί να έχουν επανέλθει στα 2 χρονάκια...Και μην συγκρίνουμε ένα οποιοδήποτε Seat με κάτι που φέρει το σήμα του Σκορπιού πάνω του! Άλλο το ένα άλλο το άλλο....εξού και ο διαχωρισμός που κάνει η ίδια η εταιρία με την εντελώς διαφορετική πολιτική που ακολουθεί σε σχέση με τα υπόλοιπα Fiat!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και μην συγκρίνουμε ένα οποιοδήποτε Seat με κάτι που φέρει το σήμα του Σκορπιού πάνω του! Άλλο το ένα άλλο το άλλο....εξού και ο διαχωρισμός που κάνει η ίδια η εταιρία με την εντελώς διαφορετική πολιτική που ακολουθεί σε σχέση με τα υπόλοιπα Fiat!Αν τα συνεκρινα πολυ απλα σημερα δεν θα ειχα το abarth, αλλα κατι αλλο. Απλά για να ειμαι ειλικρινης διαφωνω λιγακι με την πολιτικη που ακολουθει η φιατ gia ta abarth αυτο ειναι μονο. Ας μην ξεχναμε ομως πως ειναι και πολιτικη της να θελει να πουλησει λιγα κομματια και οχι μαζικα βλεπε cupra κτλ...
-
Μην τσιμπάς απτο marketing. Προωθητική ενέργεια είναι τα 5 χρόνια της εγγύησης μαζί με 2.000€ έκπτωση προφανώς γιατί πάτωσε το αμαξάκι. Σε 3-4 μήνες μπορεί να έχουν επανέλθει στα 2 χρονάκια...Και μην συγκρίνουμε ένα οποιοδήποτε Seat με κάτι που φέρει το σήμα του Σκορπιού πάνω του! Άλλο το ένα άλλο το άλλο....εξού και ο διαχωρισμός που κάνει η ίδια η εταιρία με την εντελώς διαφορετική πολιτική που ακολουθεί σε σχέση με τα υπόλοιπα Fiat!Εξω απο το χορο πολλοι χορευουν...
Μην πας να μειωσεις την διαπιστωση ΚΑΤΟΧΟΥ.
Σε αυτα τα θεματα ο ΕΝΑΣ εισαγωγεας στην Αττικη (μεχρι στιγμης ελπιζω),
δεν φτανει, αλλα απ' οτι φαινεται δεν ανταποκρινεται ΣΑΦΩΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ στο
ονομα ΑBARTH το οποιο μπορει μεν να ηταν χρονια ξεχασμενο, εντουτοις ομως,
οτι αυτοκινητα σχεδον εβγαιναν με το λογοτυπο του επανω
αποτελουσαν αστειρευτη πηγη οδηγικης απολαυσης.
Να μην ξεχναμε βεβαια οτι στην υπολοιπη Ευρωπη η καλυψη πραγματοποιειται απο
το δικτυο του Gruppo κατι που στην χωρα μας αποτελει γριφο, αν οχι κακογουστο
ανεκδοτο.
Να λεμε τα συκα συκα, αλλα και την σκαφη, σκαφη... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μην τσιμπάς απτο marketing. Προωθητική ενέργεια είναι τα 5 χρόνια της εγγύησης μαζί με 2.000€ έκπτωση προφανώς γιατί πάτωσε το αμαξάκι. Σε 3-4 μήνες μπορεί να έχουν επανέλθει στα 2 χρονάκια...Και μην συγκρίνουμε ένα οποιοδήποτε Seat με κάτι που φέρει το σήμα του Σκορπιού πάνω του! Άλλο το ένα άλλο το άλλο....εξού και ο διαχωρισμός που κάνει η ίδια η εταιρία με την εντελώς διαφορετική πολιτική που ακολουθεί σε σχέση με τα υπόλοιπα Fiat!
Εξω απο το χορο πολλοι χορευουν...
Σε αυτα τα θεματα ο ΕΝΑΣ εισαγωγεας (μεχρι στιγμης ελπιζω),
ανεκδοτο.
Να λεμε τα συκα συκα, αλλα και την σκαφη, σκαφη...Μάλιστα ακριβοδίκαιε κε Κίκιζα!
-
Εξω απο το χορο πολλοι χορευουν...
Σε αυτα τα θεματα ο ΕΝΑΣ εισαγωγεας (μεχρι στιγμης ελπιζω),
ανεκδοτο.
Να λεμε τα συκα συκα, αλλα και την σκαφη, σκαφη...Μάλιστα ακριβοδίκαιε κε Κίκιζα!
Ψωνισε πρωτα εσυ GP Abarth και ελα μετα να μας πεις.
Εκ του ασφαλους λεμε ολοι οτι μας βολευει. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Sorry αλλα τι ειναι το Rendering?Πες Photoshop μωρέ, τέλος πάντων εννοούσα ότι δεν είναι τελικό σχέδιο αλλά εικασίες, φαντάζομαι πως το σχέδιο είναι στην φάση του procedure
-
Εκ του ασφαλους λεμε ολοι οτι μας βολευει.Με 50€ που έχω στο πορτοφόλι το πολύ πολύ να πιω 3-4 ποτάκια σήμερα. Για Abarth πάντως δεν με βλέπω...Επίσης έχω υιοθετήσει μια πολύ χαλαρή στάση ζωής και δεν ασχολούμαι με δευτερευούσης σημασίας πράγματα. Χαλάρωσε πια...η ζωή είναι μεγάλη μην την κάνεις καρναβάλι!! Και δεν το λέω εγώ...οι Τρύπες το λένε!!
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
1400 κυβικα με 175 και 200 αλογα καταλαβαινετε μονοισας πως ειναι παρα πολλα ασε που τα αμαξια αυτα θαναι πριονια γιατι αλλο 200 απο 1400 και αλλο 200 απο 2000 κυβικα. Μιλαω ομως και για θεμα αξιοπιστιας. Ειδατε ολοι τα Golf GT ποσο συνεργειο φαγανε με σασμαν τουρμπινες και τετοια και λογικα αμα εχεις 170 αλογα με 140 αλογα και ενα σασμανακι στα χερια του καθε ψυχακια τελος το σασμανακι.....Οι δουλείες του ποδαριού έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...
Ο κινητήρας με χρήση ΜΑ για αυτό άργησε τόσο, το ίδιο και το κιβώτιο C635( αντέχει 350Nm )...
Τα πάντα έχουν γράψει αμέτρητες ώρες λειτουργίας -
Εκ του ασφαλους λεμε ολοι οτι μας βολευει.Με 50€ που έχω στο πορτοφόλι το πολύ πολύ να πιω 3-4 ποτάκια σήμερα. Για Abarth πάντως δεν με βλέπω...Επίσης έχω υιοθετήσει μια πολύ χαλαρή στάση ζωής και δεν ασχολούμαι με δευτερευούσης σημασίας πράγματα. Χαλάρωσε πια...η ζωή είναι μεγάλη μην την κάνεις καρναβάλι!! Και δεν το λέω εγώ...οι Τρύπες το λένε!!
Καλα, εγω τωρα εχω 30. Πιες και ενα για εμενα, εγω θα βγω αυριο, αλλα μετα να σε παει αλλος σπιτι...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πόπο ξύλο που τρώνε από το 4.40 και έπειτα το ClioRS και το Ibiza Cupra
πωπω ριχνει σε ενα αυτοματο χωρις launch control
αν δεν είχε το dsg φαντάζεσαι που θα ήταν το cupra??
καλά λένε οτι η φιατι δίνει τρελά νούμερα για τις επιδόσεις...
το πιο αργό στα χαρτία είναι το γρηγορότερο στην πράξη...
έπρεπε να γυρίζαν ολόληρη την πίστα να βλέπαμε πως θα καθόταν το ss απέναντι στην κλιάρα...το κούπρα δεν το συζητώ...posting.php?mode=quote&f=15&p=1738008
οοο σουλταννννμε τις αλλαγες του dsg δεν κερδιζεις τοσο πολυ σε χρονο οσο με μια καλη εκκινηση, αυτο το καταλαβαινεις φανταζομαι
το συγκεκριμενο κιβωτιο φυσικα και αβανταρει το αυτοκινητο αλλα στη γρηγορη οδηγηση γενικοτερα, οχι για να στηνεται σε φαναρια -
+1 @ Qsis
(ασχετα απο αυτο, αν εισαι μυημενος στα κολπα, ξεκινας το cupra με λιγο χειροφρενακι
και ανεβασμενες στροφες... ,στην θεση S και εισαι στα ιδια περιπου σε φαναρι, το νοημα ομως ειναι αλλου. Γενικοτερα το SS σε κερδιζει με την πιο ανοθευτη-μηχανικη αισθηση του -οχι μονο του manual Κιβωτιου-.) -
Καλα, εγω τωρα εχω 30. Πιες και ενα για εμενα, εγω θα βγω αυριο, αλλα μετα να σε παει αλλος σπιτι...
Θα βγω με το Audi! Είναι SUV δεν παθαίνει τίποτα!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με τις αλλαγες του dsg δεν κερδιζεις τοσο πολυ σε χρονο οσο με μια καλη εκκινηση, αυτο το καταλαβαινεις φανταζομαι
το συγκεκριμενο κιβωτιο φυσικα και αβανταρει το αυτοκινητο αλλα στη γρηγορη οδηγηση γενικοτερα, οχι για να στηνεται σε φαναριαΜα την παναγία θέλω τόσο πολύ να σου δώσω το αμάξι να δοκιμάσεις να οδηγήσεις γρήγορα με το S-tronic και ειδικά με αλλαγές από τα paddles. Χωρίς καμία πλάκα από τη στιγμή που θα πατήσεις το paddle μέχρι τη στιγμή που θα αλλάξει η ταχύτητα θέλει 1 sec!!! Εύκολα!!
-
δε ξερω τι κανει το δικο σου stronic αλλα το 6αρι σε λεον και το 7αρι που εχω οδηγησει σε golf 6 φιλου μου φαινεται οτι αλλαζουν γρηγορα
στο shitroen μου παντως αλλαζω πιο γρηγορα
-
με τις αλλαγες του dsg δεν κερδιζεις τοσο πολυ σε χρονο οσο με μια καλη εκκινηση, αυτο το καταλαβαινεις φανταζομαι
το συγκεκριμενο κιβωτιο φυσικα και αβανταρει το αυτοκινητο αλλα στη γρηγορη οδηγηση γενικοτερα, οχι για να στηνεται σε φαναριαΜα την παναγία θέλω τόσο πολύ να σου δώσω το αμάξι να δοκιμάσεις να οδηγήσεις γρήγορα με το S-tronic και ειδικά με αλλαγές από τα paddles. Χωρίς καμία πλάκα από τη στιγμή που θα πατήσεις το paddle μέχρι τη στιγμή που θα αλλάξει η ταχύτητα θέλει 1 sec!!! Εύκολα!!
Συγκρινεις τις ρυθμισεις της 'αρκουδας' που οδηγεις με τα 'πουσαρισμενα'
Ibiza? Δεν εχουν καμμια σχεση, το Ibiza αλλαζει πανω/κατω σαν πολυβολο,
το Q5 ειναι , ακομα και στην S... -
το Q5 ειναι , ακομα και στην S...αυτο το γνωριζεις? το εχεις ακουσει/διαβασει καπου?
-
Βρε δεν μιλάω για την αλλαγή αυτή καθαυτή. Η αλλαγή γίνεται στα μπαμ. Τα paddles (που υποτίθεται είναι ιδανικά για γρήγορη οδήγηση) δεν την παλεύουν κάστανο. Στο manual +- του λεβιέ οι αλλαγές γίνονται κανονικά....με τα paddles γάματα...αλλά τέσπα μην χαλάμε το τόπικ για το μπουρδέλο μου!
-
αα με τα paddles δεν ειχα καμια επαφη το golf δεν ειχε και το λεον παροτι ειχε ,αλλαζα αλλαζα με το λεβιε και την περισσοτερη ωρα το αφηνα να αλλαζει μονο του, δε το πηρα χαμπαρι οτι ειχε paddles μετα μου το ειπαν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το Q5 ειναι , ακομα και στην S...αυτο το γνωριζεις? το εχεις ακουσει/διαβασει καπου?
To εχω διαπιστωσει ο ιδιος εχοντας πλεον οδηγησει το Cupra (4φορες ), και το Q5 το εχει φιλος, εχουμε δοκιμασει οτι mode εχει το κιβωτιο, -paddles, λεβιε-, ειναι λιγο πιο αργο ακομα και στην θεση S, οχι ενοχλητικα αργο, αλλα εχει διαφορα.
-
γιατι ομως να κανουν κατι τετοιο? αν ηταν ας εβαζαν και παραδοσιακο αυτοματο
Fiat Grande Punto ABARTH