-
stock δεν υπάρχει το παρήγγειλα και επεμεναν ακριβως στους 2,5 μηνες παράδοση. Βεβαια ένα πρόβλημα με το τουπέ τους το είχα...
-
ξέχασα να σε ευχαριστήσω για την απάντηση....
-
να σαι καλα!!!
μην κολλας με το στυλ τους να θυμασαι αυτοι σε εχουν αναγκη οχι εσυ!!! και ας μην στο δειχνουν! -
επειδη το ψαχνω αρκετα το θεμα αγορας αυτη την περιοδο η εμενα με δουλευουν η δεν ξερω και γω τη αλλο συμβαινει αλλα εμενα μου ειπαν οτι το αμαξι αν το κλεισω υπαρχει ετοιμοπαραδοτο σε 15 μερες....τι παιζει τελικα ρε παιδια? μηπως θελουν να το κλεισω για να μου πουν μετα οτι δεν υπαρχει τελικα?
-
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ,ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ.ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ 2 ΜΙΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΟΝΤΩΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ
-
Ο χρήστης katsa έγραψε:
επειδη το ψαχνω αρκετα το θεμα αγορας αυτη την περιοδο η εμενα με δουλευουν η δεν ξερω και γω τη αλλο συμβαινει αλλα εμενα μου ειπαν οτι το αμαξι αν το κλεισω υπαρχει ετοιμοπαραδοτο σε 15 μερες....τι παιζει τελικα ρε παιδια? μηπως θελουν να το κλεισω για να μου πουν μετα οτι δεν υπαρχει τελικα?θεωρητικά εχουμε παει στον ίδιο αντιπροσωπο, εφόσον εισαι στην Αθήνα. Εγω λοιπον που το έκλεισα μου είπαν τουλάχιστον 2,5. ..... Αυτοκινητα δεν υπάρχουν εδω στην Ελλάδα γιατι μου είπαν ότι μόλις φτασει τα αυτοκίνητο στο τελωνειο θα με ειδοποιησουν γιατην πορεία του. Το μόνο που με προβληματισε είναι ότι ενω ηθελα δερματινα καθισματα προσπαθουσαν να με πείσουν να μην βάλω...λετε να εχουν τελικα εδω ετοιμα?
-
Ξέρει κανείς αν το 500άρι ABARTH (το απλό με τα 135) έχει και αυτό τετραπίστονα Brembo;
-
αν καταλαβαινεις κατι απο εδω...
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το 500άρι ABARTH (το απλό με τα 135) έχει και αυτό τετραπίστονα Brembo;Όχι δεν έχει ούτε το βασικό 500 Abarth, ούτε το SS
-
άλλωστε τι τα χρειάζεται τα 4πίστονα 1000kg αυτοκίνητο?
-
γιατι το 1150 (βλεπε μιτο) τι τα χρειαζεται, δεν ειναι κακο ομως να υπαρχουν
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
άλλωστε τι τα χρειάζεται τα 4πίστονα 1000kg αυτοκίνητο?Είναι βαρύ το 500, 1000κιλά ζυγίζει το 1.2 με καλό εξοπλισμό όπως ζάντες 16άρες και οροφή.
1100 μπορεί να φτάνει το Abarth.
Πάντως το 'πολύ' φρένο είναι πάντα καλοδεχούμενο.
Το 500 'θελει' 4πίστονα γιατί κουράζονται εύκολα σε κατάβαση ή σε απαιτητική διαδρομή.
Απλά η εταιρία θέλησε να έχει ίδια τιμή σε GP & 500 Abarth αλλά με διαφορετικά έξτρα που στο ένα υπάρχουν και στο άλλο όχι. Το 500 έχει 20 ίππους λιγότερους στα χαρτιά, αλλά η εξάτμιση του είναι Abarth ενώ του GP universal σε μερικά μοντέλα του ομίλου. Έχει ηλεκτρονικό μπλοκέ και λυχνία πίεσης και ιδανικής αλλαγής ταχύτητας ενώ το GP δεν έχει. Δεν έχει 4πίστονα ενώ το GP έχει, κλπ κλπ...
Θα μπορύσαν να τα βάλουν όλα και στα 2 αλλά τότε η τιμή θα ήταν σαφώς ανώτερη.
Ωστόσο αναμένουμε με ενδιαφέρον αυτό που ήξερα εγώ, δηλαδή ότι ανα διαστήματα η Abarth θα παρουσιάζει διάφορα μηχανικά upgrades και μη ... -
αν βαλει μηχανικο μπλοκε τοτε θα ειναι πειρασμος !!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
αν βαλει μηχανικο μπλοκε τοτε θα ειναι πειρασμος !!ναι,θα τριβουν τα χερια τους οι νεκροθαφτες
-
why?? λες να το ξεσκιζουν ολοι???
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
why?? λες να το ξεσκιζουν ολοι???ελα ρε τωρα,μηχανικο μπλοκε σε προσθιοκινητο.
αφου ταχουμε ξαναπει ,δεν γινεται -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ελα ρε τωρα,μηχανικο μπλοκε σε προσθιοκινητο.
αφου ταχουμε ξαναπει ,δεν γινεταιγιατι ρε συ??? ισα ισα θα περιορισει την υποστροφη ...εδω η mito λεει για το ηλεκτρονικο της.
καλο ειναι!!!
και το mini works εχει νομιζω ως εξτρα!!!! και ξερουμε ολοι πως παει στις στροφες!!! -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ελα ρε τωρα,μηχανικο μπλοκε σε προσθιοκινητο.
αφου ταχουμε ξαναπει ,δεν γινεταιΠοιοι τα εχουν ξαναπει? Αφου μονος σου τα λες, μονος σου τα ακους...
Στο type r που μπαινει απο το εργοστασιο δηλαδη πως γινεται?
Το μηχανικο μπλοκε σε ισχυρα προσθιοκινητα ειναι οτι καλυτερο εξτρα μπορει να μπει
εφοσον εχει το αναλογο στησιμο για να το υποστηριξει, και δεν ειναι αποτομο,
αγωνιστικου τυπου αλλα για πολιτικη χρηση.
Εξαλειφει το εντονο σπιναρισμα του εσωτερικου τροχου σε στροφες, εχει καλυτερη, αποτελεσματικοτερη κατευθυντικοτητα και περναει σχεδον ολη την δυναμη στο δρομο.
Απλα το κοστος του ειναι συνηθως υψηλοτερο απο ενα καλορυθμισμενο ESP με λειτουργια
προσομειωσης μπλοκε μεσω των ηλεκτρονικων συστηματων του, γι' αυτο
και το εχουν ελαχιστα προσθιοκινητα της αγορας... -
Τελικα το Type R ειχε μπλοκε ή οχι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελικα το Type R ειχε μπλοκε ή οχι;απο οτι ξερω οχι
Fiat Grande Punto ABARTH