-
οι παζαροπουλοι και ολοι αυτοι με καποιον συνεργαζονται.ψαξτε να βρειτε με ποιον για να κρινετε την αξιοπιστια.
πχ seat και φιλοσιδης συνεργαζονται με revo που χει καποιο ονομα, αλλιως δε μπορεις να σαι βεβαιος
-
Ξερω οτι αυτο γινεται στο τ-jet με κοστος € 1200 και απο 120 παει 140 αλογα. Πιθσνον θαναι το ιδιο. Μαλλον θαναι καποιο προγραμμα της SP PERRFORMANCE εταιρεια συμφεροντων ΠΑΖΑ η οποια κανει χαρτογραφησεις σε VW kai AUDI. Εμενα παντως γνωστος μου που πηρε GTI εβαλε αυτο το προγραμμα με 1200 ευρω, εκανε το αμαξι του απο 200 - 243 αλογα και ειναι αρκετα ικανοποιημενος και το αμαξι εχει οντως διαφορα....Επειδη εχω οδηγησει το tjet και με 120 αλλα και με 140 αλογα προγραμμα παζα υπαρχει σιγουρα καποια διαφορα η οποια εχει να κανει με την επιταχυνση του οχηματος και την καλυτερη αποκριση στο γκαζι. Εγω παντως απο καιρο σας εχω πει οτι στην Ιταλια ολοι βαζουν το asseto και μετα επαναπρογραμματισμο εγκεφαλου με 1000 ευρω, προφανως ηρθε το κολπο και στην Ελλαδα. Απο το να δωσει καποιος € 5500 για να βαλει ss βαζει με 3500 κερδος 2000 ευρω asseto kai προγραμμα ή μονο προγραμμα και παει στα 180 χωρις να διαλυει τον κινητηρα του οχηματος του και να αλλάζει τοσα μερη του,με απλη χαρτογραφηση κινητηρα.....
-
δε σε προβληματιζει ομως η 'υστερια' της abarth προκειμενου να σου βαλει το kit?
σου κανουν τοσες αλλαγες και παλι ομως θελουν να ειναι βεβαιοι για το πώς μεταχειριζεσαι το οχημα σου.
ενα προγραμμα μονο μπορει μεν να δωσει τα αλογα αλλα ειναι νωρις ακομα να μιλαμε για το ποσο αξιοπιστη ειναι ολη αυτη η διαδικασια..ο χρονος θα δειξει..
εγω παντως θα προτεινα σε καποιον να περιμενει να δει τι θα γινει με αλλους κατοχους που θα χουν κανει ενα μεγαλο αριθμο χλμ και μετα να προχωρησει ο ιδιος στην αναβαθμιση -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε σε προβληματιζει ομως η 'υστερια' της abarth προκειμενου να σου βαλει το kit?
σου κανουν τοσες αλλαγες και παλι ομως θελουν να ειναι βεβαιοι για το πώς μεταχειριζεσαι το οχημα σου.
ενα προγραμμα μονο μπορει μεν να δωσει τα αλογα αλλα ειναι νωρις ακομα να μιλαμε για το ποσο αξιοπιστη ειναι ολη αυτη η διαδικασια..ο χρονος θα δειξει..
εγω παντως θα προτεινα σε καποιον να περιμενει να δει τι θα γινει με αλλους κατοχους που θα χουν κανει ενα μεγαλο αριθμο χλμ και μετα να προχωρησει ο ιδιος στην αναβαθμιση+1
Η γενικευμενη 'λυσσα' για περισσοτερα αλογα με τετοιες αναβαθμισεις φερνει
συνηθως προβληματα σε βαθος χρονου παρα ευχαριστηση.
Καλυτερα ειναι να πειραματιστει καποιος πανω στην υπαρχουσα ιπποδυναμη,
να μαθει οσο καλυτερα μπορει το αυτοκινητο (οχι μονο σε ευθειες... )
και με προσοχη και μετα απο σωστη ενημερωση να προχωρησει σε κατι
που θα υποστηριζεται οχι μονο απο καποια εγγυηση αλλα και απο την διατηρηση
των προδιαγραφων που θετει ο εκαστοτε κατασκευαστης των μηχανικων μερων. -
προσωπικά πρόγραμμα με 180 άλογα θα σκεφτόμουν μόνο αν μπορούσα να το χαρτογραφήσω στο σπορ κουμπάκι και μόνο..
στην αθήνα τσάμπα θα την έκαιγα την παραπάνω βεντζίνη.. ο 150αρης tjet τραβάει σουπερ και έτσι που είναι..
+οτι θα απέυφευγα την παραπανίσια καταπόνηση του κινητήρα έτσιδυστηχώς πριν 2 μήνες που το είχα ψάξει στο fiatforum δεν είχαν καταφέρει να χαρτογραφήσουν μόνο το πρόγραμμα του σπορ mode
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω παντως θα προτεινα σε καποιον να περιμενει να δει τι θα γινει με αλλους κατοχους που θα χουν κανει ενα μεγαλο αριθμο χλμ και μετα να προχωρησει ο ιδιος στην αναβαθμισηκοιταξε αυτοι σου προωθουν το προιον αυτο για να κονομησουνε φυσικα διοτι εχει και ενα κοστος € 5500 δεν ειναι 1000 - 1500€. Εγω παντως ειναι συμφωνω απολυτα μαζι σου ασε να το περαξουν αλλοι και αν τυχον ολα οκ τοτε βλεπουμε.....
-
Γεια σας παιδιά!Είμαι τελείως νέος στο forum και έχω τρελαθεί με το abarth και σκεφτομαι να το πάρω..Ήθελα να ρωτήσω όμως,από service τι δίνετε όσοι το έχετε?φαντάζομαι καμία σχέση με το απλό gp,αλλά για πόση υπερτιμολόγηση μιλάμε?Επίσης ξέρει κανείς αν εκτός από τη μείωση στο τέλος ταξινόμησης παίζει καμιά άλλη έκπτωση?ή η τιμή είναι τελική στα 17.800?Ευχαριστώ πολύ!
-
Εκπτωση καμια απο την abarth, ειναι πολιτικη της εταιριας απο οτι μου ειπαν στην αντιπρωσοπεια, εμενα μου βγηκε γυρω στο 20500-21000, 18500 τιμη + 500 ταξινομιση+250 οι κοκκινοι καθρεπτες και οι γρακμμες στο πλαι,+300κατι αν θυμαμαι ο συναγερμος+1000 ο οροφη, οποτε εσυ αν δεν βαλεις οροφη η κανα δερματινο καθισμα και γλιτωνεις και την ταξινομηση τοτε γυρω στα λεφτα που ειπες θα το παρεις ακτος και αν θελεις κατι αλλο εξτρα, αλλα ολα ειναι πανω κατι φτηνα εκτος απο δερματινα και νοροφη που εχουν κανα χιλιαρικο, να και ο τιμοκαταλογος http://www.abarthpazaropoulos.gr/prices_punto.php, οσο για service θεωρητικα το πρωτο ειναι στα 30000χλμ οταν τα περισσοτερα ειναι στα 15000 οποτε ακομα εχουμε μεχρι τοτε και θα δουμε αλλα δεν νομιζω να ειναι ποια τοσο ακριβα
-
τα service στα περισσοτερα αυτοκινητα ειναι στα 30.000 χλμ το μικρο και στα 60 το μεγαλο
το μονο ενδιαμεσο πριν τα 30 ειναι καμια αλλαγη λαδιου.φιλικη συμβουλη μην κρατησεις τα λαδια σου για 30.000 χλμ γιατι πριν τα 100 παιζει πολυ σοβαρα να κλαις το μοτερ σου
-
Εννοειται οτι δεν θα τα κρατησω 30000χλμ τα λαδια απλα λεω τι λεει η εταιρια για την πρωτη επισκεψη μας εκει! Γι αυτο λεω ¨θεωρητηκα¨ στα 30000 γιατι στην ουσια θα παμε πιο γρηγορα για αλλαγη λαδιων
-
ακουστε τωρα μαλακιες πολιτικη της abarth δεν κανει εκπτωση!καλα ουτε η lamborghini δηλάδη....17.800 ειναι αρχικη τιμη συν καποια κερατιατικα που εχετε ηδη πει οποτε γυρω στα 19000. Οσο αφορα τα σερβις ειπαμε τα λαδια μονο ειναι € 120 τωρα σε οτι αφορα το Service αγνωστο γτ ακομα δεν εχουμε κλεισει χρονο ή τα χιλιομετρα για το σερβις. Τα οποια ειναι 15.000 ή χρονος λάδια και 30.000 ή δύο χρόνια σέρβις αν και σιγουρα ολοι θα αλλαξουμε τα λαδια μας νωριτερα απο τα 15000 και ειδικα τα πρωτα.
-
το abarth ss με αλλαγμενη τουρμπινα δινει 27,5 κιλα ροπης.
πώς ειναι δυνατον τα προγραμματα να υποσχονται 31-32? -
Φυσιολογικο ειναι να δινει 31.5 ροπη αν αντι για 1,3 bar που δουλευει τωρα, δουλευει ποιος ξερει ποσο πιεση με το προγραμμα τοτε γιατι οχι, αλλοστε και εμεις στο ABARTH με το sport boost ανεβαζουμε την πιεση και περνουμε 3κιλα ροπη, κατι παρομοιο γινεται, αλλα πραγματικα θα ηθελα να μαθω με ενα τετοιο προγραμμα τι πιεση θα δουλευουμε???
-
Σίγουρα για να βγάλεις τόση ροπή θές υψηλή πίεση.
Όπως εδώ για παράδειγμα ένα ωραίο κιτάκι της Bonalume που έβγαλε 176 άλογα και 264/303 ροπή.
http://www.bonalume.com/scheda_auto_en.asp?id=171
Όμως δεν ξέρω για πόσο μπορεί να αντέξει η τουρμπίνα μας σε αυτές τις πιέσεις.
(0,95 σταθερή 1,25/1,55 over)? -
εχει βγαλει σε κανεναν προβλημα η τουρμπινα??
(να κανει σα χυτρα ταχυτητας, η σαν jet οπως θα λεγε κι ενας μηχανικος? ) -
Mε aftermarket 'σκαλισματα' παντως ειναι σχεδον σιγουρο πως η ημερομηνια ληξης της
τουρμπινας ή και του κινητηρα θα ειναι απροσμενα πιο κοντινη απο αυτη που θα φανταζεται ο καθε υποψηφιος προς βελτιωση κατοχος GPA.
Προσωπικα θεωρω μεγαλυτερο πλεονεκτημα να ξερω οτι 'οτι οδηγω' αντεχει
το οποιοδηποτε(?) ξεζουμισμα χωρις προβληματα και με εγγυηση παρα μερικες επιφοβες επιταχυνσεις τυπου ρουκετα.
Το κακο βεβαια ειναι οτι πολλα απο αυτα τα 'θυματα' μετα μπαινουν σε forum και
κλαιγονται για την αξιοπιστια του αυτοκινητου τους... -
Ποιός φίλος από την Κρήτη περιμένει ένα Esseesse?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Mε aftermarket 'σκαλισματα' παντως ειναι σχεδον σιγουρο πως η ημερομηνια ληξης της
τουρμπινας ή και του κινητηρα θα ειναι απροσμενα πιο κοντινη απο αυτη που θα φανταζεται ο καθε υποψηφιος προς βελτιωση κατοχος GPA.
Προσωπικα θεωρω μεγαλυτερο πλεονεκτημα να ξερω οτι 'οτι οδηγω' αντεχει
το οποιοδηποτε(?) ξεζουμισμα χωρις προβληματα και με εγγυηση παρα μερικες επιφοβες επιταχυνσεις τυπου ρουκετα.
Το κακο βεβαια ειναι οτι πολλα απο αυτα τα 'θυματα' μετα μπαινουν σε forum και
κλαιγονται για την αξιοπιστια του αυτοκινητου τους...γεια σας και απο εμενα ...εχω ενα μιτο 1.4 τβ και εδω και 10000 χιλ. εχω φ.π.ε κανενα προβλημα εως τωρα και γενικοτερα παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενος απο την βελτιωση αυτη. δεν ειμαι fun τον παραλληλων εγκεφαλων οποτε και εκανα επαναπρογρ. του μαμα..(etuners.gr ) αυτοι μου το εφτιαξαν και αν δεν κανω λαθος με κοστος περι τα 500ε ..(δεν κανω διαφημηση , ουτε και εχω καμμια σχεση με τα παιδια αυτα..απλα το καλο να λεγετε...) εδω θα ηθελα να πω σε ολους οτι πανω απο 180κατι αλογα δεν προκειτε να δουν με μαμα τουρμπινα καθοτι πολυ μικρη αλλα η ροπη ανεβαινει αισθητα (κοντα στα 27-28 κιλα) νομιζω οτι το μοτερ μας ειναι ακριβως ιδιο οποτε αξιζει να δοκιμασουν οσοι ενδιαφερονται...
-
Αν εχεις την καλοσυνη πες μου λιγακι, ποσα αλογα εχει παει τωρα το Mito σου 180? κοστος???σου εδωσαν καποια εγγύηση???και κατι ακομα πιο σημαντικο η εργοστασιακη εγγυηση της mito υποθετω παει περιπατο ε?
-
spartalord ευχαριστω για την απαντηση σου με πμ
Fiat Grande Punto ABARTH