-
μαντεψτε???????σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την abarth να με ενημερωσουνε οτι ειναι διαθεσιμο το πακετο ss και μεχρι ποτε μπορω να το κανω. Οταν ρωτησα αν υπαρχει αμαξι για test drive η απαντηση ηταν αρνητικη και οτι μπορω να δω μονο τι περιλαμβανει το πακετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι να πω
-
Εμενα μου φανηκε πιο αστειο το αλλο, προγραμμα με 1000€! προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο με το οποιο κατεληξαν σε αυτη την τιμη κ εχω καταληξει στις ακολουθες πιθανοτητες:
Μπερδεψαν το ευρω με το ρουβλι
Μπερδεψαν το πελατολογιο της αμπαρθ με αυτο της αουντι
Το προγραμμα ειναι εξελιγμενο απο το JPL της NASA
Νομιζουν οτι ξεκινησαμε να ασχολουμαστε με αυτοκινητα την ημερα που αγορασαμε το αμπαρθ
Βρηκε ο Παζαροπουλος στο προσωπο της αμπαρθ τον απο μηχανης θεο που θα τον κανει να αντιμετωπισει την κριση. -
για ξανεπεστο αυτο??????εβγαλε προγραμμα ο παζαροπουλος που ανεβαζει την ιπποδυναμη στο abarth????????μαλλον θα ειναι Κατι αντιστοιχο αυτο που κανει και στους 2.0 fsi Audi και VW με € 1500 και ανεβαζει ιπποδυναμη απο 200 σε 245 hp η στα tsi απο 140 σε 170 hp.εμας τι κανει απο 155 σε 180?????????εμενα παντως στο τηλ δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο....αλλα για το πακετο ss πληροφοριες και οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο γτ μαλλον λιγοι εσκασαν τα € 5500 που απαιτει.....αααα και επεισης μεχρι ποτε μπορω να το κανω.
Λιγες πληροφοριες παρακαλω,my friend..........
-
με τα πατακια ρωτησε κανεις τι γινεται?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με τα πατακια ρωτησε κανεις τι γινεται?Στην προηγουμενη σελιδα ειχα αναφερει οτι τα πατακια ηρθαν. 3 σχεδια και τιμη στα 67ευρω.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
για ξανεπεστο αυτο??????εβγαλε προγραμμα ο παζαροπουλος που ανεβαζει την ιπποδυναμη στο abarth????????μαλλον θα ειναι Κατι αντιστοιχο αυτο που κανει και στους 2.0 fsi Audi και VW με € 1500 και ανεβαζει ιπποδυναμη απο 200 σε 245 hp η στα tsi απο 140 σε 170 hp.εμας τι κανει απο 155 σε 180?????????εμενα παντως στο τηλ δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο....αλλα για το πακετο ss πληροφοριες και οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο γτ μαλλον λιγοι εσκασαν τα € 5500 που απαιτει.....αααα και επεισης μεχρι ποτε μπορω να το κανω.Λιγες πληροφοριες παρακαλω,my friend..........
Δεν ρωτησα λεπτομερειες για το προγραμμα. Καμια 20ρια αλογα πρεπει να δινει. Αν σ'ενδιαφερει καλυτερα παρ'τους ενα τηλεφωνο να στα πουν οι ιδιοι. Η απορια μου ομως εμενα ειναι οτι κ αν δινει θα πας να τους σκασεις 1000€ για προγραμμα;
-
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Στην προηγουμενη σελιδα ειχα αναφερει οτι τα πατακια ηρθαν. 3 σχεδια και τιμη στα 67ευρω.
ναι οκ απλως υπηρχαν καποια χρωστουμενα..
-
εσενα ποιος σε ενημερωσε για αυτο απο την abarth η συο συνεργειο του παζαροπουλου. Ξερω οτι αυτο γινεται στο τ-jet με κοστος € 1200 και απο 120 παει 140 αλογα. Πιθσνον θαναι το ιδιο. Μαλλον θαναι καποιο προγραμμα της SP PERRFORMANCE εταιρεια συμφεροντων ΠΑΖΑ η οποια κανει χαρτογραφησεις σε VW kai AUDI. Εμενα παντως γνωστος μου που πηρε GTI εβαλε αυτο το προγραμμα με 1200 η 1500 ευρω, εκανε το αμαξι του απο 200 243 αλογα και ειναι αρκετα ικανοποιημενος και το αμαξι εχει οντως διαφορα....Επειδη εχω οδηγησει το tjet και με 120 αλλα και με 140 αλογα προγραμμα παζα υπαρχει σιγουρα καποια διαφορα η οποια εχει να κανει με την επιταχυνση του οχηματος και την καλυτερη αποκριση στο γκαζι. Εγω παντως απο καιρο σας εχω πει οτι στην Ιταλια ολοι βαζουν το asseto και μετα επαναπρογραμματισμο εγκεφαλου με 1000 ευρω, προφανως ηρθε το κολπο και στην Ελλαδα. ΑΠο το να δωσει ακποιος 5500 για να βαλει ss βαζει με 3500 κερδος 2000 ευρω asseto kai προγραμμα ή μονο προγραμμα και παει στα 180 χωρις να διαλυει τον κινητηρα του οχηματος του και και και με απλη χαρτογραφηση κινητηρα........ Θα κανω μια ερωτηση πιο πολυ ακαδημαικα να δω τι παιζει
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Στην προηγουμενη σελιδα ειχα αναφερει οτι τα πατακια ηρθαν. 3 σχεδια και τιμη στα 67ευρω.
ναι οκ απλως υπηρχαν καποια χρωστουμενα..
χα χα χα χα το αλλο με τον τοτο το ξερεις?????????χρωστουμενα απο τους παλιους πωλητες τωρα αντε να βρεις το δικιο σου
-
Στο τελευταιο τευχος του power εχει ενα bravo βελτιωμενο απο καποιο, δεν θυμαμαι ονομα και απο 150 ειχε ανεβει στα 179+ και περιπου 30 κιλα ροπη.Δεν το θυμαμαι καλα αλλα καπως ετσι ηταν τα νουμερα.Το προγραμμα αυτο να εχει 700 Ε?Μηπως αξιζει κατι τετοιο περισσοτερο?
Υ.γ εμενα μου ειπαν 70Ε για τα πατακια σε τρια σχεδια. -
Φίλε τοξότη τι ακριβώς είναι το asseto που λες;
-
Χθες πριν ξεκινησω για ταξιδι περασα απο φιλο μου που εχει βουλκανιζατερ. Μου ειπε οτι αυτη η διασταση ελαστικου θελει πιεση 40. Με τοση πιεση ειχα παραλαβει το αμαξι απο την abarth,μετα απο καποια km την ειχα κατεβασει. Απο χθες την ανεβασα παλι αλλα δυστυχως λογω κακοκαιριας στο ταξιδι δεν καταφερα να καταλαβω τυχον αλλαγες. Επισης σημερα παρακολουθωντας το αμαξι ειδα σκουρια στο πανω μερος της βιδας του αριστερου αμορτισερ! Το ιδιο παρατηρησα και στην αντιστοιχη βιδα της πορτας του οδηγου!!Ριξτε μια ματια.
-
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Χθες πριν ξεκινησω για ταξιδι περασα απο φιλο μου που εχει βουλκανιζατερ. Μου ειπε οτι αυτη η διασταση ελαστικου θελει πιεση 40. Με τοση πιεση ειχα παραλαβει το αμαξι απο την abarth,μετα απο καποια km την ειχα κατεβασει. Απο χθες την ανεβασα παλι αλλα δυστυχως λογω κακοκαιριας στο ταξιδι δεν καταφερα να καταλαβω τυχον αλλαγες. Επισης σημερα παρακολουθωντας το αμαξι ειδα σκουρια στο πανω μερος της βιδας του αριστερου αμορτισερ! Το ιδιο παρατηρησα και στην αντιστοιχη βιδα της πορτας του οδηγου!!Ριξτε μια ματια.Η σωστη πιεση για την διασταση που εχεις (οποια κι αν ειναι αυτη) αναγραφετε στην ταπα της βενζινης ή σε καποια πορτα ή χαμηλα στο B-Pillar και σιγουρα στο manual του αυτοκινητου. Το 40 ακουγετε υπερβολικο παντως.
Τα αυτοκινητα κατα τη μεταφορα τους εχουν υψηλες πιεσεις για να μην 'καθοντε' τα ελαστικα τους αφου μενουν ακινητοποιημενα για μεγαλο χρονικο διαστημα. Μερος του PDI (pre delivery inspection) ειναι και ο ελεγχος του αερα στα ελαστικα αλλα πολλες εταιρειες δεν το κανουν (3 προσωπικα παραδειγματα απο την Karenta της Συγγρου). -
το asseto ειναι το πρωτο ας το πουμε tuning stage Που σου προσφερει η abarth Και σου αλλαζουν μονο αναρτηση φρενα και ζαντες - λαστιχα με κοστος 2500 το σετ + η τοποθετηση. Τωρα οσοσ αδορα το Pdi που πολυ σωστα ανεφερε ο προηγουμενος πρεπει να γινεται ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ αλλα τελικα δεν γινεται οπως πρεπει (οπως στην περιπτωση μου) επειδη βιαζοντουσαν να παραδψσπυν τα πρωτα που ειχαν ερθει και εδιναν 5-6 αμαξια την ημερα. Απλα απο οτι μου ειπαν κανουν εναν γενικο απλο και συντομο ελεγχο προτου στο παραδωοσυν μεσω εγκεφαλου και τιποτε αλλο με λιγα λογια ενα check του οχηματος μεσω εγκεφαλου να δουν αν κατι χτυπαει και οχι ολα τα επιμερους του οπως οφειλουν.
-
Γεια σε όλους τους απανταχού abarthakides.
Έχω ένα πρόβλημα με το δικό μου Abarth που πάει να με τρελάνει.
Από τα 60 κμ και πάνω ακούγεται ένα ενοχλητικό σφύριγμα από τον αέρα στο πάνω μέρος της πόρτας.
Άπό την πλευρά του συνοδηγού δεν ακούγεται.
Από τον καθρέφτη δεν είναι.
Κάποιο πρόβλημα στα λάστιχα της πόρτας δεν βλέπω.
Το ακούει και κανείς άλλος ή μόνο στο δικό μου συμβαίνει?
Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι η πόρτα δεν εφάπτεται καλά και κάνει ένα μικρό δόντι. Δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι από εκεί.
Please όποιος μπορεί help.
Μπορεί να σας μοιάζει ασήμαντο το πρόβλημα αλλά εγώ έχω τρελαθεί.
Εάν δεν το λύσω δεν ξέρω τι θα κάνω, μπορεί να πουλήσω το αυτοκίνητο.
Στο συνεργείο δεν το έχω πάει, αλλά δεν ελπίζω ότι θα το βρούν. -
Mπορει να θελει λιγο ρυθμισμα η πορτα,να το πας εκει που το αγορασες να το φτιαξουν.
-
εμενα δεν ακουγεται το παραμικρο....αμεσα συνεργειο μην το σκεφτεσαι καθολου καπου δεν εφαρμοζει καλα η πορτα μαπαινει αερας στην καμπινα και οριστε το προβλημα σου..αμεσως ελεγχος
-
να τους το πας αμεσα και να τους πεις οτι δεν το παιρνεις αν δεν φτιαχτει στο εκανε απο την πρωτη στιγμη που το πηρες? ποσο καιρο εχεις το αμαξι και ποσο καιρο στο κανει?
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Το αυτοκίνητο το έχω περίπου 4 μήνες και μου το έκανε από την αρχή.
Περιμένω σε λίγο που θα το πάω για αλλαγή λαδιών να δουν κι αυτό.
Έπίσης κάτι άλλο που πρόσεξα είναι ότι το μαύρο διακοσμητικό που είναι στην κολώνα της πόρτας, δεξιά είναι μάτ και αριστερά είναι γυαλιστερό, οπότε παίζει να είχε φάει καμιά στούκα η πόρτα στην μεταφορά και να μου την άλλαξαν και φυσικά την έβαλαν σαν τα μούτρα τους.
Πάντως όταν το είχα πει στον πωλητή του Παζαρό δεν μου έδωσε καμία σημασία. -
δεν σου εδωσε σημασια γιατι μας εχουν γραμμενους. Δεν ξερω τι να σου πω για τα πλαστικα παντως επεσημανε το και αυτο και απαιτησε να στο αλλαξουν. Το πιο κουλο που εχω ακουσει μεχρι τωρα ξταν για ενα αμαξι το οποιο ηεθε με σημα στο τιμονι κιολας (που βγαζει ματι) με σηματαρα ΦΙΑΤ αντι για σκορπιό...Δεν νομιζω να πιστευετε οτι το αμαξι γυρισε πισω, αλλαχτηκε εδω οπως οπως. Τωρα με τα λαδια πες τους τα ολα και απαιτησ εεπισκευη
Fiat Grande Punto ABARTH