-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
to esp den apenergopoieitai kathws to aftokinhto apeythinetai se neaniko koino
Δεν νομίζω να λέει κάτι αυτό.
Πάντως αν δεν επηρεάζει την οδηγική απόλαυση δεν νομίζω να πειράξει κανέναν. Εμένα καθόλου δεν θα με πειράξει αν το αμάξι μου έχει ένα ESP που ναι μεν να με αφήνει να παίζω αλλά θα με σώσει σε καποια ενδεχόμενη βλακεία που θα κάνω ενώ το οδηγώ.
πολλά μπράβο στην Φιατ για το απίστευτο come back που κάνει. Την περιμέναμε καιρό.
Το Abarth Punto είναι πολύ όμορφο και δυναμικό. Ελπίζω να είναι το ίδιο καλό και στον δρόμο. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μαλακιες ξεμαλακιες... ειναι απο τα λιγα ρυθμισμενα ESP που θα μπουν οταν πραγματικα χρειαζονται και δεν θα σκοτωσουν την γρηγορη οδηγηση.Αυτο ισχύει. Μπορεί ο οδηγός να έχει λόγο μόνο επί του ASR (βγαίνει off), αλλά το ESP των Fiat γενικώς είναι από τα λιγότερο παρεμβατικά που μπορεί να οδηγήσει κανείς. Σε Grande 120, μέχρι και ελαφρύ γύρισμα με χειρόφρενο επιτρέπει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν θα ενθουσιάσει με τα σπορ χαρακτηριστικά του, αφού εδώ παίζει το ρόλο το ESP που δεν απενεργοποιείται, αλλά σίγουρα θα επιτρέψει στον χειριστή να κινηθεί με ταχύτητα και χωρίς δυσκολία.Δηλαδή, για να καταλάβουμε, σπορ χαρακτηριστικό είναι μόνο το απενεργοποιούμενο ESP;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δεν θα ενθουσιάσει με τα σπορ χαρακτηριστικά του, αφού εδώ παίζει το ρόλο το ESP που δεν απενεργοποιείται, αλλά σίγουρα θα επιτρέψει στον χειριστή να κινηθεί με ταχύτητα και χωρίς δυσκολία.
Δηλαδή, για να καταλάβουμε, σπορ χαρακτηριστικό είναι μόνο το απενεργοποιούμενο ESP;
εγω θα στεκομουνα περισσοτερο εδω:
*
'Καθαρόαιμο; Όχι. Σίγουρα, όμως μία σπορτίφ κατασκευή με χαρακτήρα, στο πνεύμα όμως, της εποχής. Με την τιμή του στην Ιταλία να αγγίζει τα 17.800 ευρώ, και την εν Ελλάδι να αναμένεται αντίστοιχη, το Punto Abarth, σίγουρα θα αποτελέσει μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για νέους… κάθε ηλικίας._Π.Τ. '*συμφωνα με το αρθρο, το αμαξι ειναι ενδιαφερον, αλλα μαλλον παει με τους κανονες της εποχης.
το θεμα ειναι, αυτο ειναι το ζητουμενο τελικα απο μια εκδοση η οποια φερει το θρυλικο λογοτυπο?
-
T' ακούσαμε κι αυτό!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
T' ακούσαμε κι αυτό!
αμα ηταν ετσι, να το βγαλουν με 100 αλογα ή κοφτη στα 120km/h
αλλωστε δεν ειπε κανενας να μην εχει esp!
νταξ, ειπαμε...
-
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Fir ... se/228305/
The car goes so hard and handles so well, it won't matter (except to macho-men and zealots) that the standard and specially sports-tuned ESP can't be disengaged.
Press the prominent 'Sport Boost' button in the dash and the electronics make the already quick steering feel even more purposeful, the accelerator travel shorten and provide a turbo overboost that lifts torque output.
Even the basic 1.4 litre, 155bhp turbo car fizzes around the track with a speed and precision that sits well with the revered Abarth scorpion badge that adorns the flanks
-
Εγώ νομίζω οτι έχουν κάνει τη σωστή επιλογή.
Εαν είχαν και άλλα γρήγορα μικρά ESP στάνταρντ (π.χ Σαξόραλλα) θα είχαν σωθεί πολλές ζωές που πήγαν άδικα γιατί νόμισαν οτι ένα σηματάκι Abarth ξαφνικά τους έδωσε 'χέρια'.
Διακριτικό ESP, που δεν επεμβένει ανόητα, αλλα σώσει τον κάγκουρα είναι η σωστή και ώριμη λύση.
-
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Fiat-Grande-Punto-1.4T-Abarth-Essesse/228305/The car goes so hard and handles so well, it won't matter (except to macho-men and zealots) that the standard and specially sports-tuned ESP can't be disengaged.
Press the prominent 'Sport Boost' button in the dash and the electronics make the already quick steering feel even more purposeful, the accelerator travel shorten and provide a turbo overboost that lifts torque output.
Even the basic 1.4 litre, 155bhp turbo car fizzes around the track with a speed and precision that sits well with the revered Abarth scorpion badge that adorns the flanks
Τελικά το esseesse θα έχει τη μορφή που βλέπουμε στο λινκ?
Μακάρι για μένα! Το προτιμώ έτσι από το υπερβολικό body kit της Φρανκφούρτης...
Βλέπω τα πορτοκαλί μου σχέδια να γίνονται άσπρα.... Ο προδότης Amott ξέρει...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Διακριτικό ESP, που δεν επεμβένει ανόητα, αλλα σώσει τον κάγκουρα είναι η σωστή και ώριμη λύση.Είναι λάθος να μην υπάρχει απενεργοποιούμενο ESP.-
Και το λέω, μετά από τρακάρισμα που το ESP θα με είχε σώσει. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Διακριτικό ESP, που δεν επεμβένει ανόητα, αλλα σώσει τον κάγκουρα είναι η σωστή και ώριμη λύση.
- τη δυνατότητα πλήρους απενεργοποιήσεως,τότε είναι η ιδανική,και όχι απλά η σωστή λύση,σε ένα φερόμενο ως σπορ, καλοστημένο θεωρητικώς αυτοκίνητο...
Δεν μπορώ να δικαιώσω την αγαπημένη μου FIAT σε αυτό το θέμα,μόνο και μόνο επειδή φέρει σήματα Abarth το αυτοκίνητο!!
Κατά τα άλλα,όπως τα είπαμε....είναι σούπερ επιλογή,και θα το αγόραζα ευχαρίστως,όμως το 'γιατί' παραμένει!
(δεν είμαι macho man,εξηγούμαι... )
-
Στο Corsa OPC απενεργοποιείται το ESP;
-
Nαι.
-
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι:
Isofix θα έχει πίσω; -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι:
Isofix θα έχει πίσω;Nαι.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Στο Corsa OPC απενεργοποιείται το ESP;To θέμα είναι... τολμάει κανείς να το απενεργοποιήσει;
Ευτυχώς που το μαμά SS δεν θα φοράει το μπουρναζιότικο body kit. Πολύ καρακιτσαριο!!
-
πολύ καλό!
Youtube Video -
Δηλαδη το Punto Abarth θα κοντραρεται με το 207 Rallye και το Punto Abarth SS με το 207 RC;Βασει ιπποδυναμης και τιμης αυτο βγαινει...Παντως σαφως δεν ξερουμε πως θα κραταει το απλο Abarth και Abarth SS σε σχεση με τα Rallye και RC αντιστοιχα,αλλα εχει σιγουρα κατι καλυτερο.Αυτο το τιμημενο το ΣΤΙΛ που το εξαιρετικο 207 δεν εχει.Ειναι μανουλες οι Ιταλοι σε αυτα...
-
το κιβώτιο το έχει φτιάξει άλλη εταιρεία;; Αν οχι γιατί έχουν βάλει την οπισθεν δίπλα στην πρώτη και οχι κάτω δεξιά όπως τόσα χρόνια έκαναν οι Ιταλοι;;
-
Γιατί είναι 6τάχυτο και η όπισθεν μπαίνει πλέον με δακτύλιο.
Fiat Grande Punto ABARTH