-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
@ italakias...δεν περιμενα να δω ενα τετοιο ποστ γραμμενο απο σενα!
με εκπλησεις!!το ξερω ημουν λιγο αλλα το αμαξι ειναι μια χαρα και χωρις αυτα.
μαρεσει η διακριτικοτητα .τα ιταλικα δεν εχουν αναγκη απο τετοια τερτιπια.τα ιταλικα δηλαδη ειναι διακριτικα αυτοκινητα που δεν εχουν καθολου σκοπο να τραβανε τα βλεμματα και η εμφανιση δεν ειναι ενας βασικος παραγοντας που ο κοσμος τα αγοραζει..??ενδιαφερον...
ειδικα μετα απο την τελευταια μου επαφη με συγχρονο ιταλικο....ιταλακια δεν ξερω τι εκαναν παλια αλλα στις μερες μας ασχολουνται με κρυφους φωτισμους,look ανθρακονηματος, ηλεκτρικα παραθυρα που ανεβοκατεβαινουν οταν ανοιγοκλεινεις τη πορτα(καλα αυτο μαλλον ειναι χρησιμο) ,και αυτοκινητακια στην οθονη του ταμπλο που εξαφανιζονται στο βαθος της οταν σβηνεις τη μηχανη!
-
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
και μενα μαυρο με δερμα. σκεφτομαι παντως κοκκινους καθρεφτες και αυτοκολητα. στο abarth 500 τα εχει και στο μαυρο και ειναι ωραια.Και εμενα εχει δερμα και ειναι σουπερ διακριτικο το μαυρο και το δερμα το κανει και πιο κυριλε.....τα αυτοκολητα και οι καθρεφτες στο εξωτερικο μπαινουν και στα μαυρα σε χρωμα κοκκινο η μπορεις να βαλεις λευκες λωριδες αλλα συμφωνω και εγω πωες ειναι λιγο περιττο εμενα μονο η λωριδα μαρεσει αλλα μετα το αμαξι το κανεισ λιγο κρα σαν να θες να επιδεικνυεις τι εχεις κατι που εγω τουλαχιστον δεν θελω εξαλου το αμαξι ειναι τιγκα στους σκορπιους μονο στον ουρανο δεν βαλανε χα χα χα χα.
Ασχετο παιδια αλλα εχθεσ εμεινα μακακας γτ?????????Πολυ απλα εχθες εκλεισα 2000 χλμ και ειπα και εγω ο αμοιρος να πατησω αυτο το κουμπακι που απο την πρωτη μερα θελω στην μεσγ του ταμπλο και λεει SPORT BOOST, καλα παιδια πραγματικα ενοιωσα οτι οδηγω αλλο αυτοκινητο εσφιξαν οι αναρτησεις αποκριση τρελη στο τιμονι που επιπλεον βαρυνε, η τουρμινα γεματη συνεχεια απο χαμηλα, αλλο αμαξι τελειως αλλη αισθηση
-
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά οι αναρτήσεις δεν 'σφίγκουν'.
Αυτό που με ενθουσιάζει εμένα με το sport boost είναι ότι αλλάζει και ο ήχος.
Μάλιστα στο 500 Abarth ο ήχος είναι ακόμη πιο πορωτικός από του GPA.
Συγκεκριμένα το 500 Α φορά ξεχωριστά τελικά και καζανάκια με 'χτυπημένους' τους σκορπιούς επάνω και δεν τα έχει κανένα άλλο 1.4 T-jet του ομίλου. Στις αλλαγές ταχυτήτων κάνει σκασίματα η εξάτμιση(παφ) ακόμη και δίχως το sport boost ενεργοποιημένο
-
αληθεια ποσο να κοστιζει μια τετοια εξατμιση?
-
Τι ωραίο τιμόνι που έχει το 5οορακι , κρίμα που δν το βάλαν και στο GPA
-
εγω παντως το ενιωσα αρκετα διαφορετικο σε εθμα κρατηματος το αμαξι σε μια στρροφη που μπαινω σχεδον καθημερινα και αυτο μου εκανε εντυπωση....οσο για τον ηχο λιγα πραγματα, αλλα μιλαμε πηγαιεν αψογα.
Το τιμονακι του 500 ειναι οντως πολυ ωραιο οπως και το shιft gear η το αναλογικο barometer αλλα τι να κανεις πρεπει να διαφοροποιηθουν καπως πχ το GPA εχει αψογα καθισματα
-
Για το βαρελακι της BMC απο ανθρακονημα που ειχα αναφερθει πριν κατι σελιδες,η τιμη του τελικα ειναι 370ευρο με τοποθετηση..
-
-
οχι και 370 παρα πολλα.....
-
Και ας πουμε ρε παιδια οτι βαζουμε το βαρελακι BMC,θα δουμε ουσιαστικες διαφορες?
-
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Και ας πουμε ρε παιδια οτι βαζουμε το βαρελακι BMC,θα δουμε ουσιαστικες διαφορες?Πολύ χλωμό δίχως επαναπρογραμματισμό.
Η δική μου πρόταση δίχως να μπείτε στο τριπάκι για προγράμματα κλπ είναι ένα φιλτρο πάνελ BMC ή K&N. -
Πιο πολυ σε ηχο θα εχουμε διαφορα,θα ακουγεται ποιο πολυ η σκαστρα,απο επιδοσεις και εγω δε νομιζω να δουμε αισθητη διαφορα..,υπαρχει και το θεμα του maf μετα μηπως τα παιξει..
-
Βασικα ψαχνομαι σε καποια λυση ωστε να αλλαξει λιγο ο ηχος του μοτερ(πολυ πολιτισμενος για τα γουστα μου )..αλλα χωρις να παω σε αλλαγη εξατμισης.. οποτε μαλλον προς αλλαγη φιλτρου θα παω..το θεμα ειναι σε ποια λυση..
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Βασικα ψαχνομαι σε καποια λυση ωστε να αλλαξει λιγο ο ηχος του μοτερ(πολυ πολιτισμενος για τα γουστα μου )..αλλα χωρις να παω σε αλλαγη εξατμισης.. οποτε μαλλον προς αλλαγη φιλτρου θα παω..το θεμα ειναι σε ποια λυση..Βάλε ένα panel φιλτρακι αν ακούς την τουρμπίνα και όσο περνάνε τα χιλιόμετρα θα δεις ότι αλλάζει ο ήχος.Μόλις αρχίσουν και τα σκασιματακια όταν το πας στις 5.000+ θα δεις την πώρωση!!
-
grande jerry, αν θυμαμαι καλα εχεις βαλει πανελ φιλτρακι. Διαφορα στον ηχο ειδες καθολου; Παντως αυτο που λες με τα χλμ ισχυει,εχω φτασει τα 3000 και τωρα σιγα σιγα εχει αρχισει και ακουγεται και λιγο η τουρμπινα..
-
Ναι έχω βάλει και ακούγεται πολύ ωραία η τουρμπίνα! Εγώ έχω 6.000 χιλιόμετρα και πίστεψε με δεν έχει καμια σχέση με τα 3.000!
-
καλα εσυ με 6000 χλμ ο ανοιγεις κανονικα εγω εχω μολις 2000 χλμ και μερχρι 4000 στροφες που το παω μου καουγεται πιο ζωντανος ο κινητηρας και με το Sport boost on ακομα καλυτερος......ανυπομονω να περασω χλμ στρωσιματος και να το ανοιγω κανονικα
-
Kαι εγω που εχω φτασει τα 4440 χιλιομετρα βλεπω αρκετη διαφορα στον ηχο,βεβαια κ γω θα το ηθελα ενα φιλτρακι αν ειναι να ζωντανεψει κ αλλο! Παντως πλεον το ανοιγω κανονικα χωρις πολλους ενδοιασμους.
Πως λετε να στεκεται το αυτοκινητο μας κοντρα στον αντγωνισμο?Κατι colt czt, leon 1.8tsi, astra 1.6t, rallye.cooper s κτλ?Κοντραρουμε? -
αρχίσαμε τις κοντρίτσες ε; Λοιπόν εγώ που έχω ανοίξει με golf4 gti με εξάτμιση φίλτρο εγώ με τρία άτομα μέσα και με 3.000 χιλιόμετρα ήμουν ένα αμάξι μπροστά και άνοιγα κι άλλο μέχρι τα 210. Rx8 192 δεν κάθονται διπλα με τίποτα, 207 gt ήμουν πάλι πολύ μπροστά γύρο στα 3 αμάξια γενικά είναι πολύ μάχιμο το abarth! Έχω παίξει και με αλλα πιο μεγάλης κατηγοριας αλλα πάντα σε γνωστούς και άδειους δρόμους και ελεγχόμενα. Να σημειώσω ότι ποτε δεν έχω υπερβεί τις 5.000 στροφές!
Επίσης να πω ότι είμαι κατά τις κόντρας και όλον αυτόν απλά ήθελα να δω τι γίνετε με τον ανταγωνισμό και για καλαμπούρι με φίλους.
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
αρχίσαμε τις κοντρίτσες ε; Λοιπόν εγώ που έχω ανοίξει με golf4 gti με εξάτμιση φίλτρο εγώ με τρία άτομα μέσα και με 3.000 χιλιόμετρα ήμουν ένα αμάξι μπροστά και άνοιγα κι άλλο μέχρι τα 210. Rx8 192 δεν κάθονται διπλα με τίποτα, 207 gt ήμουν πάλι πολύ μπροστά γύρο στα 3 αμάξια γενικά είναι πολύ μάχιμο το abarth! Έχω παίξει και με αλλα πιο μεγάλης κατηγοριας αλλα πάντα σε γνωστούς και άδειους δρόμους και ελεγχόμενα. Να σημειώσω ότι ποτε δεν έχω υπερβεί τις 5.000 στροφές!Επίσης να πω ότι είμαι κατά τις κόντρας και όλον αυτόν απλά ήθελα να δω τι γίνετε με τον ανταγωνισμό και για καλαμπούρι με φίλους.
Δηλαδή χωρίς να υπερβείς τις 5.000 rpm, είσαι 3 αμάξια μπροστά από 207 gt; Κάποιο λάθος έχεις κάνει. Μάλλον δεν ακούμπησε το γκάζι το 207.
Fiat Grande Punto ABARTH