-
Αυτο που εχω να πω για το πουντο abarth ειναι οτι προκειται για ενα τιμιο σπορ αυτοκινητο που θα ευχαριστησει εναν απλο οδηγο.
Το ess ομως θεωρω οτι σε μια γρηγορη οδηγηση σε κλειστη διαδρομη ειναι μπροστα και απο το χοντα.
Οι κοντη κλιμακωση του και η ροπή του (80-110 σε 2,98) θα αφησει πισω στις ρεπριζ ακριβοτερα και μεγαλυτερα αυτοκινητα.
Ειναι αξιοσημειωτο το πως επιταχυνει ακομα και με 6η,7η.(4,5 και 5,9).Η αναρτηση ειναι ιδανικη αλλα η ενσταση ειναι το τιμονι.
Δεν εχεις την ευχερεια της σωστης τοποθετησεις πραγμα που με το ρενο clio rs ειναι ευκολο.
Για μενα το χαμογελο ανηκει στο ess .... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αυτο που εχω να πω για το πουντο abarth ειναι οτι προκειται για ενα τιμιο σπορ αυτοκινητο που θα ευχαριστησει εναν απλο οδηγο.
Το ess ομως θεωρω οτι σε μια γρηγορη οδηγηση σε κλειστη διαδρομη ειναι μπροστα και απο το χοντα.
Οι κοντη κλιμακωση του και η ροπή του (80-110 σε 2,98) θα αφησει πισω στις ρεπριζ ακριβοτερα και μεγαλυτερα αυτοκινητα.
Ειναι αξιοσημειωτο το πως επιταχυνει ακομα και με 6η,7η.(4,5 και 5,9).Η αναρτηση ειναι ιδανικη αλλα η ενσταση ειναι το τιμονι.
Δεν εχεις την ευχερεια της σωστης τοποθετησεις πραγμα που με το ρενο clio rs ειναι ευκολο.
Για μενα το χαμογελο ανηκει στο ess ....Αφού δεν έχει 7η...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Για μενα το χαμογελο ανηκει στο ess ....σε κλειστές διαδρομμές με σκαστές 3τες τα 1400αρια του γρούπο δεν πιάνονται...
μια εκπομπή στο ραδιοφωνο είχε μετρήσει golf , leon κλπ και σε κλειστό στροφιλίκη όπου η 155αρα μίτο έδεινε ρέστα... -
Λαθος ,,,, βαλε μια κατω,,,,,,μην βαρας..
-
Παίδες, το Punto EVO Abarth ήρθε τελικά στην Ελλάδα;
-
Έχουν έρθει τα πρώτα αυτοκίνητα και έχουν κολλήσει στο τελωνείο. Ο Παζαρόπουλος στην Πειραιώς περιμένει απο βδομάδα σε βδομάδα και Test Drive αυτοκίνητο...
-
ο παζαροπουλος στην Πειραιως χλωμο φιλε μου να περιμενει διοτι καταρχας δεν θα πανε εκαι αλλα στην abarth στο χαλανδρι.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ο παζαροπουλος στην Πειραιως χλωμο φιλε μου να περιμενει διοτι καταρχας δεν θα πανε εκαι αλλα στην abarth στο χαλανδρι.Αν λες για την Κηφησίας, το μαγαζί έκλεισε και η Abarth μεταφέρθηκε στο Μοσχάτο, στην αντιπροσωπεία της Fiat.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ο παζαροπουλος στην Πειραιως χλωμο φιλε μου να περιμενει διοτι καταρχας δεν θα πανε εκαι αλλα στην abarth στο χαλανδρι.Κάνε μια βόλτα απο τον Παζαρόπουλο στην Πειραιώς
Η αντιπροσωπεία της Abarth μεταφέρθηκε εκεί... Αλφα, Λαντσια, Φιατ, Abarth, όλα σε ένα...νοικοκυρεμένα
-
δεν εχει ερθει ακομα..........
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
ο παζαροπουλος στην Πειραιως χλωμο φιλε μου να περιμενει διοτι καταρχας δεν θα πανε εκαι αλλα στην abarth στο χαλανδρι.
Κάνε μια βόλτα απο τον Παζαρόπουλο στην Πειραιώς
Η αντιπροσωπεία της Abarth μεταφέρθηκε εκεί... Αλφα, Λαντσια, Φιατ, Abarth, όλα σε ένα...νοικοκυρεμένα
α ρε κακομοιρα abarth πως καταντησες στην Ελλαδιτσα.... ολα σε ενα, να υποθεσω εκλεισε του χαλανδριου, αυτο για να καταλαβετε σε τι εκτιμηση ειχα τους μαγκες εκει (τους δηθεν πωλητες) που πηγα μονο για να παρω το αμαξι και τελος.
-
Όλος ο κόσμος είναι ένα χωριό.....
Στην πόλη του Cuneo (Piemonte) υπάρχουν δύο αντιπρόσωποι Abarth.
O ένας είναι ο επίσημος του gruppo FGA,δεν έχει χωρισμένες τις μάρκες.... και δεν έδινε το GPA Evo για Test-Drive...χωρίς να διευκρινίζει το λόγο.Απλά ζητούσε ένα τηλέφωνο για να ειδοποιήσει.... όταν θα έχει αυτοκίνητο διαθέσιμο.Έδινε προσφορά για το αυτοκίνητο,αλλά καμία έκπτωση.Ο δεύτερος είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Mercedes Benz και έχει αφιερώσει έναν ειδικό χώρο στην Abarth (όλη η γκάμα αυτοκινήτων της Abarth περιτριγυρισμένη από εξατμίσεις 'Record Monza', 4 ξύλινα κιβώτια preparazione essesse,μια κινούμενη εργαλειοθήκη USAG με τα σήματα της Abarth,βιτρίνες με όλο το merchandising.....από κουκούλες μέχρι τζάκετ,πίσω από τα γραφεία ανατομικά καθίσματα Sabelt κλπ....).Ευγενέστατος...όχι μόνο έδινε προσφορά για το αυτοκίνητο,αλλά επιπλέον έκανε έκπτωση 6% ....και παραχωρούσε και για δοκιμή το GPA Evo,χωρίς να ζητά καν δίπλωμα ή άλλα στοιχεία.
Για να έχετε μια ιδέα για τις τιμές:
http://img153.imageshack.us/img153/1873/scr164720.jpg
Τελική τιμή περίπου 21500 ευρώ (έκτπωση 6% επί της τιμής των 22873 ευρώ). -
Πραγματικα απορω που τους βρισκουνε τετοιους πωλητες.........
διαγωνισμο ασχετοσυνης κανουνε κ διαλεγουνε?
παω την προηγουμενη εβδομαδα στην abarth στην Πειραιως που εχει κ alfa romeo μεσα και lancia!
Πηγα με ενα φιλο μου για να δουμε το αμπαρθ εβο αλλα δεν το ειχανε φερει κ κοιταζαμε την μιτο με τα 170 mulitiair..........μας πλησιαζει ο πωλητης κ καλα για να μας δωσει πληροφοριες για το αμαξι.Τον ρωταει ο φιλος μου επιτηδες ποια ειναι η καινοτομια του αυτοκινητου?και απανταει αυτος....'εεε ειναι τουρμπο''......οχι λεει ο φιλος μου ΄'εννοω ποια ειναι η καινοτομια του κινητηρα multiair....λεει αυτος ''ααα κατσε να φωναξω εναν αλλον πωλητη που τα ξερει καλα''.........για να μην πολυλογω ουτε ο αλλος ηξερε κ μας τα εφερε εκτυπωμενα σε χαρτι και μας λεει
......... ''να παρτε εδω εκτυπωμενα γιατι για να τα πω εγω ολα αυτα ειναι δυσκολο''!!!!!! -
επειδη εχω γνωστο που δουλευει στιν πειραιως σας λεω οτι οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι απο αμαξια πριν πολαγανε ηλεκτρικες συσκευες αυτο τα λεει ολα. Αλλα οταν ψαχνεις πωλητη με € 900 μισθο αυτον παιρνεις. Επρεπε να δειτε οταν ρωταγα εγω την δευτερη φουρνια πωλητων της abarth που ηταν αγενεστατοι και ασχετοι πιο πολλα ηξερα εγω παρα εκεινοι, κριμα για τον ιδιο τον Παζαροπουλο γιατι οι πωλητες σε AUDI - VW ειναι εξαιρετικοι αλλα του gruppo FIAT απλα ασχετοι οι περισσοτεροι και αδιαφοροι. Ειναι ανεπιτρεπτο να μην ξερεις αυτο που πουλας και η δικαιολογια ολα αλλαζουν πολυ γρηγορα σε εμενα δεν πιανει ανοιξε κυριε ενα περιοδικο και μονο φτανει να ενημερωθεις. Απαραδεκτο να ξερει ο πελατης περισσοτερα απο πωλητη και παλι καλα που το αμαξι πουλαει μονο του και φυσικα δεν υπαρχει ανταγωνισμος αλλιως εκει να εβλεπες γελια με 0 προωθηση θα χανε πουλησει 20 αυτοκινητα, ας ειμαστε καλα εμεις οι πυροβολημενοι που ψαχνουμε κατι ιδιαιτερο
-
λιγο υπομονή παιδια... μεχρι τελος αυγούστου που θα ανοιξει και το τελωνειο θα ειναι τα αμαξια στην abarth μοσχατου αυτο μου ειπαν οταν τηλεφωνισα...!
επιδή ειχα ενα θέμα με κατι γερμανοφιλους οι οποίοι κραζουν το SS λεγοντας οτι ειναι το πιο αργο στην κατηγορία του κλπ... θελω να μου πείτε την γνωμη σας στο ακολουθο βιντεακι.. αν ειναι δυνατόν να ισχύει κατι τετοιο στο ανοιγμα που κανουν τα 3 αυτοκινητα στην πραγματικοτητα και να μην ειναι στιμένο...
δειτε το απο το 4:10 και μετα...
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
λιγο υπομονή παιδια... μεχρι τελος αυγούστου που θα ανοιξει και το τελωνειο θα ειναι τα αμαξια στην abarth μοσχατου αυτο μου ειπαν οταν τηλεφωνισα...!επιδή ειχα ενα θέμα με κατι γερμανοφιλους οι οποίοι κραζουν το SS λεγοντας οτι ειναι το πιο αργο στην κατηγορία του κλπ... θελω να μου πείτε την γνωμη σας στο ακολουθο βιντεακι.. αν ειναι δυνατόν να ισχύει κατι τετοιο στο ανοιγμα που κανουν τα 3 αυτοκινητα στην πραγματικοτητα και να μην ειναι στιμένο...
όσο αφορά τι δύναμη είναι στς ίδια επίπεδα με το opc που είναι το γρηγορότερο στην κατηγορία , σαφώς δυνατοτερο Απο κούπρα, κλιο
όσο αφορά το στήσιμο δεν έχει καμία επαφή ιδίως με τον γερμανικό ανταΓωνισμο...
Τι λένε τα βιντεακια στο Ίντερνετ εινσι άλλη ιστορία ξ -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
λιγο υπομονή παιδια... μεχρι τελος αυγούστου που θα ανοιξει και το τελωνειο θα ειναι τα αμαξια στην abarth μοσχατου αυτο μου ειπαν οταν τηλεφωνισα...!
επιδή ειχα ενα θέμα με κατι γερμανοφιλους οι οποίοι κραζουν το SS λεγοντας οτι ειναι το πιο αργο στην κατηγορία του κλπ... θελω να μου πείτε την γνωμη σας στο ακολουθο βιντεακι.. αν ειναι δυνατόν να ισχύει κατι τετοιο στο ανοιγμα που κανουν τα 3 αυτοκινητα στην πραγματικοτητα και να μην ειναι στιμένο...
όσο αφορά τι δύναμη είναι στς ίδια επίπεδα με το opc που είναι το γρηγορότερο στην κατηγορία , σαφώς δυνατοτερο Απο κούπρα, κλιο
Τι λένε τα βιντεακια στο Ίντερνετ εινσι άλλη ιστορία ξγια το στησιμο εννοείς οτι το SS δεν εχει σχεση με τα γερμανικα δλδ οτι ειναι καλυτερο ή οτι τα γερμανικα ειναι καλυτερα στημενα απο αυτο?
γενικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαζουν αχρηστο το αμαξι...ολοι λενε οτι δεν αξιζει.. Πραγματικα γιατι μπερδευουν τα γουστα με τις δυνατοτητες?? -
γιατι να ειναι στημενο ???που ειναι το περιεργο???
το cupra βγαζει 190 δυναμομετρημενα αλογα και οι ρεπριζ του σκοτωνουν.......
το οτι ειναι ενα κλικ πιο πισω απο το abarth ss μεσα στην πιστα δεν μου κανει καθολου εντυπωση!
αυτο που δειχνει το βιντεο ειναι λογικο!
-
συμφωνω λογικοοοοο, το ss πυροβολει παντως!!!
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
Τι λένε τα βιντεακια στο Ίντερνετ εινσι άλλη ιστορία ξγια το στησιμο εννοείς οτι το SS δεν εχει σχεση με τα γερμανικα δλδ οτι ειναι καλυτερο ή οτι τα γερμανικα ειναι καλυτερα στημενα απο αυτο?
γενικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαζουν αχρηστο το αμαξι...ολοι λενε οτι δεν αξιζει.. Πραγματικα γιατι μπερδευουν τα γουστα με τις δυνατοτητες??Πολυ καλα στημενο ειναι, το στησιμο του SS ειδικα, πλησιαζει και θυμιζει πολυ, αγωνιστικη κατασκευη επιπεδου Group N.
Εχει σφιχτη αναρτηση που διαβαζει και φιλτραρει πολυ σωστα τον δρομο, χωρις να ειναι
ξερη και κουραστικη. Παραλληλα χαρις τα εξαιρετικα φρενα και το στιβαρο πλαισιο
ενισχυει ακομα περισσοτερο αυτη την αισθηση της σχεδον αγωνιστικης αναρτησης.
Προσωπικα απο την συντομη επαφη που ειχα με αυτο, θεωρω οτι ειναι ισως απο τα
τελευταια 'old school' hot hatch, περισσοτερο με την καλη εννοια (ψαγμενο στησιμο)
παρα με την κακη (εντονο lag turbo), και αν και το lag ειναι υπαρκτο -αλλα μικροτερο σε σχεση με τα παλια turbo-, υπαρχει και το χαρακτηριστικο κολλημα της πλατης στο καθισμα, οταν 'φουσκωσει' για τα καλα η τουρμπινα.
Αν σκεφτεις κιολας οτι οι συγκεκριμενες εντυπωσεις, προερχονται απο καποιον που θεωρειται 'Γερμανοφιλος', ειναι κατανοητο νομιζω, το ποσο ικανο και ευχαριστο στην οδηγηση (για τα χρηματα του), ειναι αυτο το αυτοκινητο...P.S Μια μικρη μονο επιφυλαξη θα ειχα για την αισθηση οδικης συμπεριφορας στο νεο μοντελο, μιας και μπορει να υπαρχουν μικροδιαφορες σε ρυθμισεις της αναρτησης, αλλα παραλληλα, λαμβανοντας υποψιν την προσθηκη και του ηλεκτρονικου συστηματος προσομειωσης μπλοκε διαφορικου για πρωτη φορα σε Punto Abarth (και SS φυσικα), τα αποτελεσματα θα ειναι πιθανοτατα ακομα καλυτερα σε σχεση με το απερχομενο μοντελο.
Με ενα Test drive παντως θα εχεις μια εικονα απο πρωτο χερι, σχετικα με τις δυνατοτητες του...
Fiat Grande Punto ABARTH