-
Το C3 ειναι πολύ καλή περίπτωση με την προσφορά της Σιτροεν. 9500 ευρώ με φουλ εξοπλισμό είναι ότι καλύτερο φίλε νομίζω και αφού της αρέσει κιόλας δεν είναι να το συζητάς...
Σαν δευτερη επιλογή με 11500 περιπου θα έπερνα το Νισσαν Μικρα E-MAZE. Πολύ καλή περίπτωση και αυτή, αξιόπιστη, όμορφη για γυναικα και το πλεον οικονομικό κινητήρα της αγοράς. Κελεπούρι και αυτό.
Αντε καλορίζικο οποιο και από τα δυο να παρεις γιατί ένα από τα δυο θα πάρεις, να με θυμηθείς....
-
Στις κυρίες αρέσουν πολύ τα Micra, C3 και Υ. Προσωπικά τα θεωρώ και τα 3 εξίσου καλά αυτοκίνητα αν και θα προτιμούσα το Micra.
Αν η κοπέλλα δεν έχει πρόβλημα με τα κιβώτια ταχυτήτων τότε η επιλογή είναι προσωπικό της θέμα. Σε αντίθετη περίπτωση θα συνιστούσα αυτόματα σειριακά όπως το COLT. Ακριβό μεν (κάπου 13,700 μετρητοίς αν τους πιέσεις για έκπτωση) αλλά πολύ καλό και με καλό εξοπλισμό πια. (4 αερόσακοι κ.λ.π.).
Καλή λύση είναι και το GETZ και το SHIFT αν και λόγω κλασσικού αυτόματου προσωπικά θα τα απέφευγα. Τώρα αν δεν την ενοχλεί το χαρακτηριστικό πατινάρισμα των CVT το HONDA JAZZ (και πάλι ακριβή λύση) ή το DNF της LANCIA (που παραδόξως είναι πολύ καλύτερο στο Υ παρά στο IDEA της ΦΙΑΤ).
-
Έχω κάνει χιλιόμετρα με ένα C3 Sensodrive 1.6. Πολύ καλές εντυπώσεις, το μόνο που μου φάνηκε λίγο θέμα ήταν ότι γενικά δεν κόβει πολύ το τιμόνι. Βέβαια, και τα στενά στα οποία το ταλαιπώρησα δεν είναι ακριβώς 'ευρώπη'...
Πολύ σωστός ο κινητήρας (ούτε λίγη ούτε υπερβολική ιπποδύναμη), τα κατεβάσματα αργούν ένα κλικ, αλλά γενικά εξαιρετικές εντυπώσεις. Ό,τι θα ήθελες να ρωτήσεις, πες μου!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Lancia Υ δίχρωμο με δίχρωμα δέρματα και αυτόματο σασμάν.Μακράν το ωραιότερο γυναικείο αυτοκίνητο της κατηγορίας.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο, αλλά ξεφεύγει από τα 15k που έθεσε σαν οροφή ο φίλος.
Δαγκωτό κι από μένα και ας είναι το χειροκίνητο.
-
- ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΠΙΤΣΟΣ
- ΧΥΤΡΑ ΦΙΣΣΛΕΡ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
- ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Κ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ....
ΑΣΤΗΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΘΕΙ....
ΜΗ ΤΙΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΔΕΦΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
-
LANCIA YPSILON Και από εμένα.
αυτόματο άλλοστε σε μια 10ετία το αυτόματο θα είναι στο στανταρ εξοπλισμό και στην Ελλάδα.
Δεύτερον θα είναι ξεκούραστο δεν θα την αρχώνει σαν νέα οδηγό και όταν θα το οδηγήσεις και θα βολευτείς σε βλέπω να πέρναις αυτόματο και εσύ
-
Η δική μου είδε προχτές το Lancia Musa (Platino με δέρμα και διπλή ηλιοροφή) και έχει κολλήσει... της άρεσε πολύ.
Αν θέλει καλύτερους χώρους από το Ypsilon ειναι καλή λύση αλλά θα πάει πάνω από 15...
-
Ας περιμενει λιγο το fiat 500...
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Ας περιμενει λιγο το fiat 500...Αν μπορεί να περιμένει 1,5 χρόνο πάσο
-
Ο χρήστης kobourk έγραψε:
Ας περιμενει λιγο το fiat 500...
Αν μπορεί να περιμένει 1,5 χρόνο πάσο
Το φθινόπωρο το λανσάρει η Fiat νομίζω... Κατά τ' άλλα, εννοείται Ypsilon σε έκδοση Platino! Αν δεν φτάνουν τα λεφτά, ας μην πάρει αυτό με τους 95ίππους... Και το πιο αργό, μια χαρά θα είναι...
Αλλιώς, καλύτερα κάνα Picanto... Περισσεύουν και λεφτά και δεν σε νοιάζει αν στο γρατσουνίσουν κλπ... -
Φίλη μου είχε το ίδιο πρόβλημα και ήταν ανάμεσα σε swift colt και Υ και τελικά αγόρασε μτχ A140 από γνωστό της
-
αν σε παιρνει η συντηρηση του αστεριου...
και παλι ομως καποιο σουπερμινι θα επαιρνα -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
και παλι ομως καποιο σουπερμινι θα επαιρναΤο προηγούμενο Α140 ακόμα και για μένα που δεν είμαι κανάς χεράς μου φάνηκε βλακεία. Το νέο Α, μου άρεσε πολύ και σαν οδήγηση και σαν σχέδιο..
Τα οδήγησα και τα 2. -
το colt για νέα οδηγό μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο. Τα (σχετικά) εξογκωμένα πίσω φτερά -στροφές σε στενά-, και αυτές οι περίεργες κολώνες του παρμπρίζ -σε σχετικά ανοιχτή αριστερή στροφή σου κρύβουν ακριβώς το αντίθετο ρεύμα- μπορεί να τη δυσκολέψουν. Κατά τα άλλα όμως φανταστικό αυτοκινητάκι...
-
Πάντως, για να απαντήσω και στην αρχική ερώτηση του φίλου περί κινητήρων, ΜΑΚΡΙΑ από τον 1100 για το C3. Το αυτοκίνητο με αυτόν είναι τάφος, πιο αργό και από την καθυστέρηση. Το έχω οδηγήσει και σε εθνική και σε επαρχιακό και στο βουνό και ήθελε πολύ μαστίγωμα για να πάει αξιοπρεπώς...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
και παλι ομως καποιο σουπερμινι θα επαιρναΤο προηγούμενο Α140 ακόμα και για μένα που δεν είμαι κανάς χεράς μου φάνηκε βλακεία. Το νέο Α, μου άρεσε πολύ και σαν οδήγηση και σαν σχέδιο..
Τα οδήγησα και τα 2.Οταν εγκαταστάθηκα Αθήνα και έψαχνα για αυτοκίνητο, θεωρούσα την σειρά Α-class ιδανική επιλογή στα μεταχειρισμένα για τους παρακάτω λόγους:
- Μικρό μέγεθος, άνετο παρκάρισμα
- Ικανοποιητικές επιδόσεις για την πόλη, στα ταξίδια το πρόβλημα θα ήταν η ευπάθεια στους ανέμους και λιγότερο η ιπποδύναμη
- Ωραίο εσωτερικό (ανάλογα την έκδοση)
- Παθητική ασφάλεια και ESP κλπ
- Καλό σήμα που σου επιτρέπει να παρκάρεις παντού και να βάζεις μέσα τα πάντα...
Τα μειονεκτήματα: - Τιμή! Το ιδανικό Α160 αυτόματο που ήθελα, ξεκινούσε από 11Κ
-
Μιας και στην Ελλάδα δεν έχουμε...ταράνδους!
εχουμε ταριφες ομως...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
- ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΠΙΤΣΟΣ
- ΧΥΤΡΑ ΦΙΣΣΛΕΡ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
- ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Κ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ....
ΑΣΤΗΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΘΕΙ....
ΜΗ ΤΙΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΔΕΦΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
Με τα ποδια, μια γυναίκα, δεν θα παει ποτε! Εκτος και αν ειναι κανενα τελειος ΜΠΑΖΟ! Αν θες λοιπον, η γυναικα σου να πηγαινει με οτο-στοπ και διαφορους που προσφερονται να την πανε καπου, παρε της τα τρια παραπανω οικιακα σκευη!!!!
Βεβαια με γοητεύει το γεγονος οτι θα της επερνες πλυντηριο πιατων (για να μην χαλαει τα νυχια της), και σερβιτσια Παρουσίαση (δεν είσαι τσιγκουνης...)
Οσο για την χυτρα ταχυτητας, καλυτερα εναν ατμομαγειρα, για να κρατιομαστε ολοι σε φορμα!!!!!
Φιλιά!!!!
-
-
Ρε παιδία έλεος βγάλαμε το Υ καλό αμάξι για γυναίκα επειδή το σχεδιάσαν γκεουλίστικά??
Στα σούπερ μίνι καλές και οικονομικές επιλογές είναι το 206 και το σουίφτ, ενώ καλά αλλά πιο ακριβά είναι τα γιάρις, 207, κλειώ και κόρσα
Μακριά από χειροκίνητο (δεν θα μάθει να οδηγάει η κοπέλα το 80% των αυτοκινήτων) και ακόμα πιο μακριά από σιτροέν (ένας στο φόρου είχε ένα c2 vts και είχε τραβήξει τα πάνδεινα)
Πάντως το αμάξι μίας νέας οδηγου κατ'εμέ πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
α) ασφαλές σε τρακάρισμα
β) μεγάλο (για να 'ψηθεί')
γ) μεταχειρισμένο (γιατί θα το μικροτρακάρει συχνά)
δ) με ESP
Αγορά αυτοκινήτου γυναίκας