-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
η 316 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ για αυτο που ειναι.
αλλά; ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ;
και τι είναι η 316;
-
Skoda Superb 1.8T
+1 -
Alfa Romeo 159!
Η καλύτερη all-around επιλογή. Κούκλαρα, πολύ καλές επιδόσεις, καλό χρηματοδοτικό και εγγύηση 3 ετών +2 μετά.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
η 316 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ για αυτο που ειναι.
αλλά; ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ;
και τι είναι η 316;
ουφ, ελα ρε lkar. κανεις πως δεν καταλαβαινεις το τι λεω....
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Alfa Romeo 159!Η καλύτερη all-around επιλογή. Κούκλαρα, πολύ καλές επιδόσεις, καλό χρηματοδοτικό και εγγύηση 3 ετών +2 μετά.
ρε Νίκο Ιταλικό για 60000χλμ το χρόνο
-
Skoda Octavia RS. Πολύ αυτοκίνητο σε λογικότατη τιμή.
Αν θέλεις το κάτι παραπάνω σε ποιότητα, με λιγότερα (αλλά επ ουδενί λίγα) άλογα, κορυφαία τετρακίνηση και οδική συμπεριφορά, Subaru Legacy 2,0R με τους 163+ ίππους και 30 χιλιάρικα ακριβώς.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Alfa Romeo 159!
Η καλύτερη all-around επιλογή. Κούκλαρα, πολύ καλές επιδόσεις, καλό χρηματοδοτικό και εγγύηση 3 ετών +2 μετά.
ρε Νίκο Ιταλικό για 60000χλμ το χρόνο
Nαι sorry...μετά το είδα.
Βασικά ο πατέρας μου έχει το Mondeo 2.0lt...και είναι πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Άνετο σε ταξίδια...πολύ σβέλτο για τα 150 άλογα που έχει...νομίζεις ότι έχει παραπάνω...και άνετα διατηρεί αν θέλεις ταχύτητες πάνω από 200κμ/hr...και επίσης πολύ καλά κρατήματα. Αλλά τιμόνι και φρένα Alfa Romeo δεν έχει.
Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι τα εξευτελιστικά φθηνά σέρβις και πολύ χαμηλή κατανάλωση!
Καίει ΜΟΝΟ 9λτ/100κμ στη πόλη...έξω κάτω από 7! Και σέρβις? Πήγα και το πήρα τη Παρασκευή από τη Ford (μου βούτηξε την 147) και πλήρωσα ΜΟΝΟ 35 ευρώ για λάδια!!!
Πολύ φθηνή συντήρηση έχει...
-
Στα 36 και κάτι θα βγεί η βασική C180 W204 με 156 ίππους...Αλλά μην περιμένεις να είναι και τρομερά ευρύχωρη.
Στα 30 το subaru legacy είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση...
Από αυτά που προτείνεις μάλλον το skoda θα επέλεγα. -
Passat!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χιλιομετροφάγοι Α4 1,6& 316; -ούτε χώρους έχουνOctavia RS, Passat 2.0 FSI ή TFSI καθόλου δεν σκέφτεσαι;
Ακριβώς.
Τα Α4 και 316 είναι αισθητά μικρότερα, ειδικά σε σύγκριση με Passat και Mondeo, και με layout που δεν θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την ευρυχωρία. Ειδικά το Α4, τείνει περισσότερο προς το 2+2, δίνοντάς σου μία ευχάριστα 'κλειστοφοβική' αίσθηση, την οποία λατρεύω, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν και όσοι ζητούν χώρους.
Το ότι δεν πάνε βήμα, είναι ένα ακόμα σημαντικό θέμα, που θα πρέπεις να λάβεις υπόψη σου.
Θα πρότεινα κι εγώ ένα μεταξύ των Passat TFSI κι Octavia RS, ανάλογα με τις προτεραιότητες σε άνεση ή sportiness...
Εναλλακτική και η 159 2.2.
Πολύ σοβαρή πρόταση και το Legacy, που ειδικά στην 3λιτρη έκδοσή του είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο...
-
Όριο τα 30 το Passat είναι οριακά, η 159 2,2 και το τρίλιτρο Legacy...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όριο τα 30 το Passat είναι οριακά, η 159 2,2 και το τρίλιτρο Legacy...Α, Ok.
Tότε ας δει και το Mondeo 2.0, το οποίο θεωρώ άριστο από όλες τις απόψεις, ή ας περιμένει το καινούργιο.
-
Γιατί ο FSi αποτρέπει την επιλογή του Passat;
_
-
Με τόσα χλμ την μέρα γιατί δεν πας σε πετρέλαιο να γλυτώσεις και κανά ευρώπουλο
Οpel ή Skoda από εμένα καλύτερη απόδοση /τιμή -
Ο χρήστης DEVILS'LAWYER έγραψε:
Λόγω της εργασίας μου είμαι υποχρεωμένος να δυανύω καθημερινά γύρω στα 200 χιλιόμετρα κατ'ελάχιστον.
Για το λόγο αυτό σκέφτομαι να αγοράσω ένα αυτοκίνητο από αυτά που λέμε χιλιομετροφάγους.
Αυτό που ζητώ είναι η άνετη γρήγορη και ασφαλής μετακίνηση τόσο σε Εθνικό όσο και σε Επαρχιακό οδικό δίκτυο, για εμένα αλλά και για την οικογένειά μου.
Ο προϋπολογισμός μου δεν ξεπερνά τα 30.000 ευρώ.
Έτσι έχω καταλήξει στα παρακάτω αυτοκίνητα:1)Ford Mondeo 1.8 Ghia
2)BMW 316i 4d
3)Opel Vectra 2.0 Turbo
4)Audi A4 1.6
5)Skoda Superb 1.8T
6)Renault Laguna 2.0TMε δεδομένο ότι η παραγγελία-αγορά του αυτοκινήτου θα γίνει άμεσα, παρακαλώ θα ήθελα τις απόψεις σας επί των συγκεκριμένων αυτοκινήτων.
Ξέρω βέβαια ότι υπάρχουν ή πρόκειται σύντομα να υπάρξουν πολλά αξιόλογα αυτοκίνητα σε αυτή τη κατηγορία, αλλά δυστυχώς το υπάρχον αυτοκίνητο έχει εξαντλήσει το όριο ζωής του και η αντικατάστασή του είναι για εμένα άμεση και επιτακτική ανάγκη.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρωνΑπο αυτά το Skoda ............. Αν δεν σε πειράζει .......... ειναι αξιοπρεπέστατο
να αντιπροτεινω κατι αλλο??
toyota avensis (1.800)
+1
Τώρα αναλυτικότερα
Μπορώ να πώ ότι η διαφορά τιμής στις επιλογές σου είναι προς συζήτηση φτάνει δηλαδή κοντά στα 10.000Πάντος κάνοντας μια προσπάθεια για κάτι έξω απο αυτά θα σου πρότεινα
- το Volvo S40 2.0 καπου στα 25.000 με την έκπτωση (ποιότητα κύλισης , συναρμολόγηση , αξιοπιστία ,κλπ.)
- το Μαzda 6 2.0 όπως έχει ξαναπροταθεί (το νέο είναι ιδιαίτερα ραφιναρισμένο σε σχέση με το παλιό , και είναι το πλέον αξιόπιστο)
- την Alfa 159 1,9 κοντα στα 30,000 (με πλαίσιο βράχο , Αριστη οδική συμπεριφορά , καλή ποιότητα , καλή κύλιση , και πάνω απο όλα πανέμορφη ).
Αντε και καλό ξεμπέρδεμα ............... Πάντος ότι και διαβάζεις στο Forum μην επιλέξεις αν δεν τα οδηγήσεις .
-
Δες και S40?V50/S60
και το 407 ειναι τεραστιο και ταξιδιαρικο αλλα με οσο το δυνατον μεγαλυτερο μοτερ και με μια επιφυλαξη για ηλεκτρικα/τριγμους -
απο αυτα που γραφεις superb...
χωροι εκπληκτικοι, τουρμπακι μια χαρα για τη δουλεια που το θες...και σε καλη τιμη τη δινουν...
-
Ενα απο τα τουρμπάκια θα διάλεγα αναμεσα σε αυτα που αναγραφεις.Αλλά και το Subaru Legacy 2,0R πρεπει να είναι άριστο αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Δες και S40?V50/S60
και το 407 ειναι τεραστιο και ταξιδιαρικο αλλα με οσο το δυνατον μεγαλυτερο μοτερ και με μια επιφυλαξη για ηλεκτρικα/τριγμουςΤο S60 είναι κορυφαίο και δεν συγκρίνεται με τα προυγούμενα που αναφέρθηκαν . Δεν το ανέφερα λόγω του ότι η τιμή του ξεπερνάει το όριο που έβαλε ο DEVILS'LAWYER.
Αν μπορείς να το φτάσεις τότε αξίζει με τα χίλια .
Οσο για το 407 (θα σου πώ μακρυά) έχει καεί η γούνα μου.
Το Legasy που αναφέρθηκε είναι επίσης αξιόλογο αλλά έχω την εντύπωση ότι αλλάζεις όπως και με το S60 κατηγορία . -
βασικά, εγω ηθελα να πω κατι αλλο
επειδη βλέπω οτι στην λιστα σου εχεις απο 1,6 μεχρι 2,0 τουρμπο και οπως λες κανεις παρα πολλα χιλιομετρα, πρέπει να σκεφτείς πόσο μεγαλύτερα έξοδα εχει ενα 2,0 τουρμπο
μην κοιτας μονο την τιμη αγοράς
αμα υπολογίσεις τις καταναλωσεις και μόνο που έχει ενα 2,0 Τ σε σύγκριση με κάποιο 1,6 για 60000 χλμ τον χρονο θα δείς πόσο μεγαλύτερα έξοδα θα έχεις κάθε χρόνο σε βενζίνες. ασε και την αξιοπιστία με τόσα χιλιόμετρασκέψου το καλα πριν αγορασεις κατι
εγω θα προτεινα το λεγκασυ παντως. αξιζει να το δεις
Μεγάλο οικογενειακό αυτοκίνητο